Van de catwalk: bruidsjurken van Rosa Clará 2012

 

De bruidsmode collectie van 2012 voor Rosa Clará was spectaculair met als hoogtepunt de goudkleurige, empire style trouwjurken.

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Video
BHLDN imponeert met schitterend filmpje van haar bruidsjurken
Het merk BHLDN, nog vrij onbekend in Nederland, weet aankomende bruidjes zeker te intigreren met dit slow motion filmpje, op de achtergrond prachtige pianomuziek. En oh ja, ook schitterende trouwjurken ;)
Video YolanChris bruidsmode met een visie: filmpje met luchtige bruidsjurken
YolanChris bruidsmode met een visie: filmpje met luchtige bruidsjurken
Yolan Cris is een opkomend Spaans bruidsmode huis: Yolande zorgt voor de ontwerpen, Cristina zorgt voor de marketing. In dit heerlijk optimistische filmpje laten zij hun visie op bruidsmode zien: vrij, sexy en luchtig.
Video Versace haute couture 2012: lekker dramatisch en ssssexy!
Versace haute couture 2012: lekker dramatisch en ssssexy!
Je doet het waarschijnlijk niet één, twee, drie aan, maar het is wél schitterend om naar te kijken, deze fashion show van Versace!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie