• Prijsklasse Midden

De eerste liefdevolle kus als echtpaar, de veelzeggende knipoog van je vader als hij je weggeeft, de tranen van geluk en natuurlijk de onvoorwaardelijke verliefdheid die blijkt uit jullie blikken over en weer: het is mijn missie om deze waardevolle momenten vast te leggen in tastbare herinneringen, zodat jullie op het moment zelf onbezorgd kunnen genieten. 

De zoektocht naar een bruidsfotograaf is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Want als de kleding weer brandschoon in de kast hangt, de bruidstaart is opgegeten en de cadeautjes zijn uitgepakt, dan blijven de beelden over als tastbare herinnering. Foto’s waar je over tientallen jaren nog steeds naar kijkt, waar jullie ongedwongen en op jullie mooist op staan. Ze vertellen het verhaal van jullie belangrijkste dag!

Ik werk flexibel en denk graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie grote dag. Geen bruiloft is hetzelfde, maar iedere bruiloft is voor mij een feestje om vast te leggen. Ik ben dan ook razend benieuwd naar jullie plannen!

Liefs,
Madelon

Bezoeker, laat een review achter over Madelon Tijdink photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Madelon Tijdink photography

4.9 4 reviews
Door ellen.oosterveen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft onze bruiloft in januari 2020 gefotografeerd. De fotos zijn absoluut prachtig en precies zoals we hadden verwacht aan de hand van haar portfolio en stijl omschrijving. Ze voelt goed de momenten aan en dat geeft prachtige plaatjes! 

Misbruik rapporteren
Door studiokoperwerk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft in 2017 onze bruiloft gefotografeerd; en wat waren we blij met haar. Elk emotioneel, mooi en grappig moment heeft ze vastgelegd waardoor wij nu op vele herinneringen kunnen terugkijken. Ze gaat persoonlijk ter werk, is spontaan en bereid om hard te werken! Complimenten, we raden haar bij iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
Door mvanwijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Madelon, wat was het een feestje om jou dicht bij ons te hebben op onze huwelijksdag! De foto’s zijn prachtig geworden, we genieten er nog iedere dag van.
Dat je mooie foto’s maakt, dat zagen we al meteen. Maar daarnaast heb je heel fijn meegedacht om ons huwelijk en de foto’s nóg perfecter te maken.
Door het prettige en warme contact al voor onze bruiloft voelde het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om met jou samen de dag te beleven. Jij stelde ons helemaal op ons gemak. Alsof er een extra “gast” aanwezig was.
Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 1.450 voor 6 uur, € 120 per extra uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
23:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het reserveren van jullie datum in mijn agenda reken ik een bedrag van € 350. Zo'n 4 tot 6 weken voor de bruiloft plannen we samen een detailgesprek, waarin we de belangrijkste details van jullie bruiloft doorspreken. Na dit gesprek ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn droombruiloft vindt plaats in het buitenland, aan het strand, met uitzicht op zee of hoog in de bergen. Met tafels vol lekker eten, de mooiste styling en onder aanwezigheid van alleen de belangrijkste mensen. In 2021 ga ik het allemaal zelf ervaren, dan mag ik zelf ‘ja’ gaan zeggen tegen mijn grote liefde! Maar tot het zo ver is droom ik nog lekker weg bij alle bruiloften die ik nog mag vastleggen :-)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik heb een groot netwerk van professionals uit de trouwbranche, waaronder fotografen die mij kunnen ondersteunen wanneer nodig, maar ook andere leveranciers die van jullie bruiloft het mooiste feest ooit kunnen maken. Mocht je op zoek zijn naar een goede videograaf, fantastische live-muziek voor tijdens de ceremonie of een stylist die jullie wensen volledig begrijpt, laat het me dan weten! Ook kan ik jullie helpen met danslessen voor jullie openingsdans.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Wachten is stom, dus ik lever de foto's gegarandeerd binnen een maand na jullie bruiloft.

Adres

Stad: 6833 LP

Vergelijkbare leveranciers

Ronny Rozenberg Wedding Photography

Trouwfotografen | Arnhem

De foto’s van jullie huwelijk vormen een blijvende herinnering en vertellen het verhaal van deze bijzondere dag. Maar het is meer dan dat. Het is een verhaal over mensen. Over verbondenheid, liefde, het vieren van het leven. Ronny Rozenberg is een ‘visueel verhalenverteller’. Als documentair fotograaf... Zie +

KenT Fotografie

Trouwfotografen | Arnhem

De mooiste momenten van jullie dag voor altijd vastgelegd als herinnering: van liefdevolle blik tot aan de schaterlach. Pure emotie: dat is wat Trix Leeflang van KenT fotografie het liefste vastlegt! Zie +

Fotografie Natuurlijk

Trouwfotografen | Arnhem

Jullie gaan trouwen!  Om al die spanning weg te nemen gaan wij met jullie van te voren op pad voor een loveshoot. Hierdoor leren wij elkaar beter kennen en ervaren jullie hoe het is om voor mijn camera te staan.  En dan jullie trouwdag. Wij beginnen de dag bij het aantrekken van jullie trouwkleding... Zie +

Masha Bakker Weddings

Trouwfotografen | Arnhem

Waar de liefde hoogtij viert daar is Masha te vinden om jullie mooie momenten, dierbare aanwezigen en de sfeer op jullie bijzondere dag vast te leggen. Haar stijl kenmerkt zich door spontane en heldere foto’s en haar subtiele aanwezigheid. Door haar enthousiasme en haar ervaring weet ze jullie ongedwongen... Zie +

Verliefd Fotografie

Trouwfotografen | Arnhem

Hoi, hoi! Ik vind het super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Zank You pagina! . De liefde is wat ik het liefste fotografeer. Liefde voor elkaar in liefdessessies of bruiloften, maar ook liefde binnen een gezin! Ik hoop dat ik wat voor jullie kan betekenen. Maar wie ben ik dan? Ik ben Ilse,... Zie +

Fotografie Jacques Kok

Trouwfotografen | Duiven

Dat op het gebied van bruidsfotografie veel mogelijk is, bewijst Fotograaf Jacques Kok uit Duiven. Elke trouwreportage van de fotograaf is even bijzonder als de trouwdag zelf. Hij is een gepassioneerd vakman, kan terugzien op ruim 25 jaar aan ervaring en maakte talrijke bruidsreportages. Jacques bruidsreportages... Zie +

Just Weddings

Trouwfotografen | Arnhem

De mooiste dag van jullie leven komt eraan…   Jullie trouwdag verdient mooie kleurrijke, tijdloze herinneringen. Beelden waarin emoties zijn gevangen in een moment. Beelden die jullie doen ontroeren. Ontroeren omdat ze je mee terugnemen naar dat ene moment. Meer dan alleen een fotograaf... Het... Zie +

Bas Driessen Photography

Trouwfotografen | Beneden-Leeuwen

Storytelling Wedding Photography — Expect the Unexpected Een foto is meer dan alleen beeld; het vertelt een verhaal. Het fotograferen van jullie verhaal, het vertellen van de emoties die erachter zitten, dat is mijn ware passie. Inmiddels ben ik al vele jaren intensief bezig met fotografie en kan... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek