• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 
Om jullie mooiste dag zorgvuldig vast te leggen, vraagt jullie dag om een bruidsfotograaf die daar op inspeelt. Jullie verhaal wil zo goed mogelijk laten terugkomen in de foto's, gewoon zoals jullie zijn. Van de eerste kop koffie t/m de laatste cocktail. Ik zorg ervoor dat zelfs de kleinste details en de mooiste momenten worden gefotografeerd en nooit worden vergeten. 

Deze momenten zullen jullie terugvinden in het trouwalbum, zeggend: 'Dat zijn wij.'

Neem gerust contact op.

Ik luister graag naar jullie wensen. 

Lieve groet,

Melissa Ouwehand

Bezoeker, laat een review achter over Selijn Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Selijn Fotografie

5.0 14 reviews
Door Gerco
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Selijn (Melissa) heeft onze bruiloft op prachtige wijze vastgelegd.

Het begon allemaal met een professionele warme kennismaking waarin wensen werden doorgenomen. Wij hadden al snel helder dat Melissa iemand is die meedenkt en waarbij niets te gek is.

Wij hebben gebruikt gemaakt van de loveshoot waardoor we vast konden wennen aan de camera. Tevens heeft de loveshoot ons een foto opgeleverd die we hebben gebruikt voor onze kaart.

Melissa heeft 2 dagen gefotografeerd voor onze bruiloft. Als bruidspaar hebben we bijna niet ervaren dat we de hele dag een camera op ons gericht hadden. Melissa pakt als fotograaf niet de voorgrond maar legt alles vast zonder dat je dit direct doorhebt als bruidspaar. Voor ons erf fijn en dit stelt je erg op je gemak.

de foto's zijn van hoge kwaliteit net als de albums. Bij het kiezen van het album kwam Melissa op het laatste moment met een optie voor de voorkant die we allemaal geweldig vonden. Het meedenken hierin is geweldig. De ouderalbums zijn een erg leuke toevoeging.

Wij zijn blij dat we de keuze voor Melissa gemaakt hebben en raden iedereen die nog gaat trouwen aan om contact op te nemen met Melissa.

G&D

Misbruik rapporteren
Door Sharon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melissa, Selijn Fotografie, heeft onze dag nog mooier gemaakt dan dat hij al was. Van het begin tot het eind. Van kennismakingsgesprek wat zowel informeel en professioneel was, tot het eind aan toe van het brengen van ons album tevens kraamvisite. Dat laatste wil wel zeggen hoe erg wij ons bij haar op het gemak hebben gevoeld. Ze gaf ons de ruimte maar gaf ook tips voor het schieten van foto's op bepaalde momenten waar wij niet aan dachten.En dat gaf een finishing touch op het totale plaatje van de foto's. 

Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties en geeft je het gevoel het nog eens te willen bekijken. Melissa is een pracht persoon met goede kwaliteiten, wij zijn erg blij dat wij haar tegen zijn gekomen op de bruiloft van onze vrienden en haar via deze weg hebben gevraagd voor die van ons.

Dankjewel Melissa voor het nog mooier maken van onze dag!

Liefs, Sharon en Roy!

Misbruik rapporteren
Door Kevin en
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een geweldige dag gehad met Melissa van Selijn fotografie en Arthur (videograaf). We voelde ons erg op ons gemak. Heel ontspannen en veel gelachen. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een super mooie dag hebben gehad en dat is terug te zien in ons mooie trouwalbum. We bedanken Melissa ook voor haar tips en ideeën bij de verschillende fotoreportages. Wat we ook heel gaaf vonden is dat er 's avonds tijdens het feest al een aantal foto`s te zien waren op de dj-booth. En ze deden het ook heel leuk met ons zoontje van 2,5 jaar. We raden Melissa zeker aan echt een toppertje. Nogmaals bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
Kevin&Anja

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2795
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
3:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie geboekt hebben, vraag ik een vast bedrag voor een aanbetaling. Het resterende bedrag zal naderhand gevraagd worden, voor de foto's worden afgeleverd.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ontvang jullie graag in mijn studio onder het genot van koffie/ thee of een wellicht een lekker wijntje :) . En ben heel benieuwd naar de verhalen jullie als bruidspaar. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, hoe is jullie liefde ontstaan. Vertel mij zoveel mogelijk, des te meer ik mij kan inleven in hoe jullie je mooiste dag wilt herinneren. Aan de hand van jullie wensen maak ik een prijsopgaaf voor jullie trouwreportage. Elke bruiloft is anders en zal ik een prijs op maat maken. Mijn doel is om jullie zoveel mogelijk op je gemak te laten voelen. Jullie niet 'aware' maken van die camera op je snufferd, dat jullie van elkaar genieten en dat zet ik om in beelden. Het liefste fotografeer ik de hele dag. Van de eerst kop koffie t/m de laatste cocktail, zodat jullie kunnen terugkijken op een geweldige dag met de mooiste momenten die worden vastgelegd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013, alweer 5 jaar geleden!
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als met een tweede fotograaf. Op mijn site vind je andere toffe leveranciers waar ik graag mee samen werk.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Mijn streven is om de foto's tussen de 4 en 6 weken af te leveren, met daarbij de preview van het album. Na goedkeuring van het album zal het nog 5 weken duren voor het album geleverd wordt.

Adres

Stad: 6711

Vergelijkbare leveranciers

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
32

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Jeroen Savelkouls Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Nijmegen
Reageert
snel
9

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie... Zie +

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tilburg
Reageert
snel
39

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf... Zie +

Trouwfotografen | Twisk

Al meer dan vijftien fotografeert fotoduo 'Sassen & Verstraaten' huwelijken. Ellen en Marco werken altijd samen bij het fotograferen van een bruiloft en dat zorgt ervoor dat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld en geen moment of emotie missen. Door hun relaxte en professionele manier van werken... Zie +

Trouwfotografen | Ede
Reageert
snel

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds.                       — Nicholas Sparks "Ik geloof zelf enorm in het huwelijk. Juist omdat ik heb gezien wat het toe kan voegen aan het leven van twee personen... Zie +

My Eye Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Apeldoorn
Reageert
snel
15

-JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij... Zie +

Trouwfotografen | Arnhem
Reageert
snel

De mooiste dag van jullie leven komt eraan…   Jullie trouwdag verdient mooie kleurrijke, tijdloze herinneringen. Beelden waarin emoties zijn gevangen in een moment. Beelden die jullie doen ontroeren. Ontroeren omdat ze je mee terugnemen naar dat ene moment. Meer dan alleen een fotograaf... Het... Zie +

Trouwfotografen | Oss
Reageert
snel
1

Jullie gaan trouwen! Wat spannend, er komt veel op jullie af. En nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf die deze allermooiste dag zal gaan fotograferen. Ook dat is spannend. Je jurk kun je passen, de locatie kun je vooraf bekijken, de ringen laat je maken naar een voorbeeld, maar de foto’s? Dat is... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie