24

Omschrijving

-JUST REMEMBER.....
THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER-


Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij delen dan komt er weinig geregisseer van mijn kant, zodat de humor, de sfeer, de emoties én de smiles vanzelf ontstaan. Natuurlijk help ik een beetje om jullie op een mooie manier in beeld te brengen door snel de omgeving en het licht te scannen op de te gekke trouwlocaties, want daar ben ik dol op. Of het nu een romantische omgeving is of super industrieel, als het maar bijzonder voor jullie is, dan word ik daar ook blij van. Myeye bruidsfotografie maakt spontane foto’s van jullie huwelijk, zoals jullie écht zijn! Want jullie liefde is wat telt en dat zie je terug in de foto’s! Samen met jullie maken we er één van de mooiste dagen van jullie leven van, zoals jullie het altijd al hebben gedroomd. En met onze foto’s blijft de herinnering leven, want jullie bruidsreportage is achteraf het enige dat over blijft.
Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding
                                             Festival wedding
                                             Losse haren in de wind

Je bent van harte uitgenodigd om mijn stijl van fotografie te ontdekken. Mijn stijl heeft een Moody sfeer.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt. In deze moderne tijd surf je veel via de telefoon of tablet naar websites, dat doe ik ook, maar ik wil je toch uitnodigen om hem op je laptop of pc te bekijken. Ik weet het, op de bank met een kop thee is de telefoon zó handig, maar heb je de tijd, kijk ook groter!

Bekijk de verschillende beelden en laat je leiden door de verhalen die ik vertel en de herinneringen die ik maak samen met super verliefde stellen, te gekke bruidsparen en natuurlijk de mooie plekken die ik bezoek. Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen om twee fotografen vragen omdat zij niets aan het toeval willen overlaten. Daarom werk ik samen met 2 vaste collega's. Het mooie van twee fotografen op jullie trouwdag is dat je geen moment mist en wij ons beide kunnen focussen op emoties en situaties die gelijktijdig gebeuren, er gebeurd altijd wel iets grappigs, leuk, emotioneels. Als de een zich focust op het bruidspaar kan de ander zich richten op de gasten, hun emoties worden vaak niet gezien als je alleen bent als fotograaf. Die traan van mama of papa wil je toch niet missen tijdens het JA woord! Zo missen jullie geen moment in jullie reportage! We krijgen altijd te horen dat het zo fijn is dat we zo onopvallend werken en goed op elkaar zijn ingespeeld en dat ze zich helemaal niet bewust zijn geweest van twee fotografen. Kan je niet wachten met mij te vertellen wat jullie wensen zijn? Mail mij dan en we plannen een afspraak!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  V.A 1025,00 6 uur fotografie excl album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Factuur.
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  -JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding Festival wedding Losse haren in de wind.-------------------------------------------------------------------------
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  3-6 weken, afhankelijk van het seizoen, maar meestal sneller.

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
5 meningen
Door k.verkijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben gigantisch geluk gehad dat Marianne van My Eye Fotografie en Daniella van D-Eye Photography onze mooiste dag hebben vastgelegd. Wat een goede samenwerking tussen deze twee dames! De foto's zijn eigenzinnig, puur en alles behalve geposeerd omdat Marianne en Daniella de juiste momenten weten te pakken. Als je de foto's terugkijkt zit je weer midden in het moment en dat is zoals fotografie moet zijn. Voor ons zijn dit hele kostbare plaatjes geworden. Wat een toppers!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Marianne en van Daniella van D-eye Photography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Marianne is een ontzettend leuk, lief en gezellig persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje emotioneel van.
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik�
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop�) dan zouden we direct voor Marianne en Daniella kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn is dat� nogmaals heel erg bedankt lieve Marianne voor de prachtige foto's met een top bewerking qua licht en voor de gezellige dag!
Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Marianne van MyEyePhotography en van Daniella van D-EYePhotography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Marianne is een ontzettend lief, gezellig en leuk persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje stil en emotioneel van. Zijn wij dat echt op die foto's? Wow
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop) dan zouden we direct voor Marianne en Daniella kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn en mooi is dat nogmaals heel erg bedankt lieve Marianne voor de prachtige foto's met een top bewerking qua licht en voor de gezellige dag! We hebben intens genoten.
Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren
Door joske2207
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van een klasse apart, puur vakwerk, met oog voor detail, staat zeker open voor persoonlijke wensen

Misbruik rapporteren
Door i_meijer04
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

leuke fotografe met een goed oog voor fantastische foto’s!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: D-Eye Photography
Styled Shoot: Botanical Wedding
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!

Adres van My Eye Fotografie in Gelderland:

Molenstraat-Centrum Apeldoorn