4.8
Gebaseerd op 5 reviews
m.petersen
Door m.petersen
14-11-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onwijs bedankt voor onze prachtige dag! Zowel maar haar en make-up bleven de hele dag perfect zitten! Raadt iedereen haar aan! Tevens is ze ook heel aardig en gezellig! Onwijs bedankt nogmaals!

cjwaterval
Door cjwaterval
29-09-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat ben ik blij dat Sylvia mijn bruidsmake-up heeft gedaan! Een donkere huid is soms een uitdaging voor visagisten maar niet voor Sylvia, ze luisterde goed naar wat ik wilde en het resultaat was prachtig. Ik wilde mijn kapsel zelf doen maar Sylvia kwam met ideeen waar ikzelf  niet aan gedacht had en daar ben ik zo blij mee. Ze heeft mijn haar heel mooi opgestoken en het bleef de hele dag en avond zitten.

Ze is heel goed in haar werk, niet alleen voor bruidsmake-up maar ook als schoonheidsspecialiste is ze een topper!

onsgezinnetje
Door onsgezinnetje
28-09-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik weet nog dat mijn weddingplanner zij dat het echt heel fijn is om je haar en make up op je trouwdag proffesioneel te laten doen. Ik wilde dat liever niet, zomaar iemand die aan je haar maar vooral je gezicht zit. Maar o wat ben ik blij met Sylvia en haar werk. Wat ben ik in de watten gelegd. En wat vond ik het fijn om mijn haar en make up door haar te laten doen. Ze heeft geluisterd naar al mijn wensen en dit heeft geresulteerd in een prachtig resultaat. Mijn haar en make up zijn de hele dag en avond goed blijven zitten en mijn haar zat zelfs na twee maal omkleden voor de openingsdans nog in model. Super bedankt Sylvia.

SylviaBakker
Door SylviaBakker
26-09-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sylvia heeft mijn bruidskapsel en haar gedaan voor mijn grote dag! in 1 woord geweldig! Met de proef was het al in 1keer goed! Wilde een natuurlijke bruid blijven. Ze had een prachtige make-up aangebracht en het bleef de hele dag top zitten. Mijn haar ook! Zoveel complimenten! En dat gaat allemaal naar haar!
Sylvia bedankt!

patricia.uva
Door patricia.uva
25-09-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn trouwdag was fantastisch! Dit niet alleen omdat ik nu getrouwd ben met de man van mijn dromen, maar ook omdat Sylvia mij zo blij heeft gemaakt met mijn haar en make-up. Wat heb ik een complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Ik vielde mij ook zo mooi!

De proef make-up en haar;                          Ik heb Sylvia verschillende plaatjes laten zien van make-up en kapsel naar mijn smaak. Samen hebben wij gekeken  naar wat bij mij past. Ze heeft dan ook twee verschillende bruidskapsels gemaakt en twee verschillende bruids make-up aangebracht. Zodat ik goed kon zien wat het mooiste bij mij past. Hier was ik super blij mee.

Op de dag zelf is zij ook een heek aangenaam gezeldschap. Ze is lief en werkt vlot. Ook heeft zij mij geholpen met het aantrekken van mijn jurk. ( Make-up  en haar bleven de heledag/avond prefect zitten ).

Sylvia is een geweldige meid en enorm creatief. Ze is heel kundig en geeft goed advies. Ze heeft mijn dag compleet gemaakt.

Echt een aanrader!!