18

Omschrijving

“Met grote passie en veel oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente, Italië, Oostenrijk of op Ibiza!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente
Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. We kennen vele mooie en bijzondere locaties en de trouwbranche is goed vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn goede netwerk mag rekenen. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in het buitenland
Is een lang gekoesterde droom van mij die inmiddels is uitgekomen en heb ik al vele mooie bruiloften in het buitenland mogen organiseren. Een bruiloft in het buitenland vraagt echter wel meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe. Otherwize Weddings kent inmiddels goed de weg in de verschillende landen, heeft door de jaren heen ook een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd en spreekt haar talen. Ik bied jullie graag de helpende hand, zodat de bruiloft ook echt een feestje wordt voor jullie én voor alle gasten.

Mediterranee
Met een grote passie voor Mediterrane landen kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. Ik voel me er altijd enorm thuis en kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door. In Italië en op Ibiza is het genieten van het leven – ‘la dolce vita’ – tot een ware kunst verheven en I love it!

Winter bruiloft 
Naast het genieten van het zoete leven onder de zon ben ik ook een echte wintersportfan. Ik combinatie met mijn liefde voor bruiloften ontstond al snel het idee voor de echte winterweddings in Oostenrijk. Vooral in het prachtige en lieflijke skigebied Kleinwalsertal, net over de grens bij Oberstdorf in Duitsland, ben ik helemaal thuis. Privé kom ik er al jarenlang om te skiën en ik hou enorm van het vriendelijke karakter en gastvrijheid van het Kleinwalsertal en de voortreffelijke keuken.

Persoonlijke contact
Bruidsparen (en gasten) benoemen altijd dat ze de bijzondere persoonlijke aandacht die ze van mij krijgen, enorm waarderen. Persoonlijk contact is ook voor mij heel belangrijk en dat begint al bij het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek.

Met elkaar gaan we heerlijk praten over de bruiloft, jullie wensen voor deze grote dag en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een voorstel op maat uit en pas dan beslissen jullie…

Wil je meer weten?
Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag mee. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Met veel liefde en passie organiseer ik jullie droombruiloft, waar ook ter wereld.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
Foto: Dario Endara Photography
Social media op je bruiloft, een zegen of een vloek?
Styled shoot bruiloft met het thema 'the roaring twenties': prachtig!
Styled shoot bruiloft met het thema 'the roaring twenties': prachtig!

Adres van Otherwize Weddings in Overijssel:

Pleijhuisstraat 29 7666 NN Fleringen 3163039
 • #Luxueus