• Prijsklasse Midden
  • Website

Bruidsfotografie naar 'Wens'

Vind jij jezelf niet fotogeniek en houd je er niet zo van om in het middelpunt te staan?

Maak je geen zorgen! Op professionele wijze vertalen wij jouw specifieke wensen naar een prachtige registratie van jullie bruiloft, zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen.

Wij bieden complete pakketten aan inclusief alle foto’s en een trouwalbum. Er kan tevens gekozen worden voor een trouwclip of trouwfilm.

Wie is Roy van der Wens Bruidsfotografie?

Wij zijn een hecht team bestaande uit een fotograaf Roy van der Wens, contentspecialist Romy, filmcameraman Joshua en een stagiaire.

Foto & Film mogelijk

Wij bieden de optie om zowel te fotograferen én te filmen óf voor een fotograaf en een videograaf te kiezen. Op onze website kun je hier meer over lezen.

Tarieven

Bij het kiezen van een bruidsfotograaf is de prijs een belangrijk onderdeel. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld, met voor elk budget een betaalbare oplossing. Op onze website vindt je alle pakketten en prijzen terug.

Trouwalbum

Een trouwalbum is een tastbare herinnering, vol bijzondere momenten van jullie mooiste dag. Wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat dit een kwalitatief hoogstaand product is, wat met zorg wordt ontworpen. Onze trouwalbums zijn handgemaakt, veelal in linnen en er bestaat keuze uit diverse kleuren. Op onze website vind je hierover meer informatie.

Kennismaken?

Tijdens onze kennismaking geven wij een presentatie van c.a. 45 minuten.In deze presentatie stellen wij ons voor, laten wij zien hoe wij te werk gaan en geven wij antwoord op jullie (en tevens veel voorkomende vragen). Er bestaat eveneens een mogelijkheid om via Skype of FaceTime een kennismakingsgesprek te voeren. Het voordeel hiervan is dat het sneller is. Wij kunnen in zo'n geval echter niet de presentatie met de bijhorende foto’s en het trouwalbum laten zien.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door RobertVo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden Roy eens gezien op de bruiloft van een bevriend stel. Zoals hij toen te werk ging en de resultaten van zijn fotografie die dag maakte indruk op ons. We hebben zijn naam toen onthouden voor het geval dat.... NU, afgelopen vrijdag heeft Roy ONZE bruiloft gefotografeerd. We hebben een tweetal gesprekken gehad met fotografen en Roy sprak ons toch weer direct het meest aan. Hij heeft veel gevoel voor fotografie en ziet juist al die leuke kleine maar oh zo belangrijke details op zo'n dag. Juist die momenten weet hij vast te leggen en dat is wat wij zochten. Geen standaard fotografie met statische foto's en poses maar mooie momenten om vast te leggen. De resultaten zijn deze week al door Roy toegezonden en wat is het genieten. Hij heeft exact vastgelegd waar wij naar verlangde. Van kinderen tot volwassenen, van het ja moment tot de kleinste details. Heerlijk om een dag zo intens terug te zien op foto's.

Roy, je hebt vakwerk geleverd. Heel erg bedankt voor je inzet, flexibiliteit en de manier zoals jij door de dag heen je hebt opgesteld. We waren helemaal op ons gemak bij je en veel momenten die je hebt "gepakt" zie ik door de emoties die dag, nu voor het eerst. Gaaf ! We zijn enorm tevreden met het resultaat. Dankjewel en veel succes verder.

Groeten Robert

Misbruik rapporteren
Door leonie123
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is top! Ik vond hem op internet en hij stelde voor bij ons thuis langs te komen, ook om te kijken of er een klik is. Hij kwam samen met zijn partner in crime Romy. Ja we wisten meteen, hier gaan we ons bij op ons gemak voelen. Daarnaast legde hij zaken uit over zijn technieken en stijl. We staken er zelfs veel van op!

Op de bruiloft was hij mooi op tijd en lieten we hem z'n ding doen. We vertrouwden op zijn inzicht. En of dat een goed idee was!! Wauw!
De foto's zijn waanzinnig. Hij stuurde ze snel digitaal op, superfijn. We moeten nog een keuze maken voor het fotoalbum, maar dat is haast niet te doen, elke foto is prachtig.
Verder vind ik het ook belangrijk om te vertellen dat Roy zich heel goed mengde tussen de gasten. Sowieso een leuke vent om erbij te hebben, dat hoorden we van vele gasten.

Als je op zoek bent naar prachtige foto's, super service en een betrouwbare fotograaf die oprechte aandacht geeft, dan is Roy van der Wens degene die je moet hebben.

Ik raad Roy 1000% aan!

Misbruik rapporteren
Door lasagnechef
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy van der Wens heeft een maand gelden de trouwdag gefotografeerd. Wij waren na een aangenaam kennismakingsgesprek meteen enthousiast, mede doordat hij een presentatie gaf waarin alle belangrijke vragen beantwoord werden en dat gaf ons veel rust. Ik denk dat vertrouwen een basis voor een goede band moet zijn met de fotograaf en dat hadden we beide. 

Op de dag zelf was hij uiteraard een goede fotograaf maar nog belangrijk was zijn omgang met onze vrienden en familie. Doordat hij zo prettig in de omgang was, werden de foto ook ongedwongen. Hij stelt je ontzettend op je gemak, niets moet alles mag zei hij. 

Ook hebben we Roy laten filmen omdat hij doet aanbood. En ik weet niet hoe hij het doet tijdens 't fotograferen door. Maar als ik de trouwfilm zie is het zo ontzettend professioneel. 

Lang vehrala kort: beste fotograaf en video man die je je maar kunt wensen. 

Heel veel succes met je carrière en als we 5 jaar getrouwd zijn ben jij er gewoon bij kerel!

Liefs Remco en Marit

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1299,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze zichzelf nog nooit zo mooi hebben gezien. Dit komt door mijn ervaring in de fashion fotografie en werken voor bladen zoals Vogue. Daarom is mijn manier van aanpak compleet anders dan andere trouwfotografen. Als je geïnteresseerd bent hoe ik dat doe? Stuur je me gewoon een bericht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren. Foto's worden eerder geleverd op unieke USB stick.

Adres

Stad: 5014ec
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek