• Prijsklasse Midden

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd.

En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de essentie van jullie dag fotograferen begint met vertrouwen. Met deze werkwijze kan ik beelden maken die niet alleen nu waardevol zijn voor jullie en je familie en vrienden, maar ook straks voor de mensen die er nog niet zijn. 

Ik wil jullie tastbare herinneringen geven. Door de dag heen zul je mij absoluut geen aanwijzingen horen geven. Ik wil momenten vangen op een zo mooi en eerlijk mogelijke manier. Om dat te kunnen doen begeef ik me onder jullie vrienden en familie. Ik vind het te gek om contact met ze te maken. Op die manier kan ik dichtbij komen en kan ik beelden maken die impact hebben. Een neuspeuterend kind, een intense knuffel van je moeder of die schitterende lach van jou? Dat zijn de echte momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe fijn is dat?"

Bezoeker, laat een review achter over Luther Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Luther Fotografie

4.9 3 reviews
Door Monique
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat willen wij jou enorm bedanken voor jouw werk! Echt onwijs mooi! Het was voor Remco en mij een onwerkelijke, maar bijzondere dag! Een dag waar je lang na toeleeft en dan ineens aangebroken is.. Een dag, die wij graag door jou, wilde laten vastleggen..

EN... Wat heb jij deze bijzondere dag, prachtig weer gegeven op de foto's! De onwijs mooie foto's bij het oude spoorlijntje, de ceremonie en het feest.. De ene naar de andere emotie is de gehele dag door te zien op de foto's..

Niet alleen voor ons was het schakelen, maar voor jou ook. Want ons plan liep geheel anders dan gepland.. De ceremonie die op een "geheime" locatie, namelijk een "eiland" zo plaats vinden werd letterlijk overspoeld door heel veel regen.. Het plan viel letterlijk in het water.. Alles werd omgezet op een boot, het "succes-bootje"!

Wat wist jij alle unieke plekjes op het succes-bootje, maar ook tijdens alle andere momenten op de dag te vinden.
De foto's zijn mooi, speciaal, intens, een gevoel wat niet te omschrijven is.. Onwijs bedankt voor jouw prachtige plaatjes!

Remco en Monique 

Misbruik rapporteren
Thanks, superlief. Wat een bijzondere dag was het inderdaad! Ik wens jullie al het goede toe!
Door Eveline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wow!! Je verwacht, je hoopt.. en dan zie je –eindelijk- (want dat gevoel heb je) de foto’s. We werden eerst stil, en daarna vlogen de ah’s en oh’s door de kamer. De ene foto nog mooier dan de andere. (na 100 keer bekijken kunnen we nog steeds niet één favoriete aanwijzen..) 
Wij vinden het zo mooi dat iedere foto je weer terug brengt naar het moment van toen en die in de puurheid is genomen. Wij wisten dat we een goede fotograaf hadden gekozen maar dat heeft Luther meer dan dat bewezen. Op de dag voelde het samenwerken met hem vertrouwd, as a friend of the family.

Misbruik rapporteren
Wat een lieve woorden. Dank je wel!
Door Marieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Niets dan lovende woorden voor Luther! Via via zijn we bij Luther terecht gekomen. De sfeer en stijl van zijn fotografie sprak ons erg aan. Vooral de manier waarop hij bepaalde momenten vastlegt. Na ons kennismakingsgesprek waren we alleen nog maar meer enthousiast. Luther luistert goed naar wat je wensen zijn en geeft zelf ook goede tips. Op onze trouwdag hebben wij met Luther een fotoshoot in het bos gedaan. Luther zag precies waar je mooie lichtinval had, waardoor we op de beste plekjes stonden. Gedurende de dag heeft hij prachtige momenten vastgelegd. Het leuke vind ik dat Luther ook goed grappige momenten kan vastleggen. Het resultaat: foto's waarop wij alleen maar stralend staan. En wat een kwaliteit! Je kan echt goed zien dat Luther een van de betere fotografen is van Nederland. Hij is een fijne fotograaf, die je goed op je gemak stelt en erg gezellig is om een dag mee op te trekken. Misschien betaal je wat meer, maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt (en foto's zijn een van de weinige dingen die je nog kan terugkijken na de bruiloft) dan is het die investering zeker waard! Luther, het was een waar genoegen om jou als trouwfotograaf te hebben! We hebben niets dan lovende woorden gehad over de foto's! Dankjewel!

Misbruik rapporteren
Thanks Marieke! Jullie dag was onvergetelijk! Wens jullie het beste!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1595
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben Luther en ik kan doorgaans makkelijk over mezelf vertellen. Het leek me echter leuk als ik dit niet ging doen, maar de vrouw waar ik 7 jaar getrouwd mee ben. Die kent me namelijk echt door en door. Dus hier zijn haar woorden over mij: “Luther ken ik al heel wat jaartjes. Elke dag ontdek ik weer nieuwe dingen aan hem. Ik ben blij met mijn Luther. Luther, een unieke naam en tegelijk een unieke persoonlijkheid. Wat maakt Luther nou zo anders dan anderen? Het is zijn uitgesproken karakter. In alles is hij uitgesproken en leeft hij intens. Ik zeg weleens; ‘Luther is het voorbeeld van echt mens zijn.’ Hij draagt een heel kleurenpalet aan eigenschappen met zich mee. Hij ervaart alles zo echt en puur. Hij doorleeft alles met elke vezel in zijn lichaam. Zijn emoties zijn uitgesproken; van zielsgelukkig, naar razend enthousiast, van ontzettend open en spontaan naar uiterst verontwaardigd. Soms is hij even intens verdrietig, maar al gauw weer erg blij of heel eigenwijs. Luther leeft heel erg in het moment en bij de dag. Hij kan diep geraakt worden door alles wat hij op een dag tegenkomt; van goede muziek, een prachtig beeld, onrecht, spontane en grappige momenten, eten en drinken, een goede film en mooie ontmoetingen. We hebben beiden hetzelfde gevoel voor humor. Kunnen samen heerlijk gek doen en hebben er dus al heel wat uurtjes lachen op zitten. Dat zorgt voor veel ontspanning en luchtigheid. Luther is ook elke dag dankbaar dat hij zo mag genieten van zijn werk als bruidsfotograaf. Hij ziet zijn werk en de kansen die hij krijgt ook echt als een geschenk uit de hemel. Ik geniet ook van Luther zijn werk. Ik vind het mooi dat hij de momenten van liefde op een bruiloft zo mooi, zo echt en zo creatief mogelijk weet vast te leggen op beeld. Het blijft speciaal als twee mensen voor elkaar kiezen. Het huwelijk kan zo mooi zijn en het is zo de moeite waard om ervoor te vechten, want het komt nooit aanwaaien. Dat weten we zelf ook wel, want vanuit onze intense relatie kan het soms ook flink knallen. We zijn beiden niet perfect en hebben samen best wat stormen overwonnen. Maar als je elke dag weer bewust voor elkaar kiest, elkaar accepteert met de mooie en minder mooie kanten, interesse in elkaar toont, elkaar aanmoedigt en bemoedigt dan kan dat je relatie een verdieping geven die ontzettend waardevol is. Wij gunnen alle mensen dat ze zich verliefd of geliefd voelen. Want uiteindelijk wil elk mens dat er van hem of haar gehouden wordt. Of dat nu vanuit een huwelijk is of een vriendschap.”
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 3824 MP

Vergelijkbare leveranciers

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
39

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Alvafotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Blaricum
Reageert
snel
27

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en... Zie +

Roanna Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Amersfoort
Reageert
snel
14

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een... Zie +

Trouwfotografen | Twisk

Al meer dan vijftien fotografeert fotoduo 'Sassen & Verstraaten' huwelijken. Ellen en Marco werken altijd samen bij het fotograferen van een bruiloft en dat zorgt ervoor dat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld en geen moment of emotie missen. Door hun relaxte en professionele manier van werken... Zie +

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tilburg
Reageert
snel
40

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf... Zie +

Corrine Ponsen Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Maarssen
Reageert
snel
9

Bruidsfotografie, maar dan net even anders. Onopvallend, ongedwongen en vol overgave fotografeert Corrine als bruidsfotograaf emoties, details, sfeer, liefde en ceremonies; kortom de mooiste momenten van jullie trouwdag. De trouwreportages zijn creatief, cool, flitsend en adembenemend.  Sprankelende,... Zie +

Jeroen Savelkouls Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Nijmegen
Reageert
snel
11

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam

Weddings zijn voor ons een inspiratiebron. Zeker als het om stijlvol fotograferen van mensen gaat. Al voor het ontstaan van Reflexx Reportages koos Tertius van Oosthuyzen, de van origine zuid afrikaan, voor reportages in documentairevorm. Zijn stijl kon je destijds als onorthodox omschrijven:... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek