Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 27 reviews
Door begurel1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ondanks de COVID pandemie hadden wij toch besloten om onze bruiloft door te laten gaan, dit op kleine schaal. Roy is de perfecte fotograaf voor ons geweest door zijn professionaliteit en het samen met ons “out of the box” denken. Roy paste goed in het gezelschap en het was een geslaagde dag, daarnaast zijn de foto’s geweldig geworden.

Misbruik rapporteren
Hi Bas, Super mooie woorden! Ik vond het ook heel erg leuk en gezellig om jullie trouwdag vast te leggen. En niet geheel onbelangrijk, ik voelde me erg welkom!
Door j.vandeursen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Echt een top fotograaf! De beste die er is als je het ons vraagt. De manier waarop hij de passie en liefde kan vastleggen op foto's is echt ongekend. Dit zijn nou eens foto's die je voor altijd terug wil blijven kijken. We krijgen ook zo veel positieve reacties van vrienden en familie op de foto's! Het contact verliep ook super; snel, professioneel en meedenkend. Roy van der Wens is écht de beste trouwfotograaf die er is!

Misbruik rapporteren
Super bedankt voor deze prachtige beoordeling. Ontzettend blij mee :))

Veel geluk en liefde samen gewenst!
Door betulibis21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zochten naar een trouwfotograaf die ook kon filmen. We hebben best lang gezocht door het eerst rond te vragen aan vriendin en daarna gekeken op het internet en zo kwamen we best snel op de site van “Roy van der Wens.” We namen snel contact op en na een skype gesprek waren we gelijk heel tevreden over Roy zijn manier van werken en het contact met de persoon die onze belangrijkste dag zou vastzetten was ook goed! Dus besloten we er helemaal voor te gaan. Hoe meer foto’s en video’s we zagen, hoe meer tevreden waren met ons besluit. 

Voor de trouwdag deden we een loveshoot met Roy. Het shooten ging heel goed en de resultaten waren perfect voor ons, dus keken we nog meer uit naar de trouwdag. 

Onze trouwdag verliep heel soepel en Roy was erg flexibel.  We lieten alles aan hem over en zelf mochten we ook even kort poseren hoe we wilden. Er werden niet alleen foto’s gemaakt van ons als stel, maar ook van ons thuis, met ouders en vrienden, wat wij juist erg leuk vonden. Tenslotte is je trouwdag een hele belevenis en wij kijken zelf altijd graag terug naar de details en alles er om heen. 

Onze trouwfoto’s hebben we al snel gekregen en alweer zijn we weg van de resultaten en onze familie en vrienden ook. 

Kortom, als je een professionele fotograaf zoekt en tegelijkertijd ook iemand cir flexibel is en goed kan communiceren, dan zou ik zeker voor Roy gaan! Wij weten nu al zeker dat we nog meer shoots met hem zullen doen in de toekomst. 

Misbruik rapporteren
Wat een prachtige review Betul! Jullie zullen altijd een speciaal plekje in m'n hart hebben <3

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1999,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Waarom poseren als je jezelf kan zijn?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec