Kl!k

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Kl!k

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 799 €

Het weggooien van het bruidsboeket, kleine kindjes die wegduiken in de jurk van de bruid, oma die een traantje wegpinkt, voor mij zijn het de momenten die trouwfoto's bijzonder maken. Ik vang graag de sfeer en emoties van jullie dag in foto's. Een mooie, blijvende en tastbare herinnering voor later.

Ik kom jullie dag graag voor jullie vastleggen! Ik maak spontane, creatieve en pure foto's, en blijf daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond.

Ik ben Manon van der Mispel, reis graag, houd van de stad Utrecht en voetbal al vanaf mijn 6e levensjaar met veel plezier. Het vastleggen van de liefde tussen twee mensen, vaak omringd door al hun dierbaren, is voor mij het mooiste dat er is.

Zijn jullie niet op zoek naar één, maar naar twee fotografen? Willen jullie ook een videograaf op jullie bruiloft? En wil je naast de mooie USB-stick met foto’s die je van mij krijgt ook een mooi album bestellen? Het kan allemaal!

Spreekt mijn werk jullie aan en zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje! 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
799 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De klant doet een aanbetaling van 25%. De rest van het bedrag wordt na de bruiloft, maar voor de oplevering van de foto's gedaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Kl!k

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3555 CN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact