• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 
Om jullie mooiste dag zorgvuldig vast te leggen, vraagt jullie dag om een bruidsfotograaf die daar op inspeelt. Jullie verhaal wil zo goed mogelijk laten terugkomen in de foto's, gewoon zoals jullie zijn. Van de eerste kop koffie t/m de laatste cocktail. Ik zorg ervoor dat zelfs de kleinste details en de mooiste momenten worden gefotografeerd en nooit worden vergeten. 

Deze momenten zullen jullie terugvinden in het trouwalbum, zeggend: 'Dat zijn wij.'

Neem gerust contact op.

Ik luister graag naar jullie wensen. 

Lieve groet,

Melissa Ouwehand

Bezoeker, laat een review achter over Selijn Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Selijn Fotografie

5.0 14 reviews
Door gercoliefting
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Selijn (Melissa) heeft onze bruiloft op prachtige wijze vastgelegd.

Het begon allemaal met een professionele warme kennismaking waarin wensen werden doorgenomen. Wij hadden al snel helder dat Melissa iemand is die meedenkt en waarbij niets te gek is.

Wij hebben gebruikt gemaakt van de loveshoot waardoor we vast konden wennen aan de camera. Tevens heeft de loveshoot ons een foto opgeleverd die we hebben gebruikt voor onze kaart.

Melissa heeft 2 dagen gefotografeerd voor onze bruiloft. Als bruidspaar hebben we bijna niet ervaren dat we de hele dag een camera op ons gericht hadden. Melissa pakt als fotograaf niet de voorgrond maar legt alles vast zonder dat je dit direct doorhebt als bruidspaar. Voor ons erf fijn en dit stelt je erg op je gemak.

de foto's zijn van hoge kwaliteit net als de albums. Bij het kiezen van het album kwam Melissa op het laatste moment met een optie voor de voorkant die we allemaal geweldig vonden. Het meedenken hierin is geweldig. De ouderalbums zijn een erg leuke toevoeging.

Wij zijn blij dat we de keuze voor Melissa gemaakt hebben en raden iedereen die nog gaat trouwen aan om contact op te nemen met Melissa.

G&D

Misbruik rapporteren
Door szuidema21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melissa, Selijn Fotografie, heeft onze dag nog mooier gemaakt dan dat hij al was. Van het begin tot het eind. Van kennismakingsgesprek wat zowel informeel en professioneel was, tot het eind aan toe van het brengen van ons album tevens kraamvisite. Dat laatste wil wel zeggen hoe erg wij ons bij haar op het gemak hebben gevoeld. Ze gaf ons de ruimte maar gaf ook tips voor het schieten van foto's op bepaalde momenten waar wij niet aan dachten.En dat gaf een finishing touch op het totale plaatje van de foto's. 

Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties en geeft je het gevoel het nog eens te willen bekijken. Melissa is een pracht persoon met goede kwaliteiten, wij zijn erg blij dat wij haar tegen zijn gekomen op de bruiloft van onze vrienden en haar via deze weg hebben gevraagd voor die van ons.

Dankjewel Melissa voor het nog mooier maken van onze dag!

Liefs, Sharon en Roy!

Misbruik rapporteren
Door kevinenanja2007
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een geweldige dag gehad met Melissa van Selijn fotografie en Arthur (videograaf). We voelde ons erg op ons gemak. Heel ontspannen en veel gelachen. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een super mooie dag hebben gehad en dat is terug te zien in ons mooie trouwalbum. We bedanken Melissa ook voor haar tips en ideeën bij de verschillende fotoreportages. Wat we ook heel gaaf vonden is dat er 's avonds tijdens het feest al een aantal foto`s te zien waren op de dj-booth. En ze deden het ook heel leuk met ons zoontje van 2,5 jaar. We raden Melissa zeker aan echt een toppertje. Nogmaals bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
Kevin&Anja

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2795
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
3:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie geboekt hebben, vraag ik een vast bedrag voor een aanbetaling. Het resterende bedrag zal naderhand gevraagd worden, voor de foto's worden afgeleverd.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ontvang jullie graag in mijn studio onder het genot van koffie/ thee of een wellicht een lekker wijntje :) . En ben heel benieuwd naar de verhalen jullie als bruidspaar. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, hoe is jullie liefde ontstaan. Vertel mij zoveel mogelijk, des te meer ik mij kan inleven in hoe jullie je mooiste dag wilt herinneren. Aan de hand van jullie wensen maak ik een prijsopgaaf voor jullie trouwreportage. Elke bruiloft is anders en zal ik een prijs op maat maken. Mijn doel is om jullie zoveel mogelijk op je gemak te laten voelen. Jullie niet 'aware' maken van die camera op je snufferd, dat jullie van elkaar genieten en dat zet ik om in beelden. Het liefste fotografeer ik de hele dag. Van de eerst kop koffie t/m de laatste cocktail, zodat jullie kunnen terugkijken op een geweldige dag met de mooiste momenten die worden vastgelegd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013, alweer 5 jaar geleden!
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als met een tweede fotograaf. Op mijn site vind je andere toffe leveranciers waar ik graag mee samen werk.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Mijn streven is om de foto's tussen de 4 en 6 weken af te leveren, met daarbij de preview van het album. Na goedkeuring van het album zal het nog 5 weken duren voor het album geleverd wordt.

Adres

Stad: 6711

Vergelijkbare leveranciers

Vera Pavlova Photography

Trouwfotografen | Ede

My name is Vera and I am a portrait and lifestyle photographer based in the Netherlands. I was born in a small town in Siberia, Russia. There I went to university to become an English teacher. My endeavours in photography started back then. Wherever I went I always had a camera with me. In August... Zie +

Jorik Algra Fotografie

Trouwfotografen | Ede

Creatief, enthousiast en professioneel, daar staat Jorik Algra fotografie voor. Het is mijn passie om van jullie mooiste dag een indruk-wekkende reportage te maken! Ik doe dit op een ontspannen en creatieve manier. Jezelf kunnen zijn, dat vind ik belangrijk en daarbij ‘niets is te gek' en dit zie je... Zie +

Beyoutiful Fotografie

Trouwfotografen | Renswoude
1

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ik ben Chantal, een bruidsfotografe met een passie en liefde voor fotografie. Als beroepsfotograaf bied ik verschillende fotoproducten aan zo ook het fotograferen van bruiloften.  Door mijn werk als make-upartist en haarstylist ben ik geïnspireerd... Zie +

Nelleke Stark Fotografie

Trouwfotografen | Ede
2

Wie is Nelleke? Gezellig, creatief, spontaan en enthousiast: zo word ik omschreven door vrienden en familie, en ik sluit me hier graag bij aan ;-). Ik houd van outside the box denken, van anders dan anders, van lekker uniek en van grappig verzonnen.  About me (English)  I am a young woman, full of... Zie +

SUEGRAPHY

Trouwfotografen | Ede

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds.                       — Nicholas Sparks "Ik geloof zelf enorm in het huwelijk. Juist omdat ik heb gezien wat het toe kan voegen aan het leven van twee personen... Zie +

Lynn van Baaren Fotografie

Trouwfotografen | Ede

De stijl van Lynn van Baaren Fotografie is te omschrijven als traditioneel, ontspannen en met echte emotie! Jullie wens is haar opdrachht, want deze fotograaf zal zich tijdens jullie bruiloft helemaal aanpassen aan jullie, jullie trouwdag en jullie wensen.  Lynn weet dat het bij het fotograferen... Zie +

Sliver Creations Photography

Trouwfotografen | Veenendaal

De man achter Sliver Creations is Sander Reijnst. Via een sluiproute is Sander terecht gekomen in de wondere wereld van de fotografie, want zijn eigenlijke diploma is eentje in de techniek. Via een minor is hij toch terecht gekomen in de wereld van fotografie, en sindsdien beoefent hij het vak met een... Zie +

Eliana Fotografie

Trouwfotografen | Veenendaal
1

Wat leuk dat julie mijn profiel hebben gevonden! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Super leuk natuurlijk dat jullie gaan trouwen maar daar komt een hoop bij kijken en daar moet een hoop voor geregeld worden. Het vinden van een enthousiaste trouwfotograaf is er daar één van. En... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie