• Prijsklasse Luxueus

“Met veel passie, liefde en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente (eo), op Ibiza of winterwedding!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente
Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau en de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel topperstot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in de zon of in de sneeuw
Trouwen in het buitenland is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt nog meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe en het is belangrijk dat ze de omgeving en de locaties goed kent én een betrouwbaar netwerk heeft waarmee ze samenwerkt.

Ik sluit zeker niets uit, maar mijn ‘specialiteiten’ in het buitenland zijn inmiddels wel bruiloften op Ibiza en in het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Otherwize Weddings kent hier heel goed de weg en heeft ook hier door de jaren heen een heel sterk netwerk opgebouwd, zodat ik met mijn team jullie bruiloft in het buitenland tot een droom kan maken. Trouwen in het buitenland is fantastisch, een droom!

Trouwen in het buitenland
Een grote tegenstelling zou je misschien zeggen, maar met een grote passie voor zowel het Mediterrane als voor het skiën, kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. In beide gebieden voel ik me altijd enorm thuis, ik kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door.

In Twente, op Ibiza en in Oostenrijk is het genieten van het leven tot een ware kunst verheven en I love it!

Persoonlijke contact
Bruidsparen, leverancier en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit, creativiteit, oog voor details zo enorm waarderen tijdens de samenwerking voorafgaande aan en tijdens de bruiloft zelf. 

Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer weten?
Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag mee. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

Bezoeker, laat een review achter over Otherwize Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Otherwize Weddings

4.9 2 reviews
Door Loes
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Marion is een absolute ster in wat ze doet! Een bruidspaar ontzorgen, alles perfect regelen en ontzetten mooi stylen. Het maakt voor Marion niet uit wat er voor haar voeten komt, ze houdt haar hoofd koel en zorgt dat het bruidspaar relaxt de hele dag mee kan maken zonder zorgen! Op de achtergrond houd zij alles nauwlettend in de gaten en zorgt voor een soepele overgang van alle dagdelen. Marion is een ongelooflijk goede professional maar ook nog eens een fijn gevoelsmens, ze straalt een hele mooie energie uit. Ik heb een paar bruiloften samen met haar mogen werken en ik raad haar bij iedereen aan die wat hulp zoekt in organisatie of stijl!

Misbruik rapporteren
Door Tamara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marion van Otherwize Weddings is echt een topper. Ze heeft ontzettend veel ervaring, kennis en een groot netwerk. Dit gecombineerd met haar talent voor organisatie, haar geduld en haar vriendelijke persoonlijkheid, maakt haar een echte professional. De passie voor haar vak en het perfect maken van die speciale dag, straalt van haar af. Marion was onze steun en toeverlaat, ze was zo betrokken, ze hoorde gewoon bij de familie. Marion, heel erg bedankt voor alles! Onze dag was perfect en jouw aandeel daarin was onmisbaar! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na akkoord op de offerte betalen bruidsparen 30% van het totale geoffreerde bedrag aan. Ongeveer een maand voor de bruiloft ontvangt het bruidspaar een factuur van 60% van het totale geoffreerde bedrag en na de bruiloft een factuur van de laatste 10% van het totale geoffreerde bedrag. Eventueel gemaakte extra kosten, zoals reis- en verblijfkosten, worden samen met de tweede en/of derde factuur meegenomen.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
65€ per uur, inclusief btw
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met veel liefde, passie en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente (eo), op Ibiza of winterwedding.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 7666 NN

Vergelijkbare leveranciers

Weddingplanner Houvast Top
Weddingplanners | Borger
Reageert
snel
4

¨Jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan DE huwelijksdag. Jullie stralende lach en het zien genieten daar doe ik het voor.¨ Weddingplanner Houvast staat voor: kwaliteit, exclusiviteit, structuur, goed contacten kunnen leggen en goed vooruit kunnen... Zie +

Weddingplanners | Velp
Reageert
snel
11

Het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje ben ik, Vivian. Op de foto zien jullie mij rechts. En samen met mijn zus Anouk (links), als de beste assistent ever, organiseer ik onvergetelijke bruiloften die net even anders dan anders zijn. Mijn aanpak is persoonlijk, eerlijk, vrolijk en... Zie +

Weddingplanners | Enter

Peper & Zout brengt jullie smaken samen en creëert unieke herinneringen voor jullie en jullie gasten. Eigentijds, eigenzinnig en helemaal volgens jullie eigen stijl! Of jullie nu van een klassieke bruiloft dromen of het helemaal anders dan anders willen, Peper & Zout weet precies de juiste... Zie +

Weddingplanners | Eerbeek
Reageert
snel

Trouwen in het buitenland? Wedding International verzorgt betaalbare bruiloften in Spanje op het prachtige eiland Mallorca en door ons unieke concept is trouwen in het buitenland net zo betaalbaar als in Nederland. Een elegante en intieme bruiloft met uw familie en beste vrienden op een prachtig romantische... Zie +

Weddingplanners | Arnhem
Reageert
snel

Tjaja Weis van Weis Events helpt jullie graag bij het organiseren van jullie bruiloft tot in de puntjes: zo kunnen jullie volledig ontspannen naar jullie grote dag toeleven. Jullie trouwdag moet één van de mooiste dagen van jullie leven worden! Tijdens een kennismaking bespreken jullie alle wensen... Zie +

Weddingplanners | Zevenaar
Reageert
snel
4

YES, jullie gaan trouwen! Maar zo’n bruiloft plannen, dat is best een klus, maar wel een hele leuke klus natuurlijk. Er zijn zo veel mogelijkheden tegenwoordig, zo veel verschillende leveranciers, zo veel stijlen, het lijkt soms oneindig en hoe weet je nou wat of wie er bij jullie past?   Droomdag... Zie +

Weddingplanners | Assen
Reageert
snel

- Zie +

Weddingplanners | Apeldoorn
Reageert
snel
9

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!  Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben benieuwd naar hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik kan jullie helpen met het realiseren van deze droom. Als weddingplanner, ceremoniemeester en... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus