Droomdag weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Droomdag weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 55 €

Wordt jullie dag een Droomdag?

YES, jullie gaan trouwen! Maar zo’n bruiloft plannen, dat is best een klus, maar wel een hele leuke klus natuurlijk. Er zijn zo veel mogelijkheden tegenwoordig, zo veel verschillende leveranciers, zo veel stijlen, het lijkt soms oneindig en hoe weet je nou wat of wie er bij jullie past?

Droomdag kan jullie helpen als weddingplanner of ceremoniemeester! Ik, Luciënne, heb ontzettend veel passie voor bruiloften en help jullie heel graag met het plannen van jullie Droomdag.

Om jullie Droomdag te realiseren gaan wij samen aan de slag, jullie bepalen hoe jullie dag eruit komt te zien en ik ondersteun, inspireer en adviseer jullie over alle mogelijkheden. Geen gestress, geen slapeloze nachten maar genieten van zowel de voorbereidingen als de dag zelf.

Kunnen jullie je hierin vinden en willen jullie echt genieten van jullie droomdag? Laten we dan eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
55 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het aangaan van de overeenkomst zal er een aanbetaling worden gevraagd, verder zal het in termijnen worden verdeeld.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Droomdag weddingplanner

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
elize.elias
Door Elize
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Je hoort wel eens: ‘Bij iedere trouwdag gaat er wel iets mis’. Maar als je voor Luciënne kiest, weet je 100% zeker dat de dag perfect verloopt. Naast dat ze vrolijk, enthousiast en meedenkend is, is ze ook heel gestructureerd, gedisciplineerd en creatief.

Luciënne maakte onze dag nog mooier dan we ons konden voorstellen. Als ceremoniemeester hield ze de hele boel draaiende zonder dat wij er ook maar naar om hoefde te kijken.

Door haar professionaliteit werd onze dag echt perfect. Voor wie twijfelt om te kiezen voor een professionele ceremoniemeester; wij zeggen doen! Kies voor iemand met ervaring om bruiloften te organiseren. En kies dan vooral voor Luciënne, zij maakt jouw trouwdag extra bijzonder en perfect.

 

Misbruik rapporteren
thomasensanne
Door Sanne
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Luciënne is in één woord geweldig! Dankzij haar hebben we onze trouwdag helemaal zorgeloos kunnen beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld en de samenwerking verliep super fijn. Ze is niet alleen professioneel en ontzetten goed in haar werk, maar ook nog eens heel gezellig! We hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen!

Misbruik rapporteren
michaellaura
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat waren wij blij dat Lucienne bij onze dag was, maar ook de periode ervoor! De laatste check bij de leveranciers. Dat bij alle leveranciers de puntjes op de i staan en de adviesen en tips waar jezelf niet bij stil staat. 

De dag zelf. Geen moment druk hoeven te maken of we onze planning wel haalden of zelf nog iets regelen die dag. Ook de gasten waren blij met haar dat ze vragen konden stellen. 

Zeker een aanrader voor alle buidjes (en bruidegommen) om de dag zonder stress te beginnen en door te komen. Omdat je weet dat het goed komt!

Groetjes en veel liefs,

Michael en Laura

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7412

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact