Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
  • Foto van 2.600 €
  • Bedrijfskenmerk: Knap op de foto zonder poseren

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf gewerkt. Hij is uiteindelijk trouwfotograaf geworden omdat hij geïnspireerd wordt door liefde en de fantasiewereld van bruidsparen wilde laten zien. 

Als je iemand in het zwart ziet lopen op een bruiloft kan dat maar één persoon zijn en dat is Roy. Deze kei gezellige Brabantse fotograaf houdt het niet alleen bij fotografie, ook video is een liefde waar hij al zijn visuele vrijheid in kwijt kan. Roy werkt het liefst met goed uitgewerkte concepten en weet voordat hij de camera oppakt al wat voor beelden hij gaat schieten. Door zijn hectische werk zorgt Roy ervoor om een goede balans te vinden in zijn privé-leven. Hij doet dit door in de natuur te lopen met zijn hond, sporten en genieten van zijn leven.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld kan ik mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ook houd ik niet van geposeerde foto’s en weet ik op mijn eigen manier de mooiste kanten van mensen naar voren te laten komen. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die verhalend en oprecht zijn.

Sfeer

Ongedwongen en relaxte sfeer, niets moet en zeker alles mag. In het begin ben ik vrij onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. Ik streef er naar gevoelens te fotograferen. Zodat je later bij het bekijken van het trouwalbum de trouwdag kan herbeleven.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.600 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Knap op de foto zonder poseren
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:00
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf en 50% achteraf
Wat zijn de openingstijden?
Enkel op afspraak
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Duits, Engels, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film

5.0
82 reviews
82 reviews
Professionaliteit
(81)
(1)
Prijs/kwaliteit
(79)
(3)
Aanrader?
(82)
dovanwijgerden1987
Door Dominique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roy! Ons Roy!

Zo voelde het ook die dag, ons Roy! Ik wilde perse Roy als fotograaf, helemaal fan van zijn werk en hij als persoon (voorzover je dat kan beoordelen via socials).

Wij gebeld met Roy, klik was er, lekker normaal en zoals wij zijn, ook lekker gek. Contact tot aan de bruiloft al die tijd perfect verlopen, super fijn.

Op de dag van de bruiloft was het gelijk goed, hij was 1 van ons. Paste perfect bij ons en ons gezelschap. Iedereen had en heeft het nog steeds over die o zo leuke fotograaf.

Roy je bent fantastisch in je werk maar zeker ook als persoon! Bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn🤍.

Liefs Jer & Do Reichholdt

Misbruik rapporteren
sylviaspierings
Door Syl
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Roy vd Wens…Wij hebben geen seconde twijfel gehad over de kunde van Roy, wat heeft hij een fantastisch plaatje neergezet!Een moment waarop je denkt dit moet vastgelegd worden had Roy de foto al geschoten. Onder het mom van making memory’s legt Roy ze zeer waardevol vast en heb je foto’s voor het leven die zo in een magazine kunnen komen waarin ieder zichzelf blijft herkennen. De intense momenten worden vast gelegd zoals ze zijn….. heel puur.

Buiten het feit dat Roy een professional is kun je enorm met hem lachen en is niks te veel, zelfs onze kinderen voelde geen druk en hebben er een feest van gemaakt.

Thanks Roy! Je bent een topper en je bent goed in wat je doet, blijf er vooral mee doorgaan, je laat de mensen shinen🥰

Misbruik rapporteren
kimenerik2003
Door Kim
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik wist al vanaf dag 1 dat ik Roy als fotograaf wou hebben, maar er moest ook zeker een klik zijn met Erik. En dat was er zeker. Ik riep als Roy niet op de dag kan dat wij de locatie hadden besproken dat ik alles om zou gooien en onze agenda aan die van Roy zou aanpassen, want een andere fotograaf wou ik niet. Gelukkig had Roy de datum vrij. Het eerste gesprek was super relaxed, Erik voelde zich op zijn gemak bij Roy. Dus ik was gerust gesteld. Wij zijn beide geen held voor de camera en op de foto gaan is niet onze favoriete hobby. Maar vanaf dat Roy binnen kwam en de eerste paar foto's nam, was die spanning weg. Niet lullig bedoeld wat ik nu ga zeggen, maar ik geen moment in de gaten gehad dat Roy met zijn camera dicht op ons stond. Hij blende zich tussen onze gasten alsof hij een onderdeel was van ons gezelschap. We waren op onze honeymoon toen we de foto's mochten ontvangen. Wat zijn ze mooi!!!! Ik was echt sprakeloos en de tranen springen nog steeds in mijn ogen als ik ze bekijken. Het was een geweldige dag waar wij met trots op terug kijken. En de rest ook, want iedereen heeft het erover. Dankjewel Roy voor het vastleggen van onze dag. Liefs Kim en Erik xxx

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5014ec

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact