5
05-05-23
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Jij hebt ons mooiste dag vast mogen leggen!

En daar zijn we heel erg dankbaar voor!!

Bij onze volgende bijzondere moment zullen wij jou zeker weten weer vragen! 

Wij zullen jouw zeker aanraden bij iedereen! 


lisanneneelis-wernke
Door lisanneneelis-wernke
2
15-10-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas geen positief gevoel overgehouden aan de diensten van Liefdevol moment. De pre weddingshoot, was helemaal goed en hier hebben we mooie foto’s aan overgehouden. Wij hebben voor onze bruiloft gekozen om 2uur extra bij te boeken zodat tijdens het aankleden en vooraf wat meer foto’s gemaakt konden worden. Op de dag van de bruiloft was Rachel helaas ziek, gelukkig was er (zoals vooraf afgesproken bij eventuele ziekte) wel vervanging. De vervangster was echter ruim 30 min later dan afgesproken. Omdat het oorspronkelijke plan en onze wensen niet bekend waren bij deze fotograaf en hierdoor op de dag zelf te weinig tijd was hebben wij weinig leuke aankleedfoto’s. Op de dag zelf zijn ook niet alle vooraf afgesproken foto’s gemaakt en hebben we veel dezelfde soort foto’s ontvangen. (Overigens zijn wel de gehele uren in rekening gebracht, terwijl deze niet zijn geleverd).

Toen de foto’s kwamen waren we ook lichtelijk teleurgesteld, dit vooral omdat de familiefoto’s (broers/ zussen en ouders) bijgevoegd waren met dichtte ogen of waar de bruid niet mooi opstond, bij navraag bleek dat er nog wel betere foto’s waren (waarom deze niet gelijk geleverd zijn is nog de vraag).

Vervolgens het album, deze hebben wij na 2 maanden goedgekeurd (begrijpelijk want eerst moesten alle foto’s bewerkt worden etc.) (de vraag was of we snel goedkeuring konden geven zodat ons boek nog met een andere aanvraag meekon. 3 maanden later (op onze mail wanneer we de foto’s konden verwachten werd pas 3 weken later gereageerd). Hebben wij het album ontvangen (ruim 5 maanden na de bruiloft). 

Als compensatie voor alle pech zouden wij een gezinshoot krijgen (ik was inmiddels bevallen). Echter ging de shoot op de gemaakte datum niet door vanwege het weer (ook dit kan gebeuren). Wij hebben dezelfde dag nog een mail verstuurd met nieuwe voorstellen qua data. Na 5 weken wachten hebben we toch maar van de diensten afgezien, omdat zoals later bleek onze mail niet was ontvangen. Mocht dit zo zijn, dan gaan wij ervan uit dat je de klant als die in een afzienbare periode niet heeft gereageerd en er al zoveel mis is gegaan zelf even contacteert.) Kortom, de foto’s zijn door enigszins overmacht, minder dan gehoopt en de services en het contact zijn ondermaats gebleken. Bij ons overheerst dan ook het gevoel dat we te veel betaald hebben voor de verkregen service. En nog vervelender, we hebben niet de foto’s van onze grote dag gekregen die we vooraf gehoopt hadden na het eerste fijne contact met Liefdevol moment.

familievandijk32
Door familievandijk32
5
26-09-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Wat ben jij een fantastische vrouw met een hart voor haar werk. 

Nu zijn wij geen vreemden meer van elkaar, want je hebt ons al meerdere malen vast mogen leggen.
Toch is een bruiloft, je eigen bruiloft, wel even een ander verhaal. Stiekem ben je dan toch wat zenuwachtig, gaat alles wel zoals gepland? 
Dan kom jij binnen, de rust zelve. Je geeft tips en waar nodig denk je mee.  Je bent enorm flexibel en niks is voor jou te gek. 

Onze kinderen, die het niet zo hebben op drukte en mensen die ze 'niet goed kennen' heb je fantastich weten vast te leggen. Geen vaste positie of verplichte glimlach, maar gewoon tijdens het spelen en zoals zij zijn. 

Tijdens het kijken naar onze foto's zijn niet alleen de emoties te zien, maar ook te voelen en herbeleven. 
We zijn je enorm dankbaar voor de prachtige foto's die we hebben mogen ontvangen! 


iris555leenders
Door iris555leenders
5
12-09-22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb een 1-op-1 shoot met Rachel gedaan. Ze stelt je enorm op je gemak, is heel lief, werkt met passie en is absoluut een aanrader. Ik vind de foto's heel mooi geworden!

katrien_10
Door katrien_10
5
07-12-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo’n trouwdag brengt toch een hoop spanning met zich mee. Er hing dus toch wel een beetje stress in huis op het moment dat Rachel kwam. Wat fijn dat Rachel zich hier totaal niks van aantrok. De rust zelve en waar nodig gaf ze ook tips. Hier en daar een praatje alsof er helemaal niks spannends stond te gebeuren. Met drie jonge kinderen is dat een fijne toevoeging.

Bij Rachel voel je je op je gemak. Ze loopt ertussen alsof ze al weken bij ons over de vloer komt. Dat vind ik prettig. Wij zijn heel open, doe alsof je thuis bent. Het is voor ons dus ook heel prettig als je dat ook gewoon doet. Nu ik eraan terugdenk, begin ik te twijfelen of ik wel gevraagd heb of ze wat te drinken wilde. Oeps! Zijn mijn zenuwen op dat moment een goed excuus?

Al snel vertrokken we naar het bos voor onze loveshoot. Vanaf de shoot met ons samen kwam de ontspanning weer terug dankzij Rachel. We kletsten en kregen kleine opdrachten tijdens het maken van de foto’s. Dat zorgde ervoor dat de aandacht even ergens anders op gericht werd. Dat was erg welkom op dat moment.

Onze ceremonie volgde en eigenlijk ben ik mij op dat moment niet echt meer bewust geweest van de aanwezigheid van Rachel. Voor mij een goed teken. Zeker na het ontvangen van de foto’s. De ceremonie staat er prachtig op en de waardevolle hoogtepuntjes zijn prachtig vastgelegd.

Ook met de foto’s van de loveshoot zijn wij erg blij. Het verliefde paar is erg sterk vastgelegd. Ik kan tot op heden nog niet kiezen welke foto er aan de wand gaat komen. Prachtige foto’s in kleur, maar ook in zwart-wit.  Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en daarom ook blij dat we voor Rachel gekozen hebben. Ook het album voldeed aan onze verwachtingen. Het heeft een perfecte, chronologische volgorde waarin de hoogtepunten niet gemist werden.

Met Rachel kan je goed werken. Ze communiceert alles goed met je. Ze staat open, denkt mee en is daarin ook geduldig. Ze maakt makkelijk een praatje met iedereen. Ook weet ze haar rust over te brengen op de mensen om haar heen. Compositie is een belangrijk onderdeel in de fotografie en een goede compositie vastleggen is iets wat Rachel goed beheerst. Ook de heldere kleuren in haar foto’s vind ik prachtig. Normaal heb ik niet zoveel met zwart-wit, maar die mening heeft Rachel met haar foto’s weten te veranderen. Ze zijn super!

Wij kijken terug op een prachtige dag en hebben daar dankzij Rachel mooie, tastbare herinneringen aan! Heel erg bedankt.

simonepluim89
Door simonepluim89
5
23-03-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Dankzij jou kijken wij nog altijd graag terug naar onze bruiloft die jij hebt vast gelegd. De foto album is fantastisch mooi geworden en de rest van de foto's staan bij ons op de USB stick. 

Je hebt alle mooie belangrijke momenten voor ons vast gelegd zodat wij ze nooit meer gaan vergeten.

Je was ook z'on fijn gezelschap alsof je bij mijn familie hoorde.

Bedankt voor de mooie fotoshoot!

De familie Bos

vivian82
Door vivian82
5
23-03-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rachel was fotografe op onze bruiloft. 

Ze is een hele lieve, vriendelijke vrouw, die goed nadenkt en meedenkt over de foto's.
We hebben een geweldige dag gehad en dankzij Rachel hebben we ook prachtige foto's van deze dag.
Ik kan haar aan iedereen aanbevelen

hendriet
Door hendriet