Het romantische verhaal van Sarah en John!

Reclames worden vaak als vervelend ervaren, want wanneer je net lekker middenin die ene romantische of spannende film zit, wordt je meerderemalen onderbroken door reclames. Dit brengt geirriteerde gevoelens op. Maar als elke reclame dezelfde insteek zal hebben als deze video, dan zullen de onderbrekingen een stuk leuker worden en krijgt het product een veel betere presentatie.

Het verhaal van Sarah en John” is de naam die het merk Extra Gum haar nieuwe advertentie heeft genoemd. Er is ware liefde betrokken in het verhaal: het jonge koppel is in strijd om hun relatie overeind te houden. De derde personage in dit verhaal is de kauwgom, want die zorgt er iedere keer weer opnieuw voor dat de relatie overeind blijft.

De video, begeleidt door het nummer “Can not Help Falling in Love” gezongen door Haley Reinhart, is niets meer dan een ode aan de liefde. De liefde die geen grenzen kent, vol zit met ups en downs en de liefde prevaleert boven tegenspoed. Deze advertentie gaat viral, want de reclame roept veel herkenning op bij relaties in het dagelijks leven en het zou een fijne werkelijkheid zijn als de problemen opgelost kunnen worden door middel van het delen van kauwgum.

De reclame werd gepost op het Youtube kanaal op 7 oktober en heeft nu al meer dan 8 miljoen hits. Het merk maakt gebruik van een mooie slogan dat iedereen wel met zich mee kan nemen: ´If you give more, get more´. 

Geniet van deze prachtige video en zie waarom je zo verliefd kan worden op dit mooie stel en de indrukwekkende reclame. Mis ook deze bijzondere video niet: “Een onvergetelijk huwelijksaanzoek met post-its!”

Vídeo: Extra Gum Youtube. Foto portada: Joven pareja – Shutterstock

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Video Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Bekijk hier de 4 beste videografen van Nederlandse bodem vanuit Zankyou's oogpunt!
Video Ontdek vijf creatieve huwelijksaanzoeken met karikaturen!
Ontdek vijf creatieve huwelijksaanzoeken met karikaturen!
Wie zei dat een verloving niet simpel maar memorabel kan zijn? Hier zijn een paar zeer creatieve ideeën.
Video Ontdek de bruidsjurken van de afgelopen 100 jaar in 3 minuten!
Ontdek de bruidsjurken van de afgelopen 100 jaar in 3 minuten!
Bekijk het filmpje tot het einde en jij zult een te gek idee krijgen voor je eigen bruidsjurk!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie