Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0 33 reviews
Door laura.roest
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na verschillende fotografen gesproken te hebben, vonden we maar niet diegene die ons echt het juiste gevoel gaf. Maar toen was daar Roy! Wat we steeds maar niet vonden, voelden we bij het kennismakingsgesprek met Roy meteen (in overvloed!). Wij hoefden niet meer na te denken over onze keuze, Roy zou de man zijn die onze bruiloft ging fotograferen. Dat hij ook nog videobeelden kon maken, was een cadeautje!

Onze bruiloft werd twee keer uitgesteld en Roy stelde zich hierin heel flexibel op. Bij de tweede keer uitstellen veranderde onze hele dag (zelfs van locatie). Eén ding mocht wat ons betreft niet veranderen, en dat was de fotograaf. Wat een geluk dat er nog een datum werd gevonden dat Roy ook beschikbaar was. En toen, twee jaar na ons kennismakingsgesprek brak onze trouwdag eindelijk aan!

In de communicatie vooraf is Roy heel toegankelijk. Hij komt heel goed voorbereid en straalt uit dat hij de meest prachtige beelden gaat maken. Nou, dat heeft hij méér dan waargemaakt! Roy stelt je gerust (dank daarvoor, want wat een zenuwen!), denkt super goed mee, mist geen enkel moment en detail en heeft bovenal een geweldige persoonlijkheid! Al onze gasten waren vol lof over hoe Roy zich opstelde. Zoveel humor, zoveel toffe ideeën en zoveel oprechte interesse.

Na een paar dagen stuurde Roy ons de preview foto’s. Tranen van geluk! Zó ontzettend mooi. Alsof we beelden van een film zagen waarin wij zelf de hoofdrol speelden. Een week na de bruiloft ontvingen wij onze trouwclip met daaronder muziek van de muzikant die onze dag ook onvergetelijk maakte als verrassing en niemand kan deze zonder tranen bekijken. Mooi, ontroerend, prachtig, ongekend, fantastisch en nog honderd dingen meer! Het kan niet anders dan dat ook de rest van de foto’s magisch gaan zijn! Wij zijn Roy eeuwig dankbaar voor de allermooiste herinneringen van ons sprookjeshuwelijk! Veel liefs, L&M!

Misbruik rapporteren
Wat een bijzonder mooie woorden Laura en Michel! Ontzettend fijn dat jullie het op deze manier ervaren hebben Veel liefde en geluk toegewenst beide ️
Door mb_1985
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een groot plezier om met Roy samen te werken! Echt een waanzinnig leuk mens! En een echte vakman! Roy weet wat hij doet! Ik kom genoeg foto / videografen tegen en niets zo vervelend als wanneer deze in de weg lopen, niet schakelen met mij of momenten missen die juist zo belangrijk zijn voor de foto / video. Say no more, want Roy die snapt het gewoon. Hij is overal zonder dat je ‘last’ van hem hebt. Ik hoefde niets te zeggen en hij begreep exact wanneer op welk moment hij waar moest zijn. En nog zo’n leuk weetje ; Hij heeft de mooiste ideeën voor foto’s en regelt het zo dat het prachtig tot leven komt! Kortom; deze man gewoon boeken! Hier krijg je absoluut geen spijt van!

(michelleveronique.nl)

Misbruik rapporteren
Door farnoosh.shah
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

WIJ ZIJN FAN! Wat is Roy GOED en wat is het een leukerd! Niet alleen stuurde hij ons na onze grote dag maar liefst 1000 (!!!) prachtige foto's, maar op de dag zelf was hij ook een enorme sfeermaker. Ik heb, zonder te overdrijven, na onze bruiloft van bijna alle gasten gehoord dat we een leuke fotograaf hadden. Roy maakte met iedereen een praatje en stelde iedereen op zijn gemak. Los van dat het een leuke persoonlijkheid is die Roy, wat een talent... man man man. De beelden die we van hem gekregen ontroeren ons gewoon. Hoe hij in ieder beeld de emotie wist vast te leggen... chapeau! Al met al, ben je opzoek naar een fotograaf?! GA VOOR ROY. Thank me later :)

Misbruik rapporteren
WOW wat een mooie woorden Farnoosh, dit waardeer ik enorm. ECHT ontzettend bedankt en super veel geluk en liefde toegewenst!!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1999,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Waarom poseren als je jezelf kan zijn?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec