Onbezorgde Trouwdag

ZIWA 2018
12

Omschrijving van het bedrijf

Jullie bruiloft mijn zorg

Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag voor staat. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Mogelijkheden

Waar kan ik jullie mee helpen? Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester.

Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek.

Ik help jullie graag!

Nicole is altijd bereikbaar en reageert snel. Ze heeft een luisterend oor, zoekt en denk mee, stelt de wensen van het bruidspaar centraal en op de trouwdag is ze onzichtbaar, zichtbaar aanwezig.” S&D

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Mijn klanten ontvangen een factuur en kunnen het dan overmaken.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 45 per uur
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Vol passie organiseer ik jullie droombruiloft.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2009

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een kleine bruiloft was onze wens zonder dat onze gasten of wij ons druk hoefden te maken. Om deze reden hebben wij een ervaren professionele ceremoniemeester gevraagd om onze dag te begeleiden. Nicole heeft op onze trouwdag keihard gewerkt. Wij en onze gasten hebben een heerlijke dag gehad. Wij zijn Nicole enorm dankbaar. 

Misbruik rapporteren
Door m.stadman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wilden bij voorkeur geen ceremoniemeester uit onze familie of vriendenkring. Op andere bruiloften hadden we gezien dat het een erg drukke en ondankbare taak was voor iemand die ook te gast is. Die persoon zou dan een minder leuke dag hebben en dat wilden we niet.

Toevallig kwam Nicole op ons pad. Ze werd ons aangeraden door een andere leverancier. Aanvankelijk alleen voor de aankleding van de trouwlocatie, maar na een prettig kennismakingsgesprek ook als ceremoniemeester. Wat ons aansprak was dat Nicole veel kennis heeft van wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken en goed kan inschatten wat (on)haalbaar is.

Nicole is een ontzettend leuk mens in de omgang en neemt de tijd voor het bruidspaar. We hebben meerdere keren met haar afgesproken om onze ideeën te bespreken. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg. Wij als bruidspaar stonden echt centraal. Het contact, zowel voor als tijdens de bruiloft, was plezierig en ze hield ons frequent op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke updates.

Tijdens de bruiloft was Nicole aanwezig op de momenten wanneer de situatie daarom vroeg en ‘onzichtbaar’ op andere momenten. Deze balans was perfect. Nicole heeft duidelijk de regie en geeft op een prettige manier leiding. Op deze wijze werd alles in goede banen geleid. Ze heeft onze bruiloft tot een groot succes gemaakt.

Misbruik rapporteren
Door bashermse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een prijsvraag bij 'Te Gekke Bruiloft' in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

Misbruik rapporteren
Antwoord van de leverancier
Hoi Bas en Anouk, dank jullie wel voor jullie warme woorden. Wij, Anita en ik, hebben ontzettend genoten van jullie en jullie gasten. Heerlijke relaxte dag was het.
Liefs Nicole
Door nynke_130
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole hebben we gevraagd als onze weddingplanner en ceremoniemeester. We waren op zoek naar iemand die nuchter en vriendelijk is en met je meedenkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist meteen welke sfeer we wouden neerzetten. Heel fijn vonden we dat Nicole in haar netwerk de juiste mensen wist te vinden om onze trouwdag onvergetelijk te laten worden.

Onze ceremonie vond plaats op een buitenlocatie in het bos en de feestlocatie was bij ons thuis in een schuur die helemaal omgetoverd moest worden. Nicole heeft ons heel goed begeleidt en veel werk uit handen genomen. Wij hebben helemaal geen stress of druk gevoeld in de voorbereidingen of op de dag zelf. We hebben een echte onbezorgde trouwdag gehad!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Anders Bloemstyling
Trouwen in Drenthe: deze leveranciers zorgen voor jullie droomdag!
Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig? Dit zijn de beste in Noord-Nederland!
Foto: Shutterstock
Op deze manier wordt het leuk om de tafelschikking voor je bruiloft te maken!

Adres van Onbezorgde Trouwdag in Drenthe:

Mr. W. Doornbosstraat 7 7941 Meppel +31 621533633
 • #Midden