Tessa Bruggink Trouwfotografie

13

Omschrijving

Hoi!

Ik ben Tessa en ik fotografeer bruiloften. Ik maak spontane foto's van jullie bruiloft, zodat jullie je bruiloft altijd blijven herinneren zoals hij echt was. Ik maak de foto's zoals ik ze zelf zou willen zien van mijn eigen bruiloft. Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf en ontspannen zijn en kunnen genieten van jullie dag. Wanneer jullie naderhand het trouwalbum doorbladeren is het de bedoeling dat jullie je dag herbleven en alle momenten opnieuw voelen.

Jullie kunnen kiezen voor 6 uur fotografie voor 1149.- en per uur uitbreiden voor 125.-. Een klein album van 20x15 cm is bij de prijs ingebrepen. 

Of wanneer jullie Minimaal 8 uur fotografie willen en een groot album dan kunnen jullie beter kiezen voor het all-in pakket. Dit is 14 uur fotografie met een album van 30x30 cm en 30 pagina's.

Alle foto's worden in hoge en lage resolutie nabewerkt aangeleverd 8 weken na jullie bruiloft. Foto's voor jullie album kiezen jullie simpel via een online gallerij. Het album gaat pas naar de drukker als jullie er blij mee zijn. 

Contact met mij is gemakkelijk en persoonlijk via mail, whatsapp of telefoon. En oja ik heb een award gewonnen bij de Masters of Dutch Photography. 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  V.a. 1149.-
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overmaken of IDEAL.
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik maak spontane trouwfoto's van jullie bruiloft.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik ben zelf een direct contactpersoon voor bruidsparen.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  8 Weken

Reviews (12)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 12 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kijken terug op een super mooie dag, en het feit dat onze foto´s zo geweldig zijn geworden is echt een bonus. De mooie foto´s van Tessa zijn een herinnering aan onze dag die helemaal ging zoals wij dat wilden. We hebben onze wensen voorgelegd, voelden ons ontspannen en we zijn heel gelukkig met het resultaat. Bedankt dat je erbij was, Tessa. We genieten nog elke dag van de herinneringen.

Misbruik rapporteren
Door lenneke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

/Wat zijn wij blij met de foto´s die Tessa op onze bruiloft heeft gemaakt! We krijgen met een grote glimlach terug op deze mooie dag, vastgelegd door een hele fijne fotograaf die heel prettig is in de omgang en je compleet op je gemak laat voelen!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn zo blij dat we gekozen hebben voor Tessa! Niet alleen is ze heel prettig om mee te werken, ze luisterde geweldig naar onze wensen en de foto´s hebben al onze dromen overtroffen!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tessa Bruggink Fotografie is echt een aanrader! Professioneel, creatief, flexibel, gedreven en een heel leuk mens - en dit zien we ook allemaal terug in de foto´s van onze grote dag. Ontzettend bedankt voor jouw geweldige werk. 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tessa was de hele dag aanwezig en heeft onze speciale dag van begin tot eind vastgelegd - en wat heeft ze fantastisch mooie foto´s gemaakt! De voorbereiding was TOP: ze heef top voorhand de trouwlocaties bekeken en kwam met leuke ideeën voor onze fotoshoot. Ze heeft echt de tijd genomen om ons te leren kennen en onze wensen in kaart te brengen en, ondanks dat het contact slechts via e-mail verliep, was het contact ontzettend goed. Ze heeft geweldig mooie foto´s gemaakt en heeft ons deze via drop box aangeleverd. We waren ook zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
De trouwfoto checklist voor onmisbare trouwfoto´s

Adres van Tessa Bruggink Trouwfotografie in Zuid-Holland:

Vijverlaan 172, 3319 SV Dordrecht, Netherlands 3319 SV Dordrecht +31 640566538

De vijverlaan is een lange straat met daaraan een aantal hofjes, wanneer jullie naar mijn huisnummer zoeken moeten jullie in de hofjes kijken en niet aan de straatkant. 

 • #Betaalbaar
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek