Just Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Just Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.275 €

De mooiste dag van jullie leven komt eraan…  

Jullie trouwdag verdient mooie kleurrijke, tijdloze herinneringen. Beelden waarin emoties zijn gevangen in een moment. Beelden die jullie doen ontroeren. Ontroeren omdat ze je mee terugnemen naar dat ene moment.

Meer dan alleen een fotograaf...

Het plannen van jullie bruiloft is al spannend en hectisch genoeg. Dan is het fijn om een fotograaf erbij te hebben die proactief met jullie meedenkt. Met mijn jarenlange event- en marketingervaring weet ik inmiddels wat er komt kijken bij de organisatie van een gedenkwaardig feest. Ik kan jullie verzekeren dat ik niets aan het toeval overlaat. Door vooraf het draaiboek met jullie af te stemmen en op de dag zelf bij te sturen wordt de fotografie perfect ingepast in jullie programma.

Een fotoshoot is een feestje!

‘Ik ben helemaal niet fotogeniek’, een opmerking die ik geregeld hoor van de meeste bruidsparen. Het is mijn taak om jullie als bruidspaar op je gemak te stellen en samen tot een geweldig resultaat te komen. Tijdens de loveshoot besteed ik veel aandacht aan details: Hoe zit de trouwjurk? Hoe houdt de bruid haar hoofd? Heeft de bruidegom een rechte houding? Waaien er geen haarlokken in de gezichten? Alles moet piekfijn in orde zijn om tot een zo ‘perfect’ mogelijk plaatje te komen. Daarnaast moet een fotoshoot een feestje zijn; onder het motto ‘niets moet, alles mag’ ga ik dan ook te werk.

Mijn stijl: verzorgd, kleurrijk en gewaagd

Dankzij mijn gevoel voor creativiteit weet ik op geheel eigen wijze een trouwreportage vast te leggen waar jullie je leven lang plezier van hebben. Mijn werk wordt vaak getypeerd als kleurrijk, vrolijk en een tikkeltje gewaagd; ook voor zwart-witfoto’s zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Door de beelden zorgvuldig te selecteren en nauwkeurig te bewerken kan ik jullie verzekeren van prachtige herinneringen. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.275 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vooraf een aanbetaling van 50%. Resterend bedrag bij aanlevering foto's.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Just Weddings

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6822 NN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact