• Prijsklasse Midden
  • Website

Jou als mooiste versie van jezelf fotograferen is wat ik het allerliefste doe. Ik ben er van overtuigd dat iedereen prachtig is en ik laat je dat graag zien.

Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht, waardoor mijn foto's licht, fris, romantisch en tijdloos zijn. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je een foto 'voelt', daarom krijg je tijdens de fotoshoot van mij aanwijzingen zoals hoe je mag gaan staan, waar je jouw handen laat en hoe je mag kijken. Zo krijgen jouw foto's een spontaan karakter. En tijdens een bruiloft registreer ik alle gebeurtenissen vanuit de mooiste hoek, zodat je prachtige beelden krijgt van momenten die je misschien zelfs op de dag zelf niet helemaal hebt meegekregen. 

Je kunt mij boeken als trouwfotograaf voor jullie bruiloft, waarbij ik jullie mooie momenten vastleg als herinnering voor de rest van jullie leven.

Je kunt me ook boeken voor een boudoir fotoshoot, zodat je het eindresultaat bijvoorbeeld cadeau kunt geven op de dag dat jullie gaan trouwen, of bijvoorbeeld omdat jullie 1 jaar (of langer) getrouwd zijn. Een prachtig cadeau voor jouw (aanstaande) echtgenoot, maar ook zeker voor jezelf. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf € 1395 voor 6 uur fotografie
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voorafgaand aan de bruiloft/boudoir fotoshoot maak ik altijd een opdrachtbevestiging. Bij een bruiloft vraag ik een reserveringsvergoeding van € 250,- om de datum vast te zetten in mijn agenda, bij een boudoir fotoshoot reken ik hier € 100,- voor. Deze verreken ik uiteraard met de eindfactuur. De factuur voor een bruiloft wordt tegelijk met de preview verstuurd. De factuur van een boudoir fotoshoot stel ik op nav de reveal- en bestelsessie.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Op de een of andere manier worden zowel mijn bruidsparen als mijn boudoir beauty's heel enthousiast van mij en moeten ze vaak om me lachen. Ik verander in een soort van blije dodo tijdens de fotoshoot omdat ik zo enthousiast word van al het moois dat ik voor mijn camera krijg. Uiteraard ben ik de rest van de dag erbij om alle momenten vast te leggen en zul je mij op momenten dat het nodig is (zoals tijdens de ceremonie) bijna niet opmerken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Omdat ik fotograaf ben, organiseer ik zelf geen bruiloften. Ik vind het wel fijn om mijn bruidsparen te kunnen helpen en geef wel graag andere leveranciers door waarvan ik denk dat ze bij hen passen. Want hoe mooier de dag is, hoe mooier mijn foto's worden. :) Daarnaast raad ik altijd aan om een weddingplanner, of in ieder geval een professionele ceremoniemeester in te schakelen. Vooral tijdens de dag wil je geen vrienden en familie aan het werk zetten, maar hen volop laten genieten van alle mooie momenten van jullie dag. Als je dan een externe ceremoniemeester hebt, kan zij alles ombouwen, leveranciers ontvangen en de dag in goede banen leiden. Super fijn!
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Bruiloft Binnen 2 werkdagen ontvangen jullie van mij een preview met 5-10 foto's, binnen 3 weken ontvangen jullie een uitgebreide preview van zo'n 60-80 foto's en binnen 6 weken ontvangen jullie de totale selectie. Boudoir Binnen 2 weken na de fotoshoot nodig ik je opnieuw uit voor jouw persoonlijke reveal- en bestelsessie. Daarin kun je kiezen welke foto's je graag als print in je boutique box terug wilt zien. Deze ligt vervolgens binnen een week klaar om op te halen. Dus binnen 3 weken na de fotosessie kun je het eindresultaat al in handen hebben. Als je kiest voor een album, dan is de levertijd 6 weken vanaf de reveal.

Adres

Stad: 4814 AN