• Prijsklasse Midden

De eerste liefdevolle kus als echtpaar, de veelzeggende knipoog van je vader als hij je weggeeft, de tranen van geluk en natuurlijk de onvoorwaardelijke verliefdheid die blijkt uit jullie blikken over en weer: het is mijn missie om deze waardevolle momenten vast te leggen in tastbare herinneringen, zodat jullie op het moment zelf onbezorgd kunnen genieten. 

De zoektocht naar een bruidsfotograaf is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Want als de kleding weer brandschoon in de kast hangt, de bruidstaart is opgegeten en de cadeautjes zijn uitgepakt, dan blijven de beelden over als tastbare herinnering. Foto’s waar je over tientallen jaren nog steeds naar kijkt, waar jullie ongedwongen en op jullie mooist op staan. Ze vertellen het verhaal van jullie belangrijkste dag!

Ik werk flexibel en denk graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie grote dag. Geen bruiloft is hetzelfde, maar iedere bruiloft is voor mij een feestje om vast te leggen. Ik ben dan ook razend benieuwd naar jullie plannen!

Liefs,
Madelon

Bezoeker, laat een review achter over Madelon Tijdink photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Madelon Tijdink photography

4.9 4 reviews
Door Ellen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft onze bruiloft in januari 2020 gefotografeerd. De fotos zijn absoluut prachtig en precies zoals we hadden verwacht aan de hand van haar portfolio en stijl omschrijving. Ze voelt goed de momenten aan en dat geeft prachtige plaatjes! 

Misbruik rapporteren
Door Samantha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Madelon heeft in 2017 onze bruiloft gefotografeerd; en wat waren we blij met haar. Elk emotioneel, mooi en grappig moment heeft ze vastgelegd waardoor wij nu op vele herinneringen kunnen terugkijken. Ze gaat persoonlijk ter werk, is spontaan en bereid om hard te werken! Complimenten, we raden haar bij iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
Door Marit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Madelon, wat was het een feestje om jou dicht bij ons te hebben op onze huwelijksdag! De foto’s zijn prachtig geworden, we genieten er nog iedere dag van.
Dat je mooie foto’s maakt, dat zagen we al meteen. Maar daarnaast heb je heel fijn meegedacht om ons huwelijk en de foto’s nóg perfecter te maken.
Door het prettige en warme contact al voor onze bruiloft voelde het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om met jou samen de dag te beleven. Jij stelde ons helemaal op ons gemak. Alsof er een extra “gast” aanwezig was.
Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 1.450 voor 6 uur, € 120 per extra uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
23:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het reserveren van jullie datum in mijn agenda reken ik een bedrag van € 350. Zo'n 4 tot 6 weken voor de bruiloft plannen we samen een detailgesprek, waarin we de belangrijkste details van jullie bruiloft doorspreken. Na dit gesprek ontvangen jullie de factuur voor het restbedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn droombruiloft vindt plaats in het buitenland, aan het strand, met uitzicht op zee of hoog in de bergen. Met tafels vol lekker eten, de mooiste styling en onder aanwezigheid van alleen de belangrijkste mensen. In 2021 ga ik het allemaal zelf ervaren, dan mag ik zelf ‘ja’ gaan zeggen tegen mijn grote liefde! Maar tot het zo ver is droom ik nog lekker weg bij alle bruiloften die ik nog mag vastleggen :-)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik heb een groot netwerk van professionals uit de trouwbranche, waaronder fotografen die mij kunnen ondersteunen wanneer nodig, maar ook andere leveranciers die van jullie bruiloft het mooiste feest ooit kunnen maken. Mocht je op zoek zijn naar een goede videograaf, fantastische live-muziek voor tijdens de ceremonie of een stylist die jullie wensen volledig begrijpt, laat het me dan weten! Ook kan ik jullie helpen met danslessen voor jullie openingsdans.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Wachten is stom, dus ik lever de foto's gegarandeerd binnen een maand na jullie bruiloft.

Adres

Stad: 6833 LP

Vergelijkbare leveranciers

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
37

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Jeroen Savelkouls Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Nijmegen
Reageert
snel
10

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie... Zie +

Trouwfotografen | Arnhem
Reageert
snel

De mooiste dag van jullie leven komt eraan…   Jullie trouwdag verdient mooie kleurrijke, tijdloze herinneringen. Beelden waarin emoties zijn gevangen in een moment. Beelden die jullie doen ontroeren. Ontroeren omdat ze je mee terugnemen naar dat ene moment. Meer dan alleen een fotograaf... Het... Zie +

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tilburg
Reageert
snel
40

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf... Zie +

Trouwfotografen | Twisk
Reageert
snel

Al meer dan vijftien fotografeert fotoduo 'Sassen & Verstraaten' huwelijken. Ellen en Marco werken altijd samen bij het fotograferen van een bruiloft en dat zorgt ervoor dat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld en geen moment of emotie missen. Door hun relaxte en professionele manier van werken... Zie +

Trouwfotografen | Nijmegen
Reageert
snel
1

Mijn fotografie kenmerkt zich in de warmte en echtheid die het uitstraalt. Het spelen en zien van mooi licht, een mooi moment, een blik..dat is waar ik de hele dag naar kijk en gelukkig van word. Wie ben ik? Gezellige, spontaan en vooral heel enthousiast. Mengt zich heel makkelijk met gasten... Zie +

My Eye Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Apeldoorn
Reageert
snel
15

-JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij... Zie +

Alvafotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Blaricum
Reageert
snel
26

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek