5
19-09-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een top dag gehad! Wat een mooie locatie! Bij de voorbereidingen hebben ze ons goed geholpen met ideeën en opties. Op de dag zelf liep alles op rolletjes. Alles goed verzorgd en top service. Het personeel was heel erg (kind)vriendelijk. We hadden een aantal kinderen op onze bruiloft en het personeel ging hier heel leuk mee om! Mijn achterneefje heeft de dag van zijn leven gehad door mee te mogen helpen in de bediening inclusief schort! 

malyssa.welle
Door malyssa.welle
5
02-11-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastische dag gehad bij de Westerliefde, goede service vooraf en op de dag zelf, prachtige aankleding en alles goed geregeld. Het liep gesmeerd en personeel dacht goed mee. 

n.wesselingh
Door n.wesselingh
5
20-10-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De dag was perfect. Het personeel denkt met alles mee. Lekker weer? Lekker naar buiten! Toch wat regen? Dan gaan we het binnen mooi maken. Wil je een wisseling in je draaiboek? Geen probleem. Dat was erg fijn. De sfeer binnen is geweldig. Een mooi hoog plafond; industrieel maar toch heel warm. De omgeving, het Westerpark, is prachtig voor een shoot. Het eten was erg goed en kregen we veel complimenten over. Bij het feest ging het dak eraf. Heel goed geluid. Aanrader: Een band. Deze locatie is ervoor gemaakt.

Enige minpunten: Parkeren voor de gasten is vrij duur en ze moeten ook nog een stuk lopen. Ook was het voor ons als bruidspaar niet makkelijk komen met een taxi, waardoor er wat lichte stress ontstaat. Tip: Zorg voor eigen vervoer. Beiden mocht de pret niet deren en vonden we ook 'normaal' als je in de grote stad gaat trouwen.  

denisevancappelle
Door denisevancappelle
4.6666666666667
30-07-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastisch mooie locatie was Westerliefde voor onze bruiloft op 10 juli 2021! Niet te groot en niet te klein, een prachtige sfeer van zichzelf waar je met weinig decoratie een supermooie bruiloft kunt houden. De communicatie ging goed en op de dag zelf liep alles als vanzelf. Ze denken goed met je mee wat heel fijn is. Wij raden deze locatie dan ook echt aan!

elkevzuylen
Door elkevzuylen
5
26-02-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een prachtige bruiloft gehad bij WesterLiefde en het Westergasterras. We waren enorm tevreden over de communicatie voorafgaand en op de dag zelf. Ze zijn super flexibel en hadden creatieve oplossingen voor onze ideeën. Net als de chef die graag met onez wensen rekening hield, de catering was daarom ook erg naar wens. 

droxh
Door droxh