Droomdag weddingplanner

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Er komt vaak veel meer kijken bij het plannen van dé dag dan je denkt. Ik, Luciënne, kan voor jullie als weddingplanner of ceremoniemeester de planning deels of geheel uit handen nemen. Zo hebben jullie tijd voor de leuke voorbereidingen zoals de bruidstaart en welkomstdrankjes proeven en plan ik de dag van jullie dromen. Al wil ik natuurlijk ook best die bruidstaart en drankjes voor jullie proeven..

Voor mij staat voorop dat we een dag plannen waarin jullie jezelf herkennen. Een Droomdag waar die kleine details in terugkomen waar jullie gek op zijn, een welkomstmojito omdat dat jullie favoriete drankje is, een bruidstaart van donuts want dat is jullie guilty pleasure, niets is gek en alles kan want het is jullie dag en jullie bepalen!

Wat opstarthulp nodig door middel van een trouwadviesgesprek of liever alles uit handen geven? Ik help jullie graag!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door nhvandenheuvel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Luciënne heeft ons geholpen om 100% te kunnen genieten van onze dag. Je kent het vast wel; wanneer je je verjaardag viert en je eigenlijk meer bezig bent om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien, dan dat je jouw eigen verjaardag aan het vieren bent en met je gasten kunt kletsen.

Dankzij Luciënne heb ik mij op mijn bruiloft nergens druk om hoeven te maken. Zij had overal al aan gedacht, voordat ik uberhaupt kon bedenken dat het mogelijk kon gebeuren. 

Je mekte niet dat ze er was, maar toch weer wel. 

Wij hebben voor de bruiloft lang getwijfeld of we uberhaupt wel een ceremoniemeester wilde. Wat is de toegevoegd waarde, dachten wij. Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen. 

Een echte aanrader dus!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Neem vrijblijvend contact op met Luciënne voor een offerte op maat.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Op Aanvraag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met Droomdag bied ik jullie de hulp, het advies en het luisterend oor dat jullie nodig zijn. Op basis van jullie wensen en budget, stel ik een persoonlijk aanbod samen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 6901 AR