4.9
Gebaseerd op 3 reviews
07-12-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo’n trouwdag brengt toch een hoop spanning met zich mee. Er hing dus toch wel een beetje stress in huis op het moment dat Rachel kwam. Wat fijn dat Rachel zich hier totaal niks van aantrok. De rust zelve en waar nodig gaf ze ook tips. Hier en daar een praatje alsof er helemaal niks spannends stond te gebeuren. Met drie jonge kinderen is dat een fijne toevoeging.

Bij Rachel voel je je op je gemak. Ze loopt ertussen alsof ze al weken bij ons over de vloer komt. Dat vind ik prettig. Wij zijn heel open, doe alsof je thuis bent. Het is voor ons dus ook heel prettig als je dat ook gewoon doet. Nu ik eraan terugdenk, begin ik te twijfelen of ik wel gevraagd heb of ze wat te drinken wilde. Oeps! Zijn mijn zenuwen op dat moment een goed excuus?

Al snel vertrokken we naar het bos voor onze loveshoot. Vanaf de shoot met ons samen kwam de ontspanning weer terug dankzij Rachel. We kletsten en kregen kleine opdrachten tijdens het maken van de foto’s. Dat zorgde ervoor dat de aandacht even ergens anders op gericht werd. Dat was erg welkom op dat moment.

Onze ceremonie volgde en eigenlijk ben ik mij op dat moment niet echt meer bewust geweest van de aanwezigheid van Rachel. Voor mij een goed teken. Zeker na het ontvangen van de foto’s. De ceremonie staat er prachtig op en de waardevolle hoogtepuntjes zijn prachtig vastgelegd.

Ook met de foto’s van de loveshoot zijn wij erg blij. Het verliefde paar is erg sterk vastgelegd. Ik kan tot op heden nog niet kiezen welke foto er aan de wand gaat komen. Prachtige foto’s in kleur, maar ook in zwart-wit.  Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en daarom ook blij dat we voor Rachel gekozen hebben. Ook het album voldeed aan onze verwachtingen. Het heeft een perfecte, chronologische volgorde waarin de hoogtepunten niet gemist werden.

Met Rachel kan je goed werken. Ze communiceert alles goed met je. Ze staat open, denkt mee en is daarin ook geduldig. Ze maakt makkelijk een praatje met iedereen. Ook weet ze haar rust over te brengen op de mensen om haar heen. Compositie is een belangrijk onderdeel in de fotografie en een goede compositie vastleggen is iets wat Rachel goed beheerst. Ook de heldere kleuren in haar foto’s vind ik prachtig. Normaal heb ik niet zoveel met zwart-wit, maar die mening heeft Rachel met haar foto’s weten te veranderen. Ze zijn super!

Wij kijken terug op een prachtige dag en hebben daar dankzij Rachel mooie, tastbare herinneringen aan! Heel erg bedankt.

Door simonepluim89
23-03-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Dankzij jou kijken wij nog altijd graag terug naar onze bruiloft die jij hebt vast gelegd. De foto album is fantastisch mooi geworden en de rest van de foto's staan bij ons op de USB stick. 

Je hebt alle mooie belangrijke momenten voor ons vast gelegd zodat wij ze nooit meer gaan vergeten.

Je was ook z'on fijn gezelschap alsof je bij mijn familie hoorde.

Bedankt voor de mooie fotoshoot!

De familie Bos

Door vivian82
23-03-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rachel was fotografe op onze bruiloft. 

Ze is een hele lieve, vriendelijke vrouw, die goed nadenkt en meedenkt over de foto's.
We hebben een geweldige dag gehad en dankzij Rachel hebben we ook prachtige foto's van deze dag.
Ik kan haar aan iedereen aanbevelen

Door hendriet