13

Omschrijving

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan en willen de organisatie hiervan uit handen geven. Dan kiezen jullie voor Weddingplanner Houvast.

Bij weddingplanner Houvast kun je kiezen voor: weddingplanner compleet en weddingplanner basis.

Kiezen jullie voor weddingplanner compleet dan neem ik de totale organisatie en planning van jullie bruiloft uit handen. Van de locatie tot de bloemen. Van de uitnodigingen tot de bedankjes. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De contacten met de leveranciers, vormgeving en styling. 

Willen jullie graag een aantal zaken zelf regelen? Dat is ook mogelijk. Dan kies je voor weddingplanner basis. Ook hierbij wordt alles doorgesproken bij het kennismakingsgesprek. Wat willen jullie graag zelf doen en hoe kan ik jullie hierbij verder helpen.

Het is ook mogelijk dat jullie alleen een ceremoniemeester willen zodat iedereen kan genieten van de huwelijksdag. Laat mij het weten, dan zal ik jullie gastvrouw en aanspreekpunt zijn en zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.

In het dagelijks leven ben ik ambtenaar Burgerlijke Stand en zeer nauw betrokken bij huwelijksvoltrekkingen. Ik ben ook aanspreekpunt voor de trouwambtenaren en goed  op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied.

Bezoek mij op de Love en Marriagebeurs in Groningen op 3 en 4 februari.

Voor de eerste 3 bruidsparen waarvan ik de gehele planning “van uitnodigingen tot de bedankjes” mag gaan doen is er een leuke beursaanbieding. 

Weddingplanner Houvast staat voor kwaliteit, exclusiviteit en budgetbewaking.

Ik ben ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Factuur
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  Offerte op maat
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Interview RTLZ over mijn werk als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar. Wat ontzettend leuk om te doen. Om mezelf op deze manier te kunnen laten zien.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
1 mening
Door Mariska10
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoi Ina,

Wij willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden. We kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als weddingplanner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska

Misbruik rapporteren
Antwoord van de leverancier
Beste Karel en Mariska. Heel erg bedankt voor de leuke reactie. Het gesprek was erg leuk. Ik vind het heel leuk jullie weddingplanner te mogen zijn.

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: In Style Styling
De beste tips voor het organiseren van jouw vintage bruiloft!

Adres van Weddingplanner Houvast in Drenthe:

Trechterbeker 1 9531 PB Borger