Video: Game of Thrones Styled Shoot

Hoge krijtrotsen, mooie bogen in het water: een prachtig decor voor deze styled shoot met een mythisch tintje. Kijk snel verder!

  • Real Weddings

Bijna iedereen heeft de serie gevolgd of er in ieder geval eens van gehoord: Game of Thrones. Het is de magische serie die zich afspeelt in het mooie Kroatië.  Hoewel deze shoot zich niet in Kroatië, maar in Frankrijk afspeelde is die alsnog net zo magisch als de beroemde serie. Hoge krijtrotsen, mooie bogen in het water: een prachtig decor voor deze styled shoot met een mythisch tintje.

Het kan ook anders. Dat is wat Marian van Stralend Middelpunt gedacht moet hebben. Er zijn al meer dan genoeg bruiloften zonder specifiek thema en vol pasteltinten. Om te laten zien dat het ook anders en stoerder kan, kwam Marian op het idee om een styled shoot helemaal in het thema van de serie Game of Thrones te doen.

Neem contact op met de leveranciers:

Video: Maikel Hurts Videografie – Organisatie en Styling: Stralend Middelpunt – Foto´s: D-eYe photography – Foto´s: My Eye Fotografie – Haar- en Make-up: SR hair- & make up artist – Bloemen: Meesterlijk Geschikt – Sieraden: DRKS – Styling: Wedding Tree – Jurk: Yalisa´s Bruidsmode – Taart: Sweet Charlotte – Stationary: Leintjes Exclusief

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Maikel Hurts Videografie Trouwfotografen
D-Eye Photography Trouwfotografen
My Eye Fotografie Trouwfotografen
DRKS Juweliers
Leintjes.nl Uitnodigingen en Stationery
Stralend Middelpunt Weddingplanners
SR hair- & make up artist Haar en Make-up
Yalisa´s Bruidsmode Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!