Door Danny fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Door Danny fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 850 €

Jullie gaan trouwen! Wat spannend, er komt veel op jullie af. En nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf die deze allermooiste dag zal gaan fotograferen. Ook dat is spannend. Je jurk kun je passen, de locatie kun je vooraf bekijken, de ringen laat je maken naar een voorbeeld, maar de foto’s? Dat is toch een kwestie van de juiste klik ( letterlijk en figuurlijk ) En wat is zo bijzonder aan de foto’s? Die maken we samen! Zonder bruidspaar geen bruidsreportage….
Natuurlijk kan ik jullie mijn eerdere werk laten zien, onze prachtige albums en mooie vergrotingen. We hebben zelfs een gezellige sfeerkamer met heel veel voorbeelden. Wat ik je niet kan laten zien zijn ‘jullie’ trouwfoto’s…..
Gelukkig kan ik met een gerust hart zeggen dat we er samen echt iets heel moois van gaan maken! Dat durf ik aan op basis van passie, ervaring, enthousiasme, liefde voor bruiloften, professionaliteit en creativiteit.
Om de mogelijkheden simpel en overzichtelijk te maken hebben we naast al onze ‘a la carte’ opties een aantal voorbeeld menu’s (met bijbehorende prijzen) voor je samengesteld. Zo is er al een trouwreportage met album vanaf €1250,-               Wanneer deze menu’s niet helemaal aansluiten bij jullie wensen of ideeën kijken we samen naar de mogelijkheden. Natuurlijk maak ik graag een passende offerte.

Het lijkt me leuk jullie te mogen ontmoeten om samen te bekijken of het ‘klikt’. 

Groetjes, Danny

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
850 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1981
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Door Danny fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
jeltje1976
Door Mariëlle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Danny is een topfotograaf die het juiste moment goed vast weet te leggen! Creatief is en met veel passie worden de mooiste foto's gemaakt en ze maakt er uiteindelijk een super mooi trouwalbum van! Een trouwalbum waar ze liefde en passie instopt! En wat krijg je dan een prachtig trouwalbum!! Een echte aanrader dus!! 

Stefan, Marielle & Amber 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5346 LD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact