• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Een hele bijzondere en mooie tijd is aangebroken in de voorbereiding voor jullie grote dag! 

Ik vind het erg leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen! Mijn fotografie kun je omschrijven als spontaan, ongedwongen en persoonlijk. Ik fotografeer daarom ook zoveel mogelijk met behulp van natuurlijk licht. Omdat het mogelijk is dat ik er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat ben, heb ik soms wel een flitser nodig, denk hierbij aan de feestavond.

Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn!

Als fotograaf heb je bij een bruiloft maar één kans om het goed te doen. Daarom wil ik voorafgaand aan de bruiloft altijd een persoonlijk gesprek houden met het aanstaande bruidspaar. Op mijn website zie je diverse pakketten, die je al een idee geven wat het ongeveer gaat kosten, maar daarnaast zullen we vooraf nog een hoop andere dingen bespreken.

Een huwelijk is enorm persoonlijk. Gaan jullie voor de sprookjesachtige bruiloft met een groot diner en feest in een kasteel? Of houden jullie het wat kleiner en gaan jullie in aanwezigheid van de mensen die voor jullie het meest belangrijk zijn trouwen in het gemeentehuis? Wat jullie ook doen, het is een hele mooie en belangrijke dag. En deze dag zou ik graag voor jullie vastleggen!

Wil je zeker weten dat ik die dag kan? Benader me dan zo vroeg mogelijk. Laat je besproken trouwfotograaf je in de steek? Wellicht ben ik ook last minute nog beschikbaar. Proberen kan altijd!

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten zodat we verder kunnen kletsen over jullie plannen en wat ik daarin kan betekenen!

Groetjes,

Angela KiemeneijMarkeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
695 voor 6 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als je akkoord gaat met de offerte ontvang je van mij een factuur om jullie datum definitief vast te leggen, deze bedraagt 200,- euro. De factuur met het resterende bedrag wordt uiterlijk twee weken voor de dag van de afspraak verstuurd per mail en dient uiterlijk 7 dagen voor de dag te zijn betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik blijf op de achtergrond, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie met een spontane houding. Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je eenmaal op jullie gemak voelen en dit zie je terug op de foto's!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen, maar bied zelf ook de mogelijkheid aan voor het huren van een PhotoBooth om het feest compleet te maken.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Na de huwelijksdag zullen jullie binnen twee dagen de inloggegevens van jullie persoonlijke online gallerij ontvangen met daarin vast een aantal foto's, de preview! Ongeveer twee weken na de bruiloft krijgen jullie via de online gallerij de rest van de foto's te zien. Vanuit deze online gallerij kunnen jullie de foto's selecteren, downloaden en delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvangen jullie de foto's ook op een usb-stick verpakt in een giftbox.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek