Tessa Bruggink Trouwfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Tessa Bruggink Trouwfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.500 €

IK VERTEL JULLIE VERHAAL IN FOTO'S, ZOALS HET ÉCHT WAS!

Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto en alles er tussenin. Grote momenten en kleine hoogtepunten.

HOE HET ÉCHT WAS

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

NINJA STYLE

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken of IDEAL.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Tessa Bruggink Trouwfotografie

4.9
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
lisa-vd-heijden
Door Lisa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kijken terug op een super mooie dag, en het feit dat onze foto´s zo geweldig zijn geworden is echt een bonus. De mooie foto´s van Tessa zijn een herinnering aan onze dag die helemaal ging zoals wij dat wilden. We hebben onze wensen voorgelegd, voelden ons ontspannen en we zijn heel gelukkig met het resultaat. Bedankt dat je erbij was, Tessa. We genieten nog elke dag van de herinneringen.

Misbruik rapporteren
lenneke
Door Lenneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

/Wat zijn wij blij met de foto´s die Tessa op onze bruiloft heeft gemaakt! We krijgen met een grote glimlach terug op deze mooie dag, vastgelegd door een hele fijne fotograaf die heel prettig is in de omgang en je compleet op je gemak laat voelen!

Misbruik rapporteren
wouter&susanne
Door Wouter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn zo blij dat we gekozen hebben voor Tessa! Niet alleen is ze heel prettig om mee te werken, ze luisterde geweldig naar onze wensen en de foto´s hebben al onze dromen overtroffen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3319 SV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact