Roy Van Der Wens Fotografie

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Bruidsfotografie naar 'Wens'

Vind jij jezelf niet fotogeniek en houd je er niet zo van om in het middelpunt te staan?

Maak je geen zorgen! Op professionele wijze vertalen wij jouw specifieke wensen naar een prachtige registratie van jullie bruiloft, zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen.

Wij bieden complete pakketten aan inclusief alle foto’s en een trouwalbum. Er kan tevens gekozen worden voor een trouwclip of trouwfilm.

Wie is Roy van der Wens Bruidsfotografie?

Wij zijn een hecht team bestaande uit een fotograaf Roy van der Wens, contentspecialist Romy, filmcameraman Joshua en een stagiaire.

Foto & Film mogelijk

Wij bieden de optie om zowel te fotograferen én te filmen óf voor een fotograaf en een videograaf te kiezen. Op onze website kun je hier meer over lezen.

Tarieven

Bij het kiezen van een bruidsfotograaf is de prijs een belangrijk onderdeel. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld, met voor elk budget een betaalbare oplossing. Op onze website vindt je alle pakketten en prijzen terug.

Trouwalbum

Een trouwalbum is een tastbare herinnering, vol bijzondere momenten van jullie mooiste dag. Wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat dit een kwalitatief hoogstaand product is, wat met zorg wordt ontworpen. Onze trouwalbums zijn handgemaakt, veelal in linnen en er bestaat keuze uit diverse kleuren. Op onze website vind je hierover meer informatie.

Kennismaken?

Tijdens onze kennismaking geven wij een presentatie van c.a. 45 minuten.In deze presentatie stellen wij ons voor, laten wij zien hoe wij te werk gaan en geven wij antwoord op jullie (en tevens veel voorkomende vragen). Er bestaat eveneens een mogelijkheid om via Skype of FaceTime een kennismakingsgesprek te voeren. Het voordeel hiervan is dat het sneller is. Wij kunnen in zo'n geval echter niet de presentatie met de bijhorende foto’s en het trouwalbum laten zien.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 10 reviews
Door jasperleever
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy is een professionele fotograaf met oog voor details. De levering van de foto's was snel met een zeer fijne kwaliteit.

Het is een levendige stijl waarbij de pure emoties worden vastgelegd.

Misbruik rapporteren
Door irisvanderknaap
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij met Roy! Echt een goede fotograaf die weet wat hij doet, begrijpt wat je wil en doet zijn werk zonder dat je het door hebt. De comminucatie is ook erg prettig, ook op de dag zelf. Als je een eigen idee hebt, vindt hij dit alleen maar leuk. Erg fijne samenwerking! Tevens is hij heel snel met het bewerken van de foto's. Ik wil nooit meer een andere fotograaf ;-)

Misbruik rapporteren
Door judithvisschers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn super tevreden over Roy. Hij is vriendelijk en zeer kundig. De volgende dag kregen we al een aantal foto's doorgestuurd. De foto's waren prachtig en het filmpje was super. Absoluut een aanrader. Van verschillende bruiloftsgasten kreeg ik naderhand te horen dat ze Roy een leuke man vonden! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1399,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze zichzelf nog nooit zo mooi hebben gezien. Dit komt door mijn ervaring in de fashion fotografie en werken voor bladen zoals Vogue. Daarom is mijn manier van aanpak compleet anders dan andere trouwfotografen. Als je geïnteresseerd bent hoe ik dat doe? Stuur je me gewoon een bericht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek