Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijs vanaf: 2.600 €
  • Bedrijfskenmerk: Knap op de foto zonder poseren
  • Website

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0 52 reviews
Door Tim
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een huwelijksdag vliegt voorbij, des te belangrijker vonden wij het om prachtige beelden te hebben van onze dag. En dat is zeker gelukt! Al twee dagen na de bruiloft hadden we een aantal previewfoto's en nog diezelfde week volgde de rest.

Vanwege de coronaregels en de afstand hebben we onze voorbesprekingen digitaal gedaan, maar het voelde alsof we Roy al kenden. Goed voorbereid kwam hij aan en mengde zich met de gasten.

Je denkt dat het ongemakkelijk is om de hele tijd te zoenen voor een camera, maar op de een of andere manier stelt Roy je op je gemak. Allerlei gasten gaven ook aan dat we zo'n goede en gezellige fotograaf hadden. Wat we zelf al vaker hadden gelezen was ook echt zo, Roy gaat op in de groep en je vergeet bijna dat hij er is.

We hebben onze clip inmiddels al zo vaak gekeken dat we soms wakker worden met de muziek ervan in ons hoofd.

We zijn enorm blij met het resultaat en ook met onze keuze voor Roy als onze fotograaf. Jammer dat hij alleen bruiloften doet, anders zouden we 'm vaker vragen!

Tim & Sylvia

Misbruik rapporteren
Hi S&T,

Jullie slaan de spijker op zijn kop. Het doel van mij als fotograaf is het laten zien hoe mooi, bijzonder en leuk je trouwdag is.

Jullie zijn twee super fijne mensen in de omgang en dat werkt voor mij ook erg prettig. Ik voelde me meer een gast dan leverancier op jullie trouwdag. We hebben ook prachtige beelden geschoten waar ik zelf ook erg trots op ben.

Ik ben ook benieuwd welke foto; Tim zijn ouders kiezen voor aan de muur tussen de overige trouwfoto's.

Liefst!
Door Kelly
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inmiddels zijn we precies een jaar verder na onze bruiloft! De timing kon niet beter want wij hebben gisteren ook ons trouwalbum van Roy mogen ontvangen. Dat noem ik nog eens een cadeautje.

De zoektocht naar een passende trouwfotograaf duurde niet lang toen we met Roy in contact kwamen. We vonden zijn werk ontzettend mooi en konden het direct goed met hem vinden. Zijn aanpak is duidelijk en zeer professioneel! Door de corona maatregelen hebben wij onze bruiloft tussentijds moeten verzetten, maar ook hier was Roy super flexibel en mee denkend. Eenmaal op de dag zelf voelde het alsof we er een vriend bij hadden, het was zo ontspannen en gezellig, hij paste perfect bij ons gezelschap en we hebben achteraf alleen maar positieve berichten ontvangen over zijn aanwezigheid.

Alle momenten zijn prachtig vastgelegd en ook super snel aan ons geleverd! Een hele klus om uit al dat moois de foto's voor het album te kiezen. Het is echt genieten om al die mooie plaatjes steeds weer terug te zien

Bedankt Roy, voor jou gezelligheid, professionaliteit en prachtige werk. We genieten er nog elke dag van en gaan dit de komende jaren zeker nog meer doen!

Misbruik rapporteren
Hi Kelly,

Super bedankt voor je mooie review! Jullie hadden de bestelling van t trouwalbum waarschijnlijk zo getimed dat het precies een jaar na data binnen zou kunnen :D

Het was een super dag, ik zou het zo nog een keer doen :)

Veel liefde toegewenst!
Door Lisa van de
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen 17 juni zijn wij getrouwd. Via instagram kwam ik ongeveer een jaar daarvoor op de pagina van Roy terecht. Zijn foto's en nabewerking spraken mij direct aan. Na ons 1e gesprek wist ik zeker dat ik hem op onze bruiloft wilde en had ik er vertrouwen in dat hij Wouter(die niet van op de foto gaan houdt) toch op de plaat kon krijgen. Uiteindelijk was hij niet weg te slaan voor de camera. ;-) Roy kon op ons de dag zelf erg goed op ons gemak stellen en daarnaast was hij heel gezellig aanwezig. Ondanks dat je hem tussen de gasten helemaal niet opmerkt. Zo hoorden we dit ook van de aanwezigen. Ook kregen we ontzettend snel de foto's en de trouwclip welke beide helemaal naar wens zijn. Roy ontzettend bedankt voor alles!

Groetjes, Wouter & Lisa

Misbruik rapporteren
Hi Lisa,

Wat super lief dat je de moeite neemt voor deze prachtige woorden! Ik vind het heel erg leuk dat zelfs Wouter niet weg te slaan was voor de camera, missie geslaagd

Heel veel liefde en geluk toegewenst!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk samen met anderevideomakers
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Previews worden binnen een paar dagen geleverd. Alle foto's worden binnen twee weken geleverd.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
v.a. € 2600,-
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Knap op de foto zonder poseren

Adres

Stad: 5014ec