40

Omschrijving

-JUST REMEMBER.....
THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER-


Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij delen dan komt er weinig geregisseer van mijn kant, zodat de humor, de sfeer, de emoties én de smiles vanzelf ontstaan. Natuurlijk help ik een beetje om jullie op een mooie manier in beeld te brengen door snel de omgeving en het licht te scannen op de te gekke trouwlocaties, want daar ben ik dol op. Of het nu een romantische omgeving is of super industrieel, als het maar bijzonder voor jullie is, dan word ik daar ook blij van. Myeye bruidsfotografie maakt spontane foto’s van jullie huwelijk, zoals jullie écht zijn! Want jullie liefde is wat telt en dat zie je terug in de foto’s! Samen met jullie maken we er één van de mooiste dagen van jullie leven van, zoals jullie het altijd al hebben gedroomd. En met onze foto’s blijft de herinnering leven, want jullie bruidsreportage is achteraf het enige dat over blijft.
Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding
                                             Festival wedding
                                             Losse haren in de wind

Je bent van harte uitgenodigd om mijn stijl van fotografie te ontdekken. Mijn stijl heeft een Moody sfeer.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt. In deze moderne tijd surf je veel via de telefoon of tablet naar websites, dat doe ik ook, maar ik wil je toch uitnodigen om hem op je laptop of pc te bekijken. Ik weet het, op de bank met een kop thee is de telefoon zó handig, maar heb je de tijd, kijk ook groter!

Bekijk de verschillende beelden en laat je leiden door de verhalen die ik vertel en de herinneringen die ik maak samen met super verliefde stellen, te gekke bruidsparen en natuurlijk de mooie plekken die ik bezoek. Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen om twee fotografen vragen omdat zij niets aan het toeval willen overlaten. Daarom werk ik samen met 2 vaste collega's. Het mooie van twee fotografen op jullie trouwdag is dat je geen moment mist en wij ons beide kunnen focussen op emoties en situaties die gelijktijdig gebeuren, er gebeurd altijd wel iets grappigs, leuk, emotioneels. Als de een zich focust op het bruidspaar kan de ander zich richten op de gasten, hun emoties worden vaak niet gezien als je alleen bent als fotograaf. Die traan van mama of papa wil je toch niet missen tijdens het JA woord! Zo missen jullie geen moment in jullie reportage! We krijgen altijd te horen dat het zo fijn is dat we zo onopvallend werken en goed op elkaar zijn ingespeeld en dat ze zich helemaal niet bewust zijn geweest van twee fotografen. Kan je niet wachten met mij te vertellen wat jullie wensen zijn? Mail mij dan en we plannen een afspraak!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  V.A 1050,00 6 uur fotografie excl album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  1:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Nadat jullie mij geboekt hebben betalen jullie een reserverings bedrag. Ik stuur jullie het contract en de eerste factuur. De rest van het bedrag betalen jullie na jullie huwelijk.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  -JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding Festival wedding Losse haren in de wind.-------------------------------------------------------------------------
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2000
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik werk heel graag samen met 2 vaste collega's en fotograferen jullie huwelijk het liefst met 2 fotografen. Waarom? 4 ogen die jullie liefde voor altijd kunnen vastleggen. Fotograferen is onze grote passie en van onze passie hebben wij ons beroep gemaakt. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen en qua stijl voelen en vullen we elkaar aan. Waarom twee fotografen op jullie dag? Bijzondere momenten die maar 1 of 2 seconden duren. Iedereen ziet ze eigenlijk in het dagelijkse leven, maar zelden worden ze vastgelegd. Wij hebben gezien dat de reportages meer dynamiek hebben, zeker op de belangrijke momenten van bv het ja woord en de kus. Op dat moment kunnen wij ons concentreren én op jullie én op jullie gasten. Wat is er nu mooier om de traan van mamma en de blik van pappa op juist DAT moment vast te leggen. Of de ontlading direct na jullie JA woord! Fotograferen en de liefde is het mooiste wat er is. Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk en maken van elke huwelijk een unieke reportage.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  3-6 weken, afhankelijk van het seizoen, maar meestal sneller.

