Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Hoi, ik ben Roy! Ik ben een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacademie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals: product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion-fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion-fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

De uiteindelijke overstap naar trouwfotografie heb ik gemaakt omdat ik veel meer voldoening haal uit alle mooie emoties en de contacten met bruidsparen.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 24 reviews
Door jennick.demaeseneer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wie bruiloft zegt, denkt meteen aan Roy. Enige verschil bij hem als foto- en videograaf is dat je echt een totaalbeleving ervaart. Een professional in hart en nieren, een geboren talent! Wil je net eens wat anders dan die standaard poses en wil je echt unieke plaatjes? Roy van der Wens is jouw ticket naar een geslaagde dag! Hij maakt prachtige foto's voorzien van de beste kwaliteit. Je ziet letterlijk stofdeeltjes door de kamer dwarrelen.

Wat typeert hem?

1) Subtiliteit: Hij gaat letterlijk op in de sfeer. Voor ons maakte hij deel uit van de familie.

2) Vroege vogel: Je huurt hem niet in voor het aantal uur in het pakket. Ook achter de schermen investeert hij, speciaal voor jou, extra tijd. Zo is hij in de ochtend al vroeg bezig met shots van de omgeving met een mooie ochtendzon.

3) Snel: Hij maakt echt tijd voor je vrij en focust op jou alleen. Hierdoor voel jij je geen nummer en stuurt hij je geheel onverwacht de foto's door in een recordtempo. 

4) Ga zo maar door. Met Roy in huis is alles naar Wens. 

Een terugblik naar je dag? Huur Roy in voor de hele dag en het lijkt alsof je bij het bekijken van de foto's weer in het moment zit. 

Wij raden hem bij iedereen aan en wie weet komt hij ook nog eens op een bruiloft van mijn Belgische familie! Bedankt om onze dag compleet te maken! Björn en Jennick 

Misbruik rapporteren
Door y.sharifi4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij moesten onze trouwdag verplaatsen en één ding was zeker, Roy moest en zou onze fotograaf blijven! En wat waren we blij dat hij zo flexibel was en ontzettend trots dat hij deze bijzondere dag voor ons wilde vastleggen. Hij heeft het verloop van de dag prachtig vastgelegd. Je ziet en merkt echt dat hij een passie heeft voor het vak, zijn enthousiasme is aanstekelijk! Daarnaast is hij creatief en fotografeert op een ongedwongen manier wat heel veel spontane foto’s heeft opgeleverd! De foto’s zijn één voor één práchtig!! De selectie voor ons trouwalbum wordt hierdoor niet makkelijk. Dit is niet het enige, want Roy heeft ook nog een mooie video gemaakt van onze trouwdag waarin een beknopte, maar zo een mooie samenvatting terug te zien is! Wat wil je nog meer, een fotograaf die ook nog eens een video maakt in dezelfde stijl… dat wil toch iedereen! Lieve Roy, mede dankzij jou hebben we een geweldige dag gehad, maar nog belangrijker is dat wij dankzij jou met enorm veel plezier en liefde terug kunnen kijken op een mooie dag! Duizendmaal dank! Liefs, Y&W

Misbruik rapporteren
Hi Y&W,

Super lieve en mooie beoordeling zeg! Ik vond het oprecht een bijzondere dag en jullie zijn twee mooie mensen! Ik wens jullie alle alle ALLE liefde en geluk in de wereld toe!!

Liefs Roy
Door ghita_1204
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 15-08-2020 zijn wij getrouwd in Didam en Roy was hier als onze fotograaf de hele dag bij. De 1e ontmoeting was gelijk al gezellig, en hij paste precies bij de sfeer van hoe wij ons feest in gedachte hadden. Daarbij hadden we natuurlijk de mooie foto's al op zijn website en instagram gezien. 

Op de dag zelf was Roy echt heel erg op tijd en hij had een stagiaire mee, een leuke meid! Roy is heel sociaal en enthousiast maar kan ook heel goed 'naar de achtergrond verdwijnen' zodat je hem niet opmerkt terwijl hij aan het werk is. Heel fijn! Hij is waar hij moet zijn, en legt zo alle mooie momenten vast. 

Heel snel na de bruiloft kregen we al de eerste foto's en na een paar dagen zelfs al de hele digitale selectie! Na 1 week was de trouwclip ook af. Super snel allemaal! De foto's zijn echt heel tof en mooi geworden. Hij heeft echt oog voor detail en weet hoe hij mooie foto's kan maken ook al vonden wij het zelf nogal ongemakkelijk soms om zo in het middelpunt te staan tijdens zo'n shoot. Roy stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen die enorm helpen voor het perfecte plaatje!

We zijn super blij met de foto's en heel erg benieuwd naar het album. De trouwclip is gewoon magisch mooi en we zijn dan ook heel dankbaar dat Roy dit zo voor ons heeft kunnen maken! Dankjewel en voor iedereen die nog een fotograaf zoekt: kies voor Roy! ;)

Misbruik rapporteren
Awww super lief Ghita! heel erg blij met zo'n review! Snel aan het album beginnen maar :)

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
v.a. € 1699,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Waarom poseren als je jezelf kan zijn?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als samen met second shooter als videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Foto's worden binnen een paar dagen geleverd. Elke klant krijgt een handgemaakt trouwboek van hoge kwaliteit. Dit album kost een paar weken om te produceren.

Adres

Stad: 5014ec