Roy Van Der Wens Fotografie

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Hoi, ik ben Roy! Ik ben een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacademie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals: product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion-fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion-fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

De uiteindelijke overstap naar trouwfotografie heb ik gemaakt omdat ik veel meer voldoening haal uit alle mooie emoties en de contacten met bruidsparen.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 17 reviews
Door jannekeverdaan
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy hebben wij gevonden via Google, zijn portfolio sprak ons onmiddellijk aan. Wij vonden het belangrijk dat we ons ook op ons gemak zouden voelen. Vooral mijn partner is niet bepaald van de foto's (maar dat herkennen veel vrouwen wel).
Onze bruiloft is door omstandigheden ook verplaatst en de hulp die Roy hierbij bood was ontzettend fijn. Hij heeft ons zelfs tips gegeven en geholpen met ideeën om de dag zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Roy gekozen hebben, van het begin tot het einde was hij betrokken en heeft prachtige foto's afgeleverd. Mijn vriendinnen wilde spontaan trouwen toen ze de foto's zagen.
Dus Roy, je gaat het druk krijgen de komende jaren en dat is je meer dan gegund.

Groetjes!

Misbruik rapporteren
Door jimverdaan
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In één woord: geweldig!

De presentatie was duidelijk en helder. We wisten precies wat wij van Roy van der Wens konden verwachten. Als ik desondanks een vraag had- reageerde Roy altijd dezelfde dag al (soms zelfs al binnen enkele minuten). Dit gaf veel rust en was ontzettend prettig! De foto’s zijn magazine-waardig. Je kunt zien dat hij een fashion-achtergrond heeft.
Hij heeft tevens de emotie van mijn vader zo mooi vastgelegd (dit zorgde naderhand natuurlijk voor de nodige gelukstranen). Wij zijn ontzettend blij dat we voor deze fotograaf gekozen hebben.

Roy, duizendmaal dank!

Misbruik rapporteren
Hoi Jim,

Super vette beoordeling zeg! Deze ga ik inlijsten en boven mijn bed hangen :)

Groetjes en take care!
Door anoukreijnen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy bewoog op onze trouwdag heel natuurlijk om ons heen. Wist belangrijke momenten te pakken en we voelden ons erg op ons gemak bij hem. Het resultaat is onze dag in verhaalvorm, iets waar we erg naar op zoek waren en wat Roy perfect voor elkaar heeft gekregen!

Misbruik rapporteren
Ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn! Binnenkort komt de film jullie richting kant op maar daar ben ik nog even druk mee bezig.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1599,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze zichzelf nog nooit zo mooi hebben gezien. Dit komt door mijn ervaring in de fashion fotografie en werken voor bladen zoals Vogue. Daarom is mijn manier van aanpak compleet anders dan andere trouwfotografen. Als je geïnteresseerd bent hoe ik dat doe? Stuur je me gewoon een bericht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec