• Prijs vanaf: 995 €

Herken je dit ook, 75 % van al mijn koppels vertelt me voor de reportage dat ze er een hekel aan hebben om op de foto te gaan,zich ongemakkelijk of onzeker voelen ,of nooit mooi op de foto staan.

diezelfde koppels geven na de reportage aan hoe ontspannen ze waren, niet bezig waren met de reportage en er zelfs lol in hadden!

Mijn aanpak is supereenvoudig  90% van je dag wordt onopvallend gefotografeerd. Ik wil de dag fotograferen zoals die ‘voelde’ en een galerij afleveren vol emotionele, leuke en creatieve beelden van jou en je dierbaren die van de dag genieten.

De 10% die geen documentaire is, is het deel waar ik je familiegroepsfoto’s, jullie reportage samen en de detail foto’s maak.

Voor de groepsfoto’s vraag ik je om een lijst. Ik weet hoe belangrijk deze foto’s voor je zijn en ze worden een zeer gewaardeerd onderdeel van je trouwgalerij, maar ik ben me er ook van bewust dat bruiloften bedoeld zijn om samen te komen en niet om uren aan foto’s te besteden maar plezier te maken en te genieten met elkaar.

Voor de reportage samen gaan we naar een mooie door jullie gekozen plek dit kan zijn een buiten locatie of een binnen locatie met prachtig licht.


Ik kan jullie verklappen jullie galerij komt niet vol met een over gestyleerd bruidspaar met een ongemakkelijke tandpasta reclame glimlach van oor tot oor. Ik leg namelijk liever jullie persoonlijkheid en liefde voor elkaar vast.

Mijn benadering is om tijdens dit moment, juist even samen te ontspannen. Het is super eenvoudig, geen ongemakkelijke poseren . Ik zal jullie vragen stellen waardoor jullie gefocust zijn op elkaar en de emotie van het moment voelen zodat jullie op de foto gaan precies zoals jullie zijn met het gevoel van dat moment weerspiegelt.

Heb jij zin om jullie huwelijksdag op deze manier gefotografeerd, kom gezellig langs voor een kopje koffie.

Bezoeker, laat een review achter over Liefdevol Moment Bruidsfotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Liefdevol Moment Bruidsfotografie

5.0 5 reviews
Door Iris
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Rachel,

Wat ben jij een fantastische vrouw met een hart voor haar werk. 

Nu zijn wij geen vreemden meer van elkaar, want je hebt ons al meerdere malen vast mogen leggen.
Toch is een bruiloft, je eigen bruiloft, wel even een ander verhaal. Stiekem ben je dan toch wat zenuwachtig, gaat alles wel zoals gepland? 
Dan kom jij binnen, de rust zelve. Je geeft tips en waar nodig denk je mee.  Je bent enorm flexibel en niks is voor jou te gek. 

Onze kinderen, die het niet zo hebben op drukte en mensen die ze 'niet goed kennen' heb je fantastich weten vast te leggen. Geen vaste positie of verplichte glimlach, maar gewoon tijdens het spelen en zoals zij zijn. 

Tijdens het kijken naar onze foto's zijn niet alleen de emoties te zien, maar ook te voelen en herbeleven. 
We zijn je enorm dankbaar voor de prachtige foto's die we hebben mogen ontvangen! 


Misbruik rapporteren
Door Carlijn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb een 1-op-1 shoot met Rachel gedaan. Ze stelt je enorm op je gemak, is heel lief, werkt met passie en is absoluut een aanrader. Ik vind de foto's heel mooi geworden!

Misbruik rapporteren
Door Simone
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo’n trouwdag brengt toch een hoop spanning met zich mee. Er hing dus toch wel een beetje stress in huis op het moment dat Rachel kwam. Wat fijn dat Rachel zich hier totaal niks van aantrok. De rust zelve en waar nodig gaf ze ook tips. Hier en daar een praatje alsof er helemaal niks spannends stond te gebeuren. Met drie jonge kinderen is dat een fijne toevoeging.

Bij Rachel voel je je op je gemak. Ze loopt ertussen alsof ze al weken bij ons over de vloer komt. Dat vind ik prettig. Wij zijn heel open, doe alsof je thuis bent. Het is voor ons dus ook heel prettig als je dat ook gewoon doet. Nu ik eraan terugdenk, begin ik te twijfelen of ik wel gevraagd heb of ze wat te drinken wilde. Oeps! Zijn mijn zenuwen op dat moment een goed excuus?

Al snel vertrokken we naar het bos voor onze loveshoot. Vanaf de shoot met ons samen kwam de ontspanning weer terug dankzij Rachel. We kletsten en kregen kleine opdrachten tijdens het maken van de foto’s. Dat zorgde ervoor dat de aandacht even ergens anders op gericht werd. Dat was erg welkom op dat moment.

Onze ceremonie volgde en eigenlijk ben ik mij op dat moment niet echt meer bewust geweest van de aanwezigheid van Rachel. Voor mij een goed teken. Zeker na het ontvangen van de foto’s. De ceremonie staat er prachtig op en de waardevolle hoogtepuntjes zijn prachtig vastgelegd.

Ook met de foto’s van de loveshoot zijn wij erg blij. Het verliefde paar is erg sterk vastgelegd. Ik kan tot op heden nog niet kiezen welke foto er aan de wand gaat komen. Prachtige foto’s in kleur, maar ook in zwart-wit.  Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en daarom ook blij dat we voor Rachel gekozen hebben. Ook het album voldeed aan onze verwachtingen. Het heeft een perfecte, chronologische volgorde waarin de hoogtepunten niet gemist werden.

Met Rachel kan je goed werken. Ze communiceert alles goed met je. Ze staat open, denkt mee en is daarin ook geduldig. Ze maakt makkelijk een praatje met iedereen. Ook weet ze haar rust over te brengen op de mensen om haar heen. Compositie is een belangrijk onderdeel in de fotografie en een goede compositie vastleggen is iets wat Rachel goed beheerst. Ook de heldere kleuren in haar foto’s vind ik prachtig. Normaal heb ik niet zoveel met zwart-wit, maar die mening heeft Rachel met haar foto’s weten te veranderen. Ze zijn super!

Wij kijken terug op een prachtige dag en hebben daar dankzij Rachel mooie, tastbare herinneringen aan! Heel erg bedankt.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: