Evelynn Flores

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Evelynn Flores

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

You said yes! 

Trouwen onder een heldere sterrenhemel, op een privé strand met warm zand tussen je tenen, of in een idyllische cottage met sneeuwvlokjes in je haar? Tijd om je fantasieën om te gaan zetten in realiteit en de bruiloft van je dromen te gaan organiseren.

Maar waar begin je?

Er komt een hoop uitzoekwerk, keuzes en to-do lijstjes bij kijken, en het is logisch dat je wellicht wat hulp zou kunnen gebruiken. Je kunt mij, Samantha, als dedicated weddingplanner bij zo veel of zo weinig als je wilt inzetten. Even sparren in een los adviesgesprek, een toegewijde ceremoniemeester om jullie dag in goede banen te leiden of jullie bruiloft van A tot Z geregeld – het kan allemaal.

En nog belangrijker, als je mij betrekt bij je bruiloft weet je zeker dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken! 

Elke bruiloft is uniek, en bij Evelynn Flores vertaal ik jullie wensen en fantasieën naar een dag om 100% van te genieten en nooit te vergeten.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Evelynn Flores

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
tessa5
Door Tessa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Weddingplanner Samantha, van Evelynn Flores, dacht ontzettend goed mee bij de planning van onze bruiloft en zorgde dat alles op tijd geregeld was. Ze is heel creatief en hielp bij het verwezenlijken van al onze wensen! Door de combinatie van aandacht voor de praktische kant en haar oog voor detail werden onze ideeën tot in de puntjes uitgewerkt en was het plaatje compleet! Samantha begreep perfect wat wij wilden! Door haar goede voorbereidingen overzicht was de organisatie van onze bruiloft in goede handen en hebben wij zorgeloos kunnen genieten!
Misbruik rapporteren
nina
Door nina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Toen ik ging trouwen wist ik één ding zeker: ik wilde een winter wonderland bruiloft. Samantha hielp mij bij het aankleden van de kerk en feestlocatie. Het eindresultaat was prachtig en precies zoals ik wilde! Ik ben zo blij dat mijn winter wonderland droombruiloft werkelijkheid is geworden en Samantha het mogelijk heeft gemaakt. Bedankt!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact