Jeroen Savelkouls Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jeroen Savelkouls Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.750 €

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie en je gasten, om te registreren wat ik zie.

Toch zal ik niet schromen om af en toe de regie te nemen als de situatie daar om vraagt. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke fotoreportage, vol liefde én met een vleugje humor.

Kijk op mijn website voor meer foto's en informatie!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.750 €
De los servicios principales, ¿cuáles cobras por horas?
Fotografie
Welke van de belangrijkste diensten brengt u per evenement in rekening?
Fotografie
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Drone, Pre-wedding
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
In geval van onvoorziene omstandigheden, heeft u een vervanger?
Vervanger beschikbaar
Behouden jullie je het recht voor om foto's/video's van de bruiloft te publiceren?
Ja
Wat is de geschatte levertijd van het eindwerk na de bruiloft?
1-5 maanden
Hebben jullie een systeem voor het online delen van bestanden?
Ja
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Werkt u alleen of met een professioneel team?
Ik werk alleen
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het verschuldigde bedrag kan vooraf per bank worden overgemaakt.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Jeroen Savelkouls Fotografie

4.9
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
marco59
Door Marco
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn ' per ongeluk'  uitgekomen bij Jeroen, aanvankelijk zochten we een fotograaf in de regio Utrecht. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Jeroen voor een paar redenen; 

De foto's zijn prachtig, niet geheel onbelangrijk en het portfolio online sprak ons enorm aan.

De eerste kennismaking was in een lokaal bakkerij-cafe in Nijmegen. Jeroen was heel duidelijk en helder over wat we konden verwachten, wat zijn werkmethode is en zijn professionele achtergrond als fotograaf. 

Het contact voor, tijdens en na de bruiloft is makkelijk en goed onderhouden. Vragen werden tijdig beantwoord en een paar weken voor de bruiloft was er nog een gesprek om te zien of b.v. het schema van de dag nog was gewijzigd of dat er nog andere plannen waren die hij moest weten.Voor een stel wat nog niet eerder getrouwd was of ervaring had met trouwen was het fijn om met Jeroen te werken.

Hij denkt mee, ziet wat we missen (b.v. een lijst met gasten per foto) en weet waar we niet aan denken of komt met goede suggesties voor de dag zelf. De prijs per uur was heel acceptabel, dit was  een verrassing voor ons. Zeker meer dan waard voor alle aandacht die wij ontvangen hebben voor onze dag. (En alle kleine verrassingen in de aanloop naar de dag toe)De nazorg was ook goed geregeld, een online gallerij met bestelmogelijkheden, een prachtig fotoboek gebaseerd op een aantal van onze suggesties/favorieten en wij zijn er heel tevreden en blij mee.

Tijdens de dag zelf voel je niet direct dat Jeroen aanwezig is (dat wil zeggen, hij is er maar je merkt het niet) en dat geeft weer een aantal mooie, leuke en onverwachte foto's. Wij zijn van mening dat Jeroen de beste keuze was voor onze dag en ik zou hem zeker aanbevelen. 

Misbruik rapporteren
sanne.marijn.donders
Door Sanne en Marijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen in Nijmegen tot de oplevering van de foto's kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto's je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt.

Voorafgaand aan de bruiloft was de communicatie ook erg top, als er nog last minute wijzigingen waren konden we deze goed afstemmen waardoor er geen verassingen waren op de dag zelf.

Op de bruiloft was Jeroen op tijd aanwezig en wist hij ook gelijk waar we het beste konden beginnen met foto's maken, hierbij gaf hij handige tips om spontane reacties los te krijgen bij ons.

Gedurende de dag, tijdens de ceremonie en het feest, wist hij ook alle momenten goed vast te leggen zonder dat de gasten daar last van hadden.

Wij zijn ontzettend blij met de foto's en kunnen niet wachten op de fotoboeken!

Bedankt Jeroen!

Misbruik rapporteren
g.kroeze
Door Gerry
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto's maakt.Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen.De gemaakte foto's zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6512 HX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact