Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0 42 reviews
Door Hannah
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben twee jaar moeten wachten op onze grote dag, maar de foto´s van Roy waren elke minuut wachten waard. Dat geld ook voor het contact met Roy, die niet alleen een leuke fotograaf is maar gewoon een fijn mens. Heel knap dat iemand met twee grote camera´s een hele dag om je heen kan zwermen zoder dat je hem echt opmerkt. Misschien omdat hij zelfs even in de keuken stond broodjes te smeren :). Roy is echt een toevoeging voor je dag, hij mengde zich heel gezellig met onze (internationale) gasten en bracht echt wat Brabantse gezelligheid met zich mee. Ik kan niet wachten tot het album arriveerd en we onze dag weer mogen herbeleven!

Misbruik rapporteren
Lieve Hannah, Wat een prachtige woorden! Het was een prachtige dag met alleen maar leuke en fijne mensen. Jammer dat het zo snel voorbij ging. En de boottrip door giethoorn was echt geweldig!! Groetjes Roy
Door Marloes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij dat wij Roy als onze trouwfotograaf hebben gekozen! Zijn foto’s geven een compleet andere dimensie aan de herbeleving van onze bruiloft. Foto’s zijn zo kostbaar en al helemaal als de fotograaf het voor elkaar krijgt dat de foto’s de beleving van jouw bruiloft precies weten te weergeven.
Wat is deze man goed in zijn werk! Elke keer als wij de foto’s bekijken maakt het weer dezelfde emoties los.

Op de dag van de bruiloft is Roy is zichtbaar en onzichtbaar op de juiste momenten. Hij blend fantastisch in. Hij zorgt er de hele dag voor dat jij je op je gemak voelt. Dat geldt overigens niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor alle gasten. Buiten dat hij een geweldige fotograaf is, is hij ook heel erg aardig en heeft hij een goed gevoel voor humor!

Bij het zien van Roy zijn portfolio dachten wij: “God, zo intiem/sexy/knap gaan wij toch nooit met z’n tweeën op een foto staan?”. Maak je geen zorgen en heb vertrouwen in deze man want hij krijgt het voor elkaar.

Wij hebben enorm spijt dat wij Roy niet voor ons avondprogramma hadden geboekt. Maak niet diezelfde fout, hij is elke cent waard!

Misbruik rapporteren
Wat een mooie woorden M&R! het was ook een superleuke dag voor mij en een mooie herinnering als één van de gezelligste bruiloften ooit. Veel liefde en geluk gewenst samen. Liefs Roy
Door Karin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij vinden Roy echt een topper! Fijn en laagdrempelig in communicatie. Naast de fotoshoot zelf is er weinig tot niet geposeerd. Terwijl hij iedere keer de emotie perfect heeft vast weten te leggen, zowel van ons als van onze gasten. Echt complimenten!
Ook hebben we een videoclip laten maken. Dit is de ideale aanvulling op jullie foto's om aan mensen te laten zien die er (niet) bij waren en zo een perfect beeld krijgen van de dag. Wij kijken in ieder geval nog steeds bij iedereen mee! Dit is dan ook onze tip om dit ook te doen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 2200,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Waarom poseren als je jezelf kan zijn?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec