• Prijsklasse Midden
  • Website

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een moderne pure stijl, gefotografeerd op de lifestyle manier. Geen standaard cliché foto’s, maar gewoon als je zelf! Ik woon zelf in het mooie Amersfoort maar voor de liefde reis ik graag overal naartoe! 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door kimberly_verhoeff
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn afgelopen maart getrouwd en zijn zo blij dat Roanna er de hele dag bij was! Tijdens onze zoektocht viel ons oog gelijk al op Roanna, al haar foto’s zijn echt en ongedwongen, precies waar wij naar op zoek waren! Vanaf het begin waren wij al enthousiast en was ze al met ons aan het meedenken. Ze heeft een super lieve en leuke persoonlijkheid waardoor het ook nog eens mega gezellig is om haar er de hele dag bij te hebben! Wij hebben meerdere complimentjes gekregen van onze gasten over Roanna en al helemaal over de prachtige foto’s die we hebben gekregen! Iedereen zegt altijd dat de trouwdag zo snel voorbij gaat, en voor ons gevoel vloog de dag voorbij. Omdat de dag voorbij vloog hadden wij het gevoel dat we niet alles ‘bewust’ mee hebben gemaakt. Toen we de foto’s kregen hebben met een onwijs grote glimlach naar de foto's gekeken en beseften we dat ze ook intieme en speciale momenten had vastgelegd die wij ons niet goed konden herinneren. Wij zijn echt ontzettend blij dat ze er bij was en hebben prachtige foto's om op terug te kijken. Heel erg bedankt Roanna! 

Veel liefs, Dennis & Kimberly

Misbruik rapporteren
Door mde
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

13 oktober 2018 zijn we getrouwd: die ene giga zonnige zaterdag die niemand aan zag komen. En Roanna heeft die dag fantastische foto's van ons (en onze lieve gasten) gemaakt. De communicatie vooraf was erg prettig: fijn contact, Roanna is altijd bereikbaar, denkt heel graag mee en heeft dan ook echt goede suggesties. Op de dag zelf was het ook erg fijn om met haar te werken. We houden allebei niet zo van op de foto gaan, vonden het zelfs een beetje spannend. Maar Roanna heeft ons als een echte professional erdoorheen geloosd (waardoor het uiteindelijk best meeviel ;-)) en het resultaat is geweldig. Tijdens de bruiloft zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat ze aanwezig was, tijdens de ceremonie al helemaal niet! Ook van de gasten kregen we complimenten over de aanpak van Roanna. De foto's zijn schitterend geworden, het album ziet er ook top uit. We weten oprecht niets slechts te melden over deze goede fotograaf, je bent gek als je haar niet inhuurt ;-)

Misbruik rapporteren
Door Catrouwdag
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vorig jaar hebben we onze bruiloft laten fotograferen door Roanna. Ontzettend blij met onze keuze voor haar! Goeie vrienden van ons hadden haar aangeraden.

Kennismakings gesprek was zeer prettig en we hebben al onze wensen en ideeen besproken, waarin ze enorm met ons meedacht. In het pakket waarvoor we toen kozen, zat ook een loveshoot, dat was enorm fijn om elkaar nog beter te leren kennen en te wennen aan de camera.

Die foto's die we toen kregen waren al WAUW, laat staan de foto's die ze gemaakt heeft tijdens onze mooie dag! De emotie en details zijn op zoveel foto's echt terug te zien.

Ook onze gasten waren ook zeer over haar te spreken, en hadden soms totaal niet door dat ze erbij was. Echt een aanrader dus!liefs Ca en Koen

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er word een aanbetaling gevraagd van 200,- om de dag te reserveren. Het resterende bedrag komt rond de datum van de bruiloft.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik hou niet van poseren! Ik sta voor echte en pure foto's, gewoon zoals je zelf bent.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk regelmatig samen met andere foto-videografen en anders leveranciers uit de bruidsbranche.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Paar dagen na de bruiloft krijgen jullie al een preview van een paar toffe foto's van jullie grote dag, om alvast na te kunnen genieten. Dan is het even geduld hebben en word de complete reportage aangeleverd binnen 3 tot 6 weken.

Adres

Stad: 3823BS
Telefoon: +31 639563720
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek