5
06-11-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole was onze ceremoniemeester op ons bruiloft en heeft dit fantastisch gedaan. Nicole is vriendelijk, meedenken, let op de details en zorgt daadwerkelijk voor dat je een Onbezorgde Trouwdag ervaart. Dankjewel!

Edwin_Karin
Door Edwin_Karin
5
17-06-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat is er nu leuker als een tentfeestje? Dat konden wij niet bedenken en wilden daarom heel graag trouwen, buiten in een tent. Nu had ik al gezocht en kwam er achter dat dit veel werk was. Opzoek naar een weddingplanner die samen met ons dit avontuur aan wilde gaan. In het eerste gesprek zegt  Nicole. "Ooooh, Ik heb aankomende vrijdag een bruiloft in een tent". Ze gaf aan het helemaal te zien zitten en gaf ons vertrouwen dat wij dit ook konden. Het eerste gesprek was meteen gezellig en voelde goed. Nicole heeft ons geholpen met het organiseren, had leuke inbrengen en dacht aan de praktische dingen. Ontzettend fijn ! Heel toegankelijk ik kon haar voor alle kleinigheidjes bereiken. Ze heeft er een super locatie van gemaakt en op de dag zelf al onze zorgen van ons afgenomen en alles geregeld.
Wij hebben zo ontzettend genoten, wij hoefden zelf nergens aan te denken. Nogmaals Nicole bedankt voor onze mooie dag.
Ik zal iedereen jou aanraden !! 

anneke_westerhof
Door anneke_westerhof
5
22-05-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers. Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk. Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!

margreet_w
Door margreet_w
5
23-08-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een kleine bruiloft was onze wens zonder dat onze gasten of wij ons druk hoefden te maken. Om deze reden hebben wij een ervaren professionele ceremoniemeester gevraagd om onze dag te begeleiden. Nicole heeft op onze trouwdag keihard gewerkt. Wij en onze gasten hebben een heerlijke dag gehad. Wij zijn Nicole enorm dankbaar. 

josagmeijerink
Door josagmeijerink
5
07-08-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wilden bij voorkeur geen ceremoniemeester uit onze familie of vriendenkring. Op andere bruiloften hadden we gezien dat het een erg drukke en ondankbare taak was voor iemand die ook te gast is. Die persoon zou dan een minder leuke dag hebben en dat wilden we niet.

Toevallig kwam Nicole op ons pad. Ze werd ons aangeraden door een andere leverancier. Aanvankelijk alleen voor de aankleding van de trouwlocatie, maar na een prettig kennismakingsgesprek ook als ceremoniemeester. Wat ons aansprak was dat Nicole veel kennis heeft van wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken en goed kan inschatten wat (on)haalbaar is.

Nicole is een ontzettend leuk mens in de omgang en neemt de tijd voor het bruidspaar. We hebben meerdere keren met haar afgesproken om onze ideeën te bespreken. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg. Wij als bruidspaar stonden echt centraal. Het contact, zowel voor als tijdens de bruiloft, was plezierig en ze hield ons frequent op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke updates.

Tijdens de bruiloft was Nicole aanwezig op de momenten wanneer de situatie daarom vroeg en ‘onzichtbaar’ op andere momenten. Deze balans was perfect. Nicole heeft duidelijk de regie en geeft op een prettige manier leiding. Op deze wijze werd alles in goede banen geleid. Ze heeft onze bruiloft tot een groot succes gemaakt.

m.stadman
Door m.stadman
5
13-06-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een prijsvraag bij 'Te Gekke Bruiloft' in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

bashermse
Door bashermse
5
14-02-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole hebben we gevraagd als onze weddingplanner en ceremoniemeester. We waren op zoek naar iemand die nuchter en vriendelijk is en met je meedenkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist meteen welke sfeer we wouden neerzetten. Heel fijn vonden we dat Nicole in haar netwerk de juiste mensen wist te vinden om onze trouwdag onvergetelijk te laten worden.

Onze ceremonie vond plaats op een buitenlocatie in het bos en de feestlocatie was bij ons thuis in een schuur die helemaal omgetoverd moest worden. Nicole heeft ons heel goed begeleidt en veel werk uit handen genomen. Wij hebben helemaal geen stress of druk gevoeld in de voorbereidingen of op de dag zelf. We hebben een echte onbezorgde trouwdag gehad!

nynke_130
Door nynke_130