Ontdek vijf creatieve huwelijksaanzoeken met karikaturen!

Huwelijksaanzoeken zijn steeds meer creatief en romantisch, zoals de aanzoek die door post-its is gedaan en door het internet wordt het steeds moeilijker om een huwelijksaanzoek te overtreffen en origineel te blijven. Maar de realiteit is, is dat een aanzoek niet altijd zoiets groots hoeft te zijn. Soms bereik je met een eenvoudig en klein detail veel meer om een prachtig huwelijksaanzoek te houden.

Een vorm van een huwelijksaanzoek, dat een hoge populariteit heeft en het vooral goed doet voor de lange afstand-relaties zijn “flipbooks”. De flipboeken zijn kleine notebooks met karikaturen, detailleert het verhaal dat je wilt overbrengen aan je geliefde en het is origineel doordat het 100% met de hand gemaakt is. Uniek en onvergetelijk! In de notebook kun je de geschiedenis van jullie liefde vertellen; ofwel hoe jullie elkaar hebben ontmoet of weerspiegelen wat je van plan bent voor de grote dag.

Annelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

Kan je je nog herinneren van vroeger de typische tekeningen in een boek met in de hoek een karakter dat aan het rennen is en er grote avonturen werden beleefd? De geïllustreerde verhalen geven je verbeelding de vrije loop en het is leuk voor jong en oud.

Elk boekje bevat handgemaakte bladzijdes, een cover van kunststof voor de bescherming, afgewerkt in vinyl en alle boekjes in een toepasselijk doosje. De ontwerpen zijn zo authentiek en speciaal dat je partner zeker verrast gaat zijn. Hieronder zes verschillende video’s die een liefdesverhaal laat zien in een flipbook en met een verrassend einde komt. Misschien voor jou een leuk idee om jouw geliefde op deze manier te verrassen?

1. Once upon a time (in India)

Dit voorstel is van een koppel die elkaar oorspronkelijk hebben ontmoet in India en 14 jaar later elkaar weer hebben ontmoet in Chicago.

2. Huwelijksaanzoek Aidan en Maria

Aidan wilde de vraag stellen aan zijn vriendin Maria en kwam dat doen met een origineel idee: een fietstocht.

3. Een huwelijksaanzoek met een verborgen ring 

In het boek werd een stuk uitgesneden om de échte verlovingsring in het boekje te kunnen verwerken. Fantastisch!

4. Huwelijksaanzoek in The Big Apple 

Dit voorstel werd gedaan in New York.

5. Tinder verloving: het begin van een grote liefde

Dit voorstel is super grappig en is een koppel die elkaar in het digitale tijdperk ontmoet via de Tinder applicatie.

6. A Love Story: “er is niets zoals de werkelijkheid”

Dit verhaal gaat over een koppel die elkaar online hebben ontmoet: het starten van een lange-afstand relatie en besloten om te trouwen in de bar waar ze hadden hun ‘echte’ eerste date hebben gehouden.

Vídeo’s: Storyful y TheFlippist Youtube Channel

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie