31

Omschrijving

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan en willen de organisatie hiervan uit handen geven. Dan kiezen jullie voor Weddingplanner Houvast.

Hoe mooi kan het zijn alles los te laten en alleen maar te genieten van de verloving. Als weddingplanner zal ik de complete organisatie uit handen nemen. Ik zorg voor de contacten met de leveranciers, vormgeving en styling. En ik ben goed in het bewaken van het budget.

Als ceremoniemeester zal ik ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de huwellijksdag. Het komt vaak genoeg voor dat een familielid of iemand uit de kennissenkring ceremoniemeester is. Dat is erg jammer. Diegene kan niet volledig van de huwelijksdag genieten. Ook op de dag zelf zullen er zaken geregeld moeten worden waar niemand aan denkt omdat de ceremoniemeester de ervaring hierin mist. Door weddingplanner Houvast in te schakelen hebben jullie zeker een ervaren ceremoniemeester.

In het buitenland trouwen? Neem contact op dan zal ik zorgen voor de totale organisatie.

Als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken en ben goed op de hoogte van de wet-en regelgeving op dit gebied. Een toespraak voor het bruidspaar zal in de vorm van deze tijd zijn. Mijn werk als ambtenaar Burgerlijke Stand is zeker een meerwaarde als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar.

Jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan DE huwelijksdag. Jullie stralende lach en het zien genieten daar doe ik het voor. 

In het afgelopen jaar heb ik al veel bruidsbeurzen bezocht en bij de gesprekken met aanstaande bruidsparen heb ik gemerkt dat vanwege de kosten voor een weddingplanner men het niet aandurft. Dat is heel jammer. Weddingplanner Houvast is er voor iedereen. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijk ik naar de mogelijkheden qua budget van het bruidspaar en van daaruit ga ik aan de slag.

Weddingplanner Houvast staat voor: kwaliteit, exclusiviteit, structuur, goed contacten kunnen leggen en goed vooruit kunnen kijken. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor een weddingplanner en ceremoniemeester.

Kortingen

Leuke korting op het totaalpakket.

Lief bruidspaar,

Bij RTL 4 ben ik gekozen tot de beste weddingplanner van Nederland. Zo ontzettend leuk. Dit heb ik mede te danken aan de bruidsparen waarvan ik de totale organisatie mocht doen bij hun huwelijk.

Deze prijs wil ik graag delen met aanstaande bruidsparen en geef ik € 150,00 korting op pakket zilver en goud.

met hartelijke groet,

Ina

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Factuur
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  Offerte op maat
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  In oktober 2018 uitgeroepen door RTL4 tot een van de 4 beste weddingplanners van Nederland. Zo trots en blij. Hoe mooi is het om een bruidspaar de dag van hun leven helemaal TOP te maken. Ook ben ik geïnterviewd door RTLZ in januari 2018 over mijn werk als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar. Wat ontzettend leuk om te doen. Om mezelf op deze manier te kunnen laten zien. BRUIDSPAAR: IK BEN ER VOOR JULLIE
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Door Mariska10
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoi Ina,

Wij willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden. We kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als weddingplanner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska

Misbruik rapporteren
Antwoord van de leverancier
Beste Karel en Mariska. Heel erg bedankt voor de leuke reactie. Het gesprek was erg leuk. Ik vind het heel leuk jullie weddingplanner te mogen zijn.

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Anders Bloemstyling
Trouwen in Drenthe: deze leveranciers zorgen voor jullie droomdag!
5 redenen om te trouwen op het strand
5 redenen om te trouwen op het strand
Foto: In Style Styling
De beste tips voor het organiseren van jouw vintage bruiloft!

Adres van Weddingplanner Houvast in Drenthe:

Trechterbeker 1 9531 PB Borger
 • #Luxueus