My Eye Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

My Eye Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 105.000 €

-JUST REMEMBER.....
THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER-


Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij delen dan komt er weinig geregisseer van mijn kant, zodat de humor, de sfeer, de emoties én de smiles vanzelf ontstaan. Natuurlijk help ik een beetje om jullie op een mooie manier in beeld te brengen door snel de omgeving en het licht te scannen op de te gekke trouwlocaties, want daar ben ik dol op. Of het nu een romantische omgeving is of super industrieel, als het maar bijzonder voor jullie is, dan word ik daar ook blij van. Myeye bruidsfotografie maakt spontane foto’s van jullie huwelijk, zoals jullie écht zijn! Want jullie liefde is wat telt en dat zie je terug in de foto’s! Samen met jullie maken we er één van de mooiste dagen van jullie leven van, zoals jullie het altijd al hebben gedroomd. En met onze foto’s blijft de herinnering leven, want jullie bruidsreportage is achteraf het enige dat over blijft.
Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding
                                             Festival wedding
                                             Losse haren in de wind

Je bent van harte uitgenodigd om mijn stijl van fotografie te ontdekken. Mijn stijl heeft een Moody sfeer.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt. In deze moderne tijd surf je veel via de telefoon of tablet naar websites, dat doe ik ook, maar ik wil je toch uitnodigen om hem op je laptop of pc te bekijken. Ik weet het, op de bank met een kop thee is de telefoon zó handig, maar heb je de tijd, kijk ook groter!

Bekijk de verschillende beelden en laat je leiden door de verhalen die ik vertel en de herinneringen die ik maak samen met super verliefde stellen, te gekke bruidsparen en natuurlijk de mooie plekken die ik bezoek. Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen om twee fotografen vragen omdat zij niets aan het toeval willen overlaten. Daarom werk ik samen met 2 vaste collega's. Het mooie van twee fotografen op jullie trouwdag is dat je geen moment mist en wij ons beide kunnen focussen op emoties en situaties die gelijktijdig gebeuren, er gebeurd altijd wel iets grappigs, leuk, emotioneels. Als de een zich focust op het bruidspaar kan de ander zich richten op de gasten, hun emoties worden vaak niet gezien als je alleen bent als fotograaf. Die traan van mama of papa wil je toch niet missen tijdens het JA woord! Zo missen jullie geen moment in jullie reportage! We krijgen altijd te horen dat het zo fijn is dat we zo onopvallend werken en goed op elkaar zijn ingespeeld en dat ze zich helemaal niet bewust zijn geweest van twee fotografen. Kan je niet wachten met mij te vertellen wat jullie wensen zijn? Mail mij dan en we plannen een afspraak!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
105.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie mij geboekt hebben betalen jullie een reserverings bedrag. Ik stuur jullie het contract en de eerste factuur. De rest van het bedrag betalen jullie na jullie huwelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over My Eye Fotografie

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
margotc.debruin
Door Margot Bakker-de Bruin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons trouwfeest is inmiddels bijna een jaar geleden, maar wij denken nog zo'n beetje elke dag vol mooie herinneringen terug aan deze bijzondere dag. En daar helpen de foto's van Marianne zeker bij! Want wat zijn die gaaf geworden! 

Vanaf het eerste contact met Marianne zat het eigenlijk al goed. Na een telefonische introductie spraken we af om elkaar in het echt te ontmoeten. En daar begonnen de ideeën enthousiast te stromen. Gedurende de hele planning, waarbij we onze dag nog moesten uitstellen ivm corona, dacht Marianne heel fijn mee. Ze gaf ons allerlei tips en ideeën. 

Op de dag zelf had ze Daniella meegenomen (we hadden voor twee fotografen gekozen). Samen vormen ze echt een geweldig duo. De dag erna kregen we al een paar foto's en we waren blown-away. Ze zijn echt super tof! 

We zijn Marianne en Daniella ontzettend dankbaar. Mochten we ooit nog een shoot plannen, dan vragen we ze zeker weer. 

Misbruik rapporteren
s.j.wissink
Door Sharona
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een investering in een goede fotograaf is het zeker waard op je trouwdag. En als je dan kiest voor Marianne zit dat zeker goed. Prachtige foto's, meedenkend en snel geleverd. De klik was goed, niet alleen met ons, maar ook met de gasten. Daniella was erbij als second shooter, een keus waar we geen moment spijt van hebben gehad. 

We genieten van onze foto's en ontdekken steeds iets nieuws. Wat ja, de foto's zijn prachtig! 

Liefs, Arjan en Sharona

Misbruik rapporteren
eva50
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf moment 1 hadden wij een klik met Marianne als fotograaf, ze was enthousiast en zat vol met ideeen. Contact verliep ontzettend soepel naar de dag toe en ook op de dag zelf was er een leuke klik, zowel met ons als met onze gasten. Marianne had Daniella meegenomen als tweede fotograaf en ook zij was echt super. En waar het natuurlijk omgaat de foto's waren prachtig! Dankjulliewel. Precies zoals we het hadden gewild!

Groetjes,

Danny & Eva

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact