Luther Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Luther Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.595 €

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd.

En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de essentie van jullie dag fotograferen begint met vertrouwen. Met deze werkwijze kan ik beelden maken die niet alleen nu waardevol zijn voor jullie en je familie en vrienden, maar ook straks voor de mensen die er nog niet zijn. 

Ik wil jullie tastbare herinneringen geven. Door de dag heen zul je mij absoluut geen aanwijzingen horen geven. Ik wil momenten vangen op een zo mooi en eerlijk mogelijke manier. Om dat te kunnen doen begeef ik me onder jullie vrienden en familie. Ik vind het te gek om contact met ze te maken. Op die manier kan ik dichtbij komen en kan ik beelden maken die impact hebben. Een neuspeuterend kind, een intense knuffel van je moeder of die schitterende lach van jou? Dat zijn de echte momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe fijn is dat?"

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.595 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Luther Fotografie

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
moniquetroost
Door Monique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat willen wij jou enorm bedanken voor jouw werk! Echt onwijs mooi! Het was voor Remco en mij een onwerkelijke, maar bijzondere dag! Een dag waar je lang na toeleeft en dan ineens aangebroken is.. Een dag, die wij graag door jou, wilde laten vastleggen..

EN... Wat heb jij deze bijzondere dag, prachtig weer gegeven op de foto's! De onwijs mooie foto's bij het oude spoorlijntje, de ceremonie en het feest.. De ene naar de andere emotie is de gehele dag door te zien op de foto's..

Niet alleen voor ons was het schakelen, maar voor jou ook. Want ons plan liep geheel anders dan gepland.. De ceremonie die op een "geheime" locatie, namelijk een "eiland" zo plaats vinden werd letterlijk overspoeld door heel veel regen.. Het plan viel letterlijk in het water.. Alles werd omgezet op een boot, het "succes-bootje"!

Wat wist jij alle unieke plekjes op het succes-bootje, maar ook tijdens alle andere momenten op de dag te vinden. De foto's zijn mooi, speciaal, intens, een gevoel wat niet te omschrijven is.. Onwijs bedankt voor jouw prachtige plaatjes!

Remco en Monique 

Misbruik rapporteren
Thanks, superlief. Wat een bijzondere dag was het inderdaad! Ik wens jullie al het goede toe!
eveline087
Door Eveline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wow!! Je verwacht, je hoopt.. en dan zie je –eindelijk- (want dat gevoel heb je) de foto’s. We werden eerst stil, en daarna vlogen de ah’s en oh’s door de kamer. De ene foto nog mooier dan de andere. (na 100 keer bekijken kunnen we nog steeds niet één favoriete aanwijzen..) Wij vinden het zo mooi dat iedere foto je weer terug brengt naar het moment van toen en die in de puurheid is genomen. Wij wisten dat we een goede fotograaf hadden gekozen maar dat heeft Luther meer dan dat bewezen. Op de dag voelde het samenwerken met hem vertrouwd, as a friend of the family.

Misbruik rapporteren
Wat een lieve woorden. Dank je wel!
mariekevdheide
Door Marieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Niets dan lovende woorden voor Luther! Via via zijn we bij Luther terecht gekomen. De sfeer en stijl van zijn fotografie sprak ons erg aan. Vooral de manier waarop hij bepaalde momenten vastlegt. Na ons kennismakingsgesprek waren we alleen nog maar meer enthousiast. Luther luistert goed naar wat je wensen zijn en geeft zelf ook goede tips. Op onze trouwdag hebben wij met Luther een fotoshoot in het bos gedaan. Luther zag precies waar je mooie lichtinval had, waardoor we op de beste plekjes stonden. Gedurende de dag heeft hij prachtige momenten vastgelegd. Het leuke vind ik dat Luther ook goed grappige momenten kan vastleggen. Het resultaat: foto's waarop wij alleen maar stralend staan. En wat een kwaliteit! Je kan echt goed zien dat Luther een van de betere fotografen is van Nederland. Hij is een fijne fotograaf, die je goed op je gemak stelt en erg gezellig is om een dag mee op te trekken. Misschien betaal je wat meer, maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt (en foto's zijn een van de weinige dingen die je nog kan terugkijken na de bruiloft) dan is het die investering zeker waard! Luther, het was een waar genoegen om jou als trouwfotograaf te hebben! We hebben niets dan lovende woorden gehad over de foto's! Dankjewel!

Misbruik rapporteren
Thanks Marieke! Jullie dag was onvergetelijk! Wens jullie het beste!

Adres

Stad: 3824 MP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact