Lia Zaal Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Lia Zaal Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 800 €

Er zijn bruidsparen die al lang vantevoren weten dat ze die Bob of Betty als hun trouwfotograaf willen. Hoe fijn is dat! Maar als je dit leest ben je waarschijnlijk -nog- zoekende. En dat kan best een lastige keuze zijn. Ten eerste is er geen handvol maar een land vol fotografen. Ten tweede wil je je fijn voelen met hem of haar zo dichtbij de hele dag. En last but not least : hoe weet je nu zeker dat je van álle onderdelen van de dag echt mooie foto's zult krijgen? Want dat is waarom je een vreemde uitnodigt: zodat je aan de hand van veel foto's de gehele dag opnieuw kunt beleven. 

Ik kan geen keiharde garanties geven maar weet wel 100% zeker dat ik me 200% zal inzetten om een resultaat te leveren waar jullie blij van worden. Dat is mijn doel; ik word blij van tevreden klanten. En tot nu toe is dat altijd gelukt. :) 

Betrokken en betrouwbaar, ongedwongen en plezier zijn woorden die op mij en mijn manier van werken van toepassing zijn. Ik ben reportagefotograaf en werk zogenaamd 'journalistiek'. Dat wil zeggen dat ik niets verander of mensen laat poseren (behalve bij groepsfoto's en een beetje tijdens de fotoshoot.) Ik fotografeer dat wat zich voordoet, zoals het zich voordoet. Regelmatig fotografeer ik ook details, zoals het bruidsboeket of een prachtig gedekte tafel zonder gasten. Maar liever fotografeer ik deze in een echt moment. Mooie, fijne, emotionele, grappige, ontroerende, kleine én grote momenten. Daar kijk ik naar, daar luister ik naar als ik de hele dag rond loop. Ik begeef me niet constant in een cirkel van 2 meter om jullie heen. Ik ga daar waar kinderen spelen, waar ouders en opa's en oma's zitten, waar vrienden of collega's lol maken. En dan kan het zomaar zijn dat je naderhand foto's ziet van momenten die langs jullie heen zijn gegaan. Foto's van pure, echte momenten van mensen die jullie dierbaar zijn.

Heeft dit je interesse gewekt? Bel of mail me om vrijblijvend kennis te maken en wie weet tot dan!
Hartelijke groet, Lia 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
800 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Lia Zaal Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3603

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact