Roanna Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Roanna Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een moderne pure stijl, gefotografeerd op de lifestyle manier. Geen standaard cliché foto’s, maar gewoon als je zelf! Ik woon zelf in het mooie Amersfoort maar voor de liefde reis ik graag overal naartoe! 

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er word een aanbetaling gevraagd van 200,- om de dag te reserveren. Het resterende bedrag komt rond de datum van de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Roanna Fotografie

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
elineterschuur
Door Eline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen november zijn we getrouwd en Roanna heeft onze bruiloft vast gelegd. Ze zoektocht naar een fotograaf vond ik in eerste instantie lastig: zoveel keuze! Maar de website van Roanna sprong er dan écht uit en het eerste contact was meteen al erg prettig. Roanna denkt mee, ook met de huidige Corona maatregelen waarbij je soms moet “omdenken”. Ook heeft ze veel ideeën voor foto locaties en had ze een toffe binnen locatie als tip voor de foto’s. (Aangezien nov toch redelijk nat/koud vaak is)Lang verhaal kort: de foto’s zijn fantastisch en het was heel fijn haar erbij te hebben! Wat een lieverd, lekker nuchter en met haar humor paste ze helemaal bij ons. Ik kijk serieus nog dagelijks in ons mooie trouwalbum en ben zó blij met onze keuze voor Roanna.Ik kom zeker weer bij haar terug voor andere fotoshoots in de toekomst. Lieve Roanna ga zo door!

Misbruik rapporteren
supersylli
Door Sylvia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Roanna gevraagd om onze trouwfotograaf te zijn omdat haar stijl ons heel erg aansprak. Daarnaast kwam ze uit Amersfoort en kende ze onze locatie en stad op haar duimpje, zodat we schitterende foto’s zouden kunnen maken. Doordat we geoefend hadden met een loveshoot was het op de dag zelf niet meer zo awkward om op de foto te gaan en de foto’s zijn fantastisch geworden. Dank je wel, Roanna, voor je fijne contact en het mooie aandenken aan onze trouwdag!

Misbruik rapporteren
inesdehoop
Door Ines
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Roanna heeft onze trouwdag op de meest geweldige manier vastgelegd. Beter zelfs dan we hadden kunnen hopen! In deze gekke “Corona” tijden was het even spannend natuurlijk hoe alles zou gaan lopen, maar alsnog een top dag gehad, mede dankzij Roanna. Ze is een ontzettend lief mens met haar hart op de juiste plek. Zet zich voor 200 % in, denkt met je mee en ook al is ze de hele dag om je heen om foto’s te maken, voelt dat heel natuurlijk. We zijn dan ook ontzettend blij met de ontvangen foto’s en het mega mooie album. Een dikke 10!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact