Westerliefde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Westerliefde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 50-150
  • Capaciteit (staand): 50-180

De WesterLiefde is een locatie gelegen op het groene terrein van de WestergasFabriek. Hiervandaan werd in de vervlogen tijden de stad voorzien van energie. En opnieuw spettert de energie er vanaf:  WesterLiefde is nu een erkende trouwlocatie in Amsterdam en inmiddels een expert op het gebied van het ja-woord.  Het intieme gebouw is stijlvol gerenoveerd, waarbij het industriële karakter zorgvuldig bewaard is gebleven.

De basis staat

De locatie bestaat uit één ruimte, welke intern verbonden zit aan het naastgelegen WestergasTerras en de bekende WesterUnie. Ondanks dat de locaties allen aan elkaar gelinkt zijn, heeft de WesterLiefde wel een eigen entree, garderobe- en toiletfaciliteiten en is daarmee geheel exclusief voor jullie bruiloft te huren. De WesterLiefde is een hoge ruimte met kapelachtige ramen, een houten vloer, een pracht van een bar, een professionele licht- & geluidsinstallatie en stijlvol bijpassend meubilair. Dit maakt  dat alle basis ingrediënten aanwezig zijn om jullie huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken. 

Elke bruiloft is uniek

Elke bruiloft is uniek, daarom levert de WesterLiefde maatwerk: een trouwfeest dat aan alle wensen voldoet en binnen het budget past. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, van diner tot feest. Met creatieve chefkoks en de professionele keuken van het naastgelegen WestergasTerras, kunnen wij aan alle culinaire wensen voldoen.  Een walking-dinner, buffet of sit-down? Kijk gerust naar de vele culinaire mogelijkheden.

Persoonlijke twist

De WesterLiefde werkt samen met een aantal partners op de meest uiteenlopende vakgebieden waarmee jullie de dag een geheel eigen twist kunnen geven. Onder onze partners vind je o.a. dj’s, een styliste, bloemenleveranciers, cocktailshakers, bands, een traditionele Italiaanse ijskar, stoelmasseurs, hotels en vele anderen. Wij koppelen jullie graag aan onze partners, zodat zij met liefde een steentje kunnen bijdragen aan jullie dag.

Ja, ik wil!

Trouwen op deze geliefde Amsterdamse plek? Wij stellen met liefde een op maat gemaakte bruiloft samen binnen jullie budget.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
50-150
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
50-180
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher, Kindermenu, Halal
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00

Meningen over Westerliefde

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(5)
malyssa.welle
Door Malyssa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een top dag gehad! Wat een mooie locatie! Bij de voorbereidingen hebben ze ons goed geholpen met ideeën en opties. Op de dag zelf liep alles op rolletjes. Alles goed verzorgd en top service. Het personeel was heel erg (kind)vriendelijk. We hadden een aantal kinderen op onze bruiloft en het personeel ging hier heel leuk mee om! Mijn achterneefje heeft de dag van zijn leven gehad door mee te mogen helpen in de bediening inclusief schort! 

Misbruik rapporteren
n.wesselingh
Door Nanja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastische dag gehad bij de Westerliefde, goede service vooraf en op de dag zelf, prachtige aankleding en alles goed geregeld. Het liep gesmeerd en personeel dacht goed mee. 

Misbruik rapporteren
denisevancappelle
Door Denise
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De dag was perfect. Het personeel denkt met alles mee. Lekker weer? Lekker naar buiten! Toch wat regen? Dan gaan we het binnen mooi maken. Wil je een wisseling in je draaiboek? Geen probleem. Dat was erg fijn. De sfeer binnen is geweldig. Een mooi hoog plafond; industrieel maar toch heel warm. De omgeving, het Westerpark, is prachtig voor een shoot. Het eten was erg goed en kregen we veel complimenten over. Bij het feest ging het dak eraf. Heel goed geluid. Aanrader: Een band. Deze locatie is ervoor gemaakt.

Enige minpunten: Parkeren voor de gasten is vrij duur en ze moeten ook nog een stuk lopen. Ook was het voor ons als bruidspaar niet makkelijk komen met een taxi, waardoor er wat lichte stress ontstaat. Tip: Zorg voor eigen vervoer. Beiden mocht de pret niet deren en vonden we ook 'normaal' als je in de grote stad gaat trouwen.  

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1014 DD

De Westerliefde, de Westerunie en het Westergasterras bevinden zich op het Klönneplein, pal naast de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein.

Dit autoluwe terrein ligt aan de Haarlemmerweg op 2 kilometer afstand van Amsterdam Centraal Station.  Zowel tram 5 (vanaf het centrum)als bus 21(vanaf CS) stoppen bij de halte van Hallstraat op 500 meter loopafstand.

Kom je met de auto? Dan adviseren wij te parkeren bij Qpark Westerpark.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact