Madelon Tijdink photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Madelon Tijdink photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1 €

De eerste liefdevolle kus als echtpaar, de veelzeggende knipoog van je vader als hij je weggeeft, de tranen van geluk en natuurlijk de onvoorwaardelijke verliefdheid die blijkt uit jullie blikken over en weer: het is mijn missie om deze waardevolle momenten vast te leggen in tastbare herinneringen, zodat jullie op het moment zelf onbezorgd kunnen genieten. 

De zoektocht naar een bruidsfotograaf is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Want als de kleding weer brandschoon in de kast hangt, de bruidstaart is opgegeten en de cadeautjes zijn uitgepakt, dan blijven de beelden over als tastbare herinnering. Foto’s waar je over tientallen jaren nog steeds naar kijkt, waar jullie ongedwongen en op jullie mooist op staan. Ze vertellen het verhaal van jullie belangrijkste dag!

Ik werk flexibel en denk graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie grote dag. Geen bruiloft is hetzelfde, maar iedere bruiloft is voor mij een feestje om vast te leggen. Ik ben dan ook razend benieuwd naar jullie plannen!

Liefs,
Madelon

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het reserveren van jullie datum in mijn agenda reken ik een bedrag van € 350. Zo'n 4 tot 6 weken voor de bruiloft plannen we samen een detailgesprek, waarin we de belangrijkste details van jullie bruiloft doorspreken. Na dit gesprek ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Madelon Tijdink photography

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
ellen.oosterveen
Door Ellen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft onze bruiloft in januari 2020 gefotografeerd. De fotos zijn absoluut prachtig en precies zoals we hadden verwacht aan de hand van haar portfolio en stijl omschrijving. Ze voelt goed de momenten aan en dat geeft prachtige plaatjes! 

Misbruik rapporteren
studiokoperwerk
Door Samantha
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft in 2017 onze bruiloft gefotografeerd; en wat waren we blij met haar. Elk emotioneel, mooi en grappig moment heeft ze vastgelegd waardoor wij nu op vele herinneringen kunnen terugkijken. Ze gaat persoonlijk ter werk, is spontaan en bereid om hard te werken! Complimenten, we raden haar bij iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
mvanwijk
Door Marit
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Madelon, wat was het een feestje om jou dicht bij ons te hebben op onze huwelijksdag! De foto’s zijn prachtig geworden, we genieten er nog iedere dag van.Dat je mooie foto’s maakt, dat zagen we al meteen. Maar daarnaast heb je heel fijn meegedacht om ons huwelijk en de foto’s nóg perfecter te maken.Door het prettige en warme contact al voor onze bruiloft voelde het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om met jou samen de dag te beleven. Jij stelde ons helemaal op ons gemak. Alsof er een extra “gast” aanwezig was.Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6833 LP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact