21

Omschrijving

JULLIE GAAN TROUWEN. GEFELICITEERD!

Zorgeloos en ontspannen toeleven naar jullie mooiste dag. Dat kan! Jullie willen met familie en vrienden er een mooie en liefdevolle dag van maken. Waar begin je? Waar moet je allemaal om denken? Je kunt misschien wel wat hulp bij gebruiken. Annelies van zegJa is in staat om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Met haar persoonlijke en enthousiaste aanpak kan ze jullie helpen om de leukste leveranciers te vinden.
Of je nu een intieme bruiloft wilt, of je wilt groots uitpakken, ik kan je overal bij helpen. Alles kan en niets is onmogelijk.

IK WERK MET MEERDERE ARRANGEMENTEN:

COMPLEET ARRANGEMENT:

Ik organiseer samen met jullie de bruiloft. Ga op zoek naar de beste leveranciers, maak een planning, bewaak jullie budget. En ben ceremoniemeester op jullie huwelijk. 

TROUW ADVIESGESPREK:

Toch nog hulp nodig. Een advies of je wel aan alles gedacht hebt. Of je planning wel optimaal is?
In dit gesprek van ongeveer 3 uur, geef ik jullie tips en adviezen. 

CEREMONIEMEESTER:

Iedereen kan ontspannen en genieten van jullie huwelijksdag. Als ceremoniemeester ben je de hele dag best druk. Jammer dat je zus of je beste vriend(in) veel moet missen. Met het inhuren van een professional kan iedereen een leuke dag hebben. Ik maak een eigen draaiboek, en neem jullie bruiloft van minuut tot minuut met jullie door. Bel alle leveranciers na of alle afspraken nog goed in de agenda staan. En ik ben aanwezig op de dag zelf, om als gastvrouw op te treden voor jullie gasten en leveranciers. Jullie organiseren zelf alles vooraf, en ik ben de ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft.
Ik werk met 3 standaard pakketten (prijs vanaf 449,00), kijk op de website voor meer info.

WORKSHOP CEREMONIEMEESTER:​

Toch een eigen ceremoniemeester? Geef deze dan een workshop cadeau. In deze workshop kom ik bij jullie thuis en leer ik de ceremoniemeester precies wat hij/zij moet weten. Op maat gemaakt.

Bij het afnemen van een arrangement kan ik jullie een mooie trouwauto Mazda MX-5 aanbieden (excl. brandstof).

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem vrijblijvend contact met me op, dit kan telefonisch of per mail. Ik hoop jullie een keer te ontmoeten, en jullie een fantastische dag te mogen bezorgen.

www.zegja-weddingplanner.nl


Zeg Ja tegen zegJa en laat je dromen uitkomen.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  overmaken op bank rekening
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  50 euro uurprijs en offerte op maat.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Zorgeloos een bruiloft of feest organiseren. Met veel passie en enthousiasme gaat zegJa voor je aan het werk. Mensen blij maken en zorgen uit handen nemen, dat geeft mij de grootste voldoening. Ik denk met je mee. Met zegJa krijg je een betrokken, betrouwbaar en vooral een vrolijke weddingplanner. Alles kan, niets is onmogelijk. Iedereen laten genieten van jullie huwelijk? Huur een professioneel ceremoniemeester in en jullie dag verloopt precies zoals jullie het willen. Er is al een pakket van 449,00 euro. Kijk op de website voor de mogelijkheden en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zeg Ja tegen zegJa en laat je dromen werkelijkheid worden.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
7 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord fantastisch!! Wat hebben wij ontzettend kunnen genieten van onze fantastische dag! Annelies heeft ons alles uit handen genomen en we hebben nog geen 1 moment hoeven na te denken of ons zorgen hoeven te maken. Annelies heeft alles tot in de puntjes geregeld! Je kan je werkelijk geen betere ceremoniemeester bedenken!!

Lieve lieve Annelies, je bent fantastisch! Wij gunnen iedereen jou als ceremoniemeest / weddingplanner want jij bent gewoon de beste! En een schat van een mens! Heel veel liefs van ons.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat ben je toch een schat van een ceremoniemeester!
We hebben een erg mooie bruiloft gehad 8-sept-2017, af en toe zagen we je ietwat heen en weer "vliegen" maar juist dat maakt iemand een goede ceremoniemeester welke overal met de neus bovenop zit en niks aan het toeval overlaat!

Annelies, nogmaals erg bedankt! :-)

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Annelies haar aanwezigheid was van onschatbare waarde op de dag zelf.

zegJa weddingplanner (zeg maar Annelies) heeft onze bruiloft als ceremoniemeester geleid. Wij hadden geen idee wat we konden verwachten. We hadden Annelies namelijk gewonnen op een wedding beurs in Zwolle. En zodanig hadden wij onze bedenkingen om onze drukke families te laten leiden. Niets is minder waar.

Vanaf de eerste afspraak was het al prettig om Annelies erbij te hebben. Van kennismaking tot bespreken van de details en het maken van een draaiboek. Haar aandeel was zeer professioneel en vakkundig. Goede tips waar we zelf nog niet aan gedacht hadden, bereikbaar via telefoon/mail/Whatsapp, contact tussen de leveranciers, belangrijke familie leden en een overzichtelijk draaiboek.

Hiernaast was haar aanwezigheid op de dag zelf van onschatbare waarde. Overzicht van de dag, spullen die op bepaalde plekken moesten staan en het leiden van de momenten. Mochten er problemen zijn geweest tijdens onze bruiloft, wij en onze familie en vrienden hebben ze niet gemerkt. Wij hebben genoten van onze prachtige dag.

Kortom: Annelies van zegJa weddingplanner is het dubbel en dwars waard.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe blij je kan worden van een ceremoniemeester! Lang getwijfeld en uiteindelijk toch een ceremoniemeester ingehuurd voor onze trouwdag. Annelies kwam op ons pad en we hebben er geen moment spijt van gehad.
Via 2 voorgesprekken en nog veel adviezen is onze trouwdag echt een droomdag geworden. Annelies is zeer punctueel en en heeft alles goed onder controle. Zonder zorgen hebben we haar onze dag in handen gegeven en we hebben genoten. Geen stress alles verliep vlekkeloos. Onze gasten waren heel enthousiast over het inhuren van een ceremoniemeester, iedereen heeft van de dag kunnen genieten. En dan als je naar bed gaat vind je ook nog een verassing.... Lieve Annelies super bedankt, zonder jou was het nooit zo mooi geworden.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Annelies was op 2 juni onze weddingplanner in het mooie Groningen. Al van tevoren plande ze een aantal gesprekken in om de dag door te nemen en zijn we samen de trouw en feestlocatie langs gegaan om alles te bekijken zodat er op de dag zelf alles duidelijk zou zijn. Annelies kwam met tips waar ik zelf niet aan gedacht had en in de weken voor ons huwelijk kregen we regelmatig berichtjes met hoe het ging en updates over de dingen die nog te regelen stonden. Heel fijn omdat je weet dat ze hetzelfde doel had: de dag prachtig te laten verlopen. De week voor de bruiloft ontvingen we een gedetailleerd draaiboek en belde Annelies iedereen bij langs die wat met onze trouwdag deed, van de kapper tot de trouwtaart, alles werd nog even gecheckt of het goed verliep. Op de dag zelf was Annelies de hele dag aanwezig en zorgde ervoor dat de tijd goed bewaakt werd maar ook dat alles wat geregeld en gecoordineerd moest worden goed verliep. Ze belde met mijn aanstaande of daar alles goed ging, en ondersteunde bij het aankleden en de first look. Ook mee met de foto's maken was erg fijn, mn jurk lag op alle foto's netjes! Tijdens de ceremonie was het ook heel fijn omdat kleine regeldingetjes die wij en alle mensen die wilden genieten van de ceremonie nu door Annelies werden gedaan. Het foto's maken nadien werd ook goed door haar gecoordineerd, terwijl dit best een moeilijke klus was door alle kakelende familieleden haha! Ook de maaltijd en het feest liepen op rolletjes, de ontvangst van de avondgasten en het aankondigen van de eerste dans. Het verliep allemaal zo dat wij geen stress hebben gehad en ultiem konden genieten van onze dag. Bedankt hiervoor Annelies!

Misbruik rapporteren

Adres van zegJa Weddingplanner in Overijssel:

Seramstraat 11 8022 Zwolle