My Eye Fotografie

Top
leverancier
  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

-JUST REMEMBER.....
THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER-


Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij delen dan komt er weinig geregisseer van mijn kant, zodat de humor, de sfeer, de emoties én de smiles vanzelf ontstaan. Natuurlijk help ik een beetje om jullie op een mooie manier in beeld te brengen door snel de omgeving en het licht te scannen op de te gekke trouwlocaties, want daar ben ik dol op. Of het nu een romantische omgeving is of super industrieel, als het maar bijzonder voor jullie is, dan word ik daar ook blij van. Myeye bruidsfotografie maakt spontane foto’s van jullie huwelijk, zoals jullie écht zijn! Want jullie liefde is wat telt en dat zie je terug in de foto’s! Samen met jullie maken we er één van de mooiste dagen van jullie leven van, zoals jullie het altijd al hebben gedroomd. En met onze foto’s blijft de herinnering leven, want jullie bruidsreportage is achteraf het enige dat over blijft.
Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding
                                             Festival wedding
                                             Losse haren in de wind

Je bent van harte uitgenodigd om mijn stijl van fotografie te ontdekken. Mijn stijl heeft een Moody sfeer.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt. In deze moderne tijd surf je veel via de telefoon of tablet naar websites, dat doe ik ook, maar ik wil je toch uitnodigen om hem op je laptop of pc te bekijken. Ik weet het, op de bank met een kop thee is de telefoon zó handig, maar heb je de tijd, kijk ook groter!

Bekijk de verschillende beelden en laat je leiden door de verhalen die ik vertel en de herinneringen die ik maak samen met super verliefde stellen, te gekke bruidsparen en natuurlijk de mooie plekken die ik bezoek. Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen om twee fotografen vragen omdat zij niets aan het toeval willen overlaten. Daarom werk ik samen met 2 vaste collega's. Het mooie van twee fotografen op jullie trouwdag is dat je geen moment mist en wij ons beide kunnen focussen op emoties en situaties die gelijktijdig gebeuren, er gebeurd altijd wel iets grappigs, leuk, emotioneels. Als de een zich focust op het bruidspaar kan de ander zich richten op de gasten, hun emoties worden vaak niet gezien als je alleen bent als fotograaf. Die traan van mama of papa wil je toch niet missen tijdens het JA woord! Zo missen jullie geen moment in jullie reportage! We krijgen altijd te horen dat het zo fijn is dat we zo onopvallend werken en goed op elkaar zijn ingespeeld en dat ze zich helemaal niet bewust zijn geweest van twee fotografen. Kan je niet wachten met mij te vertellen wat jullie wensen zijn? Mail mij dan en we plannen een afspraak!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 11 reviews
Door bram.nadeche
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met onze keuze om voor Marianne als fotograaf te kiezen! 
Wij hebben een fantastische dag gehad en dankzij Marianne kunnen wij blijven nagenieten door de fantastische foto's. In de aanloop naar de bruiloft hebben wij het contact met Marianne als heel prettig ervaren. Ze dacht met ons mee en wist goed aan te voelen hoe wij de dag voor ons zagen. 
De optie om een second shooter te kiezen raden wij iedereen aan. Daniëlle was ook een ontzettend professionele fotograaf en je merkte dat het in de samenwerking wel goed zat. Gedurende de dag wist Marianne met de juiste begeleiding ons ontspannen op de foto te krijgen (want zenuwen zijn, zeker aan het begin, een ding op je trouwdag ;)). De foto's zijn uniek, treffend, persoonlijk en raken de juiste sfeer! De investering in een goede fotograaf is het dubbel en dwars waard. Wij kunnen niet kiezen welke foto's nu het mooist zijn en hebben een blijvende herinnering aan onze dag. 

Dankjewel Marianne!!

Misbruik rapporteren
Door lphcroonen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Dankzij Marianne van My Eye in samenwerking met Tamara kunnen we deze dag telkens herbeleven.. Zij hebben onze dag vastgelegd zoals hij echt was! Super gaaf! Dankjewel!

Jaap en Liza

Misbruik rapporteren
Door frankjiske
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ken Marianne al mijn hele leven, mijn ouders zijn hun beste vrienden. Toen wij onze bruiloft gingen plannen was het voor mij zeker, ik wilde Marianne als fotograaf. Niet omdat ik haar zo goed ken, maar omdat ze zo vreselijk goed is. Waarom zou ik dan voor een andere fotograaf gaan? 

Ik heb het destijds aan haar voorgelegd en we hebben er goed over gepraat. We zijn er uit eindelijk uitgekomen, Frank en ik wilde een professionele fotograaf, en dat was Marianne dus een en een was twee. Voor Marianne een ' way out of her comfort' maar wat heeft ze het goed gedaan. Uiteindelijk heeft haar aanwezigheid voor mij dat extra's gekregen. Grap was dat we dit tot op de dag van de bruiloft geheim hadden weten te houden voor mijn ouders, om het nog allemaal extra spannend te maken. Wat was dat tof zeg!!!

Marianne nam Daniëlla mee als second shooter, wat een geweldig team bleek te zijn. Vooraf alles doorgesproken, zelfs een locatie geregeld om indoor te shooten als het slecht weer zou zijn. We trouwden namelijk in Februari, dus alles was mogelijk. Dit gaf ons rust, het zou sowieso goedkomen. Uiteindelijk zijn we met windkracht 5 en gelukkig nauwelijks een spatje regen de oude binnenstad van Delft in gegaan. Dit was ook onze wens. Marianne wist precies onze style op te pakken, niet te geposeerd maar lekker ontspannen. De twee fotografen vulde elkaar lekker aan, beetje meer van dit, iets minder van dat. Marianne kletste ons er doorheen.

De rest van de dag hebben we ze niet meer doorgehad. Het diner, de ceremonie...je ziet ze gewoon niet. Dat is precies het professionele Waar we voor gingen.

Dat bruidsfotografie best prijzig is klopt. Het was voor ons ook echt wel even een drempel over stappen. Maar met zulke verbluffende resultaten, ver buiten onze verwachting was het elke cent waard!!!! Iedereen staat geweldig op de foto. Elke lach is gevangen, precies zoals het die dag is gegaan. Wij mogen beide nog iedere dag complimentjes in ontvangst nemen voor de resultaten van deze bijzondere vrouw(en). 

Marianne, je bent een topper. Nooit maar dan ook Nooit verwacht dat jij zo'n speciale rol op mijn bruiloft zou krijgen. Geen moment spijt gehad van deze spannende keuze! Om je eeuwig dankbaar te zijn!!!!

Misbruik rapporteren
Ik zit hier helemaal te blozen lieve Jiske & Frank. Dank jullie wel voor deze lieve woorden. Jullie dag was in één woord TOP!
Liefs, Marianne (en natuurlijk Daniella)

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
V.A 1050,00 6 uur fotografie excl album
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie mij geboekt hebben betalen jullie een reserverings bedrag. Ik stuur jullie het contract en de eerste factuur. De rest van het bedrag betalen jullie na jullie huwelijk.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
-JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Wat vind ik toffe huwelijken: Boho wedding Festival wedding Losse haren in de wind.-------------------------------------------------------------------------
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk heel graag samen met 2 vaste collega's en fotograferen jullie huwelijk het liefst met 2 fotografen. Waarom? 4 ogen die jullie liefde voor altijd kunnen vastleggen. Fotograferen is onze grote passie en van onze passie hebben wij ons beroep gemaakt. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen en qua stijl voelen en vullen we elkaar aan. Waarom twee fotografen op jullie dag? Bijzondere momenten die maar 1 of 2 seconden duren. Iedereen ziet ze eigenlijk in het dagelijkse leven, maar zelden worden ze vastgelegd. Wij hebben gezien dat de reportages meer dynamiek hebben, zeker op de belangrijke momenten van bv het ja woord en de kus. Op dat moment kunnen wij ons concentreren én op jullie én op jullie gasten. Wat is er nu mooier om de traan van mamma en de blik van pappa op juist DAT moment vast te leggen. Of de ontlading direct na jullie JA woord! Fotograferen en de liefde is het mooiste wat er is. Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk en maken van elke huwelijk een unieke reportage.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
3-6 weken, afhankelijk van het seizoen, maar meestal sneller.

Adres

Stad: