Droomdag weddingplanner

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Er komt vaak veel meer kijken bij het plannen van dé dag dan je denkt. Ik, Luciënne, kan voor jullie als weddingplanner of ceremoniemeester de planning deels of geheel uit handen nemen. Zo hebben jullie tijd voor de leuke voorbereidingen zoals de bruidstaart en welkomstdrankjes proeven en plan ik de dag van jullie dromen. Al wil ik natuurlijk ook best die bruidstaart en drankjes voor jullie proeven..

Voor mij staat voorop dat we een dag plannen waarin jullie jezelf herkennen. Een Droomdag waar die kleine details in terugkomen waar jullie gek op zijn, een welkomstmojito omdat dat jullie favoriete drankje is, een bruidstaart van donuts want dat is jullie guilty pleasure, niets is gek en alles kan want het is jullie dag en jullie bepalen!

Wat opstarthulp nodig door middel van een trouwadviesgesprek of liever alles uit handen geven? Ik help jullie graag!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door thomasensanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Luciënne is in één woord geweldig! Dankzij haar hebben we onze trouwdag helemaal zorgeloos kunnen beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld en de samenwerking verliep super fijn. Ze is niet alleen professioneel en ontzetten goed in haar werk, maar ook nog eens heel gezellig! We hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen!

Misbruik rapporteren
Door nhvandenheuvel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Luciënne heeft ons geholpen om 100% te kunnen genieten van onze dag. Je kent het vast wel; wanneer je je verjaardag viert en je eigenlijk meer bezig bent om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien, dan dat je jouw eigen verjaardag aan het vieren bent en met je gasten kunt kletsen.

Dankzij Luciënne heb ik mij op mijn bruiloft nergens druk om hoeven te maken. Zij had overal al aan gedacht, voordat ik uberhaupt kon bedenken dat het mogelijk kon gebeuren. 

Je mekte niet dat ze er was, maar toch weer wel. 

Wij hebben voor de bruiloft lang getwijfeld of we uberhaupt wel een ceremoniemeester wilde. Wat is de toegevoegd waarde, dachten wij. Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen. 

Een echte aanrader dus!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het aangaan van de overeenkomst zal er een aanbetaling worden gevraagd, verder zal het in termijnen worden verdeeld.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Uurtarief van € 50,- of aantrekkelijke pakketprijzen
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Samen met jullie plan ik jullie Droomdag, een dag zoals jullie wensen en waarbij jullie liefde centraal staat. Niks moeten maar vooral heel veel mogen en heel veel leuke keuzes maken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 6901 AR