• Prijsklasse Midden

Hoi, mijn naam is Angela. Ik vind het erg leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen! Mijn fotografie kun je omschrijven als spontaan, ongedwongen en persoonlijk.

Ik fotografeer daarom ook zoveel mogelijk “stiekem” en zoals ze zijn. Daarom gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijk licht.

Omdat het mogelijk is dat ik er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat ben, heb ik soms wel een flitser nodig, denk hierbij aan de feestavond.

Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn!

Als fotograaf heb je bij een bruiloft maar één kans om het goed te doen. Daarom wil ik voorafgaand aan de bruiloft altijd een persoonlijk gesprek houden met het aanstaande bruidspaar. Op mijn website zie je diverse pakketten, die je al een idee geven wat het ongeveer gaat kosten, maar daarnaast zullen we vooraf nog een hoop andere dingen bespreken.

Een huwelijk is enorm persoonlijk. Gaan jullie voor de sprookjesachtige bruiloft met een groot diner en feest in een kasteel? Of houden jullie het wat kleiner en gaan jullie in aanwezigheid van de mensen die voor jullie het meest belangrijk zijn trouwen in het gemeentehuis? Wel of geen fotoreportage met vrienden/familie? Wat jullie ook doen, het is een hele mooie en belangrijke dag. En deze dag zou ik graag voor jullie vastleggen!

Wil je zeker weten dat ik die dag kan? Benader me dan zo vroeg mogelijk. Laat je besproken trouwfotograaf je in de steek? Wellicht ben ik ook last minute nog beschikbaar. Proberen kan altijd!

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten zodat we verder kunnen kletsen over jullie plannen en wat ik daarin kan betekenen!

Groetjes,

Angela KiemeneijBezoeker, laat een review achter over Angela Kiemeneij Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Angela Kiemeneij Fotografie

4.9 3 reviews
Door rej_bakker
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij de vakkundigheid van Angela hebben wij een  prachtige trouwreportage! 

Angela is een zeer professionele en spontane fotograaf die met je meedenkt en op je gemak stelt en niet geheel onbelangrijk komt de gemaakte afspraken na! 

Zoek je een leuke fotograaf met de juiste ervaring en prijs ? Zoek niet langer door en maak een afspraak ! 

Misbruik rapporteren
Door cvasen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Angela is een hele leuke, spontane meid die goed luistert naar je wensen.  Ze zorgt voor prachtige foto's zodat de dag van je leven heel mooi is vastgelegd. Wij zijn in mei 2019 getrouwd en zijn heel blij met onze foto's. Wat ook erg fijn is dat je de foto's erg snel hebt!

Wij zouden Angela zeker aanraden als fotograaf! 

Misbruik rapporteren
Door lizarenting
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wanneer je voor Angela kiest, kies je voor een gezellig open meid die weet hoe ze foto's moet maken!
Wij zijn haar tegen gekomen op een fair waar ze stond. Vol enthousiasme stond ze mensen te vertellen over haar werk.

Nam een kaartje mee en heb gelijk contact gezocht met haar.

Na een informatie gesprek klikte het meteen en hebben we niet verder gezocht.
Waar ik ook zeker geen spijt van heb! Want wat een mooie fotos hebben we gekregen!

De levering van de fotos geeft ze ook een mooie personaltouch, was zeker een mooie goede verassing.

Ik kan haar zeker aanraden voor iedereen die zoekt naar een bruidsfotograaf of fotoshoot.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
795 voor 6 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als je akkoord gaat met de offerte ontvang je van mij een factuur om jullie datum definitief vast te leggen, deze bedraagt 200,- euro. De factuur met het resterende bedrag wordt uiterlijk twee weken voor de dag van de afspraak verstuurd per mail en dient uiterlijk 7 dagen voor de dag te zijn betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik blijf op de achtergrond, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie met een spontane houding. Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je eenmaal op jullie gemak voelen en dit zie je terug op de foto's!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen, maar bied zelf ook de mogelijkheid aan voor het huren van een PhotoBooth om het feest compleet te maken.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Na de huwelijksdag zullen jullie binnen twee dagen de inloggegevens van jullie persoonlijke online gallerij ontvangen met daarin vast een aantal foto's, de preview! Ongeveer twee weken na de bruiloft krijgen jullie via de online gallerij de rest van de foto's te zien. Vanuit deze online gallerij kunnen jullie de foto's selecteren, downloaden en delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvangen jullie de foto's ook op een usb-stick verpakt in een giftbox.

Adres

Stad: 5688DB

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotografen | Eindhoven

Ektor Tsolodimos, ook wel Trouwfotograaf Eindhoven, is gespecialiseerd in trouw- & bruiloftfotografie in de omgeving van Eindhoven. Ektor weet precies het jusite moment vast te leggen op jullie grote dag! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Ektor Tsolodimos!  Zie +

Fischer fotografie

Trouwfotografen | Boxtel

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een fotograaf voor de mooiste bruiloft ooit, namelijk die van jullie! Mijn fotoreportages hebben een journalistieke stijl met een artistieke invalshoek. Met als resultaat originele, stijlvolle trouwfoto’s, waarmee de trouwdag op een persoonlijke manier word vastlegt.... Zie +

Mariëlle van Hamont Photography

Trouwfotografen | Son en Breugel

Met veel liefde en passie fotografeer ik de mooiste bruiloften en loveshoots. Mijn naam is Mariëlle Spijkers van Hamont en ik ben 32 jaar. Mijn stijl is te omschrijven als puur, licht, romantisch en met oog voor detail. Hoe werk ik: Vanuit een spontaan en natuurlijk oogpunt zorg ik voor pure en... Zie +

Lott's Fotografie

Trouwfotografen | Eindhoven

Fotograferen is wat ik het liefste doe. Ik leg jullie grote dag vast in het binnen én buitenland! Zie +

Jessica fotografie

Trouwfotografen | Eindhoven
3

Jessica Photography: Liefde vier je samen met je dierbaren, op een prachtige plek in een warm land. Met korreltjes zand tussen je tenen of omringd door de geur van olijfbomen. Liefde vier je op een bijzondere plek in Nederland. In de tuin van een kasteel of op het terras van een strandpaviljoen met... Zie +

Arianna Fotografie

Trouwfotografen | Eindhoven

Spontane, oprechte en gelukzalige momenten: dat is waar ik naar streef en waar ik voor leef! Het is mijn doel om juist déze momenten, die je voor eeuwig in je hart meedraagt, vast te leggen in een prachtig huwelijksalbum. Laat mij jullie verhaal uitbeelden en vertellen! I’m made in Italy and I... Zie +

Linda Berretty Bruidsfotografie

Trouwfotografen | Eindhoven

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie ellkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles... Zie +

Moving Filmworks

Trouwfotografen | Eindhoven

Moving Filmworks is een jong en flexibel videoproductiebedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse soorten film. Wij combineren onze filmervaring met een duidelijke, transparante en snelle communicatie. Meer weten over hoe we te werk gaan? Wij handelen in het... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Traditioneel