Esther van Geenen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Esther van Geenen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De schoonheid en liefde tussen mensen vindt ik prachtig. Ik ben gefocust op romantiek, schoonheid en stijlvolle details. Romantische, spontane en unieke bruidsfotografie. Hiervoor gebruik ik natuurlijk licht, de mooie emoties en de prachtige omgeving. Ongedwongen en onopvallend fotografeer ik al jullie emoties, de details, de fijne sfeer en jullie liefde. Ik fotografeer al 4 jaar lang met heel veel plezier. Het is voor mij een eer om een belangrijk moment uit jou leven vast te mogen leggen, het zijn kostbare en unieke momenten, die je dan voor altijd kunt koesteren en herinneren.

Mijn naam is Esther van Geenen. In de koude maand december geboren en alweer 20 jaar oud. Ik woon in Herpen dat ligt in Noord-Brabant. Fotografie gestudeerd aan het ROC A12 te Ede. Ik houd van mijn vrienden, familie en mijn liefste vriend Maikel waarmee ik alweer 6 jaar samen ben. Ik kan altijd bij hun terecht en we hebben plezier om de kleinste dingen, bij hun voel ik me helemaal thuis. Dit is ook het gevoel wat ik mee wil geven aan jullie. Ik houd ook enorm veel van lachen, bruiloften, lekker eten, muziek, relaxen, genieten, op vakantie gaan, zwemmen, ijsthee, cocktails, leuke dingen met vrienden doen en met mijn lieve oma winkelen.

Ben je verliefd op mijn stijl? Neem dan contact met mij op.

Meningen over Esther van Geenen Fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
NvB
Door Nicole
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gewoon doen, niet eens over nadenken, Esther moet je inhuren!

Jezus wat kan die vrouw fotograferen zeg, zowel mijn man als ik hebben echt een hekel aan het maken van foto's en zijn ook niet perse fotogeniek, maar Esther heeft echt de meest prachtige foto's gemaakt. Het liefst laat ik ze aan elke wild vreemde die ik op straat tegenkom zien.

Daarnaast is Esther ook gewoon een ontzettende lieverd en is het eerder alsof je er een extra vriendin bij hebt op je trouwdag dan een fotograaf. Ze is ook praktisch onzichtbaar, ze heeft echt foto's gemaakt waarvan ik me achteraf afvraag hoe het kan dat ik dit niet gemerkt heb.

Ze heeft daarnaast ook gewoon toffe ideeën voor welke plekken mooi zijn voor foto's en heeft er ook echt oog voor.

Esther is elke cent meer dan 10x waard. Nogmaals, gewoon doen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5373

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact