Azcona Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Azcona Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.750 €

In onze fotografie willen we bijzondere momenten vastleggen waar het leven wordt gevierd, waar mensen samenkomen om van en met elkaar te genieten. In dat ene moment lijkt iedereen met elkaar verbonden. Om dit in beeld te mogen brengen is een grote eer en een zeer dankbare taak!

Onze kleurenfoto’s zijn kleurrijk en helder. Onze zwart-witfoto’s zijn echt zwart-wit. De momenten die we in beeld willen brengen zijn puur en vrolijk, net als wij!

Bruidsreportages maken we altijd samen waardoor jullie dag van verschillende kanten in beeld wordt gebracht en alle details, mooie emoties en stiekeme momentjes worden vastgelegd. Onze stijl is ongedwongen, we willen jullie bruiloft in beeld brengen zoals hij echt was.

• fotografie door 2 fotografen

• hoge resolutie foto's, allemaal bewerkt, in een eigen online gallery

• inclusief album en reiskosten

Wij zijn Edward en Elke, beiden fotograaf. We zijn getrouwd en hebben een dochter van 3 jaar. We genieten er enorm van om verhalen zodanig te mogen fotograferen dat de sfeer en alle echte, pure momenten kunnen worden herbeleefd. Omdat we ieder onze eigen manier van kijken hebben, vullen we elkaar goed aan in onze reportages.

Zijn jullie plannen voor de bruiloft nog vaag of juist al heel ver uitgedacht? Wij vinden het altijd leuk om te horen wat jullie wensen zijn en denken graag met jullie mee! Neem gerust contact met ons op info@azconafotografie.nl. We vinden het heel leuk om kennis te maken! Of bezoek www.azconafotografie.nl

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.750 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling gaat via een factuur die per overschrijving of iDEAL betaald kan worden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Azcona Fotografie

4.9
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(16)
Prijs/kwaliteit
(16)
Aanrader?
(16)
angela029
Door Angela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wat een verrassing dat we zo snel na de bruiloft al een filmpje kregen met een preview van de foto´s die we aan onze gasten konden laten zien. Wat een geweldige ervaring! Een super leuk toevoeging was de Polaroid camera waarmee onze gasten foto´s konden laten maken. Al onze wensen zijn tot in details in achte genomen en dit heeft gezorgd voor een prachtige fotoreportages. Uiteindelijk hebben we een geweldig fotoboek met foto´s ontvangen waarmee we terug kunnen kijken op onze ultieme en intieme dag. Fijne en flexibele samenwerking - top!
Misbruik rapporteren
linda-paul
Door Linda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Elke verdient een groot compliment voor de foto´s! Vanwege een verlamming aan de rechterkant van mijn gezicht, zag ik een beetje op tegen het maken van trouwfoto´s. Maar dankzij de prachtige foto´s zie ik het niet eens! Bedankt!
Misbruik rapporteren
bas-fernando
Door Bas
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heel fijn dat er goed wordt geluisterd naar je wensen, meedenken en met leuke ideeën komen. Ook bij het samenstellen van het fotoalbum wordt je betrokken. Super fijne samenwerking! Alles is boven verwachting mooi geworden. Niet alleen zijn alle mooie momenten van onze dag vastgelegd, maar ook de sfeer en setting.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5665 HR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact