NT Visuals

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

NT Visuals

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.095 €

Hi!

Ik ben Nander en ik fotografeer bruiloften! En nog veel meer dingen, maar voornamelijk bruiloften. Ik hou van het vertellen van verhalen, en dat wil ik graag doen voor jullie. Ik maak de foto's zoals ik ze zelf zou willen zien van mijn eigen bruiloft: met creativiteit, liefde, met een oog voor detail en met een vleugje van wat ik 'BOHO' noem. Als je wilt weten wat ik met 'BOHO' bedoel: klik maar door mijn foto's heen! Groen-, goud-, geel-, en bruintinten: ik hou van die vibe!

Het is voor mij belangrijk dat jullie jezelf en ontspannen kunnen zijn, en kunnen genieten van jullie dag. Ik hoor heel vaak: 'ik heb eigenlijk helemaal geen last van je gehad en je alleen gezien op de momenten dat je voor ons stond, maar je hebt wel alles op de foto staan, wat tof!'. Hier streef ik ook naar. Diepte in een foto vind ik erg belangrijk, dus fotografeer ik graag langs rijen mensen, bloempotten op de voorgrond of net die schouder van jouw beste vriend of vriendin. Het creeert diepte in de foto en in het verhaal: een win-win dus! Als je dan achteraf door het boek bladerd herleef je de dag weer opnieuw, precies zoals die was met die speciale momentjes tussen jou en die vriend of vriendin als extraatje.

Jullie kunnen kiezen voor 6 uur fotografie voor 1095.- en per uur uitbreiden voor 80.-. Een klein album van 20x20 cm is bij de prijs ingebrepen. Of wanneer jullie 8 uur fotografie willen en een groot album dan kunnen jullie beter kiezen voor het SILVER of het GOLD pakket. Dit is 8 of 12 uur fotografie met een album van 30x30 cm en 30 pagina's en wat leuke extra's voor familie. Mocht dit niet bij jullie dag passen maakt dat helemaal niks uit: stuur me een berichtje en we passen het pakket aan op jullie wensen!

Alle foto's worden in hoge resolutie nabewerkt aangeleverd uiterlijk 6 weken na jullie bruiloft. Ik snap dat dat vrij lang wachten kan zijn, dus wees niet getreurd: binnen twee dagen na de bruiloft krijgen jullie een sneak preview met +/- 10 foto's in de mail om alvast te delen met familie en terug te kijken naar de dag!

Contact met mij is gemakkelijk en persoonlijk via mail, facebook, whatsapp of telefoon. Dus stuur me berichtje en laten we kijken hoe ik jullie verhaal mag vertellen!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.095 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken of betalen via ideal is beide mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over NT Visuals

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
elsenaarc
Door Christiaan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een groei briljant die snapt wat zijn klanten willen en die ongelooflijk plezierig in de omgang is. Nander is een jonge talentvolle fotograaf en videograaf die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Hij is flexibel, makkelijk te bereiken en is creatief in de wijze waarop alles moet gebeuren. Met Nander maak je absoluut een geweldige keuze.

Misbruik rapporteren
miempje.mm
Door Mirjam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nander heeft precies voldaan aan onze wensen, 'Spontane foto's'

Deze jonge fotograaf is getalenteerd, is helder en duidelijk in de communicatie. Onzichtbaar maakt hij de mooiste foto's van de speciale momenten, hij is daarbij vriendelijk en vol humor.

Wij zijn erg blij met Nander, en bevelen hem 100% aan!

Jos&Mirjam

Misbruik rapporteren
pbulsink
Door Pieter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren op zoek naar een fotograaf die de intieme sfeer van onze bruiloft kon vastleggen op foto. Nander heeft dit perfect weten te doen maar heeft zich tijdens de bruiloft ook als onzichtbaar opgesteld. Zo was het ook voor ons een leuke verrassing dat we foto's kregen waarvan we niet eens wisten dat deze gemaakt waren.

Het oog voor details, maar ook het gevoel om het perfecte moment vast te leggen vanuit de juiste hoek. Nander heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. 

Zonder enige twijfel zou ik Nander aanraden aan familie en vrienden! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3812 TC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact