Eliana Fotografie

  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Wat leuk dat julie mijn profiel hebben gevonden! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Super leuk natuurlijk dat jullie gaan trouwen maar daar komt een hoop bij kijken en daar moet een hoop voor geregeld worden. Het vinden van een enthousiaste trouwfotograaf is er daar één van. En laat ik dat nou net zijn! Maar allereerst, wie ben ik? Mijn naam is Eliana Mallegrom, 26 jaar jong en ik woon in Veenendaal. Fotografie is al mijn hele leven mijn passie en het is dan ook niet gek dat ik hier mijn werk van gemaakt heb. Het is mijn passie om alle waardevolle, grappige en dierbare momenten vast te leggen op jullie grote dag. Het lijkt me daarom ook super om jullie dag vast te mogen leggen!

Houden jullie van spontane en creatieve foto's vol contrast en kleur? Neem dan contact op voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Bezoeker, laat een review achter over Eliana Fotografie en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 1 mening
Door kjambutter
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een topfotograaf. Wat zo heerlijk is, is dat je niet merkt dat ze er is. Tijdens de fotosessie hoefden we niet te poseren. We konden heerlijk samen van de natuur genieten en van elkaar terwijl er ondertussen foto's werden gemaakt. Soms kregen we een kleine aanwijzing, vraag of tip, maar konden we vooral doen wat we zelf wilden. Wij vonden dat erg prettig, maar als we even niet wisten wat het beste zou zijn, kregen we een goed advies en goede aanwijzingen. Eliana is erg relax en lekker informeel. Het maakt niet uit in welke bocht ze zich moet wringen om een foto te maken, ze doet het. De resultaten zijn geweldig. We zijn heel blij dat we Eliana als fotograaf hebben gekozen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
899-1299
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik vraag 6 maanden voor jullie grote dag een aanbetaling en de factuur van het overige bedrag krijgen jullie een maand voor de bruiloft. De betaling gaat via een bankoverschrijving dmv de betalingsgegevens op de factuur.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk eigenlijk altijd alleen. Soms maak ik gebruik van een second shooter.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik hou altijd 1 week aan voor de preview, zodat jullie alvast kunnen genieten van een stuk of 10 foto's. De volledige reportage lever ik af binnen 8 weken.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek