zegJa Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

zegJa Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 50 €

JULLIE GAAN TROUWEN. GEFELICITEERD!

Zorgeloos en ontspannen toeleven naar jullie mooiste dag. Dat kan! Jullie willen met familie en vrienden er een mooie en liefdevolle dag van maken. Waar begin je? Waar moet je allemaal om denken? Je kunt misschien wel wat hulp bij gebruiken. Annelies van zegJa is in staat om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Met haar persoonlijke en enthousiaste aanpak kan ze jullie helpen om de leukste leveranciers te vinden.
Of je nu een intieme bruiloft wilt, of je wilt groots uitpakken, ik kan je overal bij helpen. Alles kan en niets is onmogelijk.

IK WERK MET MEERDERE ARRANGEMENTEN:

COMPLEET ARRANGEMENT:

Ik organiseer samen met jullie de bruiloft. Ga op zoek naar de beste leveranciers, maak een planning, bewaak jullie budget. En ben ceremoniemeester op jullie huwelijk. 

TROUW ADVIESGESPREK:

Toch nog hulp nodig. Een advies of je wel aan alles gedacht hebt. Of je planning wel optimaal is?
In dit gesprek van ongeveer 3 uur, geef ik jullie tips en adviezen. 

CEREMONIEMEESTER:

Iedereen kan ontspannen en genieten van jullie huwelijksdag. Als ceremoniemeester ben je de hele dag best druk. Jammer dat je zus of je beste vriend(in) veel moet missen. Met het inhuren van een professional kan iedereen een leuke dag hebben. Ik maak een eigen draaiboek, en neem jullie bruiloft van minuut tot minuut met jullie door. Bel alle leveranciers na of alle afspraken nog goed in de agenda staan. En ik ben aanwezig op de dag zelf, om als gastvrouw op te treden voor jullie gasten en leveranciers. Jullie organiseren zelf alles vooraf, en ik ben de ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft.
Ik werk met 3 standaard pakketten (prijs vanaf 449,00), kijk op de website voor meer info.

WORKSHOP CEREMONIEMEESTER:

Toch een eigen ceremoniemeester? Geef deze dan een workshop cadeau. In deze workshop kom ik bij jullie thuis en leer ik de ceremoniemeester precies wat hij/zij moet weten. Op maat gemaakt.

Bij het afnemen van een arrangement kan ik jullie een mooie trouwauto Mazda MX-5 aanbieden (excl. brandstof).

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem vrijblijvend contact met me op, dit kan telefonisch of per mail. Ik hoop jullie een keer te ontmoeten, en jullie een fantastische dag te mogen bezorgen.

www.zegja-weddingplanner.nl


Zeg Ja tegen zegJa en laat je dromen uitkomen.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
50 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
overmaken op bank rekening
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over zegJa Weddingplanner

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
ceremoniemeester22juni
Door bruiloft juni
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij een wat ouder bruidspaar, rommelig en chaotisch hebben Annelies 3 maand geleden gevraagd om ons te helpen.Wij hadden veel ideeen maar geen idee hoe we die moesten realiseren. Met 180 gasten was het nog een hele klus.Annelies kwam bij ons voor een kennismakingsgesprek en het klikte meteen. Met veel inspanningen heeft ze onze bruiloft georganiseerd en al onze wensen, hoe moeilijk die ook waren kunnen waarmaken.Veel geduld heeft ze met ons moeten hebben, wij zijn niet zo gestructureerd.Op de dag zelf had ze een assistent bij zich, anders was het niet te doen voor haar. Volledig ontspannen hebben we naar de dag toe geleefd, Annelies had alles goed onder controle en door onze vele gesprekken was ons alles duidelijk. Wat hebben we een prachtige dag gehad, alles verliep zoals wij het graag wilden.We zagen Annelies alles perfect onder controle hebben en al onze gasten waren vol lof over de organisatie.Toen we 's avonds naar bed gingen lagen er 2 gegraveerde champagne glazen en een flesje champagne op ons bed.Zo lief.Annelies duizend maal dank voor alles.Wij willen graag anoniem blijven i.v.m. onze privacy

Misbruik rapporteren
wmeulengraaf
Door Wendy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord fantastisch!! Wat hebben wij ontzettend kunnen genieten van onze fantastische dag! Annelies heeft ons alles uit handen genomen en we hebben nog geen 1 moment hoeven na te denken of ons zorgen hoeven te maken. Annelies heeft alles tot in de puntjes geregeld! Je kan je werkelijk geen betere ceremoniemeester bedenken!!

Lieve lieve Annelies, je bent fantastisch! Wij gunnen iedereen jou als ceremoniemeest / weddingplanner want jij bent gewoon de beste! En een schat van een mens! Heel veel liefs van ons.

Misbruik rapporteren
bruiloftjansen
Door Jasper en Chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat ben je toch een schat van een ceremoniemeester! We hebben een erg mooie bruiloft gehad 8-sept-2017, af en toe zagen we je ietwat heen en weer "vliegen" maar juist dat maakt iemand een goede ceremoniemeester welke overal met de neus bovenop zit en niks aan het toeval overlaat!

Annelies, nogmaals erg bedankt! :-)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8022

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact