Ontdek de klassiek Italiaanse updo: De meest elegante look voor de bruid of bruiloftsgast!

Wanneer je je voorbereidt op een bruiloft, maakt niet uit of je nou de bruid of een gast bent, het is altijd lastig wat je nou precies met je haar moet doen. Steek je het strak op? Of laat je het casual los? Of ga je voor een halve updo? Met alle hulpvolle apps van tegenwoordig (Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube), is het vinden van inspiratie gelukkig vaak geen probleem. Wij hebben onlangs weer een onwijs leuk filmpje gevonden op YouTube van een prachtige updo dat gebaseerd is op het land van de heerlijke gelato’s en pizza’s.

De klassieke Italiaanse updo kan je heel makkelijk bij jezelf doen of vragen of de kapper hem bij je wilt je zetten. Deze knot is perfect voor de wat formelere bruiloft of een avond bruiloft. Probeer het nu en voel je elegant en mooi op de grote dag!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Video Ontdek vijf creatieve huwelijksaanzoeken met karikaturen!
Ontdek vijf creatieve huwelijksaanzoeken met karikaturen!
Wie zei dat een verloving niet simpel maar memorabel kan zijn? Hier zijn een paar zeer creatieve ideeën.
Video Het romantische verhaal van Sarah en John!
Het romantische verhaal van Sarah en John!
Ongelofelijk hoe mooi een reclame-video kan zijn, ontdek het gauw...

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie