Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.600 €
  • Bedrijfskenmerk: Knap op de foto zonder poseren

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.600 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Knap op de foto zonder poseren
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:00
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Wat zijn de openingstijden?
Enkel op afspraak
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Duits, Engels, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0
85 reviews
85 reviews
Professionaliteit
(84)
(1)
Prijs/kwaliteit
(82)
(3)
Aanrader?
(85)
irisvanoerle
Door Iris
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad afgelopen 7 oktober. Roy heeft onze trouwdag vastgelegd en de previews die we hebben ontvangen zijn in een woord fantastisch! Wij hebben Roy gevonden via Instagram en waren gelijk verliefd op zijn manier van fotograferen. Het kennismakingsgesprek was zo lachen dat we niet anders konden dan JA zeggen tegen Roy. We hebben toen namelijk van hem een hele gezellige en spontane indruk gekregen. We wisten hierdoor dat dit voor ons een fijne bijdrage zou zijn aan onze grote dag (lees: wij vinden fotografen een beetje spannend). Ook dacht hij leuk mee voor onze grote dag!We hebben goed contact gehouden gedurende de verloving. Toen was daar de dag. Er is niets aan gelogen dat ook Roy als fotograaf je trouwdag kan maken. Hij maakt grapjes, stelt je op je gemak maar bovenal, weet foto’s te maken waar de sfeer, liefde en de mooiste kant van jezelf naar voren komt! Onze previews zijn meer dan geslaagd en krijgen alleen maar lovende woorden. Wij wachten nog even in spanning af op de rest en de trouwclip!Bedankt Roy dat jij onze dag zo mooi en liefdevol vast hebt weten te leggen, voor ons de beste fotograaf die er bestaat! 

Wij raden hem iedereen aan!

Misbruik rapporteren
engeltje.b
Door Angel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 15 september zijn wij getrouwd en Roy was onze fotograaf. We waren al erg onder de indruk van de foto's op sociale media en toen mijn man er in het kennismakingsgesprek achter kwam dat hij en Roy ook nog een aantal dezelfde favoriete bands hadden was de keuze al helemaal snel gemaakt: Roy moest onze fotograaf worden! Roy stelt je erg op je gemak, ook als je normaal gesproken geen held bent in fotogeniek zijn dan is dat geen enkel probleem. Roy doet zijn uiterste best om je comfortabel te laten voelen en hij schiet de mooiste plaatjes waardoor je je uiteindelijk toch een fotomodel voelt :D.  De communicatie verloopt super en Roy komt netjes alle afspraken na. Het is ook heel gezellig om hem erbij te hebben op je grote dag. Wij kunnen Roy aan iedereen aanraden! :)

Misbruik rapporteren
cyk666mqhq
Door Bianca
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Jaaaa, Roy van der Wens . Waar zal ik beginnen . Na lang zoeken naar de juiste bruidsfotograaf kwam ik terecht via Google bij Roy van der Wens. Ik zag zijn foto’s en video’s en dacht “Dit is precies de stijl die wij zoeken!”Niet standaard maar anders dan de rest . Ik mailde, maar onze datum was niet beschikbaar. Erg veel teleurstelling was er op dat moment in mijn lijf.Maar bijzonder genoeg kreeg ik enkele uren later een telefoontje dat de  datum toch beschikbaar was dat het bruidspaar wat gepland was onverhoopt een andere datum had gekozen. Dit heeft zo moeten zijn.De eerste kennismaking was geweldig we kregen  een warm gevoel bij Roy , en onze afspraak duurde twee keer zo lang als de bedoeling was  omdat het veel te leuk en gezellig was. Door de tijd heen regelmatig contact gehad wat altijd heel fijn en vertrouwd voelde.En vervolgens “de grote dag “ , die meer dan perfect was voor ons. En die perfectie die is zo mooi vastgelegd op foto en video door Roy. Ook deze dag voelde zo fijn om Roy om ons heen te hebben alsof we hem al 10 jaar kende.  Soms  eigenlijk niet het idee dat hij om ons heen was, waar ik bang voor was dat iemand constant om je heen  staat. Maar dit voelde helemaal niet zo.Het voelde meer als een vriend die om ons heen stond. Dat maakt het zo bijzonder om Roy als foto en Videograaf  te hebben. Zijn professionaliteit zijn puurheid maakt hem tot een echte goede vakman en het resultaat is GEWELDIG !Zelfs onze gast op de bruiloft waren helemaal enthousiast over Roy als persoon. En dat begrijpen wij helemaal. Roy tnx voor alles … You are the best !

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5014ec

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact