Weddingplanner Houvast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Weddingplanner Houvast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 700 €

¨Jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan DE huwelijksdag. Jullie stralende lach en het zien genieten daar doe ik het voor.¨

Weddingplanner Houvast staat voor: kwaliteit, exclusiviteit, structuur, goed contacten kunnen leggen en goed vooruit kunnen kijken. Dat zijn de belangrijke eigenschappen voor een weddingplanner en ceremoniemeester. Hoe mooi kan het zijn alles los te laten en alleen maar te genieten van de verloving. Als weddingplanner zal ik de complete organisatie uit handen nemen. Ik zorg voor de contacten met de leveranciers, vormgeving en styling. En ik ben goed in het bewaken van het budget.

Als ceremoniemeester zal ik ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de huwelijksdag. Het komt vaak genoeg voor dat een familielid of iemand uit de kennissenkring ceremoniemeester is. Dat is erg jammer. Diegene kan niet volledig van de huwelijksdag genieten. Ook op de dag zelf zullen er zaken geregeld moeten worden waar niemand aan denkt omdat de ceremoniemeester uit eigen kring de ervaring hierin mist. Door weddingplanner Houvast in te schakelen hebben jullie zeker een ervaren ceremoniemeester.

Ik organiseer ook huwelijken in het buitenland. In 2019 heb ik op Gran Canaria een huwelijk mogen organiseren. Zo ontzettend fijn om te doen. De vele mogelijkheden die er zijn. Ik vertel er graag over.

Als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken en ben goed op de hoogte van de wet-en-regelgeving op dit gebied. Een toespraak voor het bruidspaar zal in de vorm van deze tijd zijn. Mijn werk als ambtenaar Burgerlijke Stand is zeker een meerwaarde voor mijn werk als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar.

Nieuwsgierig geworden?  Bel of mail mij voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
700 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Weddingplanner Houvast

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
weddingplannerhouvast
Door Ina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

BEDANKT INA!

Ina is een lieve en behulpzame trouwambtenaar die zorgt voor een persoonlijk tintje. Ze neemt de tijd voor je tijdens het kennismakingsgesprek en zelfs na de trouwerij komt ze nog napraten over de bruiloft. De dingen die we haar verteld hebben kwamen ook echt terug in haar toespraak, maar ook wist ze ons te verrassen met verhalen van familie/vrienden. Bedankt Ina! Je hebt een prachtige bijdrage geleverd aan onze mooie dag.

 

Huub en Michelle

Misbruik rapporteren
indimiro
Door Kelvin
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"De samenwerking met Houvast was ontzettend goed. Ina hielp ons erg goed met het plannen van afspraken en het regelen van bepaalde zaken. In de corona tijd was het ook nieuw voor haar om bepaalde dingen te organiseren, maar dit pakte zij erg goed op. Ina is een rustige vrouw, die rekening houdt met de wensen van haar klanten. Ook is ze geïnteresseerd in het leven van de klant en toont ze interesse. Al met al was het een prettige samenwerking en de dag van ons leven is fantastisch verlopen. Het was goed georganiseerd en alle afspraken waren duidelijk voor iedereen, waardoor iedereen overal op tijd mee was."

KELVIN EN LINDA

Misbruik rapporteren
infosluis
Door M
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ina is een erg lieve, enthousiaste vrouw die alles voor het aanstaande echtpaar wil regelen!

Zonder haar was onze dag niet zo perfect geweest.

Ze gaat graag elke uitdaging aan en het lukt haar allemaal!

Zij denkt aan de dingen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben.

Ieder aanstaand bruidspaar zou Ina erbij moeten willen hebben!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9531 PB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact