Fotozoet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fotozoet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.350 €
  • Bedrijfskenmerk: vol liefde jullie vastleggen

Jullie bruiloft, de mooiste dag van je leven. De enige dag dat je als een echte prinses jouw prachtigste jurk mag aantrekken en samen met je toekomstige in het middelpunt staat. Op die dag zeg je 'ja, ik wil' tegen de persoon die je het allerliefste vindt. Die dag wil je je dus ook voor altijd herinneren, zonder ook maar een moment te vergeten.

Maar helaas vervagen herinneringen en na een paar jaar. Bij een jubileum, of als er kinderen komen, wil je terug kunnen kijken. En dat is waar ik om de hoek kom kijken! Gedurende de dag leg ik alles vast wat voorbij komt: het moment dat je moeder jouw jurk dichtritst, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het moment dat jullie 'ja, ik wil' zeggen en het moment van die liefdevolle eerste kus. Maar ook het moment dat oma een traantje wegpinkt, je vader niet trotser kan kijken of je zus stiekem jaloers is op die prachtige jurk. Elk moment van jullie bruiloft is belangrijk en probeer ik vol liefde te vangen. Zodat jullie er later met veel plezier op terug kunnen kijken. En wie weet zitten er op een dag de kleinkinderen op schoot terwijl jij een traantje wegpinkt van trots.

HOE WERKT HET?

Als jullie graag willen dat ik jullie bruiloft kom fotograferen dan zal ik dat met alle liefde en toewijding doen. Jullie kunnen hieronder een keuze maken uit een van de pakketten of contact met mij opnemen voor een kostenplaatje op maat.

Voor de bruiloft hebben we een uitgebreide kennismaking waarin jullie alles over jullie dag kunnen vertellen zodat ik op de hoogte ben van alle ins en outs die die dag belangrijk zijn. Eventueel kan ik jullie helpen met de tijdsindeling. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

Vlak voor de bruiloft hebben we nog een keer een kort gesprek om de laatste details en planning door te nemen.

Tijdens de bruiloft leg ik elk moment vast. Jullie hoeven niet op mij te letten, ik zorg dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene moment te vangen. Mocht de dag onverhoopt anders lopen is het ook geen probleem, ik ga flexibel mee in alle wijzigingen.

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een week een kleine preview van de eerste foto's. Binnen 4 tot 6 weken is de hele collectie af. Deze komt dan in een speciale online galerij welke jullie kunnen delen met familie en vrienden en waarin jullie aan kunnen geven welke foto's jullie in het album willen hebben.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.350 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
vol liefde jullie vastleggen
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:00
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
aanbetaling van 25% voor de bruiloft, restant binnen 14 dagen na de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Fotozoet

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
info19426
Door Sharona
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Lisa staat open voor de meest gekke ideeen en zorgt ervoor dat je altijd goed op de foto staat. Ze is professioneel en onwijs gezellig om mee samen te werken!

Liefs,

SharonaSharona Weddings & More

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3825BH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact