• Prijs vanaf: 1,45 €

De eerste liefdevolle kus als echtpaar, de veelzeggende knipoog van je vader als hij je weggeeft, de tranen van geluk en natuurlijk de onvoorwaardelijke verliefdheid die blijkt uit jullie blikken over en weer: het is mijn missie om deze waardevolle momenten vast te leggen in tastbare herinneringen, zodat jullie op het moment zelf onbezorgd kunnen genieten. 

De zoektocht naar een bruidsfotograaf is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Want als de kleding weer brandschoon in de kast hangt, de bruidstaart is opgegeten en de cadeautjes zijn uitgepakt, dan blijven de beelden over als tastbare herinnering. Foto’s waar je over tientallen jaren nog steeds naar kijkt, waar jullie ongedwongen en op jullie mooist op staan. Ze vertellen het verhaal van jullie belangrijkste dag!

Ik werk flexibel en denk graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie grote dag. Geen bruiloft is hetzelfde, maar iedere bruiloft is voor mij een feestje om vast te leggen. Ik ben dan ook razend benieuwd naar jullie plannen!

Liefs,
Madelon

Bezoeker, laat een review achter over Madelon Tijdink photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Madelon Tijdink photography

4.9 4 reviews
Door Ellen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft onze bruiloft in januari 2020 gefotografeerd. De fotos zijn absoluut prachtig en precies zoals we hadden verwacht aan de hand van haar portfolio en stijl omschrijving. Ze voelt goed de momenten aan en dat geeft prachtige plaatjes! 

Misbruik rapporteren
Door Samantha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft in 2017 onze bruiloft gefotografeerd; en wat waren we blij met haar. Elk emotioneel, mooi en grappig moment heeft ze vastgelegd waardoor wij nu op vele herinneringen kunnen terugkijken. Ze gaat persoonlijk ter werk, is spontaan en bereid om hard te werken! Complimenten, we raden haar bij iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
Door Marit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Madelon, wat was het een feestje om jou dicht bij ons te hebben op onze huwelijksdag! De foto’s zijn prachtig geworden, we genieten er nog iedere dag van.
Dat je mooie foto’s maakt, dat zagen we al meteen. Maar daarnaast heb je heel fijn meegedacht om ons huwelijk en de foto’s nóg perfecter te maken.
Door het prettige en warme contact al voor onze bruiloft voelde het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om met jou samen de dag te beleven. Jij stelde ons helemaal op ons gemak. Alsof er een extra “gast” aanwezig was.
Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het reserveren van jullie datum in mijn agenda reken ik een bedrag van € 350. Zo'n 4 tot 6 weken voor de bruiloft plannen we samen een detailgesprek, waarin we de belangrijkste details van jullie bruiloft doorspreken. Na dit gesprek ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik heb een groot netwerk van professionals uit de trouwbranche, waaronder fotografen die mij kunnen ondersteunen wanneer nodig, maar ook andere leveranciers die van jullie bruiloft het mooiste feest ooit kunnen maken. Mocht je op zoek zijn naar een goede videograaf, fantastische live-muziek voor tijdens de ceremonie of een stylist die jullie wensen volledig begrijpt, laat het me dan weten! Ook kan ik jullie helpen met danslessen voor jullie openingsdans.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Wachten is stom, dus ik lever de foto's gegarandeerd binnen een maand na jullie bruiloft.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
€ 1.450 voor 6 uur, € 120 per extra uur

Adres

Stad: 6833 LP