Adverteren

Welke stijl past het beste bij jou? Kies de jurk waar jij je het beste in voelt!

Geniet van de video en ontdek de mooiste designs! Welke stijl past het beste bij jou?

  • De Bruid
  • Adviseren
  • Bruid

Het land der bruiden wordt bewoont door ontelbaar verschillende bruiden en door minstens net zoveel verschillende jurken. Zo zijn er bijvoorbeeld de bruiden die van kleins af aan al een droombeeld hebben van de perfecte jurk en precies weten wat ze willen. Er zijn bruiden die elke dag een andere jurk mooi vinden. Maar helaas zijn er ook bruiden die langzaam maar zeker gillend gek worden bij het aanzien van de overvloed aan jurken… Hoe verschillend de bruiden ook mogen zijn, over één ding zijn ze het eens: de bruidsjurk is een van de hoogtepunten van de trouwdag! En daarom is het zo belangrijk dat jij een jurk kiest die jouw persoonlijkheid reflecteerd én waar je je comfortabel in voelt! In de video zie je een samenvatting van de allermooiste designs voor verschillende bruiden. En hieronder zie je klein overzicht van verschillende stijlen: 

Adverteren

Romantische stijl: Ga voor een jurk met een zachte stof, kant en borduurwerk. Door de zachte stof zal jouw figuur prachtig uitkomen!

Glitter stijl: Voor de uitgeproken en gewaagde bruid! Je zult letterlijk schitteren op je bruiloft. Houdt de accessoires en je bruidskapsel simpel en elegant, zo zal jouw look perfect zijn.

Boho-chic: Bij deze stijl gaat het om eenvoud, comfort en een unieke stijl. Combineer de simpele jurk met prachtige sieraden zoals bloemen en unieke sieraden!

Klassieke stijl: Elegantie en goede smaak. Een prachtige witte jurk met eenvoudige versieringen. En natuurlijk een lange sluier! Wauw! 

Rocker stijl: De meeste gewaagde van het rijtje! Voor de rebelse en niet typische bruid. Ga voor comfort en kies welke kleur jij maar wilt! Denk ook aan details zoals riemen en sjerpen.

minimalistische stijl: Deze stijl wordt geassocieerd met volledige eenvoud, vloeibaar textiel, zonder opsmuk, en het tonen van alle lijnen van het vrouwelijke figuur. Het is een van de perfecte keuzes voor burgerlijke huwelijken.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!