17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
Een gasten schilderij van Wedding tree is prachtig bij jullie huwelijk!
Een gasten schilderij van Wedding tree is prachtig bij jullie huwelijk!
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17

Omschrijving

-JUST REMEMBER.....
THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER-


Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij delen dan komt er weinig geregisseer van mijn kant, zodat de humor, de sfeer, de emoties én de smiles vanzelf ontstaan. Natuurlijk help ik een beetje om jullie op een mooie manier in beeld te brengen door snel de omgeving en het licht te scannen op de te gekke trouwlocaties, want daar ben ik dol op. Of het nu een romantische omgeving is of super industrieel, als het maar bijzonder voor jullie is, dan word ik daar ook blij van. Myeye bruidsfotografie maakt spontane foto’s van jullie huwelijk, zoals jullie écht zijn! Want jullie liefde is wat telt en dat zie je terug in de foto’s! Samen met jullie maken we er één van de mooiste dagen van jullie leven van, zoals jullie het altijd al hebben gedroomd. En met onze foto’s blijft de herinnering leven, want jullie bruidsreportage is achteraf het enige dat over blijft.
Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding
                                             Festival wedding
                                             Losse haren in de wind

Je bent van harte uitgenodigd om mijn stijl van fotografie te ontdekken.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt. In deze moderne tijd surf je veel via de telefoon of tablet naar websites, dat doe ik ook, maar ik wil je toch uitnodigen om hem op je laptop of pc te bekijken. Ik weet het, op de bank met een kop thee is de telefoon zó handig, maar heb je de tijd, kijk ook groter!

Bekijk de verschillende beelden en laat je leiden door de verhalen die ik vertel en de herinneringen die ik maak samen met super verliefde stellen, te gekke bruidsparen en natuurlijk de mooie plekken die ik bezoek. Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen om twee fotografen vragen omdat zij niets aan het toeval willen overlaten. Daarom werk ik samen met 2 vaste collega's. Het mooie van twee fotografen op jullie trouwdag is dat je geen moment mist en wij ons beide kunnen focussen op emoties en situaties die gelijktijdig gebeuren, er gebeurd altijd wel iets grappigs, leuk, emotioneels. Als de een zich focust op het bruidspaar kan de ander zich richten op de gasten, hun emoties worden vaak niet gezien als je alleen bent als fotograaf. Die traan van mama of papa wil je toch niet missen tijdens het JA woord! Zo missen jullie geen moment in jullie reportage! We krijgen altijd te horen dat het zo fijn is dat we zo onopvallend werken en goed op elkaar zijn ingespeeld en dat ze zich helemaal niet bewust zijn geweest van twee fotografen. Kan je niet wachten met mij te vertellen wat jullie wensen zijn? Mail mij dan en we plannen een afspraak!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  V.A 1025,00 6 uur fotografie excl album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Factuur.
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  -JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding Festival wedding Losse haren in de wind.------------------------------------------------------------------------- Als fotograaf moet je soms bij jezelf te rade gaan of je nog steeds op de goede weg bent en of er een stijgende lijn zit in je werk. Niets is zo fijn om (ongemerkt) op je vertrouwde pad te blijven en door te gaan, omdat het nou eenmaal in je systeem zit. Deze winter en een stukje van het voorjaar, heb ik mijzelf de vraag gesteld; “waar wil ik heen in 2018”? Het antwoord was moeilijk te vinden. Mensen maken vaak een keuze voor een bepaalde stijl die een fotograaf hanteert. Maar de stijlen veranderen snel in fotografenland, en websites ook, Wíl ik wel mee met de nieuwste trends was mijn eerste vraag. Blijf ik binnen mijn comfort zone en ga ik door met wat ik gewend ben te doen, of blijf ik mijzelf ontwikkelen? De bezinning is daar. Nu, in de zomer van 2017 weet ik waar ik heen wil! Ik heb een aantal zaken op een rijtje gezet en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Een nieuwe website gemaakt, heel veel inspiratie gehaald uit video’s op YouTube, met collega’s sparren, luisteren naar wat mensen verwachten, het internet afgestruind, maar het allerbelangrijkste, luisteren naar mijzelf. Mijn werkwijze en omgang met mensen zal zeker niet veranderen, maar mijn stijl groeit mee met de nieuw geboren visie. Ik ga voor ZO 2018! ​Om duidelijk te maken wat ZO 2018 is, zal ik een aantal voorbeelden plaatsen van werk in de “ZO 2018 stijl” waar ik blij van word. En ik hoop jullie ook! Lieve groet, Marianne My Eye Fotografie
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  3-6 weken, afhankelijk van het seizoen, maar meestal sneller.

Beoordelingen (2)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
2 meningen
Door joske2207
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van een klasse apart, puur vakwerk, met oog voor detail, staat zeker open voor persoonlijke wensen

Misbruik rapporteren
Door i_meijer04
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

leuke fotografe met een goed oog voor fantastische foto’s!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Video: Game of Thrones Styled Shoot
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!

Adres van My Eye Fotografie in Gelderland:

Molenstraat-Centrum Apeldoorn