Selijn Fotografie

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 
Om jullie mooiste dag zorgvuldig vast te leggen, vraagt jullie dag om een bruidsfotograaf die daar op inspeelt. Jullie verhaal wil zo goed mogelijk laten terugkomen in de foto's, gewoon zoals jullie zijn. Van de eerste kop koffie t/m de laatste cocktail. Ik zorg ervoor dat zelfs de kleinste details en de mooiste momenten worden gefotografeerd en nooit worden vergeten. 

Deze momenten zullen jullie terugvinden in het trouwalbum, zeggend: 'Dat zijn wij.'

Neem gerust contact op.

Ik luister graag naar jullie wensen. 

Lieve groet,

Melissa Ouwehand

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 13 reviews
Door szuidema21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melissa, Selijn Fotografie, heeft onze dag nog mooier gemaakt dan dat hij al was. Van het begin tot het eind. Van kennismakingsgesprek wat zowel informeel en professioneel was, tot het eind aan toe van het brengen van ons album tevens kraamvisite. Dat laatste wil wel zeggen hoe erg wij ons bij haar op het gemak hebben gevoeld. Ze gaf ons de ruimte maar gaf ook tips voor het schieten van foto's op bepaalde momenten waar wij niet aan dachten.En dat gaf een finishing touch op het totale plaatje van de foto's. 

Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties en geeft je het gevoel het nog eens te willen bekijken. Melissa is een pracht persoon met goede kwaliteiten, wij zijn erg blij dat wij haar tegen zijn gekomen op de bruiloft van onze vrienden en haar via deze weg hebben gevraagd voor die van ons.

Dankjewel Melissa voor het nog mooier maken van onze dag!

Liefs, Sharon en Roy!

Misbruik rapporteren
Door kevinenanja2007
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een geweldige dag gehad met Melissa van Selijn fotografie en Arthur (videograaf). We voelde ons erg op ons gemak. Heel ontspannen en veel gelachen. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een super mooie dag hebben gehad en dat is terug te zien in ons mooie trouwalbum. We bedanken Melissa ook voor haar tips en ideeën bij de verschillende fotoreportages. Wat we ook heel gaaf vonden is dat er 's avonds tijdens het feest al een aantal foto`s te zien waren op de dj-booth. En ze deden het ook heel leuk met ons zoontje van 2,5 jaar. We raden Melissa zeker aan echt een toppertje. Nogmaals bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft.
Kevin&Anja

Misbruik rapporteren
Door c.dekkers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melissa heeft onze bruiloft vastgelegd op een hele mooie manier. We vonden haar vanaf het eerste moment heel prettig; heel  sociaal, ontspannen, professioneel. Ze zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze luisterde goed naar onze wensen. Dankzij Melissa hebben wij, met ons trouwalbum, een prachtige herinnering aan onze trouwdag. Ze is een topper!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2795
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
3:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie geboekt hebben, vraag ik een vast bedrag voor een aanbetaling. Het resterende bedrag zal naderhand gevraagd worden, voor de foto's worden afgeleverd.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ontvang jullie graag in mijn studio onder het genot van koffie/ thee of een wellicht een lekker wijntje :) . En ben heel benieuwd naar de verhalen jullie als bruidspaar. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, hoe is jullie liefde ontstaan. Vertel mij zoveel mogelijk, des te meer ik mij kan inleven in hoe jullie je mooiste dag wilt herinneren. Aan de hand van jullie wensen maak ik een prijsopgaaf voor jullie trouwreportage. Elke bruiloft is anders en zal ik een prijs op maat maken. Mijn doel is om jullie zoveel mogelijk op je gemak te laten voelen. Jullie niet 'aware' maken van die camera op je snufferd, dat jullie van elkaar genieten en dat zet ik om in beelden. Het liefste fotografeer ik de hele dag. Van de eerst kop koffie t/m de laatste cocktail, zodat jullie kunnen terugkijken op een geweldige dag met de mooiste momenten die worden vastgelegd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013, alweer 5 jaar geleden!
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk zowel alleen als met een tweede fotograaf. Op mijn site vind je andere toffe leveranciers waar ik graag mee samen werk.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Mijn streven is om de foto's tussen de 4 en 6 weken af te leveren, met daarbij de preview van het album. Na goedkeuring van het album zal het nog 5 weken duren voor het album geleverd wordt.

Adres

Stad: 6711