5.0
Gebaseerd op 85 reviews
irisvanoerle
Door irisvanoerle
13-10-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad afgelopen 7 oktober. Roy heeft onze trouwdag vastgelegd en de previews die we hebben ontvangen zijn in een woord fantastisch! Wij hebben Roy gevonden via Instagram en waren gelijk verliefd op zijn manier van fotograferen. Het kennismakingsgesprek was zo lachen dat we niet anders konden dan JA zeggen tegen Roy. We hebben toen namelijk van hem een hele gezellige en spontane indruk gekregen. We wisten hierdoor dat dit voor ons een fijne bijdrage zou zijn aan onze grote dag (lees: wij vinden fotografen een beetje spannend). Ook dacht hij leuk mee voor onze grote dag!

We hebben goed contact gehouden gedurende de verloving. Toen was daar de dag. Er is niets aan gelogen dat ook Roy als fotograaf je trouwdag kan maken. Hij maakt grapjes, stelt je op je gemak maar bovenal, weet foto’s te maken waar de sfeer, liefde en de mooiste kant van jezelf naar voren komt! Onze previews zijn meer dan geslaagd en krijgen alleen maar lovende woorden. Wij wachten nog even in spanning af op de rest en de trouwclip!

Bedankt Roy dat jij onze dag zo mooi en liefdevol vast hebt weten te leggen, voor ons de beste fotograaf die er bestaat! 

Wij raden hem iedereen aan!

engeltje.b
Door engeltje.b
26-09-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 15 september zijn wij getrouwd en Roy was onze fotograaf. We waren al erg onder de indruk van de foto's op sociale media en toen mijn man er in het kennismakingsgesprek achter kwam dat hij en Roy ook nog een aantal dezelfde favoriete bands hadden was de keuze al helemaal snel gemaakt: Roy moest onze fotograaf worden! Roy stelt je erg op je gemak, ook als je normaal gesproken geen held bent in fotogeniek zijn dan is dat geen enkel probleem. Roy doet zijn uiterste best om je comfortabel te laten voelen en hij schiet de mooiste plaatjes waardoor je je uiteindelijk toch een fotomodel voelt :D.  De communicatie verloopt super en Roy komt netjes alle afspraken na. Het is ook heel gezellig om hem erbij te hebben op je grote dag. Wij kunnen Roy aan iedereen aanraden! :)

cyk666mqhq
Door cyk666mqhq
26-09-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Jaaaa, Roy van der Wens . Waar zal ik beginnen . Na lang zoeken naar de juiste bruidsfotograaf kwam ik terecht via Google bij Roy van der Wens. Ik zag zijn foto’s en video’s en dacht “Dit is precies de stijl die wij zoeken!”
Niet standaard maar anders dan de rest . Ik mailde, maar onze datum was niet beschikbaar. Erg veel teleurstelling was er op dat moment in mijn lijf.
Maar bijzonder genoeg kreeg ik enkele uren later een telefoontje dat de  datum toch beschikbaar was dat het bruidspaar wat gepland was onverhoopt een andere datum had gekozen. Dit heeft zo moeten zijn.
De eerste kennismaking was geweldig we kregen  een warm gevoel bij Roy , en onze afspraak duurde twee keer zo lang als de bedoeling was  omdat het veel te leuk en gezellig was. 
Door de tijd heen regelmatig contact gehad wat altijd heel fijn en vertrouwd voelde.
En vervolgens “de grote dag “ , die meer dan perfect was voor ons. En die perfectie die is zo mooi vastgelegd op foto en video door Roy. Ook deze dag voelde zo fijn om Roy om ons heen te hebben alsof we hem al 10 jaar kende.  Soms  eigenlijk niet het idee dat hij om ons heen was, waar ik bang voor was dat iemand constant om je heen  staat. Maar dit voelde helemaal niet zo.
Het voelde meer als een vriend die om ons heen stond. Dat maakt het zo bijzonder om Roy als foto en Videograaf  te hebben. Zijn professionaliteit zijn puurheid maakt hem tot een echte goede vakman en het resultaat is GEWELDIG !
Zelfs onze gast op de bruiloft waren helemaal enthousiast over Roy als persoon. En dat begrijpen wij helemaal. Roy tnx voor alles … You are the best !

dovanwijgerden1987
Door dovanwijgerden1987
21-09-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy! Ons Roy!


Zo voelde het ook die dag, ons Roy! Ik wilde perse Roy als fotograaf, helemaal fan van zijn werk en hij als persoon (voorzover je dat kan beoordelen via socials).

Wij gebeld met Roy, klik was er, lekker normaal en zoals wij zijn, ook lekker gek. Contact tot aan de bruiloft al die tijd perfect verlopen, super fijn.

Op de dag van de bruiloft was het gelijk goed, hij was 1 van ons. Paste perfect bij ons en ons gezelschap. Iedereen had en heeft het nog steeds over die o zo leuke fotograaf.


Roy je bent fantastisch in je werk maar zeker ook als persoon! Bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn🤍.


Liefs Jer & Do Reichholdt

sylviaspierings
Door sylviaspierings
17-09-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Roy vd Wens…
Wij hebben geen seconde twijfel gehad over de kunde van Roy, wat heeft hij een fantastisch plaatje neergezet!
Een moment waarop je denkt dit moet vastgelegd worden had Roy de foto al geschoten. Onder het mom van making memory’s legt Roy ze zeer waardevol vast en heb je foto’s voor het leven die zo in een magazine kunnen komen waarin ieder zichzelf blijft herkennen. De intense momenten worden vast gelegd zoals ze zijn….. heel puur.

Buiten het feit dat Roy een professional is kun je enorm met hem lachen en is niks te veel, zelfs onze kinderen voelde geen druk en hebben er een feest van gemaakt.

Thanks Roy! Je bent een topper en je bent goed in wat je doet, blijf er vooral mee doorgaan, je laat de mensen shinen🥰

kimenerik2003
Door kimenerik2003
11-09-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik wist al vanaf dag 1 dat ik Roy als fotograaf wou hebben, maar er moest ook zeker een klik zijn met Erik. En dat was er zeker. Ik riep als Roy niet op de dag kan dat wij de locatie hadden besproken dat ik alles om zou gooien en onze agenda aan die van Roy zou aanpassen, want een andere fotograaf wou ik niet. Gelukkig had Roy de datum vrij. Het eerste gesprek was super relaxed, Erik voelde zich op zijn gemak bij Roy. Dus ik was gerust gesteld. Wij zijn beide geen held voor de camera en op de foto gaan is niet onze favoriete hobby. Maar vanaf dat Roy binnen kwam en de eerste paar foto's nam, was die spanning weg. Niet lullig bedoeld wat ik nu ga zeggen, maar ik geen moment in de gaten gehad dat Roy met zijn camera dicht op ons stond. Hij blende zich tussen onze gasten alsof hij een onderdeel was van ons gezelschap. We waren op onze honeymoon toen we de foto's mochten ontvangen. Wat zijn ze mooi!!!! Ik was echt sprakeloos en de tranen springen nog steeds in mijn ogen als ik ze bekijken. Het was een geweldige dag waar wij met trots op terug kijken. En de rest ook, want iedereen heeft het erover. Dankjewel Roy voor het vastleggen van onze dag. Liefs Kim en Erik xxx

ilona_vanderwens
Door ilona_vanderwens
06-09-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na het vastleggen van een trouwlocatie zijn we opzoek gegaan naar een trouwfotograaf. De beste trouwfotograaf is toevallig een ver familielid van mij. 1+1=2 dacht ik (bleek achteraf niet zo ver te zijn). Ik moest mijn toenmalige verloofde overtuigen en wat we na onze bruiloft zouden overhouden aan prachtige foto’s vol mooie herinneringen. Overtuigen simpelweg, omdat mijn verloofde niet erg actief is op social media en niet graag voor de camera staat. Het eerste gesprek zijn wij langsgegaan en het voelde al zo goed en vertrouwd. Geruststelling voor mijn verloofde dat iedereen kei knap op een foto kan staan op onze manier. En zo verliep het precies op onze dag zoals het gevoel tijdens de eerste kennismaking was. Roy is echt fantastisch in zijn werk, maar ook als persoon. Hij laat iedereen, zowel ons als de gasten, zich op zijn gemak voelen. Roy blende zo goed in op ons en onze vrienden en familie.

We horen alleen maar lovende woorden vanuit alle kanten over Roy van familie en vrienden. Het was erg bijzonder voor mij om een familielid beter te leren kennen en de gelijkenissen te zien op verschillende vlakken die ook nog prachtige foto’s maakt. Het resultaat is waanzinnig. Nee we zijn niet vol van onszelf en vinden niet dat we fotomodellen zijn maar elke foto die we hebben ontvangen kan zo in een trouwmagazine. Stop met zoeken naar een trouwfotograaf, want Roy maakt je verwachtingen meer dan waar. Bedankt Roy dat je onze dag specialer hebt gemaakt!

ryananselma
Door ryananselma
06-09-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden al een erg leuke eerste kennismaking waar we meteen een goede klik hadden en al enthousiast werden.

Op de dag zelf was Roy mooi op tijd, waardoor een deel van de zenuwen snel werden verminderd, want nu kon mijn dag echt beginnen (want hij kwam eerst bij mij). Roy heeft mij op mijn gemak gesteld door zijn open, vriendelijke en warme persoonlijkheid/houding. Ik ben niet zo’n held voor de camera, maar Roy heeft me de hele dag op m’n gemak laten voelen. En niet alleen mij, maar ook op onze gasten heeft hij een professionele maar ook vriendelijke en warme indruk achter gelaten. Hij was onderdeel van het geheel. Hij nam op een aangename manier de leiding wanneer het moest, waardoor alles duidelijk was. De foto’s zijn meer dan fantastisch. Hij heeft alles geweldig vastgelegd, maar het meeste bijzondere zijn heel veel kleine intieme momenten (emotionele, geintjes of juist serieuze) die we nu voor altijd terug kunnen beleven. Hij heeft onze dag nog specialer gemaakt en we zijn erg blij dat we hem hebben gekozen.

gijswelten18
Door gijswelten18
28-08-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Roy is fotograaf/videograaf geweest op onze bruiloft. De beelden zijn prachtig geworden. Vanaf het 1e contact met Roy hing er een hele ontspannen en gezellige sfeer. Hij heeft onze bruiloft perfect in beeld gebracht, zo kunnen we elke dag nog even nagenieten. Wij raden Roy zeker aan! 

e.pater
Door e.pater
31-07-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Roy van der Wens, in één woord fantastisch!!


Onze zoektocht naar een fotograaf begon bij Roy van der Wens en eindigde daar ook!

Na het zien van zijn foto's, hebben wij een afspraak gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten wij direct, Roy is voor ons DE fotograaf!

Wat is Roy een fijne vent! Rust, professionaliteit, humor en fijne interactie met ons en onze gasten heeft geleid tot waanzinnige foto's en een prachtige clip! 

Al tijdens onze huwelijksreis kregen wij alle beelden! Wat hebben wij hier intens van genoten! Wij staan voor de onmogelijke taak om keuzes te maken voor het trouwalbum. Zo veel fantastische foto's!! Werkelijk al onze verwachtingen zijn overtroffen! Niemand had onze dag mooier vast kunnen leggen dan Roy! Gezien de indruk die hij gemaakt heeft bij onze gasten, weten wij zeker dat wij hem bij een volgende bruiloft weer terug zien!

Roy, je was fantastisch!! Bedankt!!

mirjam-abera
Door mirjam-abera
25-07-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Mijn man en ik zijn ontzettend blij dat we Roy hebben gekozen als onze bruiloftsfotograaf. Vanaf het allereerste contact hadden we een fijne kennismaking waarbij hij ons met veel duidelijkheid uitlegde hoe hij te werk gaat. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en zich goed voor te bereiden op onze grote dag. Hij vroeg naar onze wensen en verwachtingen, zodat hij precies wist wat belangrijk voor ons was.

Op onze bruiloftsdag zelf waren we blij verrast dat Roy ruim op tijd aanwezig was. Dat gaf ons meteen een geruststellend gevoel. Tijdens de fotoshoot stelde hij ons en onze gasten op ons gemak, waardoor we ontspannen en natuurlijk op de foto's staan. Het klikte ook erg goed met onze vrienden en familie, hij paste zich moeiteloos aan aan de diverse groep en wist zich goed te mengen zonder opdringerig te zijn.

Het resultaat van zijn werk heeft onze verwachtingen overtroffen. Roy heeft onze bruiloft op een prachtige en kunstzinnige manier weten vast te leggen. Hij heeft alle emoties en speciale momenten zo mooi gevangen, waardoor we onze bruiloft steeds weer opnieuw kunnen herbeleven. Zelfs de kinderen, die altijd in beweging lijken te zijn, heeft hij perfect op de foto weten te krijgen.

Zijn foto's zijn artistiek en puur, en we bewonderen zijn talent om zich moeiteloos om ons en onze gasten heen te bewegen om de beste hoeken en shots te vinden. Hij heeft ook prachtige traditionele elementen weten te fotograferen, wat een mooie mix van modern en klassiek geeft aan ons album.

Kortom, we zijn dolgelukkig dat we Roy hebben gekozen als onze bruiloftsfotograaf. Zijn werk is het dubbel en dwars waard en we kunnen hem aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een getalenteerde en professionele fotograaf voor hun speciale dag.

 Bedankt, Roy, voor het vastleggen van onze mooiste herinneringen!

britt.vanderheijden
Door britt.vanderheijden
24-07-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het eerste wat we deden na de verloving was een fotograaf zoeken en na onze ontmoeting was de keuze direct gemaakt.

Roy, je hebt onze dag fantastisch vast gelegd. We kregen complimenten over jouw aanwezigheid, en mensen vonden het zelfs jammer dat je ging.

Je bent vriendelijk, sociaal en stelt mensen op hun gemak.

De complimenten over de foto’s stroomden binnen, en de film was zelfs nog specialer dan ik ooit had kunnen dromen.

Hoe jij emoties , sfeer en momenten hebt kunnen vastleggen is bijzonder.

Dankjewel voor het vereeuwigen van onze bruiloft, het is nog zo veel mooier dan ik heb kunnen hopen.

nveenman
Door nveenman
20-07-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen wij tijdens de voorbereidingen verschillende fotografen bekeken sprong Roy er met kop en schouders bovenuit. De keus voor hem was dus eenvoudig en hier hebben wij tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad. Tijdens elke stap van het traject wisten wij goed waar we aan toe waren en konden we altijd rekenen op snelle reacties van Roy.

Tijdens onze bruiloft zorgde Roy voor een hele natuurlijke, ontspannen sfeer. Wij voelden ons hierdoor allebei enorm op ons gemak. Ook onze gasten waren relaxt bij zijn aanwezigheid, dat zie je terug in alle foto's. 

We kunnen nog lang nagenieten van onze bruiloft, onder andere door de fantastisch mooie foto's en videoclip die Roy heeft gemaakt.

We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

tcrbq5kbnw
Door tcrbq5kbnw
06-07-23
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Lieve Roy, 
WAUW , WAUW en nog eens WAUW! , Dierbare herinneringen nu vastgelegd in ongekend prachtige foto’s. Roy is een toffe gast waar je snel een klik mee hebt en lekker kletst met iedereen. De kunst om ongezien de juiste momenten vast te leggen zonder dat je het door hebt. De mix tussen fotografie en video maakt het een match made in heaven! 
2 dagen na de bruiloft kregen wij al de eerste previews, en waren toen al ondersteboven van het resultaat! 
De dag daarna alle foto’s en onze eigen trouwclip waar ieder hoogtepunt van de dag te zien was! Stuk voor stuk zijn alle foto’s echt waanzinnig! 

Roy, bedankt! 
Voor ons echt keiiii knap op de foto te zetten. 

Liefs R&J

kimenjimgaantrouwen
Door kimenjimgaantrouwen
30-06-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we hoorde dat Roy nog beschikbaar was op onze trouwdatum, hebben we onze zoektocht naar een fotograaf meteen gestaakt. En maar goed ook, want wat een prachtige foto’s en video heeft hij gemaakt! We hebben al zoveel complimenten gekregen! En elke keer als we de beelden weer bekijken worden we er stil van. 

Roy is een geweldige fotograaf. Hij is gezellig, laat je op je gemak voelen (ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan) en je merkt soms niet eens dat hij er is. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het gewoon goed. Hij bereidt zich goed voor, zodat hij die dag precies weet waar hij op moet letten om de mooiste momenten goed vast te kunnen leggen.

Dus, zoek je nog een fotograaf voor jouw trouwdag? Ga dan voor Roy, want een betere en leukere fotograaf is er niet!

hansnieuwkoop4
Door hansnieuwkoop4
29-06-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een topgozer die Roy!! Voor een Fotograaf voor onze bruiloft kwamen we via Instagram al snel bij Roy terecht. Aangezien de corona heerste moesten de afspraken die we hadden met Roy online gedaan worden. Je zou zeggen een beetje ongemakkelijk, maar niets is minder waar. Daar zat Roy achter het beeldscherm en eigenlijk vanaf de eerste minuut waren we al helemaal op ons gemak! Een leuke, sympathieke gast vol met humor! Precies wat we zochten! Net voor onze bruiloft werden de weersvoorspellingen er niet beter op dus werd er even telefonisch overlegd met Roy. Daar was de Roy weer die me met een paar woorden en zijn rustige maar toch goede uitleg en ervaringen ons weer gerust wist te stellen. Alles komt goed, maak je maar geen zorgen! Daar was helemaal niks aan gelogen, vanaf het moment dat we Roy s'morgens zagen was het gelijk vertrouwd! De omgang met ons, de omgang met onze videograaf, maar nog belangerijker en omgang met onze familie en vrienden. Laat dit allemaal maar aan Roy over! Het is dat er een camera om z'n nek hangt anders zou je zeggen dat die 1 van de gasten is. Ik kan hier nog wel een uur gaan zitten typen, maar dat ga ik niet doen. Ik ben hier ook niet zo heel goed in. Maar kort samen gevat zou ik Roy echt bij iedereen aanbevelen! De ervaring, de heerlijke humor en uiteraard ook de Foto's waarvan we de eerste previews al heel snel in de mailbox hadden. kortom heb je een fotograaf nodig? Niet verder zoeken, maar Roy bellen dan weet je zeker dat alles goedkomt! Roy bedankt voor alles!! liefs, Hans & Roswitha

maritschouten
Door maritschouten
20-06-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tsja, wat kun je zeggen over Roy? Nou geloof me, een heleboel! Wel een heleboel positiefs . Wat een ontzettend fijn persoon om erbij te hebben op de leukste dag van je leven! Hij stelt iedereen zo ontzettend op zijn gemak. Het feit dat onze peuter vanaf het eerste moment al relaxt met ‘m was, zegt al genoeg. Ook mijn man (hoera!), die dus absoluut niet van foto’s houdt, staat volledig relaxt en als zichzelf op de waaaaanzinnige foto’s. Roy is een keigezellige Brabander die op onze bruiloft precies op de goede momenten zichtbaar en onzichtbaar was. Een extra feestje om hem erbij te hebben! Helemaal zichzelf en daardoor paste hij heel goed bij ons. De normaal zo ‘stijve’ groepsfoto’s, nou die hebben wij niet hoor. Squeeeeeze!

Het resultaat is niets minder dan verbluffend. De foto’s zijn meer dan we hadden kunnen dromen en onze trouwvideo geeft me elke keer opnieuw het gevoel van die dag. Iedereen die onze foto’s en video ziet, is opnieuw tot tranen geroerd. Perfecter kan je een dag niet vastleggen! Het feit dat hij aan het eind van de dag nog even bleef wachten(ná zijn maximale tijd) zodat er (voor ons héle) belangrijke foto’s nog gemaakt konden worden, zal ons echt voor altijd bij blijven en spreekt voor wie hij is als persoon. Het was de slagroom+kers+sprinkles op onze bruidstaart! We hadden echt niemand anders als fotograaf er bij willen hebben!

angelavdwouw
Door angelavdwouw
17-06-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben altijd gezegd ''als wij ooit gaan trouwen''. Willen we Roy als fotograaf. Dat was voor ons al meteen duidelijk. En daar kwam het moment onze verloving. Wij hebben meteen een afspraak gemaakt met Roy. Om te kijken wanneer hij een gaatje vrij had in 2023 in mei of juni. Al snel was duidelijk dat 27 Mei 2023 onze trouwdatum ging worden. Voor Roy waren wij het 4de koppel in onze familie. Hoe bijzonder is dat! We hebben vooraf fijne gesprekken gehad. En op de dag zelf voelde alles zo natuurlijk en alles ging heel relaxed en vertrouwd.  Wat een plaatjes heeft hij geschoten. Roy heeft echt prachtige foto's en een onwijs gave clip van onze dag gemaakt.

Roy je bent echt een top FOTOGRAAF.

Liefs, Angela en Mark 

anoukvanlaarhoven
Door anoukvanlaarhoven
30-05-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na ons kennismakingsgesprek wisten wij het eigenlijk al meteen: Roy moet onze bruiloft gaan vastleggen! Een super overzichtelijke PowerPoint bracht ons al direct in de juiste wedding vibes. Op de dag zelf hebben we genoten van Roy zijn aanwezigheid. Een echte gezellige Brabander, maar tegelijkertijd ook onzichtbaar wanneer dat nodig is om de intimiteit van de ceremonie vast te leggen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de foto's! We hebben een aantal previews gezien waarvan we al stijl achterover sloegen: zijn wij dit? Ja dit zijn wij! Als een ware kunstenaar heeft hij ons vastgelegd op onze mooiste dag waar we, hopelijk nog heel veel jaren, met plezier naar terug gaan kijken. De dag is inmiddels voorbij, maar de herinnering vastgelegd op deze foto's blijft 

b.schaminee
Door b.schaminee
30-05-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is geweldig! Hij heeft onze bruiloft op een fenomenale wijze vastgelegd. En dat hebben we nog niet eens alle foto's en de video gezien. Wat een talent en wat een leuke gast ook nog eens. Ik kan hem van harte aanbevelen om jouw droomhuwelijk vast te leggen en om nooit meer te vergeten!

timbogerrits
Door timbogerrits
28-05-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf voor onze bruiloft wisten we duidelijk wat we wilden.. Gezelligheid en kunde. Dat Roy goed is in wat hij doet zijn geen woorden voor nodig, dat zie je aan alle prachtige foto's die hij maakt. De warmte en gezelligheid die hij meebrengt, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf was alles waar we op hoopte.
Bij de eerste ontmoeting was al duidelijk dat Roy een fantastisch getalenteerde fotograaf is die z'n zaakjes goed op orde heeft. Hij denkt met je mee en bereid zich buitengewoon goed voor op hoe jij wil dat je dag eruit ziet. Maar geen zorgen, als je (zoals wij) niet creatief aangelegd bent, hoef je zeker niet je eigen poses te gaan bedenken! Hij laat vrijheid voor wat je belangrijk vind maar gebruikt zijn expertise om er verder ook wat prachtigs van te maken. Als je als bruidspaar dus gewoon zorgt dat hij alle informatie krijgt die hij nodig heeft over je dag, krijg je de aller beste en mooiste foto's die er zijn.
Naast zijn overduidelijke expertise in fotograferen is Roy ook een onwijs leuk en gezellig mens. Wij zijn allebei nogal ongemakkelijk soms maar met Roy was er geen ijs dat gebroken hoefde te worden. Lekker flauwekullen en lol hebben met als kern onze liefde vieren. Onze gasten en wij waren stuk voor stuk weg van zijn gezelschap en gezelligheid en we kregen aan de lopende band complimenten over hem.. In ons gastenboek staat nu dan ook een pagina toegewijd aan Roy met onderschrift: #BesteFotograaf door onze lieve gasten. Zijn wij het overigens helemaal mee eens

chrissieandjo
Door chrissieandjo
20-05-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We wanted to have our wedding on the beach in the Netherlands, however we live in Berlin. Because of this we had to do as much of our planning as possible remote. Not only this but also where possible in English because my now husband doesn’t speak Dutch. From the first contact everything felt easy in the best way. There were no barriers of distance or language. Better yet, our first meeting and all contact planning was a perfect mix of fun, friendly and professional. We knew we would be well taken care of and we would have amazing photo’s to look back on. Also he was very open to give advice as needed to plan the day and photo’s perfectly. 
With such a great start expectations were high for when we finally got to meet shortly before our first look. That being said, our experience with him was still above the expectations we had. Already taking photo’s of my arrival and suddenly there he was with a big smile, ready to work. 
Many reviews talk about how he is invisible when needed and mixes with the crowd in other moments. What was unexpected though was how he cared for us all day as well. Friendly calming words when needed or a silly joke to keep the atmosphere light. 
Not only did we have a preview with many of our favorite photo’s the next day, we had all photo’s before we left for our honeymoon less than a week later. These photo’s are such a gift. We both love so many photo’s it was extremely difficult to choose favorites for our album. 
All I can say is, without a doubt wholeheartedly recommend him for your wedding. Above and beyond expectations. Thanks Roy!

demi.welvaarts
Door demi.welvaarts
16-05-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een bijzondere dag moet op een bijzondere manier worden vastgelegd. De keuze was dan ook snel gemaakt om met Roy te werken. En eigenlijk kan ik het niet eens 'werken' noemen, want alles voelde heel natuurlijk aan. 
De dag begon als vreemden maar zijn we geëindigd als vrienden. 

De preview die we al snel hebben mogen ontvangen was nog mooier dan we ons hadden kunnen wensen. Echt beeldschone foto’s waaraan we de emoties kunnen aflezen en we de dag door kunnen herbeleven. 

Lieve Roy, buiten dat je prachtige foto’s maakt ben je ook een prachtig mens. Heel erg lief, spontaan en behulpzaam waardoor we ons echt op ons gemak voelden. Niets was te veel gevraagd. Dankjewel en hopelijk tot snel. ️

sas.koop
Door sas.koop
30-04-23
4.6666666666667
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Onze keus voor de fotograaf tijdens onze bruiloft is in iedergeval gemaakt! Wij hebben mogen samenwerken met Roy tijdens een styled shoot. Wij zijn er dan ook zeker van dat niemand deze beelden meer kan en zal gaan overtreffen.


Roy zorgt ervoor dat je, je meteen op je gemak voelt. Daarnaast heeft hij oog voor detail en is hij het verre een fotograaf die gaat voor de standaard kiekjes tijdens je trouwreportage.

renee.roufs
Door renee.roufs
28-04-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy, wat heb jij onze bruiloft fantastisch vastgelegd! Onze keuze voor jou als fotograaf was dan ook al snel gemaakt aangezien we jou eerder op een andere bruiloft aan het werk hadden gezien. Van deze keuze hebben wij geen moment spijt gehad! Het contact voor de bruiloft verliep vlot  & soepel en we voelden direct een goede & brabantse klik ;). Je hebt een professioneel bedrijf, maar je bent persoonlijk in contact. Je hebt enorm oog voor detail en emotie, je hebt precies de goede momenten weten vast te leggen, ook als deze momenten maar heel klein waren. Wij waren beide niet gewend aan het voor een camera staan, maar op de bruiloft verliep dit heel natuurlijk. Het fijne is dat je ook van brabantse droge humor houdt, dus daardoor verliep alles al heel snel ontspannen.

Enkele dagen naar de bruiloft kregen wij al flink wat preview foto's en zelf binnen anderhalve week ontvingen wij alle foto's. Op onze huwelijksreis hebben wij deze gedownload en bekeken, wat een mooie en geweldige manier om deze momenten weer terug te zien.

Roy, enorm bedankt!

ingmarbenschop
Door ingmarbenschop
19-04-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy, wat is het jammer dat we hopelijk maar 1x trouwen. In de voorfase hadden we al super goed en prettig contact en konden we merken aan de specifieke vragen die je stelde hoeveel passie je hebt voor het fotografievak en hoe graag je wilde dat onze foto's en video perfect zouden worden.

De dag zelf was gezellig, liepen we af en toe wat te dollen en was je (samen met Sanne) net één van de gasten die rondliep.

We hebben vorige week, extreem snel na de bruiloft, al de foto's en video ontvangen. Ongelooflijk hoe mooi deze zijn geworden. Mysterieus, vol passie, en net alsof we echte fotomodellen zijn (wat wij normaliter zeker niet zijn!).

Ik zou je écht aan iedereen aanbevelen, hopelijk kan ik wat vrienden of familie overtuigen om jou in te huren als zij gaan trouwen, dan zien we elkaar weer en mag ik wederom van je foto's en video genieten

Oja, als laatste tip voor de geïnteresseerde lezer: neem de trouwvideo erbij!

Dankjewel Roy voor alles!

rowan-love
Door rowan-love
14-04-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Roy, wat hebben wij dankzij jou een onvergetelijke dag gehad. Met tranen hebben wij naar onze trouwclip gekeken en de foto’s; zó mooi! 
Ook op de dag zelf hebben wij jou amper opgemerkt terwijl jij de foto’s schoot. Tussendoor hebben we gezellig gekletst, wat was het gezellig. 
Bedankt voor de gezelligheid en het geweldige werk wat jij levert. Wat zijn wij blij dat wij voor jou hebben gekozen.
Als je prachtige herinneringen aan je trouwdag wilt hebben en een stukje gezelligheid erbij, ga dan zeker voor Roy.
Wij hebben het al meerdere keren gezegd; maar Roy duizend maal dank voor onze prachtige herinneringen die wij met trots aan iedereen kunnen laten zien! 

marielle-tanghe
Door marielle-tanghe
13-04-23
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we net verloofd waren, zag ik de foto’s van Roy voorbij komen op een trouwpagina op Facebook. Vanaf dat moment wist ik gelijk dat hij onze fotograaf moest worden. We wisten dat we in September wilden trouwen, maar de precieze datum hebben we op Roy zijn agenda aangepast. Tijdens het online kennismakingsgesprek liet Roy ons gelijk heel erg op ons gemak voelen. Op de dag zelf was het ook gelijk vertrouwd en gezellig. Alle momenten die voor ons van waarde zijn, heeft Roy prachtig op beeld gezet. Al snel voelde het alsof hij gewoon een vd daggasten was. Tijdens de fotoshoot hebben we een aantal regenbuien gehad, maar zelfs die zijn we goed doorgekomen met Roy zijn brabantse nuchterheid en humor. De foto’s zijn prachtig geworden, zelfs die in de regen. En we zijn ook heel blij met onze keuze om een videoclip met geloftes toe te voegen aan ons pakket. Het brengt ons steeds helemaal terug naar onze prachtige dag. Als je er zeker van wilt zijn dat jullie trouwfoto’s, ongedwongen, en op een prachtige manier worden vastgelegd, dan moet je 100% bij Roy zijn! Lieve Roy, onwijs bedankt!

mj.houwink87
Door mj.houwink87
31-12-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat kunnen we zeggen over Roy wat nog niet gezegd is? Hij is inderdaad super social, creatief, snel, geruststellend en bovenal een fantastische vent om voor je neus te hebben! Wij zijn een Nederlands/Zweeds stel, en onze gasten waren dan ook 50% Zweeds, en letterlijk iedereen heeft alleen maar lovende woorden over hoe Roy er het hele weekend was, om alles in foto en video vast te leggen. En na. het zien van de foto's was dit alleen maar luider! Ik was eerst bang dat hij wat zou missen, omdat hij zelf alles deed, maar hij heeft werkelijkwaar geen seconde gemist. We kijken nu, 5 maanden later, nog steeds naar de foto's en voelen echt elk gevoel wat we tijdens het weekend voelden. Dus ja, Roy is echt alles wat iedereen over hem zegt, en bovenal een super aardige, grappige en lieve man, die van het foto's maken een feestje maakt!

elise.vanderput
Door elise.vanderput
14-12-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die prachtige foto’s maakt én je helemaal op je gemak laat voelen; zoek niet verder, Roy is the man you are looking for!

Toen wij verloofd waren, hebben we samen gekeken welke dingen we het allerbelangrijkste vonden voor onze bruiloft. De trouwfotograaf stond daarbij zeker bovenaan ons lijstje! Je trouwdag vliegt voorbij, en wanneer je een goede fotograaf hebt kun je na afloop nog heel vaak genieten van de prachtige foto’s.

Wat wij belangrijk vonden aan een fotograaf, is dat hij/zij ons op ons gemak kon stellen. Je bruiloftsdag is toch spannend en wij wilden echt een klik hebben met de fotograaf. Ook hebben wij een hekel aan de ‘echte’ geposeerde foto’s, alsof het staatsportretten zijn. Leuk voor het koningshuis, niet voor onze bruiloft.

Tel al deze dingen bij elkaar op, en je komt uit bij Roy! Roy geeft je hele natuurlijke aanwijzingen zodat je mooi op de foto staat, maar het zijn geen gekunstelde of ‘typische’ geposeerde foto’s.

En mocht je twijfelen of je naast de prachtige foto’s ook een trouwclip wil: niet twijfelen, en gewoon doen! Het voegt echt iets waardevols toe aan de foto’s, en met de trouwclip krijgt Roy ook heel prachtig de sfeer van de bruiloft te pakken. Wij hebben onze trouwclip al ontelbare keren gekeken, en ook familie en vrienden vinden deze prachtig. En dan te bedenken dat wij in eerste instantie dachten dat alleen de foto’s al voldoende waren… Gelukkig hebben we ons op tijd bedacht!

Roy is een hele gezellige, Brabantse fotograaf die goed met je meedenkt. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en al vele bruiloften heeft gefotografeerd. Zo heeft Roy ook met ons meegedacht over de set-up van de ceremonie, en hebben we aan de hand van zijn tips en ervaring wat aanpassingen gedaan. Roy denkt echt aan álles, zodat wij er niet aan hoefden te denken. En dat alles op een hele gemoedelijke en relaxte manier.