Reviews (8)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 8 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat kunnen wij mooi terug kijken op onze trouwdag, dankzij Marianne van My Eye Fotografie en Daniella van D-Eye Photography.  

Marianne kenden we al, omdat zij de uitvaart van mijn zus heeft gefotografeerd. Wij vonden het bijzonder en speciaal om Marianne te vragen, 4,5 jaar later, om onze trouwdag te fotograveren.
Mooie nieuwe herringeren maken en wat is het dan fijn als je de fotograaf al kent. De foto's zijn super mooi en Marianne en Daniella wisten precies wat wij mooi vonden, erg fijn.

Een dag die wij nooit meer vergeten.Nogmaals dank!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geluk dat Marianne op ons pad is gekomen in onze zoektocht naar een fotograaf. Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek waren we verkocht: wat een lief, warm, open en fijn mens! Dit voelde meteen goed. In aanloop naar onze bruiloft toe hebben we heel prettig contact onderhouden, en vol enthousiasme dacht ze mee, heel erg leuk. Toen we elkaar zagen op de dag zelf, voelde het daardoor meteen vertrouwd. Alsof we elkaar al een hele tijd kenden. Dat maakte het voor ons zo fijn om haar erbij te hebben op die dag! Uiteindelijk hebben we besloten ook een tweede fotograaf mee te laten komen: de beste keuze die we hebben kunnen maken! Marianne en Tamara waren een geweldig team samen en hebben samen iedere emotie vast weten te leggen. Want toen we de foto's hebben mogen ontvangen was dat precies wat we terug zagen op beeld: iedere traan, brede lach, genegenheid, verlegenheid, verwondering, geluk... Alles is zo mooi overgekomen. Toen we de foto's voor het eerst zagen was het net alsof we de dag opnieuw mochten beleven, inclusief de tranen van geluk. Als je dat toch lukt als fotograaf om zoiets te bereiken, dan begrijp je je vak als een van de beste. Als je dan ook nog zo'n persoonlijkheid hebt als Marianne, dan ben je ben je de beste! Als we ooit weer een fotograaf nodig hebben, ben jij de eerste die we bellen.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met een gezinsfotoshoot hebben we kennis gemaakt met Marianne. Midden op de veluwe met een spatje regen maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen waren hyperdepieper, je speelde erg trouwens leuk op in, maar wat zijn daar veel mooie foto's uitgekomen! Super gaaf, het licht, de kleuren, echt onwijs blij mee!!

Na deze ervaring wisten we gelijk dat we jouw graag als fotograaf wilden op ons huwelijk. E daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Wat heb je onze dag mooi weergegeven. Het sfeertje, de mensen, het eten, geweldig! Fantastisch hoe je dat kunt laten weergeven op een foto. Als je naar de foto's kijkt beleef je de dag weer helemaal opnieuw! Super gaaf en onwijs bedankt!

Misbruik rapporteren
Door k.verkijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben gigantisch geluk gehad dat Marianne van My Eye Fotografie en Daniella van D-Eye Photography onze mooiste dag hebben vastgelegd. Wat een goede samenwerking tussen deze twee dames! De foto's zijn eigenzinnig, puur en alles behalve geposeerd omdat Marianne en Daniella de juiste momenten weten te pakken. Als je de foto's terugkijkt zit je weer midden in het moment en dat is zoals fotografie moet zijn. Voor ons zijn dit hele kostbare plaatjes geworden. Wat een toppers!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Marianne en van Daniella van D-eye Photography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Marianne is een ontzettend leuk, lief en gezellig persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje emotioneel van.
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik�
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop�) dan zouden we direct voor Marianne en Daniella kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn is dat� nogmaals heel erg bedankt lieve Marianne voor de prachtige foto's met een top bewerking qua licht en voor de gezellige dag!
Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: D-Eye Photography
Styled Shoot: Botanical Wedding
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!

Adres van My Eye Fotografie in Gelderland:

Molenstraat-Centrum Apeldoorn
 • #Betaalbaar
 • #Fotografie