Juud Wedding & Styling

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Juud Wedding & Styling

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

YES!

Jullie gaan trouwen! Een fantastisch vooruitzicht, maar ook een hoop geregel. Ik maak het jullie makkelijk. Om jullie wensen en smaken te vertalen naar styling, muziek, eten, drinken en alles wat er nog meer bij komt kijken. Om wegwijs te worden in alle keuzes. Om niets en niemand te vergeten. Maar vooral om te zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een trouwdag die jullie nooit meer zullen vergeten. Wat is er nou mooier dan op deze prachtige dag jullie persoonlijke liefdes verhaal te vertellen aan al je gasten. Hier ben ik om jullie daarbij te helpen!

Als echte regelnicht zorg ik ervoor dat jullie bruiloft of event soepel verloopt. Ik geniet als onze gasten genieten. Mijn eindeloze energie inzetten om jullie te ontzorgen vind ik dan ook heerlijk. Met persoonlijke aandacht voor wat jullie nodig hebben.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dan drinken we een kop koffie, eten we taart en kijken we of er een klik is en bespreken we wat je nodig hebt om de mooiste dag van je leven te creëren. Ik heb er zin in!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Juud Wedding & Styling

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact