Lugares e Momentos

  • Website

Ana Pedras, ontwerper en Alexandre Barbosa, fotograaf, vormen het duo achter Places en Moments . Gedreven door een passie bekend door het Oosten, hebben ze zo'n 40 landen bezocht, zoals Thailand, Vietnam of Nepal. Van al deze reizen heeft een nieuwe manier van kijken naar dingen gezorgd, wat tot uiting komt in elk werk dat ze doen. Dit is de look die je achter de lens wilt hebben, om je bruiloft te fotograferen.

De commando's van het doel zijn in handen van Alexander of Anna, maar je hebt misschien het geluk om beide in je dag te hebben, hoewel het niet gegarandeerd is. Zijn creatieve vaardigheden als ontwerper kunnen beginnen met beeldconsulting en eindigen met het zorgvuldige ontwerp van fotoalbums . Gepersonaliseerde en originele, klassieke of krachtige albumstijlen komen tegemoet aan de persoonlijkheid van de bruid en bruidegom: van digitale tot fijne kunst, tot koffietafelboeken, ze zijn kostbare tijdmachines.

Bezoeker, laat een review achter over Lugares e Momentos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Lugares e Momentos

5.0 12 reviews
Door João
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was een genoegen om met Ana en met Alexandre samen te werken. Ze beseften al snel wat we wilden en gaven ons een onschatbare beveiliging. Het werk was geweldig, met zijn discrete en professionele aanwezigheid, altijd oog voor detail. Het resultaat was fantastisch, met foto's die de verschillende kleine momenten perfect konden vastleggen. Dit alles binnen de afgesproken termijnen en tegen een betaalbare prijs. Kon het niet meer aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door Maria Joel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hielden van de fotografische service van Ana en Alexandre. Het zijn geweldige professionals, ze wisten hoe ze de empathie moesten genereren die nodig was om ons op ons gemak te laten voelen, zelfs op de momenten van het grootste "nerveuze kleine", en het resultaat was een verzameling prachtige foto's die we voor altijd zullen bewaren.

De enkele sessie was leuk en het resultaat was onberispelijk. We raden het ten zeerste aan!

M & F

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste fotografen die we hadden kunnen huren voor onze bruiloft. Van de singles-sessie, die prachtige foto's opleverde, tot de dag van de bruiloft, waren de goede gezindheid, professionaliteit en flexibiliteit berucht. Met deze fotografen was het gemakkelijk om de beste momenten van de dag vast te leggen, zonder ooit te storen of te storen tijdens de bruiloft. Ik beveel zonder enige twijfel iedereen aan die zonder inspanning of verplichting naar foto's wil glimlachen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Adres

Stad: 2750-642
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek