Liefdevol Moment Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Liefdevol Moment Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 995 €

Herken je dit ook, 75 % van al mijn koppels vertelt me voor de reportage dat ze er een hekel aan hebben om op de foto te gaan,zich ongemakkelijk of onzeker voelen ,of nooit mooi op de foto staan.

diezelfde koppels geven na de reportage aan hoe ontspannen ze waren, niet bezig waren met de reportage en er zelfs lol in hadden!

Mijn aanpak is supereenvoudig  90% van je dag wordt onopvallend gefotografeerd. Ik wil de dag fotograferen zoals die ‘voelde’ en een galerij afleveren vol emotionele, leuke en creatieve beelden van jou en je dierbaren die van de dag genieten.

De 10% die geen documentaire is, is het deel waar ik je familiegroepsfoto’s, jullie reportage samen en de detail foto’s maak.

Voor de groepsfoto’s vraag ik je om een lijst. Ik weet hoe belangrijk deze foto’s voor je zijn en ze worden een zeer gewaardeerd onderdeel van je trouwgalerij, maar ik ben me er ook van bewust dat bruiloften bedoeld zijn om samen te komen en niet om uren aan foto’s te besteden maar plezier te maken en te genieten met elkaar.

Voor de reportage samen gaan we naar een mooie door jullie gekozen plek dit kan zijn een buiten locatie of een binnen locatie met prachtig licht.


Ik kan jullie verklappen jullie galerij komt niet vol met een over gestyleerd bruidspaar met een ongemakkelijke tandpasta reclame glimlach van oor tot oor. Ik leg namelijk liever jullie persoonlijkheid en liefde voor elkaar vast.

Mijn benadering is om tijdens dit moment, juist even samen te ontspannen. Het is super eenvoudig, geen ongemakkelijke poseren . Ik zal jullie vragen stellen waardoor jullie gefocust zijn op elkaar en de emotie van het moment voelen zodat jullie op de foto gaan precies zoals jullie zijn met het gevoel van dat moment weerspiegelt.

Heb jij zin om jullie huwelijksdag op deze manier gefotografeerd, kom gezellig langs voor een kopje koffie.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
995 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Liefdevol Moment Bruidsfotografie

4.5
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(6)
(1)
Prijs/kwaliteit
(6)
(1)
Aanrader?
(6)
(1)
lisanneneelis-wernke
Door Lisanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Jij hebt ons mooiste dag vast mogen leggen!

En daar zijn we heel erg dankbaar voor!!

Bij onze volgende bijzondere moment zullen wij jou zeker weten weer vragen! 

Wij zullen jouw zeker aanraden bij iedereen! 

Misbruik rapporteren
familievandijk32
Door familie
2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas geen positief gevoel overgehouden aan de diensten van Liefdevol moment. De pre weddingshoot, was helemaal goed en hier hebben we mooie foto’s aan overgehouden. Wij hebben voor onze bruiloft gekozen om 2uur extra bij te boeken zodat tijdens het aankleden en vooraf wat meer foto’s gemaakt konden worden. Op de dag van de bruiloft was Rachel helaas ziek, gelukkig was er (zoals vooraf afgesproken bij eventuele ziekte) wel vervanging. De vervangster was echter ruim 30 min later dan afgesproken. Omdat het oorspronkelijke plan en onze wensen niet bekend waren bij deze fotograaf en hierdoor op de dag zelf te weinig tijd was hebben wij weinig leuke aankleedfoto’s. Op de dag zelf zijn ook niet alle vooraf afgesproken foto’s gemaakt en hebben we veel dezelfde soort foto’s ontvangen. (Overigens zijn wel de gehele uren in rekening gebracht, terwijl deze niet zijn geleverd).

Toen de foto’s kwamen waren we ook lichtelijk teleurgesteld, dit vooral omdat de familiefoto’s (broers/ zussen en ouders) bijgevoegd waren met dichtte ogen of waar de bruid niet mooi opstond, bij navraag bleek dat er nog wel betere foto’s waren (waarom deze niet gelijk geleverd zijn is nog de vraag).

Vervolgens het album, deze hebben wij na 2 maanden goedgekeurd (begrijpelijk want eerst moesten alle foto’s bewerkt worden etc.) (de vraag was of we snel goedkeuring konden geven zodat ons boek nog met een andere aanvraag meekon. 3 maanden later (op onze mail wanneer we de foto’s konden verwachten werd pas 3 weken later gereageerd). Hebben wij het album ontvangen (ruim 5 maanden na de bruiloft). 

Als compensatie voor alle pech zouden wij een gezinshoot krijgen (ik was inmiddels bevallen). Echter ging de shoot op de gemaakte datum niet door vanwege het weer (ook dit kan gebeuren). Wij hebben dezelfde dag nog een mail verstuurd met nieuwe voorstellen qua data. Na 5 weken wachten hebben we toch maar van de diensten afgezien, omdat zoals later bleek onze mail niet was ontvangen. Mocht dit zo zijn, dan gaan wij ervan uit dat je de klant als die in een afzienbare periode niet heeft gereageerd en er al zoveel mis is gegaan zelf even contacteert.) Kortom, de foto’s zijn door enigszins overmacht, minder dan gehoopt en de services en het contact zijn ondermaats gebleken. Bij ons overheerst dan ook het gevoel dat we te veel betaald hebben voor de verkregen service. En nog vervelender, we hebben niet de foto’s van onze grote dag gekregen die we vooraf gehoopt hadden na het eerste fijne contact met Liefdevol moment.

Misbruik rapporteren
iris555leenders
Door Iris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Wat ben jij een fantastische vrouw met een hart voor haar werk. Nu zijn wij geen vreemden meer van elkaar, want je hebt ons al meerdere malen vast mogen leggen. Toch is een bruiloft, je eigen bruiloft, wel even een ander verhaal. Stiekem ben je dan toch wat zenuwachtig, gaat alles wel zoals gepland? Dan kom jij binnen, de rust zelve. Je geeft tips en waar nodig denk je mee.  Je bent enorm flexibel en niks is voor jou te gek. Onze kinderen, die het niet zo hebben op drukte en mensen die ze 'niet goed kennen' heb je fantastich weten vast te leggen. Geen vaste positie of verplichte glimlach, maar gewoon tijdens het spelen en zoals zij zijn. Tijdens het kijken naar onze foto's zijn niet alleen de emoties te zien, maar ook te voelen en herbeleven. We zijn je enorm dankbaar voor de prachtige foto's die we hebben mogen ontvangen! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact