Wedding International

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding International

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen in het buitenland? Wedding International verzorgt betaalbare bruiloften in Spanje op het prachtige eiland Mallorca en door ons unieke concept is trouwen in het buitenland net zo betaalbaar als in Nederland. Een elegante en intieme bruiloft met uw familie en beste vrienden op een prachtig romantische locatie aan zee met alle luxe die u zich kunt wensen.

Met onze kennis en expertise denken wij graag mee zowel met jullie wensen als het budget wat voor handen is. Zowel onze Weddingplanners als onze partners waar wij speciale prijsafspraken mee hebben op het gebied van fotografie, videograaf en de buitengewoon ambtenaar van de burgelijkestand zullen in een persoonlijk gespek in Nederland alle wensen en mogelijkheden met jullie doornemen. Tevens zijn dit ook de personen die met jullie meegaan naar Mallorca. Wij begrijpen dat trouwen iets bijzonders en persoonlijks is met veel emotie, daarom is het belangrijk dat er een goede klik is zodat het ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze betalingswijze gaat veelal in overleg met het bruidspaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Wedding International

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6961 PV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact