• Prijsklasse Betaalbaar

Hoi,

Mijn naam is Angela. Ik vind het erg leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen! Mijn fotografie kun je omschrijven als spontaan, ongedwongen en persoonlijk.

Ik fotografeer daarom ook zoveel mogelijk “stiekem” en zoals ze zijn. Daarom gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijk licht.

Voor de reportage neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Tijdens het fotograferen ben ik op zoek naar spontane momentjes en details. Ik neem de tijd voor je, geef tips en help je met een spontane houding.

Je zult zien dat het allemaal vanzelf gaat als je je eenmaal op je gemakt voelt en dit zul je terug zien op de foto’s!

Omdat het mogelijk is dat ik er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat ben, heb ik soms wel een flitser nodig, denk hierbij aan de feestavond.

Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn!

Als fotograaf heb je bij een bruiloft maar één kans om het goed te doen. Daarom wil ik voorafgaand aan de bruiloft altijd een persoonlijk gesprek houden met het aanstaande bruidspaar.

Een huwelijk is enorm persoonlijk. Gaan jullie voor de sprookjesachtige bruiloft met een groot diner en feest in een kasteel? Of houden jullie het wat kleiner en gaan jullie in aanwezigheid van de mensen die voor jullie het meest belangrijk zijn trouwen in het gemeentehuis? Wel of geen fotoreportage met vrienden/familie? Wat jullie ook doen, het is een hele mooie en belangrijke dag. En deze dag zou ik graag voor jullie vastleggen!

Wil je zeker weten dat ik die dag kan? Benader me dan zo vroeg mogelijk. Laat je besproken trouwfotograaf je in de steek? Wellicht ben ik ook last minute nog beschikbaar. Proberen kan altijd!

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten zodat we verder kunnen kletsen over jullie plannen en wat ik daarin kan betekenen!

Liefs,

Angela Bezoeker, laat een review achter over Angela Kiemeneij Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Angela Kiemeneij Fotografie

4.9 3 reviews
Door Renate
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij de vakkundigheid van Angela hebben wij een  prachtige trouwreportage! 

Angela is een zeer professionele en spontane fotograaf die met je meedenkt en op je gemak stelt en niet geheel onbelangrijk komt de gemaakte afspraken na! 

Zoek je een leuke fotograaf met de juiste ervaring en prijs ? Zoek niet langer door en maak een afspraak ! 

Misbruik rapporteren
Door Cindy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Angela is een hele leuke, spontane meid die goed luistert naar je wensen.  Ze zorgt voor prachtige foto's zodat de dag van je leven heel mooi is vastgelegd. Wij zijn in mei 2019 getrouwd en zijn heel blij met onze foto's. Wat ook erg fijn is dat je de foto's erg snel hebt!

Wij zouden Angela zeker aanraden als fotograaf! 

Misbruik rapporteren
Door Liza
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wanneer je voor Angela kiest, kies je voor een gezellig open meid die weet hoe ze foto's moet maken!
Wij zijn haar tegen gekomen op een fair waar ze stond. Vol enthousiasme stond ze mensen te vertellen over haar werk.

Nam een kaartje mee en heb gelijk contact gezocht met haar.

Na een informatie gesprek klikte het meteen en hebben we niet verder gezocht.
Waar ik ook zeker geen spijt van heb! Want wat een mooie fotos hebben we gekregen!

De levering van de fotos geeft ze ook een mooie personaltouch, was zeker een mooie goede verassing.

Ik kan haar zeker aanraden voor iedereen die zoekt naar een bruidsfotograaf of fotoshoot.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
995 voor 6 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als je akkoord gaat met de offerte ontvang je van mij een factuur om jullie datum definitief vast te leggen, deze bedraagt 200,- euro. De factuur met het resterende bedrag wordt uiterlijk twee weken voor de dag van de afspraak verstuurd per mail en dient uiterlijk 7 dagen voor de dag te zijn betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik blijf op de achtergrond, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie met een spontane houding. Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je eenmaal op jullie gemak voelen en dit zie je terug op de foto's!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Na de huwelijksdag zullen jullie binnen twee dagen de inloggegevens van jullie persoonlijke online gallerij ontvangen met daarin vast een aantal foto's, de preview! Ongeveer twee weken na de bruiloft krijgen jullie via de online gallerij de rest van de foto's te zien. Vanuit deze online gallerij kunnen jullie de foto's downloaden en delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvangen jullie de foto's ook op een usb-stick verpakt in een giftbox en een verrassings mini trouwalbum 15x15 cm.

Adres

Stad: 5688DB

Vergelijkbare leveranciers

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tilburg
Reageert
snel
39

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf... Zie +

Jeroen Savelkouls Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Nijmegen
Reageert
snel
10

Als trouwfotograaf mag ik jullie liefde documenteren. Een hele eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek, ik wil graag zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag vastleggen. Dat betekent dat ik mij meestal op de achtergrond bevindt, onzichtbaar voor jullie... Zie +

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
37

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Bruiloftfotografie.eu Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Roosendaal
Reageert
snel
6

Met meer dan 10 jaar ervaring bent u ervan verzekerd dat een professionele en enthousiaste fotograaf met passie voor het vak uw mooiste dag vastlegt. In een vrijblijvend gesprek zal uw trouwdag besproken worden. In dit gesprek leert u de fotograaf (Robin Looy) kennen en wordt er op basis van uw wensen... Zie +

Trouwfotografen | Twisk
Reageert
snel

Al meer dan vijftien fotografeert fotoduo 'Sassen & Verstraaten' huwelijken. Ellen en Marco werken altijd samen bij het fotograferen van een bruiloft en dat zorgt ervoor dat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld en geen moment of emotie missen. Door hun relaxte en professionele manier van werken... Zie +

Trouwfotografen | Utrecht
Reageert
snel

Professioneel bruidsfotograaf, werkzaam in Nederland én erbuiten Op zoek naar een ervaren bruidsfotograaf voor jullie dag? Die jullie op je allermooist vast legt, terwijl jullie genieten van de dag? Tijdloze, maar creatieve fotografie waar jullie over 10 jaar nog steeds met plezier naar kijken? Dan... Zie +

Trouwfotografen | Son en Breugel
Reageert
snel

Met veel liefde en passie fotografeer ik de mooiste bruiloften en loveshoots. Mijn naam is Mariëlle Spijkers van Hamont en ik ben 32 jaar. Mijn stijl is te omschrijven als puur, licht, romantisch en met oog voor detail. Hoe werk ik: Vanuit een spontaan en natuurlijk oogpunt zorg ik voor pure en... Zie +

Trouwfotografen | Eindhoven
Reageert
snel

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie ellkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Traditioneel