10

Omschrijving

Jullie bruiloft mijn zorg

Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag voor staat. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Mogelijkheden

Waar kan ik jullie mee helpen? Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester.

Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek.

Ik help jullie graag!

Nicole is altijd bereikbaar en reageert snel. Ze heeft een luisterend oor, zoekt en denk mee, stelt de wensen van het bruidspaar centraal en op de trouwdag is ze onzichtbaar, zichtbaar aanwezig.” S&D

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Mijn klanten ontvangen een factuur en kunnen het dan overmaken.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 45 per uur
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Vol passie organiseer ik jullie droombruiloft.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2009

Reviews (2)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 2 meningen
Door bashermse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een prijsvraag bij 'Te Gekke Bruiloft' in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

Misbruik rapporteren
Antwoord van de leverancier
Hoi Bas en Anouk, dank jullie wel voor jullie warme woorden. Wij, Anita en ik, hebben ontzettend genoten van jullie en jullie gasten. Heerlijke relaxte dag was het.
Liefs Nicole
Door nynke_130
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nicole hebben we gevraagd als onze weddingplanner en ceremoniemeester. We waren op zoek naar iemand die nuchter en vriendelijk is en met je meedenkt. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist meteen welke sfeer we wouden neerzetten. Heel fijn vonden we dat Nicole in haar netwerk de juiste mensen wist te vinden om onze trouwdag onvergetelijk te laten worden.

Onze ceremonie vond plaats op een buitenlocatie in het bos en de feestlocatie was bij ons thuis in een schuur die helemaal omgetoverd moest worden. Nicole heeft ons heel goed begeleidt en veel werk uit handen genomen. Wij hebben helemaal geen stress of druk gevoeld in de voorbereidingen of op de dag zelf. We hebben een echte onbezorgde trouwdag gehad!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig? Dit zijn de beste in Noord-Nederland!
Foto: Shutterstock
Op deze manier wordt het leuk om de tafelschikking voor je bruiloft te maken!

Adres van Onbezorgde Trouwdag in Drenthe:

Mr. W. Doornbosstraat 7 7941 Meppel +31 621533633