15

Omschrijving

Humor, emotie en een vintage randje

Als je op zoek bent naar net wat anders, naar spontaniteit, vrolijkheid en speelsheid. Als je houdt van een rauw randje en een soms een vintage look en feel. Kijk dan gerust eens bij mijn portfolio, want dan ben ik de bruidsfotograaf die je zoekt.

Ik luister naar jullie wensen en ideeën en denk mee over de diverse mogelijkheden. Jullie bruiloft beleef ik altijd intens mee en ga daardoor goed op in het gezelschap en de sfeer van de dag. Mede door mijn persoonlijke en informele benadering beleef je je bruiloft telkens weer opnieuw.

 

Bruidsfotografie net even anders...

Door mijn achtergrond als autonoom fotograaf en kunstacademie weet ik heel goed hoe ik creatieve fotografie kan verweven in bruidsreportages. Ik hou ervan om op een speelse, ongedwongen manier tot leuke beelden te komen en dat zie je terug in de foto's.

Mijn bruidsfotografie is daarom een mooi document en registratie van jullie bijzondere dag. Daar horen alle emoties, gebeurtenissen en intieme momenten bij.

Voor vragen en een vrijblijvende kennismaking kan je contact met mij opnemen. Stuur een mailtje naar [website]

 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  1550
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Je kan bij mj betalen met IDeal.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  De reportages die ik maak zijn speels, spontaan, intiem, echt en bevatten vaak een knipoog. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en met mijn persoonlijke en enthousiaste aanpak creëer ik beelden die een glimlach op het gezicht toveren!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Het fotografie gedeelte wordt altijd in overleg met het bruidspaar georganiseerd.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Bij een bruidsreportage ligt de levertijd tussen de 3 en 6 weken. Bij een bruidsreportage is het aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket. 4 uur – 150 foto’s, 8 uur – 250 foto’s, 12 uur – 300 foto’s. De foto zoals deze uit de camera rolt is nog niet af. Het plaatje is te zien en in grote lijnen goed belicht en technisch correct. Maar aan kleur, contrast, stijl en het doordrukken en tegenhouden van het licht moet nog gewerkt worden. Het is in wezen het digitale negatiefje. De foto is pas klaar wanneer deze zorgvuldig en geheel in lijn met de foto’s van Beleef je Portret is afgewerkt. Bij een bruidsreportage ontvang je de foto’s op USB in cadeauverpakking.

Reviews (14)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 14 meningen
Door sander829
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een uitgebreide reportage laten maken door Marieke, dit is ons erg goed bevallen. Van tevoren is alles goed doorgesproken met betrekking tot onze wensen. Marieke is er vrijwel de hele dag bij geweest: van de voorbereidingen, ontvangst, gemeentelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, tot feest, natuurlijk zijn er ook nog aanvullende foto's gemaakt van ons als bruidspaar. Overall een enorm goede ervaring: Marieke wist wat onze voorkeuren waren en heeft dit ook goed toegepast in de reportage.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marieke's stijl en houding spraken ons direct aan. Na een gesprek waarin wij onze ideeën kenbaar maakten, werd duidelijk dat ze onze wensen goed aanvoelde. Op de dag zelf merkten we ook dat ze haar "huiswerk" goed gedaan had. Nu de foto's klaar zijn we erg blij met het resultaat, dit is precies wat we voor ogen hadden.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wilden onze bruiloft op een mooie maar niet al te geposeerde manier laten fotograferen. Marieke heeft een hele mooie stijl. De foto-reportage laat zich bijna als een soort documentaire bekijken. Marieke is onopvallend aanwezig maar "vangt" de mooie momenten zoals maar weinigen dat kunnen en vertaalt die in prachtige foto's die gekenmerkt worden door mooie kleuren en een net wat andere compositie die je normaal gesproken zou verwachten. Daarbij ook heel mooi gebruik makend van het natuurlijke licht.
Kortom: een aanrader!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn heel blij dat we voor "Beleef Je Portret" hebben gekozen om onze speciale dag te fotograferen. Het was fijn samenwerken met Marieke, ze begreep ons en kwam zelf ook met leuke ideeën en tips. De foto's zijn supermooi geworden. Romantisch, onverwacht en met een vleugje humor, precies wat we wilden! Op het feest 's avonds werden alle gasten door Marieke op de foto gezet in een door haar op maat gemaakte fotohoek met zelfgekozen thema. Iedereen was hier zo enthousiast over! Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door emilie85
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn erg tevreden over Beleef je portret. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kwam Marieke met creatieve ideeën voor fotolocaties die aan onze wensen voldeden. Uiteindelijke een keuze gemaakt voor een locatie waar we zelf nooit aan gedacht hadden, maar perfect paste bij onze wensen. Op de dag zelf was de samenwerking erg prettig en heeft Marieke de bijzondere momenten van de dag heel mooi vastgelegd. Maar ook tijdens de reportage kwam ze steeds weer met leuke ideeën, die ze goed had voorbereid. Hierdoor was er veel rust tijdens de reportage. De foto's zijn een hele mooie herinnering van deze bijzondere dag.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Platimo Fotografie
Ontdek de beste bruidsfotografen uit Noord-Brabant!
Credits: Marieke Plasier
Spontane en echte trouwfoto's met Beleef je Portret
Foto: Shutterstock
Zorgeloos genieten van de bruiloft met een unplugged wedding!
Foto: Beleef je Portret
Tips voor de leukste groepsfoto´s op jullie bruiloft!
Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!
Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!

Adres van Beleef je Portret in Noord-Brabant:

Trouwlaan 104 5021 WN Tilburg
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek