Cinematic Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cinematic Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cinematic Wedding filmt bruiloften op cinematografische wijze. Onze filmstijl is heel anders dan die van de meeste videografen. Vooral in Nederland. 
Wij zijn eigenlijk geen videografen, maar filmmakers. We maken niet zomaar een trouwclip van jullie huwelijk, maar gaan voor een echte korte film die eruit ziet alsof het een professionele filmproductie is die jullie verhaal vertelt. Door onze achtergrond in film hebben we de kennis in huis om echt filmische beelden te maken en om zo te monteren dat jullie sprookje zo goed mogelijk uit de verf komt.
Wij komen altijd met twee videografen zodat we geen enkel belangrijk moment van jullie dag hoeven te missen. We filmen op een manier waarbij we niet echt 'aanwezig' zijn zodat we de meest natuurlijke emoties vast kunnen leggen van jullie en jullie gasten. Jullie hebben er alles aan gedaan om jullie trouwdag zo mooi mogelijk te maken. Wij doen dat ook met onze films. Cinematic Wedding maakt niet zomaar een trouwclip, maar een échte trouwfilm die bij jullie past.

Bekijk voorbeelden van onze films op onze website en oordeel zelf!

Meningen over Cinematic Wedding

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
drumexperience
Door Marieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Schitterende films! Haarscherpe 4k beeldkwaliteit, prachtige beelden, emotioneel maar niet over the top en alles gefilmd wat we terug wilden zien. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Een topteam! Wij raden Cinematic Wedding aan iedereen aan!

Misbruik rapporteren
matigeuser
Door Janneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simpelweg onvoorstelbaar mooi. Elke keer als we de films kijken worden we weer weg geblazen. De beeldkwaliteit, de creatieve beelden, de muziek. Alles klopt.Op de dag zelf zijn Tim en zijn partner bijzonder fijn in de omgang. Je voelt je direct op je gemak bij hen. Naarmate de dag vordert heb je eigenlijk niet eens meer in de gaten dat ze er zijn. Pas bij het kijken van de films realiseerden we ons weer dat ze er de hele dag bij waren. Geen enkel (belangrijk) moment gemist en dat lijkt me toch een hele opgave op zo'n lange dag.We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel erg blij zijn met Cinematic Wedding als onze videograaf. We kunnen hen dan ook van harte aanraden voor iedereen die nog op zoek is naar een goede videograaf.Tim & Wendy, nogmaals dank!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5672 TE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact