18

Omschrijving van het bedrijf

“Met veel passie, liefde en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente (eo), op Ibiza of winterwedding!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente
Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau en de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel topperstot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in de zon of in de sneeuw
Trouwen in het buitenland is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt nog meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe en het is belangrijk dat ze de omgeving en de locaties goed kent én een betrouwbaar netwerk heeft waarmee ze samenwerkt.

Ik sluit zeker niets uit, maar mijn ‘specialiteiten’ in het buitenland zijn inmiddels wel bruiloften op Ibiza en in het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Otherwize Weddings kent hier heel goed de weg en heeft ook hier door de jaren heen een heel sterk netwerk opgebouwd, zodat ik met mijn team jullie bruiloft in het buitenland tot een droom kan maken. Trouwen in het buitenland is fantastisch, een droom!

Trouwen in het buitenland
Een grote tegenstelling zou je misschien zeggen, maar met een grote passie voor zowel het Mediterrane als voor het skiën, kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. In beide gebieden voel ik me altijd enorm thuis, ik kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door.

In Twente, op Ibiza en in Oostenrijk is het genieten van het leven tot een ware kunst verheven en I love it!

Persoonlijke contact
Bruidsparen, leverancier en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit, creativiteit, oog voor details zo enorm waarderen tijdens de samenwerking voorafgaande aan en tijdens de bruiloft zelf. 

Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer weten?
Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag mee. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Na akkoord op de offerte betalen bruidsparen 30% van het totale geoffreerde bedrag aan. Ongeveer een maand voor de bruiloft ontvangt het bruidspaar een factuur van 60% van het totale geoffreerde bedrag en na de bruiloft een factuur van de laatste 10% van het totale geoffreerde bedrag. Eventueel gemaakte extra kosten, zoals reis- en verblijfkosten, worden samen met de tweede en/of derde factuur meegenomen.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  65€ per uur, inclusief btw
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Met veel liefde, passie en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente (eo), op Ibiza of winterwedding.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
Foto: Dario Endara Photography
Social media op je bruiloft, een zegen of een vloek?
Styled shoot bruiloft met het thema 'the roaring twenties': prachtig!
Styled shoot bruiloft met het thema 'the roaring twenties': prachtig!

Adres van Otherwize Weddings in Overijssel:

Pleijhuisstraat 29 7666 NN Fleringen 3163039
 • #Luxueus