Welke stijl past het beste bij jou? Kies de jurk waar jij je het beste in voelt!

Het land der bruiden wordt bewoont door ontelbaar verschillende bruiden en door minstens net zoveel verschillende jurken. Zo zijn er bijvoorbeeld de bruiden die van kleins af aan al een droombeeld hebben van de perfecte jurk en precies weten wat ze willen. Er zijn bruiden die elke dag een andere jurk mooi vinden. Maar helaas zijn er ook bruiden die langzaam maar zeker gillend gek worden bij het aanzien van de overvloed aan jurken… Hoe verschillend de bruiden ook mogen zijn, over één ding zijn ze het eens: de bruidsjurk is een van de hoogtepunten van de trouwdag! En daarom is het zo belangrijk dat jij een jurk kiest die jouw persoonlijkheid reflecteerd én waar je je comfortabel in voelt! In de video zie je een samenvatting van de allermooiste designs voor verschillende bruiden. En hieronder zie je klein overzicht van verschillende stijlen: 

Romantische stijl: Ga voor een jurk met een zachte stof, kant en borduurwerk. Door de zachte stof zal jouw figuur prachtig uitkomen!

Glitter stijl: Voor de uitgeproken en gewaagde bruid! Je zult letterlijk schitteren op je bruiloft. Houdt de accessoires en je bruidskapsel simpel en elegant, zo zal jouw look perfect zijn.

Boho-chic: Bij deze stijl gaat het om eenvoud, comfort en een unieke stijl. Combineer de simpele jurk met prachtige sieraden zoals bloemen en unieke sieraden!

Klassieke stijl: Elegantie en goede smaak. Een prachtige witte jurk met eenvoudige versieringen. En natuurlijk een lange sluier! Wauw! 

Rocker stijl: De meeste gewaagde van het rijtje! Voor de rebelse en niet typische bruid. Ga voor comfort en kies welke kleur jij maar wilt! Denk ook aan details zoals riemen en sjerpen.

minimalistische stijl: Deze stijl wordt geassocieerd met volledige eenvoud, vloeibaar textiel, zonder opsmuk, en het tonen van alle lijnen van het vrouwelijke figuur. Het is een van de perfecte keuzes voor burgerlijke huwelijken.

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Video Deze dansvideo is één en al vrijheid blijheid met een zeer romantische einde!
Deze dansvideo is één en al vrijheid blijheid met een zeer romantische einde!
Wanneer choreografie onderdeel is van een huwelijksaanzoek, dan mag het belangrijkste element originaliteit zeker niet ontbreken!
Video De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
Een Siberische husky filmt de bruiloft van zijn baasjes op dezelfde plek waar hun eerste date 10 jaar geleden heeft plaatsgevonden.
Video De openingsdans van Kyle en Nicole: met een mooie verrassing!
De openingsdans van Kyle en Nicole: met een mooie verrassing!
Mis het tweede deel van de dans niet, ontdek de speciale ere-gast die meedoet...

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie