Onbezorgde Trouwdag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Onbezorgde Trouwdag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 45 €

Jullie bruiloft mijn zorg

Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag voor staat. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Mogelijkheden

Waar kan ik jullie mee helpen? Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester.

Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek.

Ik help jullie graag!

Nicole is altijd bereikbaar en reageert snel. Ze heeft een luisterend oor, zoekt en denk mee, stelt de wensen van het bruidspaar centraal en op de trouwdag is ze onzichtbaar, zichtbaar aanwezig.” S&D

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
45 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mijn klanten ontvangen een factuur en kunnen het dan overmaken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Onbezorgde Trouwdag

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
Edwin_Karin
Door Edwin en
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole was onze ceremoniemeester op ons bruiloft en heeft dit fantastisch gedaan. Nicole is vriendelijk, meedenken, let op de details en zorgt daadwerkelijk voor dat je een Onbezorgde Trouwdag ervaart. Dankjewel!

Misbruik rapporteren
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de mooie woorden.
anneke_westerhof
Door Anneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat is er nu leuker als een tentfeestje? Dat konden wij niet bedenken en wilden daarom heel graag trouwen, buiten in een tent. Nu had ik al gezocht en kwam er achter dat dit veel werk was. Opzoek naar een weddingplanner die samen met ons dit avontuur aan wilde gaan. In het eerste gesprek zegt  Nicole. "Ooooh, Ik heb aankomende vrijdag een bruiloft in een tent". Ze gaf aan het helemaal te zien zitten en gaf ons vertrouwen dat wij dit ook konden. Het eerste gesprek was meteen gezellig en voelde goed. Nicole heeft ons geholpen met het organiseren, had leuke inbrengen en dacht aan de praktische dingen. Ontzettend fijn ! Heel toegankelijk ik kon haar voor alle kleinigheidjes bereiken. Ze heeft er een super locatie van gemaakt en op de dag zelf al onze zorgen van ons afgenomen en alles geregeld. Wij hebben zo ontzettend genoten, wij hoefden zelf nergens aan te denken. Nogmaals Nicole bedankt voor onze mooie dag. Ik zal iedereen jou aanraden !! 

Misbruik rapporteren
Dank je wel Anneke voor je mooie recensie. Het was een feestje om met jullie samen te werken.
margreet_w
Door Margreet Bruins Woltman
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers. Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk. Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7941JD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact