Blik en Bloos Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Blik en Bloos Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 997 €
  • Bedrijfskenmerk: Boudoir fotografie

Om met de deur in huis te vallen: ik fotografeer geen bruiloften meer.

MAAR... wel bridal boudoir fotoshoots.

Wat is een bridal boudoir fotoshoot?

Dit is een fotoshoot die je kunt doen in je (bruids)lingerie, met sensuele en stijlvolle foto's als resultaat. Deze foto's kun je aan je hubby of wifey to be cadeau doen in de vorm van een mooi album, vergroting aan de muur of bewaarbox met losse prints. Je kunt deze dan bijvoorbeeld geven op de dag dat je gaat trouwen, of de dag erna als jullie samen als getrouwd stel wakker worden.

En weet je wat nóg mooier is? Het is niet alleen een cadeau voor je aanstaande. Maar stiekem is het een nog groter cadeau aan jezelf. Je wordt namelijk een dagje helemaal in de watten gelegd en je zult jezelf op en top vrouw voelen.

En het eindresultaat: daar zullen jullie allebei HEEL blij van worden!

Meer informatie en mijn hele portfolio vind je op mijn website en instagram.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
997 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Boudoir fotografie
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Anders
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om de datum voor jouw fotoshoot vast te leggen, ontvang je de factuur voor de sessiekosten. Zodra deze voldaan is, staat de studio voor jou gereserveerd en kan ik mijn visagiste/haarstyliste bevestigen. Tijdens de reveal en bestelsessie krijg je het resultaat van de fotoshoot te zien. Op dat moment kun je kiezen welke collectie of losse producten je wilt. Hiervoor maak ik dan een aparte factuur.
Wat zijn de openingstijden?
Ik ben werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag. De starttijd van de shoots verschilt per deel van het jaar, zodat we gebruik kunnen maken van het mooiste licht. In de zomertijd starten we om 10.30 uur In de wintertijd starten we om 9:30 uur De ontwerpsessie, reveal en het ophalen van jouw producten kunnen we tussen 11:00 en 17:00 uur plannen, op woensdagen kan het ook in de avond.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Blik en Bloos Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4761 BM

De Blik en Bloos Fotografie studio is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Neerhofstraat 10 in Zevenbergen. De studio is aan de achterzijde van het gebouw gevestigd. Deze kun je bereiken door aan de linkerkant van het gebouw naar achteren te lopen, naar de eigen entree.

De studio ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Zevenbergen. Het ligt op steenworp afstand van het treinstation en 20 minuten van Breda (met de auto).

Parkeren kan voor de deur en is kosteloos. Als er voor de deur geen plek is, kun je een paar meter verder rijden en aan de linkerkant op het parkeerplaatsje in de vakken parkeren.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact