Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijs vanaf: 2.600 €
  • Bedrijfskenmerk: Knap op de foto zonder poseren

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.600 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Knap op de foto zonder poseren
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0
57 reviews
57 reviews
Professionaliteit
(56)
(1)
Prijs/kwaliteit
(55)
(2)
Aanrader?
(57)
mj.houwink87
Door jeroen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat kunnen we zeggen over Roy wat nog niet gezegd is? Hij is inderdaad super social, creatief, snel, geruststellend en bovenal een fantastische vent om voor je neus te hebben! Wij zijn een Nederlands/Zweeds stel, en onze gasten waren dan ook 50% Zweeds, en letterlijk iedereen heeft alleen maar lovende woorden over hoe Roy er het hele weekend was, om alles in foto en video vast te leggen. En na. het zien van de foto's was dit alleen maar luider! Ik was eerst bang dat hij wat zou missen, omdat hij zelf alles deed, maar hij heeft werkelijkwaar geen seconde gemist. We kijken nu, 5 maanden later, nog steeds naar de foto's en voelen echt elk gevoel wat we tijdens het weekend voelden. Dus ja, Roy is echt alles wat iedereen over hem zegt, en bovenal een super aardige, grappige en lieve man, die van het foto's maken een feestje maakt!

Misbruik rapporteren
Hoi Jeroen,

Super mooie review, ontzettend bedankt dat je de moeite neemt hiervoor. Veel liefde en voorspoed gewenst samen!

Groetjes Roy
elise.vanderput
Door Elise
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die prachtige foto’s maakt én je helemaal op je gemak laat voelen; zoek niet verder, Roy is the man you are looking for!

Toen wij verloofd waren, hebben we samen gekeken welke dingen we het allerbelangrijkste vonden voor onze bruiloft. De trouwfotograaf stond daarbij zeker bovenaan ons lijstje! Je trouwdag vliegt voorbij, en wanneer je een goede fotograaf hebt kun je na afloop nog heel vaak genieten van de prachtige foto’s.

Wat wij belangrijk vonden aan een fotograaf, is dat hij/zij ons op ons gemak kon stellen. Je bruiloftsdag is toch spannend en wij wilden echt een klik hebben met de fotograaf. Ook hebben wij een hekel aan de ‘echte’ geposeerde foto’s, alsof het staatsportretten zijn. Leuk voor het koningshuis, niet voor onze bruiloft.

Tel al deze dingen bij elkaar op, en je komt uit bij Roy! Roy geeft je hele natuurlijke aanwijzingen zodat je mooi op de foto staat, maar het zijn geen gekunstelde of ‘typische’ geposeerde foto’s.

En mocht je twijfelen of je naast de prachtige foto’s ook een trouwclip wil: niet twijfelen, en gewoon doen! Het voegt echt iets waardevols toe aan de foto’s, en met de trouwclip krijgt Roy ook heel prachtig de sfeer van de bruiloft te pakken. Wij hebben onze trouwclip al ontelbare keren gekeken, en ook familie en vrienden vinden deze prachtig. En dan te bedenken dat wij in eerste instantie dachten dat alleen de foto’s al voldoende waren… Gelukkig hebben we ons op tijd bedacht!

Roy is een hele gezellige, Brabantse fotograaf die goed met je meedenkt. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en al vele bruiloften heeft gefotografeerd. Zo heeft Roy ook met ons meegedacht over de set-up van de ceremonie, en hebben we aan de hand van zijn tips en ervaring wat aanpassingen gedaan. Roy denkt echt aan álles, zodat wij er niet aan hoefden te denken. En dat alles op een hele gemoedelijke en relaxte manier.

Nogmaals bedankt voor alles Roy, we genieten nog elke dag van onze foto’s én de trouwclip! Liefs, E&R

Misbruik rapporteren
Hi Elise & Robin,

Wat een prachtige review zeg! Heel erg fijn dat jullie zo uitgebreid de tijd hebben genomen om deze mooie woorden op "papier"te zetten.

Heel veel liefde geluk en gezondheid gewenst samen <3

Liefs Roy
evenboer.genuit
Door Mathijs & Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het moment dat we verloofd waren was ik direct op zoek naar een trouwfotograaf. Ik ben van mening dat een trouwfotograaf een enorm groot onderdeel van je bruiloft, want na 10 jaar heb je immers altijd nog de foto's... Na wat uurtjes zoeken, wij trouwden op 11-11-22 en ik wilde wel iemand die al ervaring had met donkerder weer. Gelukkig vond ik de winterse warmte terug in de foto' van Roy en al snel hadden we een online gesprek. Tijdens dit gesprek voelde mijn partner en ik ons erg op ons gemakt en hebben we ook flink gelachen met. Roy. Voor ons zei dit al genoeg, Roy moest onze bruiloft vastleggen. Op de dag zelf voelde het alsof hij er al jaren tussen liep. Iedereen was helemaal weg van hem en dat zorgde ervoor dat alle momenten ook oprecht en niet gemaakt op de foto's overkwamen. Toen we dan ook de preview kregen had hij ons niet gelukkigere kunnen maken, we ontvingen de foto's terwijl wij op honeymoon waren in Curacao. We hebben daar ook nog uitgebreid de bruiloft nagesproken aan de hand van de foto's. We waren echt even helemaal terug naar het moment. We hebben de previews ook naar onze familie gestuurd en ook zij waren helemaal verliefd op de foto's, het verzoek voor het afdrukken van de foto's kwam dan ook gelijk. Als je een fotograaf wilt die je het gevoel geeft dat iedere foto het ' perfecte plaatje' is moet je Roy hebben! Wij hadden niemand liever dan Roy op onze dag gehad!

Liefs, M&M

Misbruik rapporteren
Hoi M&M,

Wat een prachtige woorden zeg. Ik ben ontzettend blij dat jullie de samenwerking (want dat is het toch een beetje), hetzelfde hebben ervaren als ik. Super bedankt voor de moeite die jullie genomen hebben om deze prachtige review te schrijven.

Liefs Roy
Bekijk meer

Adres

Stad: 5014ec

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier