Zo wordt een Niessing klem trouwring gemaakt

De Niessing klemring is een schitterende eigentijdse trouwring. De edelsteen wordt zonder frame geklemd in de ring. Zie hoe deze speciale ring is gemaakt!

  • Accessoires bruid
  • Sponsored

Puur, helder en tijdloos: de trouwringen van Niessing zijn een schitterende weerspiegeling van moderne trouwringen. De edelsteen wordt zonder frame in de ring geklemd, waardoor het lijkt alsof deze boven je hand zweeft. Een geweldige en buitengewone manier om een diamant te gebruiken. Zie in deze video hoe deze speciale ring, een klemring genoemd, is gemaakt!

Niessing is al sinds 1873 een trouwringen- en sieraden fabrikant. Het merk staat voor een ongekend hoge kwaliteit en eigentijdse ontwerpen: zowel klassiek als experimenteel. Wanneer het om edele metalen gaat, kunnen medewerkers van Niessing putten uit een schat aan ervaring. Tegenwoordig staat Niessing bekend om een kundige combinatie van traditionele edelsmeedkunst en geavanceerde productietechnieken.

Van puur tot extravagant, van delicaat tot volumineus – er zijn verschillende populaire klemring vormen. U kunt kiezen uit uw favoriete kleuren: ga jij voor helder wit, platina, of misschien voor een meer bijzondere kleur als kaneel of geel? Niessing biedt eindeloze mogelijkheden!

Voor meer hulp omtrent de bruiloft en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!