• Prijsklasse Midden
  • Website

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een moderne pure stijl, gefotografeerd op de lifestyle manier. Geen standaard cliché foto’s, maar gewoon als je zelf! Ik woon zelf in het mooie Amersfoort maar voor de liefde reis ik graag overal naartoe! 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door p_vangarderen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

WAUW, wat was het een fantastische dag en WAUW hoe Roanna deze dag voor ons heeft vastgelegd. We hebben super mooie foto’s als herinnering gekregen van onze bruiloft!

Wij zelf houden er niet zo van om op de foto te gaan, maar Roanna stuurde ons heel subtiel aan en liet ons op onze gemak voelen tijdens de shoot! Ook kwam ze met leuke ideeën en dacht ze me ons mee!

Roanna je bent een super goede fotograaf met heel veel passie voor je vak!
Je bent een aanrader voor elke bruiloft of andere shoot!

Bedankt voor alles! ️

Liefs,

Janno en Pernilla

Misbruik rapporteren
Door anoukmeijer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roanna was op onze trouwdag aanwezig om deze vast te leggen. Van te voren goed contact met haar en alles goed doorgesproken. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. Roanna is goed in de omgang, begeleidt de fotoshoot's uitstekend en maakt hele mooie foto's. Zo weet ze mensen die liever niet op de foto gaan, op hun gemak te stellen en het op een mooie manier vast te leggen.

Als herinnering hebben wij hele mooie foto's ontvangen waardoor we kunnen terugkijken op een dag die veel te snel voorbij is gegaan. Heel erg bedankt voor de mooie ervaring en de prachtige foto's! Liefs Anouk en Ruben

Misbruik rapporteren
Door kimberly_verhoeff
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn afgelopen maart getrouwd en zijn zo blij dat Roanna er de hele dag bij was! Tijdens onze zoektocht viel ons oog gelijk al op Roanna, al haar foto’s zijn echt en ongedwongen, precies waar wij naar op zoek waren! Vanaf het begin waren wij al enthousiast en was ze al met ons aan het meedenken. Ze heeft een super lieve en leuke persoonlijkheid waardoor het ook nog eens mega gezellig is om haar er de hele dag bij te hebben! Wij hebben meerdere complimentjes gekregen van onze gasten over Roanna en al helemaal over de prachtige foto’s die we hebben gekregen! Iedereen zegt altijd dat de trouwdag zo snel voorbij gaat, en voor ons gevoel vloog de dag voorbij. Omdat de dag voorbij vloog hadden wij het gevoel dat we niet alles ‘bewust’ mee hebben gemaakt. Toen we de foto’s kregen hebben met een onwijs grote glimlach naar de foto's gekeken en beseften we dat ze ook intieme en speciale momenten had vastgelegd die wij ons niet goed konden herinneren. Wij zijn echt ontzettend blij dat ze er bij was en hebben prachtige foto's om op terug te kijken. Heel erg bedankt Roanna! 

Veel liefs, Dennis & Kimberly

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er word een aanbetaling gevraagd van 200,- om de dag te reserveren. Het resterende bedrag komt rond de datum van de bruiloft.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik hou niet van poseren! Ik sta voor echte en pure foto's, gewoon zoals je zelf bent.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk regelmatig samen met andere foto-videografen en anders leveranciers uit de bruidsbranche.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Paar dagen na de bruiloft krijgen jullie al een preview van een paar toffe foto's van jullie grote dag, om alvast na te kunnen genieten. Dan is het even geduld hebben en word de complete reportage aangeleverd binnen 3 tot 6 weken.

Adres

Stad: 3823BS
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek