Zie de meest spectaculaire choreografie van dit bruidspaar als openingsdans!

Devon en Nicole Perri zijn deze zomer getrouwd in Punta Cana, Dominicaanse Republiek en tot op verbazing van vele gasten heeft het bruidspaar hen verrast met een spectaculaire dans op een catchy nummer.

Devon, choreograaf en professioneel danser, maakte gebruik van de gelegenheid om zijn uitstekende dans-talent te laten zien, begeleid door zijn parner Nicole die met veel charme haar levendige choreo toevoegt.

Het is natuurlijk waar dat professionele dansers de dansstappen heel gemakkelijk uitvoeren, maar de coördinatie van dit bruidspaar en de constante spanning die zij gedurende de dans laten zien met de vele liefde die zij voor elkaar voelen is gewoonweg fantastisch om te zien. Door dit mooie moment te delen met je beste vrienden en familieleden zal niemand jullie dans vergeten.

Het lied dat gekozen is voor deze gesynchroniseerde choreografie is niemand minder dan ´´Sugar´´ van de band Maroon 5. Zij hebben eerder dit jaar een miljoen bezoekers op hun kanaal bereikt, dit dankzij de officiële video van het nummer, waar de leden van de band onder leiding van Adam Levine op verschillende huwelijksfeesten als verrassing verschenen en deze nieuwe single zongen.

Mocht je de video van Maroon 5 gemist hebben, bekijk deze dan gauw want het is een absolute hit. Bekijk de fantastische choreografie van dit bruidspaar en doe inspiratie op voor jullie eigen openingsdans. Zie hoe leuk het is om je publiek te verrassen en geniet van dat ene moment waar alleen jij (en natuurlijk je aanstaande) de show steelt op de dansvloer.

Auteur: Dana Linders

Laat een bericht achter

Video De speech van deze vader op zijn dochter´s bruiloft is het meest ontroerende en liefdevolle gebaar dat wij ooit hebben gezien!
De speech van deze vader op zijn dochter´s bruiloft is het meest ontroerende en liefdevolle gebaar dat wij ooit hebben gezien!
Dit is absoluut het meest romantische, liefdevolle en persoonlijke gebaar dat een vader kan geven voor zijn dochter!
Video 100 jaar herenmode in dit nieuwe jaar: 1915-2015!
100 jaar herenmode in dit nieuwe jaar: 1915-2015!
Ontdek de laatste 100 jaar aan mannenmode!
Video Ontdek de bruidsjurken van de afgelopen 100 jaar in 3 minuten!
Ontdek de bruidsjurken van de afgelopen 100 jaar in 3 minuten!
Bekijk het filmpje tot het einde en jij zult een te gek idee krijgen voor je eigen bruidsjurk!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie