17

Omschrijving van het bedrijf

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! 

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben benieuwd naar hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik kan jullie helpen met het realiseren van deze droom. Als weddingplanner, ceremoniemeester en stylist is dat wat ik het allerliefste doe: alles tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen. 

Persoonlijk én professioneel, sinds 2011, vooral op de Veluwe.

 

Weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Zie je het zitten om alles zelf te doen of geef je de organisatie uit handen en maak je goed gebruik van mijn jarenlange ervaring en grote netwerk? Er bestaat uiteraard ook een middenweg. Dan verdelen we de taken: geen probleem!

 

Ceremoniemeester

Wat is het heerlijk wanneer iemand anders alles regelt en vrienden en familie niet aan het werk zijn tijdens jullie bruiloft. 

Zo kun je samen met de gasten genieten van alle mooie momenten. Ja zeggen en genieten: dat is wat jullie toch echt zelf moeten doen. Voor de rest zorg ik als professionele ceremoniemeester dat dit de dag van jullie dromen wordt.

 

Stylist

Een stijl of thema geeft een bruiloft net even iets extra’s. Het ‘wauw-effect’ bij binnenkomst om mee te beginnen. Met de juiste styling wordt de bruiloft echt jullie eigen, unieke dag waarover mensen nog lang zullen napraten.

Maar zo ver is het nog niet. Zullen we eerst eens (kosteloos en vrijblijvend) kennismaken en kijken of het klikt? Ik beloof dat jullie direct wat originele en goede tips van mij meekrijgen.  

Stralend Middelpunt is éen van de genomineerden van de award Master of Professionals en is aangesloten bij de beroepsorganisatie van Weddingplanners International. Het lidmaatschap geeft garanties over de kwaliteit van de weddingplanner, doordat BWPN hoge eisen stelt aan de beroepsuitoefening. 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  50% bij opdracht, 40% een maand van tevoren en het restant twee weken na de bruiloft
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  75
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  "We hadden de belangrijkste zaken al ruim een half jaar van tevoren geregeld, toen een goede vriend ons in contact bracht met Marian. In de maanden, weken en zelfs dagen voor onze trouwdatum hebben we zo veel aan haar tips en ideeën gehad, dat ik anders nog zenuwachtiger was geweest. Het was gewoon heerlijk om terug te kunnen vallen op iemand met haar ervaring." Bianca en Wesley
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (9)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 9 reviews
Door astrid12
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben genoten! Ik, Astrid, heb me niet druk gemaakt over van alles en nog wat. Ik was ’s morgens wat gespannen, maar ik kon de regeltaken goed uit handen geven aan Marian. Het is mij goed bevallen geen vriend of familielid te vragen als ceremoniemeester. De gasten konden zo meegenieten zonder zich ergens druk over te maken. Marcel kijkt ook goed terug op de bruiloft. Hij heeft alleen maar positieve reacties gekregen en is tevreden over de inzet van Marian. We bevelen Marian zeker aan bij anderen.

Misbruik rapporteren
Door iris7
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we de keuze maakten om in de tuin van de ouders van Iris te trouwen, dachten we “dit doen we zelf wel even”. Maar toen we er beter over na gingen denken, bleek dat er toch wel erg veel bij kwam kijken! Om alles soepel te kunnen regelen zonder al te veel stress, zeker te weten dat overal aan gedacht was + een goed overzicht te houden (want oh wat een details!), en daarnaast ook van de dag zelf te kunnen genieten, leek het ons toch fijn een weddingplanner in te huren.

En Marian heeft er zeker voor gezorgd dat wij en onze familie van de dag hebben genoten! Ze heeft de ouders van Iris ontzorgd door samen met ons de dag minutieus voor te bereiden (inclusief tips waar wat te vinden + kosten-schattingen). Zowel wij als Iris' ouders hebben, ondanks dat het in eigen tuin plaatsvond, de controle los kunnen laten en de boel de boel kunnen laten. Marian heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt en ja, het is een behoorlijke uitgave, maar dat is het zeker waard. We hebben gezien dat ze de hele dag druk bezig was en we zijn blij dat we voor de taak van ceremoniemeester niet iemand hebben gekozen van de familie of vrienden. Zo heeft iedereen mee kunnen genieten van onze bijzondere dag. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze in de praktijk gebracht. Zo konden we zorgeloos genieten van onze bruiloft en was er genoeg tijd om te kletsen met onze gasten. Op onze bruiloft waren daarnaast allerlei typen mensen en culturen en daar kon ze heel goed mee omgaan. Een vriend van Iris zei: “Ik dacht dat bruiloften stom waren, maar nu ik die van jullie heb meegemaakt, is mijn mening helemaal veranderd!” Een groter compliment konden we niet krijgen!

Misbruik rapporteren
Door anoniemnl1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We wilden een heerlijke bruiloft waarbij alle gasten vol konden genieten van de dag, zonder dat er enkelen zich met randzaken hoefden te bemoeien. Dat is met Stralend Middelpunt helemaal goed gekomen!

We hebben een heerlijke bruiloft gehad, echt de mooiste dag van ons leven die ik het liefst vandaag nog weer opnieuw zou willen beleven en alle gasten vonden het ook een fantastische bruiloft. Iedereen kon genieten en op de momenten dat er structuur moest komen (zoals bij de groepsfoto's of vlak na de ceremonie met alles felicitaties en onze emoties of bij onverwachte randzaken zoals vuurkorven die moesten verdwijnen ivm mijn astma) nam Marian onmiddellijk actie.

Nog altijd super blij dat we Stralend Middelpunt hebben ingeschakeld!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwdag hebben we uit handen gegeven aan Marian Krook-Lievestro.

De reden van onze keuze voor een buitenstaander was, dat wij familie en vrienden volop mee wilden laten genieten van onze dag. Zoiets uit handen geven doe je niet zomaar, daarbij is echt vertrouwen nodig.

Ons vertrouwen had Marian al na het eerste gesprek. Vol enthousiasme deelde zij haar kennis en ideeën.

Hierdoor voelden wij ons al snel op ons gemak. Daarbij hadden wij meer dan genoeg ruimte voor het waarmaken van onze eigen ideeën.

Zij wist zich erg goed te verplaatsen in ons beeld van onze huwelijksdag.

Dankzij Marian is onze trouwdag een droomdag geworden en konden wij volop genieten.

Alles konden wij uit handen geven, zonder ook maar ergens over na te hoeven denken.

Bij deze raden wij Marian dan ook zeker aan als professioneel weddingplanner.

Misbruik rapporteren
Door anoniem3
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We wilden liever niet één van onze vrienden of familieleden vragen voor het ceremoniemeesterschap en besloten om daar iemand voor in te huren. En als diezelfde iemand ook nog een beetje kon meehelpen in het voorbereidingstraject, was dat helemaal mooi. Na wat zoeken en rondvragen kwamen we bij Marian terecht, die op ons beiden meteen een prettige indruk maakte. We gingen met haar in zee en hebben daar geen spijt van gehad. Marian is rustig, maar wel enthousiast. Persoonlijk en toch zakelijk. Ze heeft ons heel goed geholpen bij het realiseren van onze plannen.

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
Onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!
Foto: Nelleke Stark Fotografie
Trouwen in Gelderland: de absolute topleveranciers voor jullie verzameld!
De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!
Foto: Kijk-Kunst Bruidsfotografie
De romantische after wedding shoot van Wendy en Bradley!

Adres van Stralend Middelpunt in Gelderland:

De Moeraseik 15 7325 HM Apeldoorn +31 631954279
 • #Midden
 • #BWPN Beroepsorganisatie