• Prijs vanaf: 1.395 €

Jou als mooiste versie van jezelf fotograferen is wat ik het allerliefste doe. Ik ben er van overtuigd dat iedereen prachtig is en ik laat je dat graag zien.

Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht, waardoor mijn foto's licht, fris, romantisch en tijdloos zijn. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je een foto 'voelt', daarom krijg je tijdens de fotoshoot van mij aanwijzingen zoals hoe je mag gaan staan, waar je jouw handen laat en hoe je mag kijken. Zo krijgen jouw foto's een spontaan karakter. En tijdens een bruiloft registreer ik alle gebeurtenissen vanuit de mooiste hoek, zodat je prachtige beelden krijgt van momenten die je misschien zelfs op de dag zelf niet helemaal hebt meegekregen. 

Je kunt mij boeken als trouwfotograaf voor jullie bruiloft, waarbij ik jullie mooie momenten vastleg als herinnering voor de rest van jullie leven.

Je kunt me ook boeken voor een boudoir fotoshoot, zodat je het eindresultaat bijvoorbeeld cadeau kunt geven op de dag dat jullie gaan trouwen, of bijvoorbeeld omdat jullie 1 jaar (of langer) getrouwd zijn. Een prachtig cadeau voor jouw (aanstaande) echtgenoot, maar ook zeker voor jezelf. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.395 €
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voorafgaand aan de bruiloft/boudoir fotoshoot maak ik altijd een opdrachtbevestiging. Bij een bruiloft vraag ik een reserveringsvergoeding van € 250,- om de datum vast te zetten in mijn agenda, bij een boudoir fotoshoot reken ik hier € 100,- voor. Deze verreken ik uiteraard met de eindfactuur. De factuur voor een bruiloft wordt tegelijk met de preview verstuurd. De factuur van een boudoir fotoshoot stel ik op nav de reveal- en bestelsessie.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Blik en Bloos fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Blik en Bloos fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4814 AN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier