X

Het aandoenlijke jubileum van een 60-jaar getrouwd stel

Geïnspireerd door Pixar Studios film “Up” en met de hulp van kleinzoon Jason Lyle Black, heeft dit schattige 80 jaar oude echtpaar besloten om hun 60ste jubileum te vieren in een ware Disney stijl video.

In de video kun je de karakteristieken van het vergelijkbare paar Carl en Ellie uit de film “Up” zien. Een paar voorbeelden hiervan zijn het pak met de stropdas, de wandelstok, de hond en het “Our adventure book”. Zodra de muziek begint worden wij meegevoerd naar alle mooie herinneringen met het liedje “Married Life”. Het is te schattig en mooi voor woorden!

Op het einde komt de kleinzoon, Jason, verkleed als een karakter uit de film, bij zijn grootouders zitten en vraagt de kijkers om zijn opa en oma een fijn jubileum te wensen.

Vídeo: Jason Lyle Black  Youtube. Foto portada: Shutterstock – Elderly couple.  
Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie