Droomdag weddingplanner

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Bij het organiseren van de grote dag komt vaak nét iets meer kijken dan je vooraf verwacht... Luciënne, van Droomdag Weddingplanner, kan jullie als weddingplanner en/of ceremoniemeester helpen om alles in goede banen te laten verlopen. Met hulp van Luciënne kunnen jullie je focusen op de leukste aspecten van de bruiloft voorbereidingen, terwijl zij al jullie zorgen uit handen neemt. 

Het belangrijkste voor Luciënne is dat jullie een bruiloft krijgen die bij jullie persoonlijkheid past. Een droomdag, waarbij alle belangrijke, kleine details terugkomen die voor jullie belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsmojito, omdat dit jullie favoriete drankje is, of een bruidstaart van jullie ultieme guilty pleasure: Donuts. 

Neem snel contact op met Luciënne! Zeker weten dat zij jullie kan helpen: of jullie nu slechts wat opstarthulp nodig zijn, of dat jullie graag willen dat zij de gehele bruiloft voor jullie organiseert. Ze staat voor jullie klaar!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Neem vrijblijvend contact op met Luciënne voor een offerte op maat.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Op Aanvraag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met Droomdag bied ik jullie de hulp, het advies en het luisterend oor dat jullie nodig zijn. Op basis van jullie wensen en budget, stel ik een persoonlijk aanbod samen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: