4.9
Gebaseerd op 15 reviews
margotc.debruin
Door margotc.debruin
18-08-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons trouwfeest is inmiddels bijna een jaar geleden, maar wij denken nog zo'n beetje elke dag vol mooie herinneringen terug aan deze bijzondere dag. En daar helpen de foto's van Marianne zeker bij! Want wat zijn die gaaf geworden! 

Vanaf het eerste contact met Marianne zat het eigenlijk al goed. Na een telefonische introductie spraken we af om elkaar in het echt te ontmoeten. En daar begonnen de ideeën enthousiast te stromen. Gedurende de hele planning, waarbij we onze dag nog moesten uitstellen ivm corona, dacht Marianne heel fijn mee. Ze gaf ons allerlei tips en ideeën. 

Op de dag zelf had ze Daniella meegenomen (we hadden voor twee fotografen gekozen). Samen vormen ze echt een geweldig duo. De dag erna kregen we al een paar foto's en we waren blown-away. Ze zijn echt super tof! 

We zijn Marianne en Daniella ontzettend dankbaar. Mochten we ooit nog een shoot plannen, dan vragen we ze zeker weer. 

s.j.wissink
Door s.j.wissink
15-10-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een investering in een goede fotograaf is het zeker waard op je trouwdag. En als je dan kiest voor Marianne zit dat zeker goed. Prachtige foto's, meedenkend en snel geleverd. De klik was goed, niet alleen met ons, maar ook met de gasten. Daniella was erbij als second shooter, een keus waar we geen moment spijt van hebben gehad. 

We genieten van onze foto's en ontdekken steeds iets nieuws. Wat ja, de foto's zijn prachtig! 

Liefs, Arjan en Sharona

eva50
Door eva50
02-03-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf moment 1 hadden wij een klik met Marianne als fotograaf, ze was enthousiast en zat vol met ideeen. Contact verliep ontzettend soepel naar de dag toe en ook op de dag zelf was er een leuke klik, zowel met ons als met onze gasten. Marianne had Daniella meegenomen als tweede fotograaf en ook zij was echt super. En waar het natuurlijk omgaat de foto's waren prachtig! Dankjulliewel. Precies zoals we het hadden gewild!

Groetjes,

Danny & Eva

gcheslinga
Door gcheslinga
16-12-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Marianne,

Al vanaf het bekijken van de foto's op jouw website hadden we een goed gevoel, en zeker na ons kennismakingsgesprek wisten we zeker dat het goed zou komen en dat we mooie sfeervolle foto's zouden gaan krijgen met beweging, emotie en expressie. We vonden het heel leuk dat jij net zo enthousiast was als wij over onze do-it-yourself boeren-festival-bruiloft.

We zijn ontzettend blij met je prachtige foto's! Jij en Daniëlle hebben alles zo mooi vastgelegd en de sfeer goed overgebracht! De foto's laten zien wat voor een fantastische dag het was en hoe iedereen genoten en gelachen heeft.

Nogmaals heel erg bedankt!

Corien en Rien

bram.nadeche
Door bram.nadeche
31-10-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met onze keuze om voor Marianne als fotograaf te kiezen! 
Wij hebben een fantastische dag gehad en dankzij Marianne kunnen wij blijven nagenieten door de fantastische foto's. In de aanloop naar de bruiloft hebben wij het contact met Marianne als heel prettig ervaren. Ze dacht met ons mee en wist goed aan te voelen hoe wij de dag voor ons zagen. 
De optie om een second shooter te kiezen raden wij iedereen aan. Daniëlle was ook een ontzettend professionele fotograaf en je merkte dat het in de samenwerking wel goed zat. Gedurende de dag wist Marianne met de juiste begeleiding ons ontspannen op de foto te krijgen (want zenuwen zijn, zeker aan het begin, een ding op je trouwdag ;)). De foto's zijn uniek, treffend, persoonlijk en raken de juiste sfeer! De investering in een goede fotograaf is het dubbel en dwars waard. Wij kunnen niet kiezen welke foto's nu het mooist zijn en hebben een blijvende herinnering aan onze dag. 

Dankjewel Marianne!!

lphcroonen
Door lphcroonen
04-10-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Dankzij Marianne van My Eye in samenwerking met Tamara kunnen we deze dag telkens herbeleven.. Zij hebben onze dag vastgelegd zoals hij echt was! Super gaaf! Dankjewel!

Jaap en Liza

frankjiske
Door frankjiske
17-03-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ken Marianne al mijn hele leven, mijn ouders zijn hun beste vrienden. Toen wij onze bruiloft gingen plannen was het voor mij zeker, ik wilde Marianne als fotograaf. Niet omdat ik haar zo goed ken, maar omdat ze zo vreselijk goed is. Waarom zou ik dan voor een andere fotograaf gaan? 

Ik heb het destijds aan haar voorgelegd en we hebben er goed over gepraat. We zijn er uit eindelijk uitgekomen, Frank en ik wilde een professionele fotograaf, en dat was Marianne dus een en een was twee. Voor Marianne een ' way out of her comfort' maar wat heeft ze het goed gedaan. Uiteindelijk heeft haar aanwezigheid voor mij dat extra's gekregen. Grap was dat we dit tot op de dag van de bruiloft geheim hadden weten te houden voor mijn ouders, om het nog allemaal extra spannend te maken. Wat was dat tof zeg!!!

Marianne nam Daniëlla mee als second shooter, wat een geweldig team bleek te zijn. Vooraf alles doorgesproken, zelfs een locatie geregeld om indoor te shooten als het slecht weer zou zijn. We trouwden namelijk in Februari, dus alles was mogelijk. Dit gaf ons rust, het zou sowieso goedkomen. Uiteindelijk zijn we met windkracht 5 en gelukkig nauwelijks een spatje regen de oude binnenstad van Delft in gegaan. Dit was ook onze wens. Marianne wist precies onze style op te pakken, niet te geposeerd maar lekker ontspannen. De twee fotografen vulde elkaar lekker aan, beetje meer van dit, iets minder van dat. Marianne kletste ons er doorheen.

De rest van de dag hebben we ze niet meer doorgehad. Het diner, de ceremonie...je ziet ze gewoon niet. Dat is precies het professionele Waar we voor gingen.

Dat bruidsfotografie best prijzig is klopt. Het was voor ons ook echt wel even een drempel over stappen. Maar met zulke verbluffende resultaten, ver buiten onze verwachting was het elke cent waard!!!! Iedereen staat geweldig op de foto. Elke lach is gevangen, precies zoals het die dag is gegaan. Wij mogen beide nog iedere dag complimentjes in ontvangst nemen voor de resultaten van deze bijzondere vrouw(en). 

Marianne, je bent een topper. Nooit maar dan ook Nooit verwacht dat jij zo'n speciale rol op mijn bruiloft zou krijgen. Geen moment spijt gehad van deze spannende keuze! Om je eeuwig dankbaar te zijn!!!!

dorinerohaan
Door dorinerohaan
18-09-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat kunnen wij mooi terug kijken op onze trouwdag, dankzij Marianne van My Eye Fotografie en Daniella van D-Eye Photography.  

Marianne kenden we al, omdat zij de uitvaart van mijn zus heeft gefotografeerd. Wij vonden het bijzonder en speciaal om Marianne te vragen, 4,5 jaar later, om onze trouwdag te fotograveren.
Mooie nieuwe herringeren maken en wat is het dan fijn als je de fotograaf al kent. De foto's zijn super mooi en Marianne en Daniella wisten precies wat wij mooi vonden, erg fijn.

Een dag die wij nooit meer vergeten.Nogmaals dank!

bibivandenbroek
Door bibivandenbroek
24-08-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geluk dat Marianne op ons pad is gekomen in onze zoektocht naar een fotograaf. Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek waren we verkocht: wat een lief, warm, open en fijn mens! Dit voelde meteen goed. In aanloop naar onze bruiloft toe hebben we heel prettig contact onderhouden, en vol enthousiasme dacht ze mee, heel erg leuk. Toen we elkaar zagen op de dag zelf, voelde het daardoor meteen vertrouwd. Alsof we elkaar al een hele tijd kenden. Dat maakte het voor ons zo fijn om haar erbij te hebben op die dag! Uiteindelijk hebben we besloten ook een tweede fotograaf mee te laten komen: de beste keuze die we hebben kunnen maken! Marianne en Tamara waren een geweldig team samen en hebben samen iedere emotie vast weten te leggen. Want toen we de foto's hebben mogen ontvangen was dat precies wat we terug zagen op beeld: iedere traan, brede lach, genegenheid, verlegenheid, verwondering, geluk... Alles is zo mooi overgekomen. Toen we de foto's voor het eerst zagen was het net alsof we de dag opnieuw mochten beleven, inclusief de tranen van geluk. Als je dat toch lukt als fotograaf om zoiets te bereiken, dan begrijp je je vak als een van de beste. Als je dan ook nog zo'n persoonlijkheid hebt als Marianne, dan ben je ben je de beste! Als we ooit weer een fotograaf nodig hebben, ben jij de eerste die we bellen.

mmmolenkamp
Door mmmolenkamp
12-05-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met een gezinsfotoshoot hebben we kennis gemaakt met Marianne. Midden op de veluwe met een spatje regen maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen waren hyperdepieper, je speelde erg trouwens leuk op in, maar wat zijn daar veel mooie foto's uitgekomen! Super gaaf, het licht, de kleuren, echt onwijs blij mee!!

Na deze ervaring wisten we gelijk dat we jouw graag als fotograaf wilden op ons huwelijk. E daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Wat heb je onze dag mooi weergegeven. Het sfeertje, de mensen, het eten, geweldig! Fantastisch hoe je dat kunt laten weergeven op een foto. Als je naar de foto's kijkt beleef je de dag weer helemaal opnieuw! Super gaaf en onwijs bedankt!

k.verkijk
Door k.verkijk
30-01-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben gigantisch geluk gehad dat Marianne van My Eye Fotografie en Daniella van D-Eye Photography onze mooiste dag hebben vastgelegd. Wat een goede samenwerking tussen deze twee dames! De foto's zijn eigenzinnig, puur en alles behalve geposeerd omdat Marianne en Daniella de juiste momenten weten te pakken. Als je de foto's terugkijkt zit je weer midden in het moment en dat is zoals fotografie moet zijn. Voor ons zijn dit hele kostbare plaatjes geworden. Wat een toppers!

koentomassen
Door koentomassen
24-01-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Marianne en van Daniella van D-eye Photography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Marianne is een ontzettend leuk, lief en gezellig persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje emotioneel van.
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik�
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop�) dan zouden we direct voor Marianne en Daniella kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn is dat� nogmaals heel erg bedankt lieve Marianne voor de prachtige foto's met een top bewerking qua licht en voor de gezellige dag!
Liefs Koen en Suzanne

suzannevdberg
Door suzannevdberg
24-01-18
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Marianne van MyEyePhotography en van Daniella van D-EYePhotography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Marianne is een ontzettend lief, gezellig en leuk persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje stil en emotioneel van. Zijn wij dat echt op die foto's? Wow
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop) dan zouden we direct voor Marianne en Daniella kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn en mooi is dat nogmaals heel erg bedankt lieve Marianne voor de prachtige foto's met een top bewerking qua licht en voor de gezellige dag! We hebben intens genoten.
Liefs Koen en Suzanne

joske2207
Door joske2207
07-12-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van een klasse apart, puur vakwerk, met oog voor detail, staat zeker open voor persoonlijke wensen

i_meijer04
Door i_meijer04
26-11-17
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

leuke fotografe met een goed oog voor fantastische foto’s!