Selijn Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Selijn Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.795 €

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 
Om jullie mooiste dag zorgvuldig vast te leggen, vraagt jullie dag om een bruidsfotograaf die daar op inspeelt. Jullie verhaal wil zo goed mogelijk laten terugkomen in de foto's, gewoon zoals jullie zijn. Van de eerste kop koffie t/m de laatste cocktail. Ik zorg ervoor dat zelfs de kleinste details en de mooiste momenten worden gefotografeerd en nooit worden vergeten. 

Deze momenten zullen jullie terugvinden in het trouwalbum, zeggend: 'Dat zijn wij.'

Neem gerust contact op.

Ik luister graag naar jullie wensen. 

Lieve groet,

Melissa Ouwehand

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.795 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie geboekt hebben, vraag ik een vast bedrag voor een aanbetaling. Het resterende bedrag zal naderhand gevraagd worden, voor de foto's worden afgeleverd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Selijn Fotografie

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(13)
(1)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
gercoliefting
Door Gerco
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Selijn (Melissa) heeft onze bruiloft op prachtige wijze vastgelegd.

Het begon allemaal met een professionele warme kennismaking waarin wensen werden doorgenomen. Wij hadden al snel helder dat Melissa iemand is die meedenkt en waarbij niets te gek is.

Wij hebben gebruikt gemaakt van de loveshoot waardoor we vast konden wennen aan de camera. Tevens heeft de loveshoot ons een foto opgeleverd die we hebben gebruikt voor onze kaart.

Melissa heeft 2 dagen gefotografeerd voor onze bruiloft. Als bruidspaar hebben we bijna niet ervaren dat we de hele dag een camera op ons gericht hadden. Melissa pakt als fotograaf niet de voorgrond maar legt alles vast zonder dat je dit direct doorhebt als bruidspaar. Voor ons erf fijn en dit stelt je erg op je gemak.

de foto's zijn van hoge kwaliteit net als de albums. Bij het kiezen van het album kwam Melissa op het laatste moment met een optie voor de voorkant die we allemaal geweldig vonden. Het meedenken hierin is geweldig. De ouderalbums zijn een erg leuke toevoeging.

Wij zijn blij dat we de keuze voor Melissa gemaakt hebben en raden iedereen die nog gaat trouwen aan om contact op te nemen met Melissa.

G&D

Misbruik rapporteren
szuidema21
Door Sharon
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melissa, Selijn Fotografie, heeft onze dag nog mooier gemaakt dan dat hij al was. Van het begin tot het eind. Van kennismakingsgesprek wat zowel informeel en professioneel was, tot het eind aan toe van het brengen van ons album tevens kraamvisite. Dat laatste wil wel zeggen hoe erg wij ons bij haar op het gemak hebben gevoeld. Ze gaf ons de ruimte maar gaf ook tips voor het schieten van foto's op bepaalde momenten waar wij niet aan dachten.En dat gaf een finishing touch op het totale plaatje van de foto's. 

Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties en geeft je het gevoel het nog eens te willen bekijken. Melissa is een pracht persoon met goede kwaliteiten, wij zijn erg blij dat wij haar tegen zijn gekomen op de bruiloft van onze vrienden en haar via deze weg hebben gevraagd voor die van ons.

Dankjewel Melissa voor het nog mooier maken van onze dag!

Liefs, Sharon en Roy!

Misbruik rapporteren
kevinenanja2007
Door Kevin en
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een geweldige dag gehad met Melissa van Selijn fotografie en Arthur (videograaf). We voelde ons erg op ons gemak. Heel ontspannen en veel gelachen. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een super mooie dag hebben gehad en dat is terug te zien in ons mooie trouwalbum. We bedanken Melissa ook voor haar tips en ideeën bij de verschillende fotoreportages. Wat we ook heel gaaf vonden is dat er 's avonds tijdens het feest al een aantal foto`s te zien waren op de dj-booth. En ze deden het ook heel leuk met ons zoontje van 2,5 jaar. We raden Melissa zeker aan echt een toppertje. Nogmaals bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.Kevin&Anja

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6711

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact