Roy Van Der Wens Fotografie

Top
leverancier
ZIWA
WINNAAR 19
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Hoi, ik ben Roy! Ik ben een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacademie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals: product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion-fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion-fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

De uiteindelijke overstap naar trouwfotografie heb ik gemaakt omdat ik veel meer voldoening haal uit alle mooie emoties en de contacten met bruidsparen.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 14 reviews
Door naomibogerd
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een top fotograaf! Bij de eerste kennismaking waren we er al snel over uit, dit wordt hem. Een gedreven iemand met enorme passie voor de fotografie. Makkelijk bereikbaar en reageert snel! Daarnaast sprak de style van de foto’s ons aan. Spontaan, oog voor detail en veel warmte in de foto’s. 

Op de dag zelf voelde Roy als vertrouwd. Maakt snel contact, is ongemerkt aanwezig en staat er bij elk belangrijk moment. Niks is teveel. De same day edit werd door iedereen gewaardeerd. Want hoe leuk is het als je gelijk al wat foto’s kan laten zien!

Dankzij Roy hebben we ontzettend veel waardevolle, toffe foto’s van de mooiste dag uit ons leven! En nog iets, vrijdag getrouwd en zondag stonden onze foto’s al op de mail, dat wil toch iedereen?

Misbruik rapporteren
Wat een bijzondere woorden Naomi! Super lief en het aller aller aller beste gewenst voor jullie beide. Stelletje leukerds :)
Door johanvanbeek1987
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy van der Wens is door  zijn manier van werken echt een aanrader. Aangezien fotogeniek bij mij niet van toepassing is,  heeft hij door zijn relaxte en luchtige manier van werken van onze fotoshoot een waar geschenk gemaakt. Je merkt tijdens ceremonie en borrel / overige festiviteiten niet dat hij aanwezig is, en toch heb je van alle gebeurtenissen leuke foto's. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Gr Johan

Misbruik rapporteren
Hartelijk bedankt voor je beoordeling Johan!
Door hannevgestel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een fantastische fotograaf! Al bij de eerste kennismaking was er een klik. Wij zochten een fotograaf die spontane beelden vastlegt en dat vonden we in Roy. Een echte Tilburger; down to earth, nie-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Nie moeilijk doen! Het tussentijds contact verliep vlot, Roy reageert snel en is goed bereikbaar.

De pre-weddingshoot was al een leuke opwarmer voor de grote dag. Hij zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde (want hoe vaak sta je voor de camera) en hij wist precies hoe hij het wilde hebben, efficiënt. Maar op The Big Day was het helemaal een topper. In de vroege middag de fotoshoot in het bos met 30 graden en volle zon; lastiger fotograferen voor veel fotografen, maar de foto's zijn sprookjesachtig mooi geworden! Tijdens de ceremonie niet eens meer zijn aanwezigheid gemerkt. Maar wat een foto's! Hetzelfde geldt met de openingsdans en eigenlijk de rest van de dag. En dan nog even de snelheid: zaterdag getrouwd, maandagavond al 410 bewerkte foto's in de mailbox. Geweldig! Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. De keuze voor het trouwalbum wordt nog moeilijk...

Kortom: Je kunt er met Roy volledig op vertrouwen dat het goedkomt.  Wij gaan nog jaaaaaaaren genieten van deze foto's. En onze familie en vrienden ook! Ik zou Roy aan alles en iedereen aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Super mooie beoordeling Hanne, dank je wel!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1599,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze zichzelf nog nooit zo mooi hebben gezien. Dit komt door mijn ervaring in de fashion fotografie en werken voor bladen zoals Vogue. Daarom is mijn manier van aanpak compleet anders dan andere trouwfotografen. Als je geïnteresseerd bent hoe ik dat doe? Stuur je me gewoon een bericht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec