Eliana Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Eliana Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 899 €

Wat leuk dat julie mijn profiel hebben gevonden! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Super leuk natuurlijk dat jullie gaan trouwen maar daar komt een hoop bij kijken en daar moet een hoop voor geregeld worden. Het vinden van een enthousiaste trouwfotograaf is er daar één van. En laat ik dat nou net zijn! Maar allereerst, wie ben ik? Mijn naam is Eliana Mallegrom, 27 jaar jong en ik woon in Veenendaal. Fotografie is al mijn hele leven mijn passie en het is dan ook niet gek dat ik hier mijn werk van gemaakt heb. Het is mijn passie om alle waardevolle, grappige en dierbare momenten vast te leggen op jullie grote dag. Het lijkt me daarom ook super om jullie dag vast te mogen leggen!

Houden jullie van spontane en creatieve foto's vol contrast en kleur? Neem dan contact op voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
899 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik vraag 6 maanden voor jullie grote dag een aanbetaling en de factuur van het overige bedrag krijgen jullie een maand voor de bruiloft. De betaling gaat via een bankoverschrijving dmv de betalingsgegevens op de factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Eliana Fotografie

4.4
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
kjambutter
Door Anja
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een topfotograaf. Wat zo heerlijk is, is dat je niet merkt dat ze er is. Tijdens de fotosessie hoefden we niet te poseren. We konden heerlijk samen van de natuur genieten en van elkaar terwijl er ondertussen foto's werden gemaakt. Soms kregen we een kleine aanwijzing, vraag of tip, maar konden we vooral doen wat we zelf wilden. Wij vonden dat erg prettig, maar als we even niet wisten wat het beste zou zijn, kregen we een goed advies en goede aanwijzingen. Eliana is erg relax en lekker informeel. Het maakt niet uit in welke bocht ze zich moet wringen om een foto te maken, ze doet het. De resultaten zijn geweldig. We zijn heel blij dat we Eliana als fotograaf hebben gekozen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact