• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie en je gasten, om te registreren wat ik zie.

Toch zal ik niet schromen om af en toe de regie te nemen als de situatie – het licht, de compositie, het verhaal – daar om vraagt. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke fotoreportage, vol liefde én met een vleugje humor.

Kijk op mijn website voor meer foto's en informatie!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door rosannekuijpers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn heel blij dat we Jeroen hebben gekozen om onze bruiloft te fotograferen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de foto's en composities. Verder was Jeroen gedurende de dag op een prettige en natuurlijke manier aanwezig. Een absolute aanrader! 

Misbruik rapporteren
Door GvR_Photography_2014
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb een aantal keren met Jeroen mogen samenwerken. De samenwerking was altijd erg fijn en gezellig. Jeroen is een prettig persoon en hij weet wat hij wil. Daarnaast maakt hij prachtige journalistieke foto's! Zeker een aanrader als bruidsfotograaf!

Misbruik rapporteren
Door mireillekooke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeroen heeft onze bruiloft vastgelegd op de gevoelige plaat. De mooiste foto's die je je maar kunt bedenken heeft hij van en voor ons gemaakt. Ook onze fotoshoot voor het trouwen heeft hij met ons gedaan. We voelden ons in het begin een beetje ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Jeroen wist ons erg op ons gemak te stellen waardoor alles heel natuurlijk ging. Zelfs de foto's met onze hond zijn fantastisch gelukt. Wij raden het iedereen aan om Jeroen te vragen om een bijzonder moment als je bruiloft voor je vast te leggen.  

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf 850 euro
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het verschuldigde bedrag kan per bank worden overgemaakt.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Jullie ontvangen binnen enkele dagen na de bruiloft alvast een preview bestaande uit 5 tot 10 foto's. Het restant volgt uiterlijk 14 dagen na de bruiloft . Trouwalbums hebben, zeker in het seizoen, een wat langere levertijd; reken op 4 tot 8 weken.

Adres

Stad: