Jeroen Savelkouls Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jeroen Savelkouls Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.250 €

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie en je gasten, om te registreren wat ik zie.

Toch zal ik niet schromen om af en toe de regie te nemen als de situatie daar om vraagt. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke fotoreportage, vol liefde én met een vleugje humor.

Kijk op mijn website voor meer foto's en informatie!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.250 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het verschuldigde bedrag kan per bank worden overgemaakt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Jeroen Savelkouls Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Jeroen Savelkouls Fotografie

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
sanne.marijn.donders
Door Sanne en Marijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen in Nijmegen tot de oplevering van de foto's kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto's je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt.

Voorafgaand aan de bruiloft was de communicatie ook erg top, als er nog last minute wijzigingen waren konden we deze goed afstemmen waardoor er geen verassingen waren op de dag zelf.

Op de bruiloft was Jeroen op tijd aanwezig en wist hij ook gelijk waar we het beste konden beginnen met foto's maken, hierbij gaf hij handige tips om spontane reacties los te krijgen bij ons.

Gedurende de dag, tijdens de ceremonie en het feest, wist hij ook alle momenten goed vast te leggen zonder dat de gasten daar last van hadden.

Wij zijn ontzettend blij met de foto's en kunnen niet wachten op de fotoboeken!

Bedankt Jeroen!

Misbruik rapporteren
g.kroeze
Door Gerry
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto's maakt.Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen.De gemaakte foto's zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!

Misbruik rapporteren
senja_mensink
Door Senja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad, dit voelde eigenlijk meteen al vertrouwd. Jeroen is erg flexibel geweest, wij hebben meermaals onze bruiloftdata moeten aanpassen door corona en ook hierin was hij erg meedenkend. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto's die hij (ook snel) aanleverde. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader om Jeroen als trouwfotograaf te kiezen!! Als we nog een keer een renewal of the vows doen weten we hem te vinden ;)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6512 HX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact