Adverteren

Voor de bruiloftgast; de mooiste feestjurken voor 2017

De beste designers laten hun ontwerpen zien, perfect voor de bruiloftgast van 2017!

  • Feestjurken
  • Aanbeveling
Adverteren

Je bent binnenkort te gast op een bruiloft. Geweldig leuk natuurlijk, maar ook best spannend! Er zullen verschillende vragen bij je oproepen wanneer je de uitnodiging krijgt voor de bruiloft zoals; welke etiquette zijn er van belang en wat is belangrijk om te weten als gast? en wat doe ik aan!?

Als er een dresscode wordt gegeven op de uitnodiging, hou je daar dan aan. Natuurlijk heeft niet iedereen een rokkostuum of galajurk in de kast hangen, maar die zou je kunnen huren of lenen. Het bruidspaar geeft de dresscode niet voor niets op, en zeker bij de wat formelere codes (black en white tie) is de keuze voor een kledingvoorschrift vast niet willekeurig. Eer het bruidspaar door aan hun wens gehoor te geven. Een aantal dresscodes zijn algemeen bekend onder vaste namen: white tie, black tie, tenue de ville, cocktail en smart casual.

Als er geen dresscode is opgegeven ben je vrij om te dragen wat je wilt! Het dragen van wit is meestal een no-go als het om bruiloftgasten gaat. Maar er zijn vele opties! Ga bijvoorbeeld voor een rode, blauwe of groene feestjurk. Of misschien ga je voor een gewaagde print?

Om je in ieder geval een klein beetje op weg te helpen laten we jou in deze video de mooiste designs voor de bruiloftgast van 2017 zien. We zien veel lange jurken met luxueuze details en borduurwerk in collecties zoals Giorgio Armani. Het tegenovergestelde zien we terug bij Oscar de la Renta, de collectie is gevuld met kleur, prints en tweedelige sets. Fendi biedt modeliefhebbers bloemenprints en rokken wat een zeer casual resultaat levert. Er is geen gebrek aan gaas en kant dit jaar, kijk bijvoorbeeld naar de prachtige creaties van Alberta Ferretti. Één ding hebben alle ontwerpers geheem; de designs stralen elegantie en maximale vrouwelijkheid uit! Ontdek ze in de video!

Wil je nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan het volgende: 50 schoenen voor de bruiloftgast van 2017, 50 accessoires voor 2017, 10 fouten die je niet moet maken als je te gast bent op een bruiloft

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!