Nogmaals bedankt voor alles Roy, we genieten nog elke dag van onze foto’s én de trouwclip! Liefs, E&R

evenboer.genuit
Door evenboer.genuit
05-12-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het moment dat we verloofd waren was ik direct op zoek naar een trouwfotograaf. Ik ben van mening dat een trouwfotograaf een enorm groot onderdeel van je bruiloft, want na 10 jaar heb je immers altijd nog de foto's... Na wat uurtjes zoeken, wij trouwden op 11-11-22 en ik wilde wel iemand die al ervaring had met donkerder weer. Gelukkig vond ik de winterse warmte terug in de foto' van Roy en al snel hadden we een online gesprek. Tijdens dit gesprek voelde mijn partner en ik ons erg op ons gemakt en hebben we ook flink gelachen met. Roy. Voor ons zei dit al genoeg, Roy moest onze bruiloft vastleggen.
Op de dag zelf voelde het alsof hij er al jaren tussen liep. Iedereen was helemaal weg van hem en dat zorgde ervoor dat alle momenten ook oprecht en niet gemaakt op de foto's overkwamen. Toen we dan ook de preview kregen had hij ons niet gelukkigere kunnen maken, we ontvingen de foto's terwijl wij op honeymoon waren in Curacao. We hebben daar ook nog uitgebreid de bruiloft nagesproken aan de hand van de foto's. We waren echt even helemaal terug naar het moment.
We hebben de previews ook naar onze familie gestuurd en ook zij waren helemaal verliefd op de foto's, het verzoek voor het afdrukken van de foto's kwam dan ook gelijk.
Als je een fotograaf wilt die je het gevoel geeft dat iedere foto het ' perfecte plaatje' is moet je Roy hebben! Wij hadden niemand liever dan Roy op onze dag gehad!

Liefs,
M&M

riannedonders1979
Door riannedonders1979
05-10-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Door corona waren wij genoodzaakt om 5x onze bruiloft uit te stellen. Bij poging 6 bleek onze toenmalige fotografe op vakantie en moesten we op zoek naar iemand anders. Wat een geluk bij een ongeluk... Ik volgde Roy al op Instagram en was verliefd op zijn stijl en alsof het lot had beslist was hij op onze trouwdag nog beschikbaar! Na een online kennismaking waren we overtuigd. Lekker spontaan foto's maken zonder poespas en vooral zonder statisch te hoeven poseren. Vooral heel fijn ook met (kleine) kinderen. Roy is in 1 woord GEWELDIG. Je voelt je meteen op je gemak en al vrij snel heb je niet meer in de gaten dat er een fotograaf aanwezig is. Het voelde alsof Roy al jaren deel uitmaakte van de familie. We hebben genoten tijdens de shoot en vooral ook de rest van de dag. Na het weekend kregen we de previews al binnen en die zijn prachtig. We kunnen niet wachten om de andere foto's te mogen bewonderen. Voor de bruidsparen die nog twijfelen, ga voor Roy hier krijg je zeker geen spijt van!

gerdaxberkel
Door gerdaxberkel
04-10-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

‘Holy shit!’ is wat Jelle en ik tegen elkaar zeiden toen we de previews van onze bruiloft zagen. We wisten dat we mooie foto’s zouden krijgen (want ja daarom kozen we voor Roy) maar om jezelf zo te zien maakte ons sprakeloos. Onze bruiloft was een prachtige dag dat lekker vlot verliep. Roy hobbelde lekker mee, kletste met ons en onze gasten. Hij fotografeerde dan wel onze dag maar eigenlijk hoorde hij er gewoon bij. Misschien was het op het begin wat onwennig maar het wende snel. Roy gaf wat aanwijzingen tijdens de shoot maar op een kalme manier. We hebben afgelopen vrijdag onze bruiloft gehad en maandag kregen we al wat foto’s. We kijken uit naar de rest. Het was Kei sTof! Bedankt Roy ️

timvgeest
Door timvgeest
26-09-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een huwelijksdag vliegt voorbij, des te belangrijker vonden wij het om prachtige beelden te hebben van onze dag. En dat is zeker gelukt! Al twee dagen na de bruiloft hadden we een aantal previewfoto's en nog diezelfde week volgde de rest.

Vanwege de coronaregels en de afstand hebben we onze voorbesprekingen digitaal gedaan, maar het voelde alsof we Roy al kenden. Goed voorbereid kwam hij aan en mengde zich met de gasten.

Je denkt dat het ongemakkelijk is om de hele tijd te zoenen voor een camera, maar op de een of andere manier stelt Roy je op je gemak. Allerlei gasten gaven ook aan dat we zo'n goede en gezellige fotograaf hadden. Wat we zelf al vaker hadden gelezen was ook echt zo, Roy gaat op in de groep en je vergeet bijna dat hij er is.

We hebben onze clip inmiddels al zo vaak gekeken dat we soms wakker worden met de muziek ervan in ons hoofd.

We zijn enorm blij met het resultaat en ook met onze keuze voor Roy als onze fotograaf. Jammer dat hij alleen bruiloften doet, anders zouden we 'm vaker vragen!

Tim & Sylvia

kelly_vdlinden
Door kelly_vdlinden
02-09-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inmiddels zijn we precies een jaar verder na onze bruiloft! De timing kon niet beter want wij hebben gisteren ook ons trouwalbum van Roy mogen ontvangen. Dat noem ik nog eens een cadeautje.

De zoektocht naar een passende trouwfotograaf duurde niet lang toen we met Roy in contact kwamen. We vonden zijn werk ontzettend mooi en konden het direct goed met hem vinden. Zijn aanpak is duidelijk en zeer professioneel! Door de corona maatregelen hebben wij onze bruiloft tussentijds moeten verzetten, maar ook hier was Roy super flexibel en mee denkend. Eenmaal op de dag zelf voelde het alsof we er een vriend bij hadden, het was zo ontspannen en gezellig, hij paste perfect bij ons gezelschap en we hebben achteraf alleen maar positieve berichten ontvangen over zijn aanwezigheid.

Alle momenten zijn prachtig vastgelegd en ook super snel aan ons geleverd! Een hele klus om uit al dat moois de foto's voor het album te kiezen. Het is echt genieten om al die mooie plaatjes steeds weer terug te zien

Bedankt Roy, voor jou gezelligheid, professionaliteit en prachtige werk. We genieten er nog elke dag van en gaan dit de komende jaren zeker nog meer doen!

lisavendel
Door lisavendel
19-08-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen 17 juni zijn wij getrouwd. Via instagram kwam ik ongeveer een jaar daarvoor op de pagina van Roy terecht. Zijn foto's en nabewerking spraken mij direct aan. Na ons 1e gesprek wist ik zeker dat ik hem op onze bruiloft wilde en had ik er vertrouwen in dat hij Wouter(die niet van op de foto gaan houdt) toch op de plaat kon krijgen. Uiteindelijk was hij niet weg te slaan voor de camera. ;-) Roy kon op ons de dag zelf erg goed op ons gemak stellen en daarnaast was hij heel gezellig aanwezig. Ondanks dat je hem tussen de gasten helemaal niet opmerkt. Zo hoorden we dit ook van de aanwezigen. Ook kregen we ontzettend snel de foto's en de trouwclip welke beide helemaal naar wens zijn. Roy ontzettend bedankt voor alles!

Groetjes, Wouter & Lisa

tania.khartabil
Door tania.khartabil
08-08-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy was really the best photographer that we could ever ask for on our wedding day. After researching many options, we were so lucky that he had availability for us. He not only took photos but also video and used his drone to take amazing shots of the castle where we had our wedding.

Roy is so personable and relaxed and his technique in photography combined with his experience made us feel so comfortable for our photos. Instead of so many posed, stiff pictures that I so often see with wedding photos, he took the most beautiful, natural candid photos, not only of us, but also of our friends and family attending. Neither one of us get our photos taken professionally very often and we can both be pretty awkward in front of the camera, but Roy advising us to just be ourselves and relax while he did his thing made the whole day feel so wonderful and comfortable. Not only that but he sent our previews a couple days after the wedding and we were all stunned by how beautiful they were. I don't know how he has the time to produce the photos so quickly and with such perfection and completely on his own, but it was incredible.

Even before the wedding my husband was struggling to decide which shoes he should wear with this suit. He reached out to Roy to get his opinion and based on Roy's advice he ended up buying new shoes the day before the wedding that really made his suit look over the top and looked incredible in the pictures as well. It just goes to show how caring and thoughtful Roy is and how he helps however he can.

These pictures are the greatest reminder for us from the best day of our lives and we will forever look back on them thanks to Roy. Thank you Roy for everything, from the bottom of our hearts. Anybody would be so lucky to have you. -Tania and Hytham

nverstraeten
Door nverstraeten
20-07-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was al een hele tijd geleden dat we Roy gevraagd hadden om onze grote dag vast te leggen, maar wat was het alles waard!!
Wij zijn zelf helemaal niet zo’n fan om op de foto te gaan, laat staan een hele dag inclusief shoot. Maar hij ging er fantastisch mee om, liet ons op ons gemak voelen, waardoor het voorbij vloog. Ook met onze kids ging Roy ontzettend relaxed om!!
En wat kregen we veel complimenten over hem van onze gasten! Zo’n leuke vent, zo gezellig!!!
En tot slot het resultaat waar we beide zo onder de indruk van waren. WAUW!! Film en foto’s zijn zo mooi geworden, momenten precies op het juiste moment vastgelegd.
Wat zijn wij blij dat we Roy als foto/videograaf hadden voor onze dag, hij heeft de meest mooie herinneringen vastgelegd en we zijn hem daar onwijs dankbaar voor!

mariska.dijkgraaf.0805
Door mariska.dijkgraaf.0805
17-07-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Begin 2020 maakten we vanwege covid-19 online kennis met Roy. Het voelde goed en we hadden gelijk een fijn en leuk gesprek met deze kei-gezellige Brabander. We waren al onder de indruk van zijn werk en wisten gelijk dat we Roy graag bij onze trouwdag aanwezig wilde hebben. En wat zijn we blij dat Roy onze mooiste dag heeft vastgelegd!!

Op de dag zelf mengde Roy zich gemakkelijk tussen onze gasten, het leek alsof iedereen hem al jaren kende. Tijdens het fotograferen voelde het voor ons ook vrij natuurlijk aan, we hebben bijna niet hoeven te poseren, het verliep juist heel spontaan en zo nu en dan gaf Roy een aanwijzing tijdens het fotograferen. Dit maakte dat we ons volledig op ons gemak bij hem voelden.

Drie dagen na onze bruiloft kregen we al previews te zien van een aantal foto's en de dag daarna kregen we de film en de overige foto's toegestuurd. Roy heeft onze dag prachtig weten vast te leggen en geweldig werk verricht waar we ontzettend blij mee zijn!! We hebben tot midden in de nacht alle foto's terug zitten kijken en de trouwclip is die nacht meer dan 30 keer door ons afgespeeld. Ook onze familieleden en vrienden zijn allemaal onder de indruk van Roy zijn werk!

Roy, nogmaals heel veel dank dat je erbij was op onze speciale dag en dat je dit allemaal zo mooi hebt weten vast te leggen!

Voor de aanstaande bruidsparen: Zoek niet verder en kies voor deze gezellige Brabander. Roy heeft echt oog voor detail en weet elk bruidspaar prachtig vast te leggen.

Liefs Mariska & Ali Osman

cheryl.hiele
Door cheryl.hiele
15-07-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In één woord: WAUW!

In onze zoektocht naar een fotograaf om onze grote dag vast te leggen, hebben we vrijblijvend contact gelegd met Roy. Na ons digitale kennismakingsgesprek werd ons direct duidelijk dat Roy DE fotograaf voor ons was. Wat een fijne, relaxte en gezellige Brabo! 

In de aanloop naar onze bruiloft hebben we geregeld contact met elkaar gehad. Bij vragen konden we altijd bij Roy terecht en hij wilde over van alles meedenken. Ook toen bleek dat er nogal wat regen zou vallen op onze dag, wist Roy ons gerust te stellen, advies te geven en ons het vertrouwen te geven op een goede afloop.

Op de grote dag zelf kwam Roy vol enthousiasme, optimisme en humor bij ons binnen gewandeld. Vanaf dat moment zorgde hij er direct voor dat wij ons allemaal totaal op ons gemak voelden en wist Roy zich naadloos aan te passen aan de groepsdynamiek en manoeuvreerde hij zich onopvallend tussen de dag gasten.

Dit zie je uiteraard ook terug in de foto's en een dag na de bruiloft mochten we al direct een kleine preview ontvangen; we were totally blown away! Onze (dag)gasten waren ook louter positief over Roy en vonden het allemaal een leuke vent.

Inmiddels hebben we ook de rest van de foto's en de trouwclip ontvangen en mogen we de foto's voor ons trouwalbum gaan uitzoeken. Wat een enorme klus wordt dat, want de ene foto is nog mooier dan de ander!

Ook de trouwclip is prachtig en een echte tranentrekker geworden, waarin Roy alle hoogtepunten en emoties heeft vast weten te leggen. Zo dierbaar en waardevol!

We kunnen Roy niet genoeg bedanken voor het prachtige werk dat hij geleverd heeft, want foto's zijn voor altijd en een blijvende herinnering!

Voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is voor een bruidsfotograaf: ZOEK NIET VERDER en boek Roy als jullie fotograaf! Hij zal jullie zeker niet teleurstellen.

ingezijlmans
Door ingezijlmans
13-07-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is de beste en leukste fotograaf die je je op de mooiste dag van je leven kan wensen! Wat een talent!

Van begin tot eind zijn alle verwachtingen overtroffen. De eerste kennismaking was eigenlijk gewoon kei gezellig en alle communicatie vanaf dat moment t/m de bruiloft was top.

Richting de bruiloft kreeg ik behoorlijk veel stress over van alles en heb ik Roy echt oneindig vaak gemaild (nogmaals sorry Roy…). Elke keer kreeg ik super snel een reactie en wist hij alle stress weg te nemen. Ook op de dag zelf als er even stress was, wist Roy dit meteen weer weg te nemen met de juiste woorden of een grap. Kei fijn!

En toen was de grote dag daar…Helaas door corona een jaar later dan verwacht, maar het eindresultaat was al het wachten meer dan waard. Roy, woorden schieten te kort wat je vast hebt gelegd maar óók jou als persoon. Vanaf het eerste moment voelde je voor ons niet als de fotograaf, maar als daggast. Zo leuk om te zien hoe makkelijk je je mengt in de groep en met iedereen praat alsof ze je al jaren kent. De echte kei gezellige Brabantse fotograaf! (Veel complimenten daarvoor ook vanuit onze gasten.) En dan de foto’s…zo snel ontvangen én zo bizar mooi. WAUW! Ik was er stil van én heb ook zeker een traantje gelaten. Ik ben niet fotogeniek, houd er niet van om in het middelpunt te staan, maar ik heb mij gedurende de dag geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Integendeel, je hebt mij (en Richard natuurlijk ook!) kei knap op de foto weten te zetten. Roy, zoals je weet is het voor mij nieuw en bijzonder om dat te kunnen zeggen en voelen, dus onwijs bedankt, betekent heel veel!

Voor ons ben je de beste en we hadden ons geen mooiere foto’s kunnen wensen!!!

lukevanvelzen
Door lukevanvelzen
02-07-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij dat Roy onze allermooiste dag heeft vastgelegd! Een van de eerste dingen die we hebben gedaan na het huwelijksaanzoek, was een aantal data doorsturen naar Roy en op basis van zijn beschikbaarheid hebben we onze trouwdatum vastgelegd.
De eerste kennismaking via Skype voelde gelijk goed, en gedurende de hele voorbereiding is het contact soepel, vlot en warm verlopen. Roy dacht overal over mee en reageerde altijd erg snel. Toen wij aangaven naast zijn foto’s en video’s de gehele ceremonie graag vast te willen leggen met onze eigen camera, heeft hij van tevoren onwijs geholpen met alle instructies en instellingen.

Tijdens de dag zelf hebben we heel veel aan Roy gehad. Zo waren er een paar puntjes die niet goed liepen, waar hij onwijs mee heeft geholpen en zijn professionele mening in heeft gegeven. We zijn beide niet dol op de camera, maar met Roy achter de camera voelde het heel natuurlijk en dat blijkt ook uit de eindresultaten!
Gedurende de dag mengt Roy zich tussen de gasten en is hij een heerlijk gezellige Brabander om erbij te hebben. :) Voor die dag voelde het voor ons en onze familie of hij ook deel van de familie uitmaakte!

En dan de eindresultaten: WAUW WAUW
WAUW! We hadden alleen maar durven dromen van zulke mooie foto’s en trouwclip. Binnen 2 dagen hadden we de previews al binnen en 2 dagen daarna ook de rest van de foto’s én de trouwclip! Lieve Roy, bedankt dat je onze trouwdag nog mooier hebt gemaakt en voor de herinnering voor de rest van ons leven.

We kunnen ieder toekomstig bruidspaar aanraden om te kiezen voor Roy!!

a.maigret
Door a.maigret
14-06-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ruim 1,5 jaar voordat wij trouwden, tijdens de lockdown, maakte wij via een zoomcall kennis met Roy. Het klikte en was gezellig. De foto's van Roy waren in onze ogen, meesterwerkjes en de mogelijkheid om ook onze bruiloft op deze manier te laten vastleggen, wilde we maar wat graag!
Tijdens onze trouwdag was er veel mogelijk, een aantal locaties en mijn ontzettend flauwe grapjes door de zenuwen mochten er zijn. Onze zoontjes vonden de camera’s (en Roy) ook erg interessant, helemaal toen onze oudste mee mocht kijken om een foto te maken.

Het kwam die middag met bakken uit de lucht.. “Regen brengt geluk” zei Roy stellig en het deed ons stralen. Goedlachs, zelfs met gescheurde broek (the show must go on) en hij mengde zich gezellig met onze gasten. Iedereen werd op de gevoelige en liefdevolle plaat gezet. Emoties werden gevangen en het feest werd gevierd en allemaal onder toeziende lens van Roy.

En die regen? Geluk heeft het gebracht! Want wat zijn wij gelukkig met deze levendige herinnering in beeld, film en geluid van onze dag. Leve de liefde en het spat er vanaf!
Roy ontzettend bedankt!

hannah.zoe.dam
Door hannah.zoe.dam
06-05-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben twee jaar moeten wachten op onze grote dag, maar de foto´s van Roy waren elke minuut wachten waard. Dat geld ook voor het contact met Roy, die niet alleen een leuke fotograaf is maar gewoon een fijn mens. Heel knap dat iemand met twee grote camera´s een hele dag om je heen kan zwermen zoder dat je hem echt opmerkt. Misschien omdat hij zelfs even in de keuken stond broodjes te smeren :). Roy is echt een toevoeging voor je dag, hij mengde zich heel gezellig met onze (internationale) gasten en bracht echt wat Brabantse gezelligheid met zich mee. Ik kan niet wachten tot het album arriveerd en we onze dag weer mogen herbeleven!

marloeshermans1993
Door marloeshermans1993
03-05-22
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij dat wij Roy als onze trouwfotograaf hebben gekozen! Zijn foto’s geven een compleet andere dimensie aan de herbeleving van onze bruiloft. Foto’s zijn zo kostbaar en al helemaal als de fotograaf het voor elkaar krijgt dat de foto’s de beleving van jouw bruiloft precies weten te weergeven.
Wat is deze man goed in zijn werk! Elke keer als wij de foto’s bekijken maakt het weer dezelfde emoties los.

Op de dag van de bruiloft is Roy is zichtbaar en onzichtbaar op de juiste momenten. Hij blend fantastisch in. Hij zorgt er de hele dag voor dat jij je op je gemak voelt. Dat geldt overigens niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor alle gasten. Buiten dat hij een geweldige fotograaf is, is hij ook heel erg aardig en heeft hij een goed gevoel voor humor!

Bij het zien van Roy zijn portfolio dachten wij: “God, zo intiem/sexy/knap gaan wij toch nooit met z’n tweeën op een foto staan?”. Maak je geen zorgen en heb vertrouwen in deze man want hij krijgt het voor elkaar.

Wij hebben enorm spijt dat wij Roy niet voor ons avondprogramma hadden geboekt. Maak niet diezelfde fout, hij is elke cent waard!

k.v.uden
Door k.v.uden
01-12-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij vinden Roy echt een topper! Fijn en laagdrempelig in communicatie. Naast de fotoshoot zelf is er weinig tot niet geposeerd. Terwijl hij iedere keer de emotie perfect heeft vast weten te leggen, zowel van ons als van onze gasten. Echt complimenten!
Ook hebben we een videoclip laten maken. Dit is de ideale aanvulling op jullie foto's om aan mensen te laten zien die er (niet) bij waren en zo een perfect beeld krijgen van de dag. Wij kijken in ieder geval nog steeds bij iedereen mee! Dit is dan ook onze tip om dit ook te doen.

stellalg.93
Door stellalg.93
16-10-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We are so glad we chose Roy as our wedding photographer! Roy has been supportive and professional from day one, even before we would officially hire him! Not only he delivers beautiful photos (as you can obviously see from his portfolio!) with a unique style, but he is there for you every step of the way. Our most impressive moments:
- Professional: we asked Roy's opinion about the possibility to take photos and videos at the same time during our special day. Although Roy provides this service, we wished to have a full footage of our day and have EVERYTHING capture both in video and photo. In the most professional way, Roy directed us to professional videographers that could make our wishes come true.
- Support on our special day: on that day, you could tell Roy is extremely experienced and passionate about wedding photography. Hopping from room to room while my husband and I were getting ready, making phone calls on our behalf to fix my husband's outfit issues, making us feel comfortable even though it was our first photo shoot ever! For a bride is super important to feel beautiful and graceful in her dress and Roy just made me feel so confident! Even my husband, who hates taking pictures, was happy and comfortable with the shoot!
- The speed: not even 2 days after the wedding we received the first preview of our photos! And let me explain how invaluable that is: the few days after the wedding are all about dreaming and enjoying the vivid memories of your wedding. Sure, you will receive videos and photos taken with the guests' smartphones, but looking at the beautiful pictures that Roy took, while still being in that dreamy phase, is incomparable! If we had received the pictures one month later, it would have NOT been the same! We were so so impressed!
- The result and extra work: it goes without saying, we are extremely happy with our pictures, Roy captured the best moments, with his romantic and modern touch! You can spot Roy's pictures from a distance because he has a unique style, that also makes your wedding pictures unique. Furthermore, when we came back to him asking for some adjustments (even Photoshop some pictures...) he didn't hesitate and delivered even better options than what we had asked!
If you are looking for a special wedding photographer, that will for sure not disappoint and deliver high-quality results, you are looking at the right person, Roy is your guy. Thank you Roy for your great service! Now I just need to choose which pictures I will hang in the house...it's almost impossible to have a favorite, because I love them all...

larissag1994
Door larissag1994
13-10-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is echt een feestje om Roy als fotograaf te hebben op de bruiloft. Hij stelt je heel erg op je gemak. Echt een vakman, weet precies hoe hij de mooiste shots krijgt. Wij zijn heel erg tevreden en heel blij met het eindresultaat! Naast de foto's hebben wij ook de video door Roy laten maken. Deze is ook heel mooi geworden en overtreft onze verwachtingen.

angelavgool
Door angelavgool
24-08-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn per ongeluk bij Roy uitgekomen in onze zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft, en daar zijn we ontzettend blij mee!!

Roy is bij ons thuis langs gekomen om kennis te maken. Naast een duidelijke en vermakelijke uitleg was het ook erg gezellig! Roy heeft een erg persoonlijke benadering waardoor je je niet de zoveelste klant voelt.

Ook de weg naar de bruiloft toe was erg fijn. Roy dacht goed mee en beantwoordde met geduld al onze (mijn) 382 vragen.

Op de dag zelf was het erg relaxed met Roy erbij. Wij, maar ook veel gasten, vonden Roy gezellig en vriendelijk maar ook op de achtergrond wanneer noodzakelijk, daardoor merkte je niet dat er een fotograaf rond liep en staat iedereen ontzéttend mooi op de foto!

Kortom, Roy is een fijne vent en maakt práchtige foto’s!

angelique_bakker
Door angelique_bakker
21-08-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


Zowel mijn man als ik zijn beiden niet van het poseren. Er staat dan ook regelmatig iemand met een half oog dicht op een foto, eigenlijk bijna altijd wel. Bij Roy hoef je hier absoluut niet bang voor te zijn. Roy heeft een heel ontspannen werkwijze, waardoor je je als bruidspaar, maar ook als gast, gelijk op je gemak bij hem voelt. Ik vind het bijzonder hoe Roy in een korte tijd prachtige, dynamische foto's kan maken. De kwaliteit van de foto's moet ik hierbij dan ook wel extra benoemen, in één woord: wauw!
Roy vangt de emoties van personen op de foto, waardoor de foto's een dierbare herinnering vormen en je mee terug nemen in het moment. En dat is precies wat je juist na je trouwdag wil!

michelle.donders
Door michelle.donders
03-08-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Roy tegen op internet en zijn stijl sprak ons enorm aan. We hadden meteen een klik bij het kennismakingsgesprek en het voelde gelijk vertrouwd.

Roy stelde ons enorm op ons gemak en heeft ons behalve super mooie foto’s ook een topdag bezorgd. Roy is aanwezig op het moment dat het moet (bij het positioneren tijdens de fotoshoot) en hield zich op de achtergrond tijdens de ceremonie en de plechtigheden. Al met al een topfotograaf!

davey.fransen
Door davey.fransen
03-08-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy was onze fotograaf bij onze bruiloft. Roy sprak ons allereerst meteen aan bij onze kennismaking. Het voelde direct vertrouwd en de sfeer was ontspannen en ongedwongen. Daarnaast was Roy, ondanks zijn drukke agenda, flexibel bij het verzetten van de bruiloft door Corona.

Ruim voor aanvang van de bruiloft nam Roy contact op over de details van onze grote dag (afstemmen van de planning zoals de locatie en de tijdstippen en betrokken personen). Op de bruiloft zelf stelde Roy ons enorm op ons gemak. Roy heeft oog voor details en neemt de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. Mijn vrouw en ik hadden weinig ervaring met fotoshoots en dankzij Roy hebben we ons geen moment ongemakkelijk gevoeld bij het poseren. Roy houdt rekening met de weersituatie (alle foto’s in de schaduw in plaats van wisselende foto’s in de zon/schaduw) en we werden geholpen bij het poseren en het aannemen van een houding. Zelfs de groepsfoto’s zijn bijzonder gemaakt (bijvoorbeeld een interactievere foto met de jongere mannen).

Nog geen week later hebben we al prachtige trouwfoto’s ontvangen als preview. We kunnen niet wachten op alle foto’s en raden Roy ook zeker aan. Hij is naast een geweldige fotograaf ook gewoon een topgozer!

Roy, nogmaals (op z’n Brabants) kei bedankt voor de te gekke dag en de fantastische foto’s.

laura.roest
Door laura.roest
27-07-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na verschillende fotografen gesproken te hebben, vonden we maar niet diegene die ons echt het juiste gevoel gaf. Maar toen was daar Roy! Wat we steeds maar niet vonden, voelden we bij het kennismakingsgesprek met Roy meteen (in overvloed!). Wij hoefden niet meer na te denken over onze keuze, Roy zou de man zijn die onze bruiloft ging fotograferen. Dat hij ook nog videobeelden kon maken, was een cadeautje!

Onze bruiloft werd twee keer uitgesteld en Roy stelde zich hierin heel flexibel op. Bij de tweede keer uitstellen veranderde onze hele dag (zelfs van locatie). Eén ding mocht wat ons betreft niet veranderen, en dat was de fotograaf. Wat een geluk dat er nog een datum werd gevonden dat Roy ook beschikbaar was. En toen, twee jaar na ons kennismakingsgesprek brak onze trouwdag eindelijk aan!

In de communicatie vooraf is Roy heel toegankelijk. Hij komt heel goed voorbereid en straalt uit dat hij de meest prachtige beelden gaat maken. Nou, dat heeft hij méér dan waargemaakt! Roy stelt je gerust (dank daarvoor, want wat een zenuwen!), denkt super goed mee, mist geen enkel moment en detail en heeft bovenal een geweldige persoonlijkheid! Al onze gasten waren vol lof over hoe Roy zich opstelde. Zoveel humor, zoveel toffe ideeën en zoveel oprechte interesse.

Na een paar dagen stuurde Roy ons de preview foto’s. Tranen van geluk! Zó ontzettend mooi. Alsof we beelden van een film zagen waarin wij zelf de hoofdrol speelden. Een week na de bruiloft ontvingen wij onze trouwclip met daaronder muziek van de muzikant die onze dag ook onvergetelijk maakte als verrassing en niemand kan deze zonder tranen bekijken. Mooi, ontroerend, prachtig, ongekend, fantastisch en nog honderd dingen meer! Het kan niet anders dan dat ook de rest van de foto’s magisch gaan zijn! Wij zijn Roy eeuwig dankbaar voor de allermooiste herinneringen van ons sprookjeshuwelijk! Veel liefs, L&M!

mb_1985
Door mb_1985
19-07-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een groot plezier om met Roy samen te werken! Echt een waanzinnig leuk mens! En een echte vakman! Roy weet wat hij doet! Ik kom genoeg foto / videografen tegen en niets zo vervelend als wanneer deze in de weg lopen, niet schakelen met mij of momenten missen die juist zo belangrijk zijn voor de foto / video. Say no more, want Roy die snapt het gewoon. Hij is overal zonder dat je ‘last’ van hem hebt. Ik hoefde niets te zeggen en hij begreep exact wanneer op welk moment hij waar moest zijn. En nog zo’n leuk weetje ; Hij heeft de mooiste ideeën voor foto’s en regelt het zo dat het prachtig tot leven komt! Kortom; deze man gewoon boeken! Hier krijg je absoluut geen spijt van!

(michelleveronique.nl)

farnoosh.shah
Door farnoosh.shah
11-07-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

WIJ ZIJN FAN! Wat is Roy GOED en wat is het een leukerd! Niet alleen stuurde hij ons na onze grote dag maar liefst 1000 (!!!) prachtige foto's, maar op de dag zelf was hij ook een enorme sfeermaker. Ik heb, zonder te overdrijven, na onze bruiloft van bijna alle gasten gehoord dat we een leuke fotograaf hadden. Roy maakte met iedereen een praatje en stelde iedereen op zijn gemak. Los van dat het een leuke persoonlijkheid is die Roy, wat een talent... man man man. De beelden die we van hem gekregen ontroeren ons gewoon. Hoe hij in ieder beeld de emotie wist vast te leggen... chapeau! Al met al, ben je opzoek naar een fotograaf?! GA VOOR ROY. Thank me later :)

mellinevanlaarhoven
Door mellinevanlaarhoven
05-07-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

FANTASTISCH - Ga jij trouwen? Stop met zoeken, want Roy zorgt voor een geweldige herinnering. Bij het kiezen van de juiste trouwfotograaf wilden wij iets unieks. Roy van der Wens sprong er direct uit met zijn eigen stijl. Dit was de juiste keuze!

Tijdens de bruiloft mengde Roy zich onopgemerkt tussen de gasten, waardoor wij niet eens door hadden dat hij er de hele dag bij was. Dit creëerde een ongedwongen sfeer. De foto's zijn zeker niet standaard en niet geposeerd, maar juist relaxt en spontaan. Het eindresultaat is prachtig!

m.busger
Door m.busger
02-07-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Allereerst, wat een heerlijke en fijne persoonlijkheid heeft Roy. We zouden eigenlijk voorig jaar in mei trouwen, maarja, er kwam een virus tussendoor:( Geen probleem voor Roy, hij was heel flexibel en alles werd gewoon verzet. Alles in relaxed overleg, erg fijn!

Onze loveshoot hebben we ook met hem gedaan, met ons hele gezin inclusief hond, dat was fantastisch.
Heel fijn hoe hij in de omgang was, met de kleine prinses van 4 jaar, maar ook met onze puberzonen!
Prachtige waardevolle foto’s gekregen. Deze hebben we voor onze trouwkaart gebruikt.

En dan de bruiloft op 26 juni… Hij was gewoon een van de gehele clan de gehele dag, hij was er wel en hij was er niet, hij heeft met zijn camera heeft prachtige beelden gemaakt. Het begon vroeg in de middag bij ons thuis en daarna op een prachtige buiten locatie. De foto's die hij maakt zijn "capture the moment" ️
Precies zoals wij graag wilden, geen staatsportretten of gearrangeerde foto's. In een prachtige film-style gefotografeerd en film! 

En de film: W O W .. Echt prachtig! Onze dank is erg groot voor deze kunstenaar! Een film van 4 minuten die onze hele bruiloft prachtig in beeld zet. Alle facetten van de dag zijn te zien in de film.
Alle emoties komen voorbij, prachtig... Nogmaals onze dank


We hebben een hele catalogus prachtige waardevolle beelden gekregen!
Enige nadeel: hoe dan?! Een keuze maken van al die prachtige beelden! Praktisch een onmogelijke taak! Of gewoon een heel groot album bestellen? 

Dikke vette aanrader om deze top fotograaf op je bruiloft mee te nemen! Promise: hij neemt jou mee in de beelden, zodat je de bruiloft keer op keer herbeleefd!

yusufcetinkaya
Door yusufcetinkaya
30-06-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy heeft op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt! Het was super fijn om hem erbij te hebben en hij stelde iedereen steeds op zijn gemak. Tijdens de voorbereiding van het huwelijk is hij heel flexibel geweest w.b.t. veelvuldig verzetten door corona. Als je Roy inhuurt weet je zeker dat je een mooi naslagwerk aan foto’s krijgt en op de dag zelf een fijne professionele fotograaf die alle momenten vastlegt.

begurel1
Door begurel1
28-03-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ondanks de COVID pandemie hadden wij toch besloten om onze bruiloft door te laten gaan, dit op kleine schaal. Roy is de perfecte fotograaf voor ons geweest door zijn professionaliteit en het samen met ons “out of the box” denken. Roy paste goed in het gezelschap en het was een geslaagde dag, daarnaast zijn de foto’s geweldig geworden.

j.vandeursen
Door j.vandeursen
27-01-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Echt een top fotograaf! De beste die er is als je het ons vraagt. De manier waarop hij de passie en liefde kan vastleggen op foto's is echt ongekend. Dit zijn nou eens foto's die je voor altijd terug wil blijven kijken. We krijgen ook zo veel positieve reacties van vrienden en familie op de foto's! Het contact verliep ook super; snel, professioneel en meedenkend. Roy van der Wens is écht de beste trouwfotograaf die er is!

betulibis21
Door betulibis21
18-12-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zochten naar een trouwfotograaf die ook kon filmen. We hebben best lang gezocht door het eerst rond te vragen aan vriendin en daarna gekeken op het internet en zo kwamen we best snel op de site van “Roy van der Wens.” We namen snel contact op en na een skype gesprek waren we gelijk heel tevreden over Roy zijn manier van werken en het contact met de persoon die onze belangrijkste dag zou vastzetten was ook goed! Dus besloten we er helemaal voor te gaan. Hoe meer foto’s en video’s we zagen, hoe meer tevreden waren met ons besluit. 

Voor de trouwdag deden we een loveshoot met Roy. Het shooten ging heel goed en de resultaten waren perfect voor ons, dus keken we nog meer uit naar de trouwdag. 

Onze trouwdag verliep heel soepel en Roy was erg flexibel.  We lieten alles aan hem over en zelf mochten we ook even kort poseren hoe we wilden. Er werden niet alleen foto’s gemaakt van ons als stel, maar ook van ons thuis, met ouders en vrienden, wat wij juist erg leuk vonden. Tenslotte is je trouwdag een hele belevenis en wij kijken zelf altijd graag terug naar de details en alles er om heen. 

Onze trouwfoto’s hebben we al snel gekregen en alweer zijn we weg van de resultaten en onze familie en vrienden ook. 

Kortom, als je een professionele fotograaf zoekt en tegelijkertijd ook iemand cir flexibel is en goed kan communiceren, dan zou ik zeker voor Roy gaan! Wij weten nu al zeker dat we nog meer shoots met hem zullen doen in de toekomst. 

jennick.demaeseneer
Door jennick.demaeseneer
23-09-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wie bruiloft zegt, denkt meteen aan Roy. Enige verschil bij hem als foto- en videograaf is dat je echt een totaalbeleving ervaart. Een professional in hart en nieren, een geboren talent! Wil je net eens wat anders dan die standaard poses en wil je echt unieke plaatjes? Roy van der Wens is jouw ticket naar een geslaagde dag! Hij maakt prachtige foto's voorzien van de beste kwaliteit. Je ziet letterlijk stofdeeltjes door de kamer dwarrelen.

Wat typeert hem?

1) Subtiliteit: Hij gaat letterlijk op in de sfeer. Voor ons maakte hij deel uit van de familie.

2) Vroege vogel: Je huurt hem niet in voor het aantal uur in het pakket. Ook achter de schermen investeert hij, speciaal voor jou, extra tijd. Zo is hij in de ochtend al vroeg bezig met shots van de omgeving met een mooie ochtendzon.

3) Snel: Hij maakt echt tijd voor je vrij en focust op jou alleen. Hierdoor voel jij je geen nummer en stuurt hij je geheel onverwacht de foto's door in een recordtempo. 

4) Ga zo maar door. Met Roy in huis is alles naar Wens. 

Een terugblik naar je dag? Huur Roy in voor de hele dag en het lijkt alsof je bij het bekijken van de foto's weer in het moment zit. 

Wij raden hem bij iedereen aan en wie weet komt hij ook nog eens op een bruiloft van mijn Belgische familie! Bedankt om onze dag compleet te maken! Björn en Jennick 

y.sharifi4
Door y.sharifi4
10-09-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij moesten onze trouwdag verplaatsen en één ding was zeker, Roy moest en zou onze fotograaf blijven! En wat waren we blij dat hij zo flexibel was en ontzettend trots dat hij deze bijzondere dag voor ons wilde vastleggen. Hij heeft het verloop van de dag prachtig vastgelegd. Je ziet en merkt echt dat hij een passie heeft voor het vak, zijn enthousiasme is aanstekelijk! Daarnaast is hij creatief en fotografeert op een ongedwongen manier wat heel veel spontane foto’s heeft opgeleverd! De foto’s zijn één voor één práchtig!! De selectie voor ons trouwalbum wordt hierdoor niet makkelijk. Dit is niet het enige, want Roy heeft ook nog een mooie video gemaakt van onze trouwdag waarin een beknopte, maar zo een mooie samenvatting terug te zien is! Wat wil je nog meer, een fotograaf die ook nog eens een video maakt in dezelfde stijl… dat wil toch iedereen! Lieve Roy, mede dankzij jou hebben we een geweldige dag gehad, maar nog belangrijker is dat wij dankzij jou met enorm veel plezier en liefde terug kunnen kijken op een mooie dag! Duizendmaal dank! Liefs, Y&W

ghita_1204
Door ghita_1204
24-08-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 15-08-2020 zijn wij getrouwd in Didam en Roy was hier als onze fotograaf de hele dag bij. De 1e ontmoeting was gelijk al gezellig, en hij paste precies bij de sfeer van hoe wij ons feest in gedachte hadden. Daarbij hadden we natuurlijk de mooie foto's al op zijn website en instagram gezien. 

Op de dag zelf was Roy echt heel erg op tijd en hij had een stagiaire mee, een leuke meid! Roy is heel sociaal en enthousiast maar kan ook heel goed 'naar de achtergrond verdwijnen' zodat je hem niet opmerkt terwijl hij aan het werk is. Heel fijn! Hij is waar hij moet zijn, en legt zo alle mooie momenten vast. 

Heel snel na de bruiloft kregen we al de eerste foto's en na een paar dagen zelfs al de hele digitale selectie! Na 1 week was de trouwclip ook af. Super snel allemaal! De foto's zijn echt heel tof en mooi geworden. Hij heeft echt oog voor detail en weet hoe hij mooie foto's kan maken ook al vonden wij het zelf nogal ongemakkelijk soms om zo in het middelpunt te staan tijdens zo'n shoot. Roy stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen die enorm helpen voor het perfecte plaatje!

We zijn super blij met de foto's en heel erg benieuwd naar het album. De trouwclip is gewoon magisch mooi en we zijn dan ook heel dankbaar dat Roy dit zo voor ons heeft kunnen maken! Dankjewel en voor iedereen die nog een fotograaf zoekt: kies voor Roy! ;)

spijker.kreuger
Door spijker.kreuger
18-08-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 4 augustus zijn wij getrouwd in Baarn. Zo als men zegt; 'de mooiste dag van je leven' & dat was het zeker! Wij zijn ontzettend blij dat Roy deze speciale dag voor ons heeft willen fotograferen en filmen.

Roy heeft de emotie en de liefde prachtig weten vast te leggen en wij zijn iedere keer weer emotioneel als wij onze trouwfilm terug kijken.

We hebben ontzettend gelachen met Roy, hierdoor hebben we spontane en levendige foto's. We zijn we heel blij met het eindresultaat en ook onze omgeving is lovend over zijn werk. Na onze bruiloft hoorde wij van al onze gasten; 'wat hadden jullie een leuke/vriendelijke/professionele fotograaf zeg!' En dat klopt helemaal..

Daarom zouden wij je aan iedereen aanbevelen, lieve Roy bedankt voor alles!

Liefs,
Esli & Werner

FMDG
Door FMDG
18-08-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy hebben we leren kennen als een super vriendelijke en enthousiaste fotograaf. En wat een prachtige foto's en videoclip heeft hij gemaakt. Hij was heel flexibel (zowel voor, tijdens als na de bruiloft), staat open voor verzoekjes. Wat wij vooral heel fijn vonden is dat we hem gewoon de regie konden geven tijdens de bruiloft, omdat hij heel ervaren is, waardoor wij een onbezorgde dag hadden. Hij werkt gestructureerd en komt zelf met veel leuke/creatieve ideeën om het net even wat meer speciaal te maken. Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen! 

jessica--drake
Door jessica--drake
21-07-20
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Roy heeft onze pre-weddingshoot verzorgd en dit was echt fantastisch. Ontzettend vroeg stonden we in een prachtig natuurgebied waar we met hem mooie foto's hebben gemaakt. De foto's heeft hij heel snel opgeleverd, zodat wij een foto konden gebruiken voor onze save the date kaarten. Roy, ontzettend bedankt voor de foto's, jouw positieve vibe en gezelligheid. We kunnen niet wachten tot volgend jaar, waar je op onze trouwdag ook de fotografie verzorgd! 

nardogrigio
Door nardogrigio
26-06-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy hebben we geboekt omdat we beide niet zo zijn van de foto's. Vrienden van ons hadden hem als fotograaf en hij was zo leuk met de gasten en de foto's zagen er super gaaf uit! 

En omdat we hem al een beetje kende voelde het zo fijn om op de foto te gaan, we vonden het zelfs leuk :)

De foto's hadden we ook al binnen een week en daar zijn we erg blij mee.

Roy je bent een super fotograaf!

Liefst Bente

jannekeverdaan
Door jannekeverdaan
09-05-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy hebben wij gevonden via Google, zijn portfolio sprak ons onmiddellijk aan. Wij vonden het belangrijk dat we ons ook op ons gemak zouden voelen. Vooral mijn partner is niet bepaald van de foto's (maar dat herkennen veel vrouwen wel).
Onze bruiloft is door omstandigheden ook verplaatst en de hulp die Roy hierbij bood was ontzettend fijn. Hij heeft ons zelfs tips gegeven en geholpen met ideeën om de dag zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Roy gekozen hebben, van het begin tot het einde was hij betrokken en heeft prachtige foto's afgeleverd. Mijn vriendinnen wilde spontaan trouwen toen ze de foto's zagen.
Dus Roy, je gaat het druk krijgen de komende jaren en dat is je meer dan gegund.

Groetjes!

jimverdaan
Door jimverdaan
08-05-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In één woord: geweldig!

De presentatie was duidelijk en helder. We wisten precies wat wij van Roy van der Wens konden verwachten. Als ik desondanks een vraag had- reageerde Roy altijd dezelfde dag al (soms zelfs al binnen enkele minuten). Dit gaf veel rust en was ontzettend prettig! De foto’s zijn magazine-waardig. Je kunt zien dat hij een fashion-achtergrond heeft.
Hij heeft tevens de emotie van mijn vader zo mooi vastgelegd (dit zorgde naderhand natuurlijk voor de nodige gelukstranen). Wij zijn ontzettend blij dat we voor deze fotograaf gekozen hebben.

Roy, duizendmaal dank!

anoukreijnen
Door anoukreijnen
14-02-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy bewoog op onze trouwdag heel natuurlijk om ons heen. Wist belangrijke momenten te pakken en we voelden ons erg op ons gemak bij hem. Het resultaat is onze dag in verhaalvorm, iets waar we erg naar op zoek waren en wat Roy perfect voor elkaar heeft gekregen!

naomibogerd
Door naomibogerd
11-09-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een top fotograaf! Bij de eerste kennismaking waren we er al snel over uit, dit wordt hem. Een gedreven iemand met enorme passie voor de fotografie. Makkelijk bereikbaar en reageert snel! Daarnaast sprak de style van de foto’s ons aan. Spontaan, oog voor detail en veel warmte in de foto’s. 

Op de dag zelf voelde Roy als vertrouwd. Maakt snel contact, is ongemerkt aanwezig en staat er bij elk belangrijk moment. Niks is teveel. De same day edit werd door iedereen gewaardeerd. Want hoe leuk is het als je gelijk al wat foto’s kan laten zien!

Dankzij Roy hebben we ontzettend veel waardevolle, toffe foto’s van de mooiste dag uit ons leven! En nog iets, vrijdag getrouwd en zondag stonden onze foto’s al op de mail, dat wil toch iedereen?

johanvanbeek1987
Door johanvanbeek1987
10-09-19
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy van der Wens is door  zijn manier van werken echt een aanrader. Aangezien fotogeniek bij mij niet van toepassing is,  heeft hij door zijn relaxte en luchtige manier van werken van onze fotoshoot een waar geschenk gemaakt. Je merkt tijdens ceremonie en borrel / overige festiviteiten niet dat hij aanwezig is, en toch heb je van alle gebeurtenissen leuke foto's. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Gr Johan

hannevgestel
Door hannevgestel
28-08-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een fantastische fotograaf! Al bij de eerste kennismaking was er een klik. Wij zochten een fotograaf die spontane beelden vastlegt en dat vonden we in Roy. Een echte Tilburger; down to earth, nie-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Nie moeilijk doen! Het tussentijds contact verliep vlot, Roy reageert snel en is goed bereikbaar.

De pre-weddingshoot was al een leuke opwarmer voor de grote dag. Hij zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde (want hoe vaak sta je voor de camera) en hij wist precies hoe hij het wilde hebben, efficiënt. Maar op The Big Day was het helemaal een topper. In de vroege middag de fotoshoot in het bos met 30 graden en volle zon; lastiger fotograferen voor veel fotografen, maar de foto's zijn sprookjesachtig mooi geworden! Tijdens de ceremonie niet eens meer zijn aanwezigheid gemerkt. Maar wat een foto's! Hetzelfde geldt met de openingsdans en eigenlijk de rest van de dag. En dan nog even de snelheid: zaterdag getrouwd, maandagavond al 410 bewerkte foto's in de mailbox. Geweldig! Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. De keuze voor het trouwalbum wordt nog moeilijk...

Kortom: Je kunt er met Roy volledig op vertrouwen dat het goedkomt.  Wij gaan nog jaaaaaaaren genieten van deze foto's. En onze familie en vrienden ook! Ik zou Roy aan alles en iedereen aanbevelen.

rachelledejong92
Door rachelledejong92
26-08-19
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is echt een top fotograaf!

We zijn gestart met een fijn kennismakingsgesprek en hebben ook tussendoor regelmatig fijn contact gehad tot aan onze bruiloft. Roy is mede verantwoordelijk voor geweest voor het mede mogelijk onze geweldige trouwdag. Dankzij zijn vakwerk kunnen wij en onze vrienden en familie nog heel lang nagenieten van onze trouwdag!

Roy heeft ervoor gezorgd dat wij ons allebei erg op ons gemak voelden tijdens de loveshoot. In de loop van de dag hadden we zelfs niet meer in de gaten dat hij aanwezig was en dat terwijl hij ondertussen de mooiste foto's maakte. Ook van onze gasten ontvingen we alleen maar lof over Roy: 'een toffe kerel die zich lekker tussen de gasten mengt en echt geinteresseerd is'.

Leuk ook die 'same day edit' waardoor we gelijk diezelfde avond al wat foto's aan onze (avond)gasten konden showen.

Tot slot hebben we heel snel onze trouwfoto's van hem mogen ontvangen. Nu nog kiezen welke we willen gebruiken in ons trouwalbum...

jasperleever
Door jasperleever
05-08-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een professionele fotograaf met oog voor details. De levering van de foto's was snel met een zeer fijne kwaliteit.

Het is een levendige stijl waarbij de pure emoties worden vastgelegd.

irisvanderknaap
Door irisvanderknaap
19-07-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met Roy! Echt een goede fotograaf die weet wat hij doet, begrijpt wat je wil en doet zijn werk zonder dat je het door hebt. De comminucatie is ook erg prettig, ook op de dag zelf. Als je een eigen idee hebt, vindt hij dit alleen maar leuk. Erg fijne samenwerking! Tevens is hij heel snel met het bewerken van de foto's. Ik wil nooit meer een andere fotograaf ;-)

judithvisschers
Door judithvisschers
18-07-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn super tevreden over Roy. Hij is vriendelijk en zeer kundig. De volgende dag kregen we al een aantal foto's doorgestuurd. De foto's waren prachtig en het filmpje was super. Absoluut een aanrader. Van verschillende bruiloftsgasten kreeg ik naderhand te horen dat ze Roy een leuke man vonden! 

nrensing
Door nrensing
27-06-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een weg goede fotograaf die de mooiste momenten prachtig weet vast te leggen. Hij heeft gedurende de dag ook goede interactie met de gasten waardoor het nemen van de foto’s ook op een ontspannen en natuurlijke wijze verloopt. Geen ‘gemaakte’ foto’s dus maar echt de spontane beleving van dat moment. 

linverhagen
Door linverhagen
26-06-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super enthousiast zijn wij over Roy! Via een vriendin kwamen met hem in contact en na een eerste kennismakingsgesprek waren we meteen overtuigd. Roy is leuk, enthousiast, houd van een grapje maar bovenal goed in zijn vak. Na een paar keer contact met elkaar te hebben gehad was onze dag daar. Roy was de hele dag goed betrokken, had veel geduld, goede input en heeft onze dag super mooi vastgelegd. Knap staaltje werk om alle emoties van zo'n dag vast te leggen op foto's. Meer dan tevreden zijn wij over het eindresultaat en daarom raden wij Roy echt bij iedereen aan, TOPPER!

juniooor-m
Door juniooor-m
26-06-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy,
Een topgozer en echte professional. Zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Maakt foto’s zonder dat je doorhebt dat hij er is, waardoor je 100% kunt genieten van de mooiste dag van je leven!
Voor Roy is niets te gek, onverwachtse dingen weet hij dan ook altijd vast te leggen. Het is hard werken zo’n dag voor Roy, maar niets is hem te moeilijk. Bedankt Roy voor het geweldige resultaat! Het foto album is prachtig geworden!

Roy bedankt en Succes!

RobertVo
Door RobertVo
20-06-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden Roy eens gezien op de bruiloft van een bevriend stel. Zoals hij toen te werk ging en de resultaten van zijn fotografie die dag maakte indruk op ons. We hebben zijn naam toen onthouden voor het geval dat.... NU, afgelopen vrijdag heeft Roy ONZE bruiloft gefotografeerd. We hebben een tweetal gesprekken gehad met fotografen en Roy sprak ons toch weer direct het meest aan. Hij heeft veel gevoel voor fotografie en ziet juist al die leuke kleine maar oh zo belangrijke details op zo'n dag. Juist die momenten weet hij vast te leggen en dat is wat wij zochten. Geen standaard fotografie met statische foto's en poses maar mooie momenten om vast te leggen. De resultaten zijn deze week al door Roy toegezonden en wat is het genieten. Hij heeft exact vastgelegd waar wij naar verlangde. Van kinderen tot volwassenen, van het ja moment tot de kleinste details. Heerlijk om een dag zo intens terug te zien op foto's.

Roy, je hebt vakwerk geleverd. Heel erg bedankt voor je inzet, flexibiliteit en de manier zoals jij door de dag heen je hebt opgesteld. We waren helemaal op ons gemak bij je en veel momenten die je hebt "gepakt" zie ik door de emoties die dag, nu voor het eerst. Gaaf ! We zijn enorm tevreden met het resultaat. Dankjewel en veel succes verder.

Groeten Robert

leonie123
Door leonie123
06-06-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is top! Ik vond hem op internet en hij stelde voor bij ons thuis langs te komen, ook om te kijken of er een klik is. Hij kwam samen met zijn partner in crime Romy. Ja we wisten meteen, hier gaan we ons bij op ons gemak voelen. Daarnaast legde hij zaken uit over zijn technieken en stijl. We staken er zelfs veel van op!

Op de bruiloft was hij mooi op tijd en lieten we hem z'n ding doen. We vertrouwden op zijn inzicht. En of dat een goed idee was!! Wauw!
De foto's zijn waanzinnig. Hij stuurde ze snel digitaal op, superfijn. We moeten nog een keuze maken voor het fotoalbum, maar dat is haast niet te doen, elke foto is prachtig.
Verder vind ik het ook belangrijk om te vertellen dat Roy zich heel goed mengde tussen de gasten. Sowieso een leuke vent om erbij te hebben, dat hoorden we van vele gasten.

Als je op zoek bent naar prachtige foto's, super service en een betrouwbare fotograaf die oprechte aandacht geeft, dan is Roy van der Wens degene die je moet hebben.

Ik raad Roy 1000% aan!

lasagnechef
Door lasagnechef
24-05-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy van der Wens heeft een maand gelden de trouwdag gefotografeerd. Wij waren na een aangenaam kennismakingsgesprek meteen enthousiast, mede doordat hij een presentatie gaf waarin alle belangrijke vragen beantwoord werden en dat gaf ons veel rust. Ik denk dat vertrouwen een basis voor een goede band moet zijn met de fotograaf en dat hadden we beide. 

Op de dag zelf was hij uiteraard een goede fotograaf maar nog belangrijk was zijn omgang met onze vrienden en familie. Doordat hij zo prettig in de omgang was, werden de foto ook ongedwongen. Hij stelt je ontzettend op je gemak, niets moet alles mag zei hij. 

Ook hebben we Roy laten filmen omdat hij doet aanbood. En ik weet niet hoe hij het doet tijdens 't fotograferen door. Maar als ik de trouwfilm zie is het zo ontzettend professioneel. 

Lang vehrala kort: beste fotograaf en video man die je je maar kunt wensen. 

Heel veel succes met je carrière en als we 5 jaar getrouwd zijn ben jij er gewoon bij kerel!

Liefs Remco en Marit

heleenvanbalkom
Door heleenvanbalkom
24-05-19
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
"Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Die wil je dan ook niet vergeten. Des te belangrijker was het voor ons om deze dag gedetailleerd vast te leggen door een goede fotograaf in te huren. Dankzij Roy van der Wens werd de WENS van het vastleggen van de mooiste herinneringen werkelijkheid. Binnen een paar dagen na onze bruiloft konden wij al genieten van alle foto’s die hij gemaakt had. En nog een paar dagen later had hij ook de trailer al klaar. Het was prettig om Roy de hele dag om ons heen te hebben. Roy is een authentiek persoon en maakt ook authentieke foto’s. Hij is sociaal en stelt je op je gemak tijdens het maken van de foto’s. Op veel momenten heb je niet eens het gevoel dat je aan het poseren bent. Hij weet zo de mooiste momenten en emoties vast te leggen. Tijdens onze trouwdag was het redelijk druk bij, de Loonse duinen, de locatie waar wij onze fotoshoot wilden houden. Roy had daarom heel creatief onderweg een aantal andere locaties gespot waar we in alle rust onze foto’s hebben kunnen schieten. Met de resultaten hiervan zijn we heel erg blij!! Zijn open blik komt ook heel goed naar voren bij het fotograferen van kinderen. Zijn interactie is luchtig waardoor kinderen goed met hem overweg kunnen. Ook kun je zien dat hij er schik in heeft om de grappige en leuke momenten die je met kinderen meemaakt vast te leggen. Zo kunnen we nu nagenieten van meerdere van die momenten met ons zoontje en andere jonge kinderen die op onze bruiloft aanwezig waren. Roy ontzettend bedankt voor onze mooie herinneringen! Liefs Heleen en Tijn"