Renske Zwaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Renske Zwaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Raw, intimate photography for those who like to get lost.

Whaaaa, gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. De start van een nieuw hoofdstuk vol avonturen. Die begint met een dag waarin jullie omringd zijn door jullie lievelingsmensen, mooie bloemen, lekker eten, fijne muziek en vooral heel veel liefde. Een bruiloft op jullie eigen, authentieke manier.

Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme avontuurlijke bruiloften. Liefdevolle ceremonies in een weiland of het bos. Ontroerende geloftes. Rustieke taartjes. Lekker eten. En de beste kampvuurfeestjes.

Mijn beelden geven een puur, onbevangen en intiem kijkje in het leven van avonturiers: levensgenieters die hun hart volgen en toffe herinneringen willen maken. Tijdens jullie trouwdag gaat het om dát ongedwongen en vrije gevoel. Geen geposeerde poses, maar vrij bewegen en opgaan in elkaar. Voor mij is het belangrijk dat jullie bij het terugzien van de beelden jullie zelf herkennen, zien hoe mooi je bent en terug gezogen worden in het moment van toen. 

De beelden vertellen jullie verhaal en brengen je keer op keer naar die bijzondere momenten van toen. Om ze te kunnen herinneren tot in het oneindige.

Let's get in touch!



Meningen over Renske Zwaan

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
pattytuip
Door Patty
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn we blij dat Renske de fotograaf op onze bruiloft was. Wij zochten een fotograaf die niet alleen de geijkte trouwfoto's kan maken, maar vooral de dag vastlegt, puur zoals hij was. Renske beweegt zich haast onzichtbaar voort en weet alle bijzondere momenten op een artistieke manier vast te leggen en maakt ook van onopvallende 'gewone' momenten met haar foto's een bijzondere herinnering. Naast een goede fotograaf is ze een hele leuke persoonlijkheid om op je bruiloft erbij te hebben. Renske doet er werkelijk alles aan om mooie foto's te maken, zo klom ze op onze bruiloft boven op een moeilijk begaanbaar zoldertje om van bovenaf te fotograferen.Renske gaat voor kwaliteit, ga je met haar in zee dan weet je dat je iets bijzonders in huis haalt.

Misbruik rapporteren
icoenen
Door Imke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met liefde voor de mens en de natuur weet Renske de mooiste portretten weer te geven. Op een natuurlijke wijze beweegt Renske zich voort tussen de bruiloft gasten en maakt de mooiste plaatjes die een perfecte weerspiegeling zijn van onze mooiste dag in het leven. Kortom: aarzelt niet om Renske in te huren als bruiloftsfotograaf, ze werkt met een dusdanige perfectie dat je blijft nagenieten telkens als je de foto’s weer terugziet.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5831

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact